FÄRGAD MAN GRIPEN FÖR FLERA PERSONRÅN

En 34-årig färgad man har nu gripits i Växjö för ett antal personrån enligt Smålandstidningen. Han har sista veckan rånat en 84-årig kvinna med rollator, en 15-årig pojke på hans mobiltelefon och till sist en 20-årig kille.

Så sent som i förra veckan hölls en rättegång mot mannen i Växjö tingsrätt. Han stod åtalad för inte mindre än 11 åtalspunkter, däribland misshandel, olaga hot, butikssnatterier.


När tidningen publicerade polisens signalement och också uppgav att mannen var färgad utlöste det en rad protester från vissa grupper. Jag frågar mig bara om dessa människor inte vill att brottslingar hamnar bakom lås och galler.


Nu är bara frågan om media kommer göra som tidningen Metro och kalla den färgade 34-åringen för Gustav!

Läs hur Metro lurar sina läsare att tro att Rami El Mohamad är en svensk 15-årig pojke vid namn Gustav.


Hur långt ner kan journalister sjunka i sin pk-iver?
Tydligen är detta en ny metod som media börjat praktisera för att dupera det svenska folket. Expressen följer i Metros fotspår i dagens nätupplaga.


Kommentarer
Postat av: ace

Expressen har också en spännande artikel idag om den sjuka och fattiga kvinnan "Anna-Karin" som lämnade sin lille son "Alexander" att omhändertas på en flyktingförläggning och själv reste ner till sin man i Gambia där de båda nu väntar på att han skall få uppehållstillstånd. Sedan tänker de resa tillbaka till Sverige och ta hand om sin son...

2008-10-31 @ 12:06:13
Postat av: AWSvensson

Grundreglen för kvinnor som reste till Gambia var:

Glöm ej Pengar, pass och pessar. Här har hon i varje fall glömt minst en av tre.

2008-10-31 @ 12:36:37
Postat av: Roberth Ström

Jag har mailat massvis med murvlar och deras gemensamma svar är: Det är inte mitt fel detta är order från högsta ort dvs förläggaren/chefred!

2008-10-31 @ 12:41:42
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Roberth Ström

Går det att anmäla tidningar för såna lögnar? I någon instans.

2008-10-31 @ 12:44:16
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Kalle

Tidningar lever i sin värld där de skall dra in så mycket pengar som möjligt till sina ägare. De bedriver ingen välgörnhet med sin tidning.Det finns även en självcensur som statsmakterna påbjuder. Tidningarna går oftast ett steg längre i sin självcensur för att vara på den säkra sidan.Vad skall man då göra???

Lägga en moteld med fakta, korrekta fakta som får allmänheten att tänka till.Nu kommer jag att svära i kyrkan. Var beredd på det.I SD-kuriren ligger en bild kvar på första sidan från i augusti. Från augusti och nu skriver vi 30 oktober som är dagens datum. Det händer massor av grejer där SD är inblandat och där invandrare gör sig skyldiga till brott och där vanliga media mörkar och numer försvenskar deras identitet.Var MYCKET aktivare med SD-kuriren på nätet för nu får man intrycket att den somnat in i samband med oppinionsiffrorna som just nu går under 4 procentspärrenSlit bort denna så kallade mörkning. Var ärlig mot allmänheten med skrivandet så allmänheten får fakta istället för mörkning av andra media. På så sätt kommer debatten igång utan att tystas ned av att det stod något annat i DN exempelvis. Lägg SD-kuriren utomlands så att svenska censuregler INTE kommer åt den.SD-kuriren har fortfarande amerikansk datunföljd. Byt ut det till svensk så fort som möjligt så att SD-kuriren blir mer lättläst och lättillgänglig,tackRadio SD finns för Stockholms län, enbart med SD-nyheter för ett endaste län. Den sänds också på webben och det en timme långa programmet kan avlyssnas när som helst under hela dygnet.Gör i SD-radioinnehållet rikstäckande från norr till söder. Det skulle öka intresset för lyssnarna. Där olika mörkningar och andra avarter i samhället kan beskrivas eller debatteras. SD har en radiostation som INTE utnyttjas fullt ut. Här finns också chansen att slita bort mörkningen och avarter som andra etermedia ägnar sig åt.SD måste bli mycket mer på bettet med egna infokanaler för att komma in i rksdagen på sikt som är det självklara målet för att försöka andra den svenska politiken.Ärlig och rak info till allmänheten utan censur.2008-10-31 @ 13:43:37
Postat av: Tomme

Bland Malmös 15-åringar är den grupp som har svenska

namn i minoritet. Utomeuropeiska namn torde vara i klar majoritet.

Det finns 17 Per, 16, Gustaf,15 Anders och 5 Gunnar,

44 Mohammed/Mohammad, 24 Ali, 18, Hussein/Hassan

och 24 Ali. födda 1992 och boende i Malmö.Det är tydligt att Media bedriver hets mot den

svenska minoriteten.

2008-10-31 @ 14:23:33
Postat av: salasso

"Alexander" heter säkert i verkligheten "Gustav".

2008-10-31 @ 19:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0