ERIK! DU ÄR EN KLIPPA!


Jag hoppas att det kommer många till Malmö den 18 oktober och lyssnar till Erik Almqvist.

Varför skall du lyssna på Erik?

  

Se på den efterdebatt som utväxlades efter att Janne Josefssons Debatt var slut i SVT1 i torsdagskväll. Erik Almqvist visar prov på enorma kvalitéer och jag rekommenderar alla att lyssna på denna efterdebatt.


Lyssna på hur Kristofer Lundberg använder rena lögner och inte vågar svara på Erik Almqvists frågor. Denna socialist påstår att vi Sverigedemokrater samarbetar med högerextremister men när han skall förklara hur faller det fullständigt platt till marken. Istället flödar floskler och inprogrammerade fraser ur munnen på denne vänsteranhängare. Ja ,jisses sicken kille!


Debatten stiger ju inte till nya intellektuella höjder när den före detta AFA-medlemmen  Rickard Karlsson kommer in i debatten, snacka om att var fullständigt enkelspårig. Vilket stolpskott. Han kunde ju börja med att läsa Sverigedemokraternas partiprogram innan han ger sig in i diskussionen.
Synd att denna del av debatten inte sändes ut till hela svenska folket då hade Sverigedemokraterna kunnat förvänta sig nya framgångar i kommande opinionsundersökningar. Men med killar som Erik i fronten kan det bara gå åt ett håll, UPPÅT.


GRATTIS ERIK! DU ÄR EN KLIPPA.


Kommentarer
Postat av: Dragan Klaric

Lägg in videon på bloggen så kan alla dina besökare se den ;)HälsningarDragan Klaric

Sverigedemokraterna Helsingborg

2008-10-11 @ 20:52:42
URL: http://www.klaric.se/blogg/
Postat av: Lassese

Efterdebatten var väldigt bra!

Om Erik Almqvist är representativ för Sverigedemokraterna så sitter nog SD med i regering om en inte alltför avlägsen framtid.

Om Rickard Karlsson är representativ för AFA-folket så är de inte mycket att oroa sig för.

Han påminner närmast om en grottmänniska som nyss erövrat talets gåva...

Rättvisepartiet socialisterna är inte heller några att oroa sig för. Motor-mouth är ett ord som passar deras ledare bra... En mun som bara går och går.

2008-10-11 @ 21:02:31
Postat av: söder

Han ifrån rättvisepartiet var som en grammofon. Samma ord om och om igen. Det måste vara frustrerande att föra en debatt med en förprogramerad robot.

F.d afa killen orkar jag inte kommentera. Asså, asså, liksom verkade vara hela hans ordföråd.

Blev imponerad av Erik Almqvist åter igen.

2008-10-11 @ 21:04:53
Postat av: Sune

Blev djupt imponerad av Erik Almqvist! Ett framtida partiledarämne......!

2008-10-11 @ 21:17:41
Postat av: Westerbotten

Kristofer Lundberg utsågs till "årets pitebo" 2003, vet inte riktigt hur omröstningen går till.Den fria televisionen låter honom även skriva en debattartikel på SVT:s hemsida:"Vi kunde se hur nazisterna kunde stoppas av flera hundra i Göteborg. På samma sätt har sd stoppats från att få något fäste i Norrland. I Luleå, Piteå och Umeå har sd-möten stoppats av flera hundra personer. Detta har lett till att de inte kunnat sprida sin rasistiska högerpolitik och inte tagit plats i något kommunfullmäktige.Att liknande protester nu spridits till Malmö är glädjande. Aktioner som dessa är viktiga."http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=35188&a=12730632008-10-11 @ 21:25:48
URL: http://westerbotten.blogspot.com
Postat av: Stenstone

Här i förortsghettot har rättvisepartiet stått vid tunnelbanan och delat ut sin pamfletter de senaste 15 åren. Man deras medlemsantal har stått still lika länge.

2008-10-11 @ 21:57:58
Postat av: Urban

Snyggt jobbat Erik!!!!

Mycket imponerande att behålla en samtalston och diskussionsnivå samt argumentera välformulerat med svar och motargument när motståndaren rabait upprepar lögner,förolämpningar och påståenden utan att svara på de frågor som ställs.

Riksdagen nästa för Erik.

2008-10-11 @ 23:00:44
Postat av: Fröken Sverige

Strålande som alltid, Erik Almqvist! Man behöver aldrig skämmas för er. Varken som politiker eller vänner!Härligt!!Mvh/FS

2008-10-12 @ 00:27:56
URL: http://imittsverige.blogspot.com/
Postat av: Magne

Jag spelade in programmet och har sett det nu fyra gånger men jag tål inte se det en gång till ty denna Kristoffer Lundberg Rättvisepartiet får mig att uppriktigt sagt må dåligt. Undrar hur denna person mår? Hela hans liv verkar präglas av hans ideologi och hat. En dag kanske han kommer till sans och fattar vad han släng bort halva sitt liv på.

2008-10-12 @ 02:12:15
Postat av: LP

Rättvisepartiet Socialisterna kommer aldrig att vinna de hett eftertraktade mohammedanernas röster - de kan aldrig konkurrera med underkastelsens och individförnekelsens ideologiska urmoder NR1 = Islam!Rättvise...osv kommer aldrig att vinna floskel-VM mot islamismen, de driver en omöjlig kamp mot den absoluta idiotin som tom överträffar kommunismen, nämligen underkastelsen ideologi numero uno islam.För den som hett önskar att förinta varje originell, individuell och personlig yttring är kommunismen och socialismen ett blekt och fegt alternativ - välj ISLAM, underkastelsens yttersta ideologi!

2008-10-12 @ 02:22:39
Postat av: Tobias

Helt rätt LP! Socialisternas fjäskande för Mohamed kommer att bli en revolutionär besvikelse. All heder till Erik som retoriskt manövrerade ut sina motståndare så enkelt.

2008-10-12 @ 03:28:05
Postat av: Tobias Lindgren

Thoralf, sossarna smutskastar dig här!http://www.hell-man.se/?p=1099Skriv gärna ett blogginlägg och smäda tillbaka.

2008-10-12 @ 03:57:03
Postat av: Thoralf A

Tobias LindgrenAtt få utrymme i socialdemokraternas egen tidning ser jag bara som hedrande och med tanke på de omdömen jag får av Linus Hellman så kan det bara vara positivt. Det finns väldigt många människor som röstar på socialdemokraterna som inte gillar att kommunen investerar mer än 100 miljoner i KFF och arenan och dessutom går i borgen för ytterligare 100 miljoner kronor.Jag kan bara tacka Linus Hellman för hans komplimanger och socialdemokraterna för fin marknadsföring av Sverigedemokraterna i sin egen medlemstidning.Om det nu inte är bluff och en fejkad artikel som kommit ut i den binära världsrymden.Detta blir helt klart ett inlägg till kvällen.

2008-10-12 @ 10:41:31
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Mats

Håller med om att Erik Almqvist imponerar. Fler som honom behövs.

2008-10-12 @ 12:33:58
Postat av: Eric

Tur att de inte gav Erik sista ordet, då hade väl socialisten gått hem till någon oliktänkande och krossat rutor..

Erik! vilken begåvning!

2008-10-12 @ 15:10:40
Postat av: Roberth Ström

Trodde inte Erik var så insatt mycket bra av honom. Norrlandssocialisten var det hjärndödaste jag skådat på länge. Den fd Afa killen måste ha fått järnrör i skallen så blåst som han var. Vem var den lille Chavez wannaben bakom pitepalten tro?

2008-10-12 @ 19:29:56
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Mja, inte för att jag har mycket till övers för Kristoffer, han har aldrig gillat mig, men nog tyckte jag att han kunde svara för sig..?

2008-10-12 @ 23:07:26
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Sam

Al-Fatihah (Ingressen)[1:1] بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

[1:1] I GUDS, DEN NÅDERIKES, DEN BARMHÄRTIGES NAMN[1:2] الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

[1:2] Lov och pris tillkommer Gud, världarnas Herre,[1:3] الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

[1:3] den Nåderike, den Barmhärtige,[1:4] مَلِكِ يَوْمِ الدِّينِ

[1:4] som allsmäktig råder över Domens dag![1:5] إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ

[1:5] Dig tillber vi; Dig anropar vi om hjälp.[1:6] اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ

[1:6] Led oss på den raka vägen -[1:7] صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ

[1:7] den väg de vandrat som Du har välsignat med Dina gåvor; inte de som har drabbats av [Din] vrede och inte de som har gått vilse!

2008-10-15 @ 03:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0