TACK TILL MINA LÄSARE

Jag vill tacka alla min läsare för alla uppmuntrande kommentarer efter Östrans attack på mig. Några har undrat om de kan ge ekonomiska bidrag och det är väldigt fint tänkt men jag har en relativt god ekonomi och det är inga ekonomiska intressen som driver mig.


Om du däremot vill stödja sverigedemokraterna kan du skänka pengar till valfonden, eller varför inte bli medlem i sd.


Jag kommer med ett nytt inlägg senare ikväll. Jag skriver för fullt på genmäle till Lena och Anns insändare i Barometern idag och på ett genmäle till Östran. Är i Visby och jobbar så det har blivit lite dåligt med tid för bloggen denna vecka.


Vi har också ett mycket intressant kommunfullmäktige på måndag som måste förberedas. Ett nytt avtal med migrationsverket och två motioner från mig skall avhandlas, så det kommer att bli väldigt skoj på måndag med voteringar och debatter.


Kommentarer
Postat av: Putte

Det är lätt för dessa politiker att vara generösa med andras pengar. Om de nu vill hjälpa illegala invandrare med gratis vård kan de väl ta pengarna ur egen ficka.

2008-05-22 @ 21:31:30
Postat av: Systemfel

Putte: Håller med dig till 100% och varför kan inte dessa politiker härbärjera dessa illegala invandrare i sina hem. Misstänker att dessa " flyktingkramare" går ut med falska löften till de som gömmer sig att det fixar sig med PUT osv.

2008-05-22 @ 22:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0