ELISABETH HÖGLUND TALAR UT!Äntligen vågar en känd journalist tala ut om den pk-anda som råder inom statstelevisionen. Elisabeth Höglund vittnar om den totalt okritiska och politiskt korrekta rapporteringen om så kallade apatiska flyktingbarn i en artikel i Expressen.


Nu får vi hoppas att hon inte får sparken från Rapport för att hon berättar sanningen om sin tid på Aktuellt.
Som det påpekats i kommentarena slutade hon på SVT under sommaren och det är väl den stora anledningen till att hon nu vågar gå ut och berätta sanningen. Vem vet det kanske också var orsaken till att hon slutade på SVT eller hur skall man tolka artikeln i DN.


Sedan är frågan om det finns fler journalister som vågar ta samma steg som Elisabeth Höglund och berätta hur pk-mediavärlden ser ut. Jag är övertygad om att ju mer den så kallade pk-bubblan spricker så kommer fler och fler journalister träda fram och vittna om hur smutsigt det är i journalistkåren.


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fler och fler personer väljer också att ansluta sig till Sverigedemokraterna och utav dessa är det också fler som vill jobba aktivt för partiet och vill kandidera till nästa val. Jag kommer senare ikväll på min blogg presentera ett nytt toppnamn i Kalmar län som nu vill jobba aktivt för Sverigedemokraterna.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Det är precis vad man väntat på, svindlerier som i det här fallet asylhanteringen går enligt alla naturlagar förr eller senare käpprakt åt h-e. Synd bara att det i detta fall blir senare med obotliga skador på det svenska samhället. Pass på så småningom lämnar råttorna pk-träsket för att söka nya uppdragsgivare, något varmt välkomnande skall de inte okritiskt räkna med.

2008-11-12 @ 10:21:45
Postat av: AWSvensson

Partiledaren Jimmie Åkesson är en slipad man. Han kan ha fått något mindre nogräknat produktions-bolag att sälja in programidén: söta sjalbrudar som på ytan ser väna ut men som är riktiga hardcoretjejer.

Läs vidare på Expressens nätupplaga så får ni det förklarat.

2008-11-12 @ 12:37:44
Postat av: Nicklas Eriksson

Sparken? Är inte hon frilans?

2008-11-12 @ 14:38:22
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Ruskprick

Äntligen ett ljus i mörkret. Vilket civilkurage! (Även om det redan är för sent). Även om det innebär att kolleger vänder henne ryggen, att hon får en yxa i dörren eller bilen sönderslagen. Nu kan hon sova gott i alla fall för hon har gjort sin skyldighet till Svenska folket, talat sanning. Nu ska det bli intressant att se hur många huvuden som kommer att rulla på Aktuelltredaktionen.. Där är jag inte lika optimistisk.

2008-11-12 @ 15:35:59
Postat av: Thoralf A

Niklas ErikssonVisst har du rätt i att hon numera är frilansjournalist. Hon slutade tydligen som i somras på SVT och det är väl därför hon vågar gå ut och tala om sanningen.

Detta faktum understryker än mer vilken makt pk-maffian besitter.2008-11-12 @ 16:35:00
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Ruskprick

Vad ska hända nu? Detta är verkligen högintressant därför kan jag inte låta bli att "spontanskriva" åter igen. Det Elisabet säger är ju vad SD hela tiden sagt. Läsaren kan ju få uppfattningen att SD helt enkelt talar sanning? Huga! Fram med stormkanoner och haubitsar alla PK-iter!

2008-11-12 @ 16:56:31
Postat av: Westerbotten

AW, projektledaren Gunnar Hofverberg säger att inspirationen till programmet kommer från ett holländskt program i samma anda.

2008-11-12 @ 18:10:32
Postat av: D Puddingfjäll

Har skickat ett tack till Elisabet för att hon försvarar demokratin.

"

Tack för en utmärkt artikel. Det är bra att det markeras att tendenserna till kampanjjournalistik på SVT inte sker med allas bifall. Sen är det ju faktiskt det svenska folket som med sina licenser betalar för den smörja som du kritiserar. Bra att du står på vår sida och bra att du står på de stackars värnlösa barnens och demokratins sida. För utan en korrekt nyhetsförmedling så havererar även demokratin till slut.Sovjetiseringen av invandringspolitiken och debatten kring denna är kanske farligast av allt.

Här har du en länk till en av invandringspolitikens vassaste kritiker:

http://thoralfalfsson.webblogg.se/

Med vänlig hälsning

D Puddingfjäll "

2008-11-12 @ 19:08:53
Postat av: Luke Bloom

http://lukebloom.blogg.se/2008/april/paminner-om-det-janne-josefsson-pratat-om.htmlJanne Josefsson kan gärna säga lite icke-PK saker han också men bara lite vid sidan om...

2008-11-12 @ 19:53:46
URL: http://lukebloom.blogg.se/
Postat av: AWSvensson

I takt med SD:s ökade väljarsympatisörer flåsar de etablerade partierna i nacken så gör man allt för att sabotera SD:s intåg i riksdagen. Nu senast ifrågasätter man hur man använder partistödet från kommunerna, den inkomstkälla SD i tag förfogar över.

Att andra partier bl.a Miljöpartiet agerat på samma sätt förtränger man.Paradoxalt nog så utnyttjar flera avgående riksdagsledamöter bl.a Bengt Wittbom och Marianne Eriksson vilka är långt i från ensamma om att leva på lyxpension efter riksdagskarriären.

Just nu får 89 före detta parlamentariker inkomstgaranti från riksdagen. Sammanlagt har de fått 88 miljoner kronor utan att jobba.

2008-11-12 @ 20:55:28
Postat av: Hanna

vilken av klänningarna tycker du är den snyggaste i mitt senaste inlägg? :)

2008-11-12 @ 21:05:05
URL: http://honhannah.blogg.se/
Postat av: nils.a

Skönt när såna tunga namn som Elisabeth Höglund och även en sån som Carl Hamilton ifrågasätter pk-ismen o nedbrytningen av den svenska kulturen! Hamilton såg inte glad ut i Josefssons debattprogam. Ju fler som kanske ifrågasätter o ser problemen med massinvandringen desto bättre. Såna röster är nog väldigt svårt att tysta också!

2008-11-12 @ 21:29:11
Postat av: Robin_Shadowes

Låt oss alla hoppas att Janne J snart gör som Elizabeth, slutar på Stasi Tv och blir frilans. Skall bli intressant att höra vad han har att säga om sina forna arbetsgivare den dagen han inte längre har munkavle... Kommer säkert bli rena gottebordet hehe...

2008-11-13 @ 06:31:32
Postat av: stefan

Det här borde vara en godbit för konkurenten

tv 4, men det förbigås i största möjliga tystnad,och det förstås...tv4 är ju leader of the pk-pack.

2008-11-13 @ 19:59:15
Postat av: G

Inser SD faran med att det snabbt kommer till nya medlemmar som sedan tillåts representera partiet osv?Risken för sabotörer, folk med oärliga avsikter och opportunister är uppenbar.

2008-11-14 @ 07:12:24
Postat av: Thoralf A

GVisst är vi inom SD medvetna om dessa risker men de flesta nya medlemmar väljer att vara med i partiet under en tid innan de blir aktiva och vill företräda partiet utåt. Under den tiden hinner vi lära känna nya medlemmar.

Sedan är inte SD ett parti som eftersträvar att stöpa alla efter samma form utan vi tror på lite mer frihet än vad som t.ex. råder inom det socialdemokratiska partiet där partipiskan viner med jämna mellanrum.

2008-11-14 @ 07:30:57
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Tips till Thoralf!

Gå in på www.sr.se/p1

och gå in på Ring P1:s lyssningsarkiv

och lyssna på Ring P1 från tisdag 18/11.I slutet av programmet ringer en PK-kvinna

in och debatterar apatiska barn.Kvinnan är mycket PK.

2008-11-19 @ 11:55:54
Postat av: Nalle i Växjö

Janne Josefsson på Ring P1 i dag 25/2Hörde honom på Debatt i går kväll, och blev lite förvånad, verkar som han börjar fatta verkligheten, och att det finns sanning utanför PK media.Vi får väl höra på radion nu, så får vi se vem som kommer fram.För er som inte är så insatta i dagens teknik.

Ring P1 och liknade program från www.svt.se går att lyssna i efterhand på webben

2009-02-25 @ 08:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0