ISLAMOFOBI? JAVISST!

Så har vi då återigen fått ett bevis för vilka galningar det finns inom islam. Terrorattentaten i Bombay har tagit ca 200 människors liv. Tyvärr är det bara ett i raden av terrordåd och frågan är bara var kommer nästa terrordåd att ske.

New York, Madrid, London, Bali och nu Bombay har fått utstå terrorattacker, vilken stad kommer att hemsökas av dessa muslimska galningar nästa gång. De finns överallt och frågan är vem eller vilka av dessa som går i samma funderingar och tankar som dessa galningar i Indien.


I svensk media kan man knappt läsa om vilka dessa terrorister var. Om man däremot går ut på nätet och letar runt så hittar man en del uppgifter. Jag har fruktansvärt svårt att förstå varför svensk media försöker dölja eller undviker att skriva om det faktum att det är islamister som utfört dessa terrordåd.


I SvD kan man dock få en liten fingervisning men så mycket mer än så är det inte.


"Det finns grupper som inte vill ha fred och normalisering mellan Indien och Pakistan. Det strider mot deras agenda. De vill ha en sharialedd regering i Pakistan och gör terrorattacker i vad de uppfattar som muslimska länder. De bekrigar de "otrogna". Jag gillar inte att låta dramatisk, men jag tror att dessa terrorister vill provocera fram det så kallade kriget mellan civilisationer."


Den som såg Dokument utifrån för någon vecka sedan kommer kanske ihåg den lärare/Imam som intervjuades i programmet. Så länge dessa galningar fortsätter undervisa barn i koranen kommer vi inte att se något slut på terrordåd.






Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer.

Än en gång har detta påstående besannats.

  

Den sanningen kommer inte förändras och den som inte är rädd för vad islam kan innebära för världsfreden i framtiden bör nog vakna ur sin törnrosasömn.


Det innebär samtidigt att alla som nu är rädda för islam också är islamofober. Det innebär med stor sannolikhet att en majoritet av Sveriges befolkning är islamofober om de tänker efter en liten stund.

(Islamofobi är en pejorativ neologism som syftar på rädsla eller fördomar riktade mot muslimer och religionen islam)


På 30-talet fick nazismen frodas utan att någon stoppade dessa tokstollar. Jag upplever islam som det största hotet mot världsfreden och islam kan utan tvivel jämställas med nazismen och inte bara jämställas den är betydligt mycket värre.

Islam är betydligt mer än en religion och muslimer i Sverige utnyttjar vår religionsfrihet till att spridda budskap liknande det som ovanstående lärare/imam gjorde i inslaget från Dokument utifrån.

Barometern


Kommentarer
Postat av: Hr Fökk

Margot Wallström är en av dessa politiker som tycker att partiledare lönen är för låg för att hon i framtiden ska kunna bosätta sig i bevakade enklaver.



http://di.se/Avdelningar/Artikel.aspx?stat=0&ArticleID=2008%5c11%5c29%5c313577&SectionId=Dinapengar&menusection=Dinapengar;DinapengarNyheter&o=sp4

2008-11-29 @ 22:04:22
Postat av: LP

Islamisterna vet att vi gör åtskillnad mellan religion och politik, och detta utnyttjar de till fullo i Sverige och flera andra demokratier. Fan vet när majoriteten skall begripa detta - islam är inte och kan inte vara en motsvarighet till "Den blomstertid nu kommer". Islam är en maktideologi utformad av en härsklysten gubbe på 600-talet och alla hans efterföljare.



Studera koranen och sunna, och studera islams historia för helvete! Det är en politisk rörelse och liksom alla politiska rörelser finns det de vars engagemang inte sträcker sig längre än att ta på sig kostymen och går och rösta på valdagen, sen är det inte mer med det, men så finns det de som är djupt involverade och strävar efter makt i kraft av rörelsens ideologi.

2008-11-29 @ 22:56:14
Postat av: Ano Nym

Du träffar mitt i prick som alltid Thoralf!

Tack för ditt mod och engagemang.



Ano Nym

2008-11-29 @ 23:07:09
Postat av: Bananrepubliken

Här finns en till islamofob,skillnaden är,att jag vet vad jag hatar,efter otaliga resor i MÖ/nordafrika samt att ha lärt känna en massa männniskor därifrån,så har jag för varje resa,för varje möte,för varenda gång det förbannade böneutropet väcker en kl6 på morgonen,blivit mer och mer införstådd att dessa inte har här att göra.



Visst säger den oerfarne då,men alla är inte dåliga....nej,långt ifrån alla,men jag vill inte att mina skattepengar ska chansa,ta in 1000,för att få 700 bra och 300 dåliga,oavsett vilket,är dom flesta så långt ifrån sverige både kulturellt och religiöst att det är vansinnigt,och landsförräderi,att använda svenskarnas skattepengar till att utföra detta "mångkulturella experiment".



Som sagt,jag vet mycket väl vad min "islamofobi" står för,den har utvecklats genom åren,från alla typer av möten,flickvänner,kompisar,jobb,resor osv osv med den islamiska värden,och jag brukar säga till dom svenssons som aldrig satt sin fot i ett muslimskt land,eller lärt känna ett antal av dessa på djupet,varit hemma hos någon med koranen uppstucken under kjolen...(ja nästan),jag brukar säga att alla dina fördomar stämmer,bevis får du dagligen genom att kolla på vilka som förespråkar en "mångkultur" med dessa men själva bor helt "vitt" ute på lidingö eller särö,det är bara att kolla på dom politiker som förespråkar denna invandring.



Den dagen reinfeldt,ulvskog eller sahlin köper en sommarstuga i "pensionsräddarnars" paradis angered,rosengård,fittja eller bergsjön,då ska jag hålla käft,för då har dom bevisat att dom själva vill leva med dom människor dom prackar på svenska skattebetalare att göra....hur många tror att den dagen kommer....



Sen är jag rasist också,jag gillar inte somalier,i mina ögon är dom inte värda ett skit,och bör hållas inom sina gränser,när jag ber någon förklara vad som är fel med den typen av åsikter får jag aldrig ett enda vettigt svar - bara en massa vänstertrams eller rykten om det ena eller det andra framgångsrika somaliska "projektet",naturligtvis från folk som aldrig ungåtts privat med somalier en längre tid,dvs år,vart i landet,lärt känna dom på djupet,utan det handlar alltid om dom som inte har den minsta erfarenhet IRL av folket dom snackar om.plower power folket,halalhippies,ingår i samma skara som lådvinskärringarna på aftonbladet och expressens bloggar,proffstyckare alltså,som kanske nån gång åkt till nairobi för att kasta en näve tuggummin åt gatubarnen,det är deras erfarenhet av det dom så ofta vill pracka på andra.



Ungefär som den engelska kvinnan som ville visa att världen var god för 1,5 år sen,hon ville visa att människor var goda och att väst gjorde en höna av en fjäder när det gällde alla farliga folkslag bla...så hon satte sig på cykeln och trampade medelhavet runt,vet inte vart hon började,möjligtvis i gibraltar,eller kanske rent av i england,för att sen gå via gibraltar-marocko och vidare runt medelhavet,men nånstans på vägen,tror det var strax före egypten,algeriet kanske,blev hon(naturligtvis) rånad,våldtagen,mördad och nergrävd i öknen....svensk media tystade väl detta rätt flitigt om jag minns rätt...det vore ju faktiskt en symbol för den svenska naiviteten och dumheten.

2008-11-30 @ 05:23:18
Postat av: Bengt Karlsson

Allt som allt var det var det bara tio muslimska terrorister som höll hela

Indien lamslaget genom att slå till mot de två lyxhotellen i Mumbai, mot

en restaurang, en stor tågstation och det judiska centret i Chabad House,

där samtliga bland gisslan, åtta personer, mördades.



I allt lär det totala antalet dödsoffer överstiga 200. Långt fler fick

skottsår och skador av andra slag i samband med terroraktionerna. Det

visar sig också att terroristerna var bättre beväpnade än de indiska

commandosoldaterna, som skulle frita gisslan, som man först trodde.



Men det framgår så här i efterhand att arméledningen och polisen i

Indien aldrig hade befogenheter att inleda förhandlingar med ockupanterna

på lyxhotellen och i det judiska centret. De hade enbart order att

oskadliggöra terroristerna. Terroristerna själva visade genomgående inte

några tecken på att de kommit för att förhandla om en utväxling av fångar

och gisslan. Därför gick det som det gick. Det gick långsamt med

belägringarna och och pinan förlängdes därför att de indiska soldaterna

och polisen var dåligt organiserade och inte särskilt väl tränade för

stormningar.



Förödelsen vid det judiska centret Chabad House eller Nuriman House, som

byggnaden också kallades, var enorm. De indiska soldaterna som skulle

oskadliggöra terroristerna hade inte lagt fingrarna emellan, när de

inledde den sista och avgörande stormningen av huset.



Man visste med rätt stor säkerhet att terroristerna mördat gisslan på ett

tidigt stadium, redan i onsdags eller möjligen natten till i torsdags. De

var aldrig ute efter att förhandla, möjligen tog de gisslan för att göra

nödläget i Mumbai så svårt och så utdraget som möjligt.



Man kan rentav påstå att aktionen var inställd på största möjliga

publicitet och för den skull gjorde förövarna allt för att dra ut på

historien och "trollbinda" massmedierna världen över. Man lyckades till

hundra procent.



I det judiska centret avrättades gisslan. Några av offren var bakbundna

när man hittade dem. Bland dem fanns tre kvinnor: Rivka Holtzberg, den

28-åriga frun till centrets föreståndare och rabbin, den 29-årige Gabriel

Holtzberg. Deras tvåårige son Moshe räddades ut ur huset av en indisk

barnhjälp ett gott stycke tid innan soldaterna utanför trängde in i huset

för att döda terroristerna; den andra israeliska kvinnan som identifierats

var Jocheved Orpaz, 60 år, från en förstad till Tel Aviv. Vilken funktion

hon hade är inte känt än. Möjligen var hon en vanlig turist som råkade

befinna sig i huset just som terroristerna ockuperade det. De två

identiferade männen som man först inte visse något om var Bentzion

Chroman, med amerikanskt medborgarskap, och rabbinen Arieh Teitelbaum från

Jerusalem.



De övriga tres identitet lär inte fastställas förrän israeliska experter

anlänt till Mumbai. Två av offren hittade man först på lördagen.



I TV antydde Israels försvarsminister Ehud Barak att försöken att

oskadliggöra terroristerna inte borde ha tagit så lång tid. Andra

israeliska källor gjorde klart att om allt hade utspelat sig i Israel, så

hade man inlett förhandlingar med terroristerna så snart som möjligt för

att söka får klarhet i hur många de var och var de befann sig i den

aktuella byggnaden - och var gisslan befann sig - allt för att vinna

tid.



Israel erbjöd de indiska myndigheterna all möjlig hjälp, men som Barak

sade: Det här är känsliga frågor. Makthavarna i varje land vill nästan

alltid sköta sådana här kriser på egen hand utan inblandning utifrån.

Barak tillade: "Bäst att inte säga mer."



För den religiösa Chabad-rörelsen slutade allt i tragedi. Det unga paret

Holtzberg var mycket uppskattade. Osjälviska och generösa. De hade med

entusiasm tagit på sig uppgiften att undervisa och stå värdar för alla

israeler och judar som råkade ha vägarna förbi i Mumbai. Centret öppnades

för tre år sedan. Och man kommer med säkerhet bygga upp verksamheten igen

i Mumbai.



2008-11-30 @ 05:48:46
Postat av: Hm

Sign LP har fattat vad det handlar om men fortfarande är en stor majoritet av svenska folket totalt okunniga om just dettta att islam är en maktideologi som hela tiden växlar mellan religion och politik. Denna i grunden hatiska och dödsdyrkande lära använder religionen som täckmantel för sina totalitära målsättningar. Denna cancer måste stoppas!

2008-11-30 @ 08:47:27
Postat av: natasha

Från min tid i den sovjetiska skolan minns jag mycket väl ett av Lenins uttalanden som bland många andra fick vi, barn, lära oss och begrunda. Nämligen "Vi (dvs kommunisterna) skall hänga kapitalister på det rep som de själva gav oss". Det är ett mycket skrämmande citat även i dagens värld, där de godtrogna, kristna och demokratiska samhällen stoppar frivilligt sitt huvud i en snara genom att bidra till spridningen av islam.

2008-11-30 @ 10:42:27
Postat av: Micael Foghagen

Jag ogillar starkt islam och om någon vill kalla mig något nedsättande pga det så får de väl göra det...



Jag begriper inte varför man skall vara tolerant mot en ideologi som är så totalt intolerant.

2008-11-30 @ 12:05:33
Postat av: Magnus

Jag fattar inte varför muslimerna blir så förbannade och arga då amerikanerna skjuter ihjäl dem i Irak och Afghanistan, det är ju ärorikt att dö för Islam, dessutom kommer de till ett paradis med 72 jungfrur var. De borde snarare vara tacksamma att de blir hjälpta dit.

2008-11-30 @ 12:58:16
Postat av: Kalle

"Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer." skriver Thoralf. Jag håller fullständigt med den eminente Thoralf.



Återigen har islamister visat sitt fula och våldsamma tryne. Den här gången mot finanscentrum i i Bombay. De har skjutit, sprängt och dödat med ett som synes sjukligt sinne och ett hånleende på läpparna. De har till och med attakerat sjukhus dit skadeskjutna tidigare förts. Helsjukt!



Polisen led förluster bland annat chefen för insatser mot terrorister. Då ställdes den Indiska insatsen utan ledning. De indiska soldaterna gjorde vad de kunde mot de dödstörstande muslimska terroristerna med sina omoderna gevär.



Terrosristerna hade en eller flera långliggare på hotellet bland annat som rekade för senare våldsamma insatser. Muslimerna var hittade bra ii hotellets vindlande korridorer.



Den här gången gick de för långt. På ett av hotellen bodde en delegation EU-parlamentariker.



Nu fick dessa EU-parlamentsledamöter uppleva muslimernas förakt för levande människor.



Nu kan man bara hoppas på att EU tar upp dennna fråga med islamifieringen av EU.



Det här ruskiga Bombayhändelsen måste få EU att vakna även om det kan vara försent!!!



Islam en fredens religion. I helsike heller. Skit på er!!!







2008-11-30 @ 13:07:02
Postat av: Tom F

Tyvärr kommer inte svenska eller europeiska politiker att vakna förrän ett blodbad sker i vår närhet. Vi som är kritiska till islams okontrollerade utbredning i västvärlden och i Sverige uppvisar inte en irrationell rädsla utan en synnerligen rationell rädsla för intoleransens ideologi.

Det är pk-Sveriges oansvariga undfallenhet och rädsla att stå upp för vår frihet och upplysning som göder intoleransens ideologi med alla dess oöverstigliga problem som är den stora framtida krisen. Den ekonomiska kris vi ser idag är inget mot det totala sveket som vi har framför oss. Det frihetshat och den patologiska naivitet som politiker och journalister tillåter sig blir svenska folkets undergång. Om vi svenskar inte protesterar så förtjänar vi heller ingen räddning!

Dessa hårda ord riktar jag framförallt till alla fega ynkryggar inom media som ogenerat skummar igenom svenska folkets vilja på Internet men som sedan inte tar sitt demokratiska ansvar.

2008-11-30 @ 14:14:32
Postat av: Kalle

>Tom F

Det har redan skett uppmärksammade muslimska blodbad i Europa.

London där tunnelbananevagnar sprängdes av muslimer uppfödda och infödda i England.

Madrid, där ett tåg sprängdes i bitar.



England har färre muslimer per innevånare än sverige som har fem procent. Indien har ungefär 15 procent.



Man frågar sig vilka mer bevis behöver politikerna innan de reagerar eller agerar???



De snackar om att låta Turkiet gå med i EU som inte ens ligger i Europa och är med i Arabförbundet eller något liknande.



De har lösa planer på att låta de södra medelhavsländerna ingå i EU. Kadaffi i EU. Kul.





2008-11-30 @ 14:53:07
Postat av: Anonym

Här i "min" kommun är det så här att om man kommer i samtal med någon ansikte mot ansikte och råkar påpeka att vi tagit emot för många invandrare som går gata upp och gata ner och pratar i mobiltelefon med sina släktingar i exvis Irak och skryter om att det är så bra i Sverige här behöver man inte arbeta här får man pengar utan att behöva göra något !

Iallafall då kommer genast kommentaren att vi har missbrukare som vi också betalar för i kommunen , då svarar jag o0ftast , men vi behöver ju inte importera fler som ska gå arbetslösa !



S-E Karlsson .



Då blir dom oftast lite fundersamma .

2008-11-30 @ 15:56:29
Postat av: Martin Isaksson

SOm TOM F säger när ska vi våga göra nåt, tänker lite på den gamle framtidsägeren Nostradamus som förespåde 1 och 2 världskriget en mas som hette hister (hitler) att två torn skulle rasa samt att alla skulle se dem i lådor (tv) han sa även att det skulle bli ett tredje världskrig som skulle utkämpas mellan öst (islam tolkar jag det som) väst (vi ) som skulle vara i 27år sedan skulle väst komma segrande ur det hela. tippar på att det började 2001 så 7år har väl redan gått. jaja detta kan ju likaväl vara skitsnack.



men om jag skulle bli inkallad i händelse av krig till min lumpentjänst att sköta STRV 121 på revingehed hadde jag tagit en sväng förbi mosken och satt ett par 120mm granater i den innan jag körde mot fronten.



jaja att Islam (och alla religioner) är trams och till för att styra folk fattar ju en vuxen med 75 i IQ.

2008-11-30 @ 16:35:14
Postat av: j-å

Ordet fobi kommer av grekiska fobos "fruktan". Och visst bör vi frukta islamismen, dels i dess ursprungsform, men i synnerhet med seder och traditioner som efter hand tillkommit.

Det är inte längre tal om att ha fördomar ang. denna religion. Fakta talar sitt tydliga språk.

Seder och bruk är lika "inrotat" i detta folk som någonsin Koranen och jag är inte kapabel att bedöma vad som är värst.

2008-11-30 @ 21:10:45
Postat av: Andersson

natsaha tycks var en trevlig typ, både bildad och utbildad! Tänk om vi hade fler av hennes typ än alla dessa mussar här i landet???!!!!!

2008-11-30 @ 21:54:14
Postat av: -----

Själv är jag invandrare från mellanöstern....men med en stor skillnad...är inte muslim. Flydde till Sverige p.g.a dem. Jag anser att Sverige är världens bästa land, att man skall jobba för sin brödföda och att man skall ta seden dit man kommer. Jag har bott här i 20 år....det är invandrarna som skall integreras i det SVENSKA samhället och inte tvärtom. MEN, sånt gäller inte en viss religion. Förstår verkligen inte varför alla ser så naivt på Islam. Är redan rädd för hur Sverige kommer se ut om ca 20 år om vi inte börjar ställa krav...

2008-12-01 @ 23:03:56
Postat av: Mohamed Ahmed

Grattis, du skrev några negativa rader om islam och plötsligt har du fått unga rasitiska fans. Jag tänker inte diskutera med dig.



Men jag undrar om du har läst koranen och förstått innebörden av religionen? FYI - att du kallar terrorister muslimer när de klart och tydligt står i koranen att mord är en synd så bevisar det att du inte har läst koranen. Och att du har skaffat dig en egen uppfattning.



Du är dum i huvudet som skriver ett sånt här inlägg utan att ha någon fakta eller någon insikt i ämnet.

2008-12-02 @ 00:32:40
Postat av: schweinfeldt

Imittsverige.blogspot.com



Har en del intressant fakta om islam,haditherna och koranen för dig mohamde ahmed...sen kan du ju komma tillbaka och kommentera vad som var fel i hennes citat ur den "kärleksfulla koranen"....pedofildyrkarnas gamla smutsigs sagobok hör inte hemma i västvärlden.

2008-12-02 @ 09:02:37
Postat av: schweinfeldt

Imittsverige.blogspot.com



Har en del intressant fakta om islam,haditherna och koranen för dig mohamde ahmed...sen kan du ju komma tillbaka och kommentera vad som var fel i hennes citat ur den "kärleksfulla koranen"....skulle snarare vilja påstå att det är du som är i fel del av världen,pedofildyrkarnas gamla smutsigs sagobok hör inte hemma i västvärlden.

2008-12-02 @ 09:04:43
Postat av: schweinfeldt

Imittsverige.blogspot.com



Har en del intressant fakta om islam,haditherna och koranen för dig mohamde ahmed...sen kan du ju komma tillbaka och kommentera vad som var fel i hennes citat ur den "kärleksfulla koranen"....skulle snarare vilja påstå att det är du som är i fel del av världen,pedofildyrkarnas gamla smutsigs sagobok hör inte hemma i västvärlden.

2008-12-02 @ 09:07:11
Postat av: Hasse

Ditt inlägg bevisar endast en sak - din okunskap.

Attackerna i Bombay handlar inte om religion, utan snarare om ett område - KASHMIR.



Rasism = Okunskap (vilket du är ett levande bevis för)

2008-12-02 @ 10:52:18
Postat av: Mohamed Ahmed

Schweinfeldt. Året var 619 då han gifte sig med Aisha bint abu bak. Ja, hon var 9 år gammal. Men att 619 så fanns det inga normer, inga regler för vad som var rätt och fel. Och det hoppas jag att du förstår.



Sedan kan vi också nämna att hon var en av de mest älskade. Kärleken är blind, har du hört det någon gång? Här i Sverige gifte man sig med kusiner för 100 år sedan. Du måste inse att det var hiskeligt längesedan.



Hasse. Hear, hear, hear

2008-12-02 @ 12:36:47
Postat av: Mohamed Ahmed

Schweinfeldt. Året var 619 då han gifte sig med Aisha bint abu bak. Ja, hon var 9 år gammal. Men att 619 så fanns det inga normer, inga regler för vad som var rätt och fel. Och det hoppas jag att du förstår.



Sedan kan vi också nämna att hon var en av de mest älskade. Kärleken är blind, har du hört det någon gång? Här i Sverige gifte man sig med kusiner för 100 år sedan. Du måste inse att det var hiskeligt längesedan.



Hasse. Hear, hear, hear

2008-12-02 @ 12:37:22
Postat av: Mohamed Ahmed

Schweinfeldt. Året var 619 då han gifte sig med Aisha bint abu bak. Ja, hon var 9 år gammal. Men att 619 så fanns det inga normer, inga regler för vad som var rätt och fel. Och det hoppas jag att du förstår.



Sedan kan vi också nämna att hon var en av de mest älskade. Kärleken är blind, har du hört det någon gång? Här i Sverige gifte man sig med kusiner för 100 år sedan. Du måste inse att det var hiskeligt längesedan.



Hasse. Hear, hear, hear

2008-12-02 @ 12:38:23
Postat av: Mohamed Ahmed

Schweinfeldt. Året var 619 då han gifte sig med Aisha bint abu bak. Ja, hon var 9 år gammal. Men att 619 så fanns det inga normer, inga regler för vad som var rätt och fel. Och det hoppas jag att du förstår.



Sedan kan vi också nämna att hon var en av de mest älskade. Kärleken är blind, har du hört det någon gång? Här i Sverige gifte man sig med kusiner för 100 år sedan. Du måste inse att det var hiskeligt längesedan.

2008-12-02 @ 12:43:26
Postat av: World Traveller

Har jobbat i huvudsak i muslimska laender de senaste 18 aaren och maaste instaemma i allt som "Bananrepubliken" saejer. Att svenska massmedia censurerar och haaller muslimerna bakom ryggen som dom goer aer foer mig helt obegripligt. Tyvaerr saa tror ju dom flesta paa att vad som staar i tidningarna aer sant. Jag kan foer allt i vaerlden inte begripa varfoer svenska folket ska ge bort sitt land och arbeta som slavar foer att en massa draegg ska ha det bra. Jag vet att det finns bra folk aeven bland muslimer men det finns en hel del i Sverige som borde kastas ut omgaaende.

2008-12-02 @ 12:45:40
Postat av: Mohamed Ahmed

Schweinfeldt. Det hände på 600-talet.

I Sverige gifte man sig med syskon för 2-3 hundra år sedan. Kasta sten i glashus.



Hasse. Hear, hear, hear

2008-12-02 @ 15:22:54
Postat av: middle

Profeten gifte sig med en 9-åring......men det skedde ju för så himla länge sedan. "Men att 619 så fanns det inga normer, inga regler för vad som var rätt och fel. Och det hoppas jag att du förstår." Menar du att profeten inte kunde skilja mellan rätt och fel? Dessutom, sker inte giftermål mellan barn och gubbar fortfarande i muslimska länder? Muslimer gifter sig dessutom med kusiner fortfarande....bland svenskar har det iaf blivit tabu och inte normalt längre...

2008-12-02 @ 23:42:01
Postat av: Putte

"I Sverige gifte man sig med syskon för 2-3 hundra år sedan" Det där är bara skitsnack och lögn, men vad kan man vänta sig annat av islamister. Inte ens styvsyskon fick gifta sig med varandra, trots att de inte har något som helst släktskap med varandra, men eftersom deras föräldrar var gifta så räknades de i äktenskapslagstiftningen som syskon.



Jasså Hasse. Var det därför de inriktade sig på att försöka ta död på så många västerlänningar och Israeler som möjligt? Vilket är värst, en som skriver inlägg grundat på okunskap, eller en som medvetet ljuger som du gör?

2008-12-03 @ 06:14:06
Postat av: Martin Isaksson

Mohamed Ahmed



ja du saknar en hel del pinnar i staketet.



619 inga regler och normer ???



va snackar du om ja kanske inte för pedo muhammed

men läser man annat än islam historia som sträcker sig mkt längre tillbaka än stackars barnförgriparen,

9åring vacker kärleken är blind det är ett litet barn vi pratar om, vad är du en pedo själv blir du lite uphetsad när du går förbi en förskola?



bara det att du försöker bortförklara det med att folk där var dumma i huvet och inte visste mer än apor som kastar avföring på varandra hahahaha!!



tror de hadde normer innan muhammed kolla på inka indianerna eller antika grekland samt antika egypten romarriket osv visst de hadde sin fel och brister men de baserade det inte på pedofilers sjuka hjärnor.







2008-12-03 @ 19:22:27
Postat av: Tore

"Mohamed Ahmed"! Kul att du var inne och förklarade

varför din "boss" Mohammed" fick äkta en nio-åring

och inte du!

Jag har för mig, att i din koran står det, att det

Mohammed gör, får också du göra! Alltså ljuga, bara

det gynnar dig eller din "profet". Och naturligt- vis också det där med "pedofilism! Den där krigiska

personen som skapade islam (fredens relion?)! Tror du vi svenskar är korkade, som inte förstår vad ni vill?

Är det inte bättre, att du blir "martyr" och får

träffa dina 72 "oskulder" som din islaism påbjuder.

Det vore väl trevligare, än att tjaffsa med en sam-

ling otrogna "svenskar"!

Tänk vad jag blir trött på dessa fantasifigurer!.

Jag tror de hamnar hos djävulen, ty sällskapet verkar vara arvsbetingat, generation till generation, ända från 600-talet...



2008-12-04 @ 21:00:48
Postat av: Tore

Visst har han lärt sig "något", om den svenska tiden för ett tag sedan, denne Ahmed! Då speciellt

i de avlägsna byarna, när vägarna till dessa blev

oframkomliga på grund av snö och annat elende. Då

kunde det hända att syskon, men framför allt kusiner gick ihop. Men det var som sagt för länge

sedan! Ett typexempel på detta är Särna i Dalarna,

där mångas anfader är/var en invandrande norrman!

Nu är vägar framkommliga till sådana orter, och

därmed inga av ovanstående naturabehov i dagens

icke isolerande samhälle (till människans kristna fortbestånd)!

Däremot kan man följa den muslimska avarten i alla

muslimska samhällen, där islam ligger som grund...

2008-12-04 @ 21:22:14
Postat av: Tore

Visst har han lärt sig "något", om den svenska tiden för ett tag sedan, denne Ahmed! Då speciellt

i de avlägsna byarna, när vägarna till dessa blev

oframkomliga på grund av snö och annat elende. Då

kunde det hända att syskon, men framför allt kusiner gick ihop. Men det var som sagt för länge

sedan! Ett typexempel på detta är Särna i Dalarna,

där mångas anfader är/var en invandrande norrman!

Nu är vägar framkommliga till sådana orter, och

därmed inga av ovanstående naturabehov i dagens

icke isolerande samhälle (till människans kristna fortbestånd)!

Däremot kan man följa den muslimska avarten i alla

muslimska samhällen, där islam ligger som grund...

2008-12-04 @ 21:27:27
Postat av: Martin Isaksson

Du tore vi kan nog lägga ner detta, såna som machmud reagerar alergiskt mot fakta, således ignorerar oss och istället går till sina mer PK kompisar i rikstan som inte värdesätter fakta så mkt.

2008-12-04 @ 22:35:35
Postat av: Mohamed Ahmed

Tore

Min boss? Du har ingen aning om vilken religon jag utövar. Så vitt du vet så kan jag vara kristen. Eller är kristendomen en vit religion och islam en svart religion? Jag tycker det är väldigt ignorant att bara anta utan att fråga. Men du lärde väl dig inte det på dagis.



"Är det inte bättre, att du blir "martyr" och får

träffa dina 72 "oskulder" som din islaism påbjuder."



Om du hade haft tagit dig tid till att lära dig läsa istället för att hata andra folkgrupper så hade du vetat att det inte står någonstans att om du dödar de otrogna så hamnar du i paradiset med 72 oskulder. Det är påhitt. Men du är blind - blind av rasism. Du borde veta att en liten extremistisk grupp radikala fundamentalister som inte ens borde kallas för muslimer är de som syns och hörs i tv.

2008-12-05 @ 04:56:04
Postat av: Martin Isaksson

Du vet ju verkligen ingeting Mohamed var är du upväxt ?? du kommer ju som vanligt inte med nåt argument bara det vanliga. du är rasist osv lär dig mer om andra folkgrupper osv.



Men om man redan försökt lära sig mer som tex jag och växt upp med mkt muslimer i Malmö och haft många såna arbetskamrater, men fortfarande tycker att det är en helt befängd religion (mind control)



suttit och pratat med imamer som inte kan ge ett enda vettigt svar utan bara hänvisar till koranen och istället för sunt förnuft samt kritiskt tänkande (vilket ligger i människans natur att vara) sånt gillar inte någon fritt tänkade människa



Försök förstå att desto bätre man har det och desto mer man vet om omvärlden, desto mindre tror man på osynlig gubbar och ser tydligt att den gamla boken är skriven av makthungriga män med för små penisar som måste kompesera för något. så även bibeln, visst jag gillar sience fiction men då ser jag hellre på Star Wars än läser koranen eller bibeln.



När man läser mkt historia och verkligen sätter sig in i det och inte bara köper koranen rätt av, så vet man att alla modärna religionen är efterkonstruktioner av gamla tex Egypens solgudsdyrkan, de hadde även 10budord nästan identiska med dagens tror du bara det är en slump.



men visst tror man bara stark på något så är det svårt att ta till sig nåt annat, jag var kristen (katolik inan men när man lär sig tänka mer kritisk så förstår man att det bara är vidskepligt trams)



Människan är ju en rätt sorglig ras ifall det enda livet går ut på är att man är rädd för att bli bestraffad av en osynlig gubbe.



Visst stark tro är svårt att bryta men då får du acceptera att jag skrattar lika högt när muslimer ber som när någon vuxen man säger att han tror på jultomten.



det får du acceptera men det gör sällan inte muslimer (specielt inte när de är i grupp) så jag tycker snarare att det är muslimer som är trångsynta och räddam, när de blir kränkta av fritt tänkande människor som inte har som mål att bli belönade av en osynlig gubbe.



är inte meningen att hacka på dig men islam är int e relevant 2008.



2008-12-05 @ 10:18:41
Postat av: Alex

asså varför står det inget om präster som våldtar barn eller judiska terrorister



eller 11 september där alla judar fick ta ledigt den dagen?



Eller när cnn visade palestinier som firar efter att 11september blev attackerad det hela som visades var ett bröllopsfest



2009-05-17 @ 15:07:25
Postat av: jag

Mycket bra inlägg.

2009-10-23 @ 10:52:23
URL: http://sveafamilj.blogg.se/
Postat av: Anna

Okei här verkar d som ni alla islamfoboer fått ett forum här men jag vill bara påpeka att islam är annat än vad muslimerna idag i dagens SVERIGE lr andra länder oraktiserar, vad vet ni människor om islam?



Jag skrattar bara när jag läser att mr vet ej vilken har varit i olika länder på sina resor o lärt sig om islam ? tror jag knappastm, d e snarar olika kulturer du mött...Kom o säg till när du vet vad islam är och jag kan sägfa så här att idag finns inte ett enda land som har ett islamiskt regim islamiska lagar...inte heller finns d ENDAST såna muslimer som praktiserar o tolkar islam.. På samma sätt som d e i andra religioner... Läs tidning människor, vrf springer svenska studenter runt i kth o etc o vill skjuta andra ? teorroritst? neeh inte jaha ok. Vrf dödar en snubbe en tjej i hennes lägenhet när de spelar ett cp spel ? han e kanske också muslim . skitsnack ?



Terrorist är en personlighets typ sm kan finnas i vilken religion, kultur, land o utseende som helst. erkänn fakta ! och vad gäller u länder....de har andra förutsättningar än vad vi svenskar har så lite MÄNSKLIG hänsyn tar man till dessa faktorer också o deras beteende behöver inte alls återspegla islam nödvändigtvis. Vi i Sverige är Välutbildade o har utvecklat kritisk tänkande så d kanske borde vara självklart att fatta en sån liten grej för oss? men nej var snäv...d e ju vinter här 24/7, kanske e den dens fel d oxå?



Gift er m med vem ni vil, smutskasta inte Islam för d, fatta poängen innan nån kmr o sgr nåt. Herregud vad alla e konstiga!

2010-03-15 @ 20:29:10
Postat av: ängel

Jag vill inte diskutera mycket med dig då,och vem du är då...för att du prata om islam så här,vem du är du dååååååå,Jag vill att du veta om du vet inte att Gud står bakom islam,och han skulle försvara islam. Jag tror att ljuset kommer till Sverige,om Gud vill. Men jag har ett förslag för dig att gå till en bra psykiatriker som behandlar dig då eftersom du är sjuk och behöver behandling och medicinering. Tvätta din rumpa först,och sedan prata om islam.

2010-09-07 @ 03:03:19
Postat av: Niska

"Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer."

Det uttalandet var väl ändå allt annat än sant? Snälla, ta reda på fakta innan ni ska börja slänga ur er massa skit. Nej, jag är inte muslim invandrare eller något sånt, är inte rasist men älskar inte heller invandrare. Blir bara så jävla less då folk inte kan ta reda på fakta innan dom kastar ur sig grejer och diskuterar utan underlag.



Kom ihåg dom här orden, det finns galningar av alla slag, oavsett religion, kultur eller "ras".



Tror du inte på mig att det är snarare tvärtom, att alla terrorister är inte muslimer så ska jag ge dig en källa http://www.dn.se/nyheter/varlden/islamistisk-terrorism-ovanlig-i-europa

Tänk på det tills nästa gång du slänger ur dig massa skitsnack.

2011-04-14 @ 23:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0