LAGO UTSKÄLLDUngdomsgäng = Invandrargäng, för den som inte har förstått pk-medias rapportering av dessa bråk.

Anders Lago framstår som ett stort skämt men socialdemokraterna med Mona Sahlin i spetsen har ju låst in sig i ett hörn genom sin svenskfientliga politik.

Läs artikeln i LT.

Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Kommunens starke man Anders Lago (S), som säger:

– Det är alltid så när det är samhällsproblem att politiker får skulden för det. Det är klart att vi kan göra en hel del, men om vi skulle kunna stoppa det hade vi redan gjort det.

Vem är det som bär skulden för samhällsproblem om inte styrande politiker. Har man ingen lösning så ska man tacka för sig och lämna över till politiker som ser en möjlig lösning.

2008-10-30 @ 14:18:45
Postat av: Roberth Ström

Lago är en samhällsfara som borde tas bort från politiken. Liksom Repalu är han korkad, blind och förnekar allt. Förbannade ynkryggar ta ansvar för era medborgare för fan!

2008-10-30 @ 14:49:04
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Magnus

Vet inte hur stor väljarandel sossarna hade i Södertälje, men i Rosengård fick man 72,5 procent av rösterna i förra valet och i Rinkeby 60,9 så för sossarna har väljarimporten definitivt gett resultat.

2008-10-30 @ 15:27:43
Postat av: Thoralf A

MagnusHar kollat lite snabbt hur stödet för socialdemokraterna ser ut i Ronna och Hovsjö.

Socialdemokraterna i Södertälje fick 35 procent men i Ronna och Hovsjö ligger stödet på 50-61 procent för sossarna, inget att vara stolt över.Kopplingen mellan socialdemokrat och socialbidrag är slående!

2008-10-30 @ 15:58:20
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Marthin

Jag satt och läste kommentarerna till artikeln om ICA-butiken. Svenskarna är väldigt uppgivna, det är mycket skriverier om att sälja egendomen man må äga medans den fortfarande är värd något osv. Tragiskt.Lago går väl till historien som sätt in valfritt.

2008-10-30 @ 16:44:35
Postat av: D Puddingfjäll

Ytterligare en skrämmande konsekvens av en olidlig invandringspolitik. Vem kunde för något årtionde sedan tro att invandringspolitiken skulle spåra ur så totalt att det nu inte längre går att ha ica-butiker i vissa områden?Och vilka är det då som kommer att lida mest av att det inte längre finns någon ica-butik?

Jo det är de allra svagast, de som politikerna talar så väl om vart fjärde år, men glömmer och bedrar resten av tiden.

-För hur ska en fattigpensionär nu kunna komma till en livsmedelsbutik?

För att flytta dit där politikertoppen bor lär han väl inte ha råd med.

2008-10-30 @ 17:58:42
Postat av: Robin_Shadowes

Magnus, verkligen svart på vitt att såssarna cyniskt använder invandrarna som valboskap. Fyfan är väl det mildaste man kan säga!

2008-10-30 @ 18:01:08
Postat av: Lennart

Kanske han vaknar när våldet kommer nära honom.

2008-10-30 @ 18:21:47
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Infoer valet 2002 hade min kommun utbildat "invandrarinformatoerer", vilka i sin tur skulle vara behjaelpliga sina respektive landsmaen vid kommunalvalet. Vid en intervju, via lokal TV, av en "invandrarinformatoer" framkom, att det stoersta problemet foer invandrarna var att foerstaa skillnaden mellan "socialdemokrat" och "socialbidrag"!!!!

Aer det naagon skillnad, maantro????

2008-10-30 @ 18:26:48
Postat av: D Puddingfjäll

Magnus och Robin_ShadowesTyvärr är det så att sossarna ser mer till vad som är förmånligt för deras egna pampar än till väljarnas bästa.Bidragsberoende invandrare röstar (S). Därför importeras sådana i väldiga horder och sossarna ser till att de får mer och mer förmåner från staten. Kriminella är en annan viktig väljargrupp som sossarna är beroende av och det är ingen slump att horder av kriminella kan plundra butiker utan egentlig påföljd.Sossarna köper sitt maktinnehav genom snaskigheter och ren korruption.Men det är de sämst ställda som får betala.

2008-10-30 @ 18:27:05
Postat av: Anonym

Magnus, verkligen svart på vitt att såssarna cyniskt använder invandrarna som valboskap. Fyfan är väl det mildaste man kan säga!

2008-10-30 @ 18:37:02
Postat av: Kalle

Sossarna kan inte vara omedvetna om problemen i Södertälje. Sossarnas rikskursgård Bommersvik ligger några kilometer utanför Södertälje.Det visar vilka blindstyren sossarna är.

2008-10-30 @ 18:41:59
Postat av: Hakan

Jag tror att sossarnas valstrateger är rätt duktiga på att läsa trender i väljarkåren. När Fälldin vann 1976 tror jag de fick upp ögonen för att "arbeterklassen" trendmässigt blev allt mer borglig (kolla tex hur röstning utvecklats bland LO medlemmar). Alltså såg det inte bra för maktinnehavet på sikt, trots att den marxistiska journalistkåren gjorde (o gör) allt den kan för att hjälpa till. Här tror jag tanken föddes att nya väljare behövdes. Väljare som garanterat bara är bidragssugna ala sossarnas affärside. En snabb titt borde informerat valstrategerna att invandrarna röstade sisådär till 90% vänster. Slutsats: öka invandringen för maktens skull. Allt motstånd ska klassas som Nazi så att en sakdebatt kan kväsas i sin linda (men det ska va rätt invandring förstås. Folk som flytt från kommuniststater ska helst stoppas vid gränsen). O visst verkar det funkat rätt bra. Vore kul om någon kunde kolla upp valresultat där man kan kolla hur det gått utan invandrarna.

2008-10-30 @ 18:59:05
Postat av: Ruskprick

-Vi är på väg att vända trenden. Vilket förbannat skitsnack! Det tröstar säkert tjejen som blev gängmisshandlad för att hon inte tolererade att bli kallad för Svennehora och sedan blev gängmisshandlad till medvetslöshet i Södertälje.Så här kommer det inom en snar framtid att se ut i varje samhälle eller kommun.Här passar det ypperligt med talesättet; Det är lätt att leka allsmäktig och generös med andras pengar.Skicka Lagos till Kolyma!

2008-10-30 @ 21:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0