INVANDRARGÄNG FÅR ICA-HANDLARE ATT GE UPP

Jag har tidigare i år skrivit om en ICA-handlare i Gusum som var förtvivlad över allt snatteri som urholkade hela hans verksamhet. Förlusten var närmare 1 miljon kronor per år för denna lilla ICA-handel i Gusum. I en artikel i Norrköpings Tidning säger ICA-handlaren Tommy Johansson följande.


"- Jag ska vara helt ärlig och berätta att nio av tio upptäckta snattare är asylsökande. Nu har vi haft en sittning med migrationsverket, där vi framförde våra problem."


Nu har ännu en ICA-handlare fått nog och lägger helt ner verksamheten enligt Länstidningen i Södertälje.


- Hela vinsten stjäls från butiken, säger han uppgivet när LT träffar honom strax innan han ska bege sig till Södertälje tingsrätt och ­begära butiken i konkurs.


 Att det sker just i Södertälje är inte förvånande och ingen tycks bry sig om hur samhället förfaller. Enligt artikeln i tidningen har rena anarkin rått i området.


"- Rena plundringar av ­butiken har förekommit, 15 ungdomar kommer in och fyller sina bagar med varor helt respektlöst och lämnar butiken. Kassörskorna hotas om de säger till."


Området Lina gränsar till det ökända området Ronna i Södertälje vilket inte nämns i artikeln. Södertälje utvecklas tydligen mer och mer mot en laglös stad som polisen tydligen inte har resurser att hantera längre.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Här nedan finner du lite information från vår valtidning 2006 angående brottslighet.


Kommentarer
Postat av: M

Grym blogg!

2008-10-30 @ 01:34:49
Postat av: söder

Asylsökande som begår brott i landet som tagit emot dem !

Jag hoppas verkligen att dessa individer utvisades efter de första snatterierna.

Men antagligen sitter de trygga med put och livstids försörjning.

Och skulle kassan tryta är det bara att kila ned til närmsta närbutik och förse sig.

2008-10-30 @ 07:36:11
Postat av: jaeger

Ja, i det svenska samhället är det minoriteterna som sätter agendan. Helt off topic måste jag bara rekommendera ett av Merit Wagers senaste inlägg på sin blogg. En utdrag ur en intervju på Migrationsverket mellan en migga och en arab som påstår sig komma från mörkaste afrika. Roande läsning. http://meritwager.wordpress.com/

2008-10-30 @ 08:06:53
Postat av: Roberth Ström

När den svenska handlaren gått omkull kommer det snart en invandrare och öppnar istället. Vad vi ser här är maffiametoder!

2008-10-30 @ 08:36:40
Postat av: Observer

Ni säger att utlänningar som begår brott i landet ska utvisas. Vilka är utlänningar? Blir så trött på era plumpa förenklingar.

2008-10-30 @ 08:52:49
Postat av: Roberth Ström

Observer de som väntar på tex medborgarskap kanske? Läs på lite så kanske tom du fattar..

2008-10-30 @ 08:54:55
Postat av: Tommy

Till Observer.Indoktrineringen har gått så långt med dig, att du har tappat din identitet och frågar "vilka är utlänningar?" arma svensk! eller?

2008-10-30 @ 09:01:48
Postat av: Erik

Bra att du belyser detta i bloggen, MEN Södertälje är utom allt hopp. Läs www.lt.se..dessa artiklar publiceras DAGLIGEN.Borgmä(s)taren Lago med bihang tog emot FLER irakier än hela USA + Kanada tillsammans.Låter det som ett skämt? Nej, det är ju Sveriges "asylpolitik" i ett nötskal. Alla får komma, du behöver inte ens pass, sen = gratis livstids försörjning.

2008-10-30 @ 09:04:39
Postat av: Roberth Ström

Se vad tokstollen Reza antyder.Sverigedemokraterna har anställt många heltidsanställda bloggkommentatorerÄnda sedan jag började blogga har jag märkt hur varje skrivet inlägg som handlar om främlingsfientlighet och främst Sverigedemokraterna på bara några timmar bombarderats med kommentarer från några sverigedemokrater som inte ens vågar stå för sina åsikter. Ibland kommer en och samma person med många olika namn och anger felaktiga webb- samt e-postadresser så man kan inte nå dem med något svar. Dessa pseudonymer gör det också lättare för dessa personer att skriva väldigt hotfulla kommentarer, förlöjliga skribenterna eller helt enkelt idiotförklara dem utan förklaring och motivering.Efter väldigt många kommentarer som för länge skridit över gränsen har väldigt många av deras IP-adresser spärrats men det har ändå inte hindrat dem från att föra samma attityd mot skribenterna och ofta har de avsiktligt valt att använda sig av ett provocerande språk. Eftersom alla dessa kommer med andra påhittade namn än sina egna misstänker jag att Jimmie Åkesson och Björn Söder kan vara bland dem. Om inte det så har Sverigedemokraterna med stor sannolikhet anställt många som har till uppgift att hålla utkik efter de bloggar där Sverigedemokratena nämns och genast bombarderar dem. Om det är så att de varken är Sverigedemokraternas partiledning eller några heltidsanställda bloggkommentatorer, har dessa personer inga andra sysselsättningar? Att de skyller invandrarna för att vara lata och inte göra något borde väl sägas mot de själva. Vad försörjer de sig på när de 24/7 är där det skrivs något om Sverigedemokraternas främlingsfientlighet och rasism?Det kanske är dags att fråga Sverigedemokraternas ledning om de står för det dessa kommentatorer skriver samt vilka de egentligen är. Det är viktigt att man vet vem man pratar med när man för en diskussion.

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1745&blogg=27390

2008-10-30 @ 10:53:46
Postat av: iln

Reza Javid tror att motståndet mot allt vansinnigt han skriver är en konspiration. Jag undrar om sossarna är så förtjusta i hans rasistiska blogg på deras sida? Jag brukar följa vad hann skriver och även kommentera (i lugn ton) men det enda han kan åstadkomma är fördommsfulla och rasistiska svar. Fast lite roligt är det ju :-)2008-10-30 @ 11:13:46
Postat av: AWSvensson

Hälsa gärna på hos Reza Javid, han behöver all den uppmuntran han kan få i det mörker han lever i, som en god socialist.

2008-10-30 @ 11:49:18
Postat av: Roberth Ström

Jag är spärrad där men hälsa på ni som vill. Jag var nog för ärlig och kontrade med siffror som Reza inte förstod sig på

2008-10-30 @ 11:52:56
Postat av: iln

Kul att se er hos Reza.

/Inga Nordström :-)

Han behöver lite verklighetsförankring. SSU verkar vara stollar.

2008-10-30 @ 12:26:36
Postat av: Roberth Ström

SSU består till stor del av förvirrade unga som gått på moderpartiets lögner. Reza är en av dem men kollar ni andra SSU bloggar ser ni ett mönster.

2008-10-30 @ 12:43:46
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Kalle

Nu efter mycket bedrövelse i Södertälje så svarar Södertäljes borgmästare sossen Anders Lago i dagens nummer av Länstidningen i Södertälje på nätet. Han påstår att trenden vänt och menar att det endast är främlingsfientliga som klagar. Han visar inte på något konkret vad som förändrats till det bättre.Svaret/uttalandet är med andra ord ett riktigt "slå blå dunster i ögonen på folk" Ett politiskt dravel och skitsnackande utan handlingskraft.Borgmästare Lago borde rullas i tjära och fjädrar och sparkas ut ur Södertälje. Någon menlösare politiker får man leta efter.2008-10-30 @ 13:46:01
URL: http://lt.se/nyheter/1.44731
Postat av: Roberth Ström

Kalle instämmer till fullo ta med Repalu med i tjäran!

2008-10-30 @ 14:50:50
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Rune

Asylsökande som begår brott har ju i handling bevisat att de inte är flyktingar.

Man beter sig ju inte illa mot dem som har räddat ens liv och som ser till att man har mat och tak över huvudet.

Asylsökande som begår brott bevisar ju med sitt handlande att de endast har kommit hit för att "ta för sig" och detta med vilka medel som helst.

2008-10-30 @ 20:17:24
Postat av: Joakim

Thoralf! Du kanske skulle belysa en relaterad händelse i "nya" Smedby, Kalmar. Stod om det i Östran idag. Vi som bor i smedby vet med all önskvärd tydlighet vilka ungdomar som snattar, slår sönder och rånar vår affär!

2008-10-30 @ 20:48:26
Postat av: Thoralf A

JoakimInlägget om Smedby hade jag klart redan vid 17-tiden idag. Har till och med varit ute vid butiken under min lunch idag.

Publicerar inlägget strax med nytaget foto i regnrusket.

2008-10-30 @ 21:26:57
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Baloo

Ja ja skyll på svartskallen när företaget inte går runt. Patetisk sånna ICA butiker går ju omkull som käglor p.g.a konkurrensen från stormarknaderna.

2008-10-31 @ 00:58:44
Postat av: s-e karlsson

Balo ! Hur förklarar du det här med ICA Lina i Södertälje där har det väl funnits stormarknader en längre tid än i Kalmar ! Men det är väl också patetiskt ! Du är lik alla andra älskare av mångkulturen , "du kan inte se skogen för bara trän " ! Ha ialla fall en härlig regnvädersdag som har sin tjusning på sitt sätt !mvh S-E Karlsson .

2008-10-31 @ 08:22:17
Postat av: Baloo

Ja han kunde inte hålla emot längre är det så svårt att förstå. Skulle småsnattare kunna få omkull ett företag med 10 anställda, låter helt orimligt.

Det är dem grova brottslingarna som ska bort från gatorna inte försöka hitta en massa syndabockar så fort någon inte klarar av konkurrensen.

2008-10-31 @ 16:47:06
Postat av: Putte

"dem grova brottslingarna" Vad är det för språk?

2008-10-31 @ 18:33:08
Postat av: s-e karlsson

Baloo ! Småsnattare skriver du ,är det småsnatteri när det bärs ut fulla kassar och väskor ? Allt enligt ägaren av ICA Lina i Södertälje ! Baloos bedömning verkar verklighetsfrämmande i allra högsta grad , allt för att hålla kulturberikarna om ryggen !S-E Karlsson .

2008-11-01 @ 12:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0