ÖSTRANS ATTACK PÅ MIGPå gårdagens ledarsida i Östran går Peter Akinder till hårt angrepp på mig och min blogg.

Läs artikel i Östran.
Uppenbarligen upplever socialdemokraterna oss sverigedemokrater som ett stort hot eftersom att tidningen ger ett så stort utrymme till denna attack. Med vår EU-kritik och vårt ställningstagande för arbetsrätten kommer vi att plocka socialdemokratiska väljare och då väljer Peter Akinder att gå till verket.

Han frågar "Vad driver engagemanget?" Svaret är enkelt, sanningen. Media och de etablerade politikerna har under en lång rad år ägnat sig åt att undanhålla sina läsare och svenska folket sanningen och verkligheten av det mångkulturella samhället.


Den svårighet och motstånd jag upplevde som sverigedemokrat när jag under 2005 och 2006 försökte få insändare publicerade var en stor anledning till att jag startade min blogg.

En annan var medias rapportering om brott och dess gärningsmän där det var tabu att ange etnicitet när invandrare dömdes. När det däremot gäller svenskar är det aldrig något problem för media.Hur hade det sett ut i media om Anders Eklund istället varit invandrare? En sak är säker och det är att rapporteringen sett helt annorlunda ut.

Ett typ exempel från Kalmar är det så kallade Oxhagsmordet i Kalmar där en 60 årig svensk kvinna mördades med ett tjugotal knivhugg av en algerisk man. Vissa tidningar har överhuvudtagit inte nämnt vare sig namn eller nationallitet på denne algerier trots att han dömdes till 10 års fängelse. Medias svar på detta har varit att det inte är relevant.


Peter Akinder har tydligen varit på socialdemokraternas utbildningsdag i hur sverigedemokraterna skall bemötas när han kommer med Zlatan, kålrötter, svensktoppen och dammiga lexikon från år 1890. Skall man skratta eller gråta?

Peter Akinder tycks tro att läsarna är korkade och inte kan tänka själva. Han tycks inte förstått att det i huvudsak är den förda invandringspolitiken och att vi ger 90 procent av de asylsökande uppehållstillstånd för andra skäl än flyktingskäl, det brukar kallas av migrationsverket för särskilt ömmande skäl.


Så länge media döljer viktiga fakta i domar från tingsrätten i Kalmar kommer jag fortsätta med att ge mina läsare sann och relevant information, oavsett vad Peter Akinder och Östran anser om detta.

Om Peter Akinder visste hur många som tackar mig för mina insändare och blogg genom mail, telefonsamtal, handskrivna brev eller ibland skrivna på skrivmaskin från äldre människor eller uppmuntrande ord på stan så skulle nog Peter Akinder bli mycket förvånad. Så sent som igår fick jag ett samtal från två äldre damer som ville skicka en bukett blommor som tack för min insändare i Barometern.


MED DETTA STÖD I RYGGEN KOMMER JAG FORTSÄTTA PÅ SAMMA SÄTT.


Kommentarer
Postat av: Tobias Lindgren

Jag vill också passa på att tacka dig, Thoralf! Din blogg är helt fantastisk, och ditt samhällsengagemang kan ingen ta miste på. Må du aldrig lägga ner denna blogg eller sluta skriva sanningen! Vi behöver fler tappra själar som du. Ett stort tack för allting du har skrivit och gjort för alla oss. Tack!

2008-05-21 @ 18:01:23
Postat av: Robbe

Man skulle ju kunna tro att förre statsministerns talskrivare skulle kunna krysta fram något bättre än det där dravlet men icke, klyschor!http://www.politikerbloggen.se/2007/10/17/7154/

Tack för en bra blogg thoralf, alltid kul att läsa sånt som inte är skrivet med skygglappar.

2008-05-21 @ 18:47:50
Postat av: Antiism

Du gör ett mycket bra jobb för många Thoralf, bry dig inte om nedlåtande attacker och personliga påhopp ifrån de skenheligas skara.

2008-05-21 @ 18:52:13
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: JED

Kör hårt Thoralf!!!!

2008-05-21 @ 19:18:02
Postat av: Henrik

Det är ett sant nöje att konstatera att Thoralf har större ballar än mig som inte vågar säga vad jag känner när frågan kommer på tal. Så effektiv är stigmatiseringen av oliktänkare.

2008-05-21 @ 19:19:52
Postat av: Marthin

Då jag studerar vid LTU i socialistiska norrland, har jag fått förklarat för mig att om man ej får i sig det mångkulturella samhällsbygget (vad det nu må vara – ingen kan definiera det) som ett slags överordnat värde så kan man "få problem" framgent."Överordnat värde" föresten. Där sattes förr demokratin, i sin västliga mening. Ni vet, det där om alla lika inför lagen osv. Sådant som med åren försvunnit till fördel för diverse särlagstiftning i ett hopplöst förverkligande av en samhällskonstruktion som.. ja.. om inte historiskt på högen av samhällsform som aldrig fungerat, så säg vad.Nyamko Sabuni må ha initierat ett "idérum" för att finna en gemensam värdegrund i ett pluralistiskt samhälle. Få kristna lämnar dessa möten med hopp, för att uttrycka det stillsamt.Kämpa på Thoralf. Inte för att jag för en sekund tror att du lägger dig platt för en ledare fylld av sedvanligt floskel publicerad i Östran, men ändå.Marthin - kritisk med CSN-lånen som insatts.

2008-05-21 @ 19:32:03
URL: http://www.marthinsblogg.se
Postat av: Leif

kan vara så att den "statskontrollerade" media känner att de inte längre kan sätta agendan om vad som skrivs osv. Bloggar som Thoralfs lockar mer och mer läsare till sig eftersom folk mer och mer har märkt av "mörkningen" i media.

// Leif

2008-05-21 @ 20:10:03
Postat av: Jonas Gustafsson

Ett av dina bättre blogg-inlägg jag läst!2008-05-21 @ 20:13:27
Postat av: Magne

Tror bestämt inte man kan lägga upp det mycket bättre än vad du gjort just nyss Thoralf. Grejen är den att sådana som Akinder, Lasse Johansson (insändar-OT) Måna och Ulvskog samt Birgitta Axelsson Edström bara för att nämna några sorgliga Sverigehatare och landsförädare aldrig kommer att fatta att det är just dom som är dom onda och fega ynkryggar med vidriga trynen på människokroppar. Det är du Thoralf som är hjälten och den goda. Är övertygad om att fler och fler börjar fatta det. Ledare som Akinders hjälper endast den goda saken.

2008-05-21 @ 20:31:31
Postat av: Prinsessan Madeleine

Det är bara att hålla med föregående inlägg, du gör ett fantastiskt jobb! Grattis till all uppskattning! Du är värd den!

2008-05-21 @ 20:36:58
Postat av: Micael F

Vi är många som stödjer dig Thoralf!

2008-05-21 @ 20:38:57
Postat av: UNZIPP GIRL

Keep the spirit up! Du är värd all uppskattning. Sanningen svider för många inte bara för Peter Akinder i sin ledarinsändare. Din blogg är förträfflig.

2008-05-21 @ 20:57:53
Postat av: Skånepåg

OK, Herr Akinder f.d. talskrivare till Göran Persson. Förklarar en hel del av de grodor som man då och då fick höra av Godsägaren.Då jag skrev min kommentar om hans artikel på en annan tråd här på bloggen var jag skitf-b över att en skrivare kunde vara så simpel. Med lite distans har detta övergått till ett förundran, över vilka kvalifikationer Östrans ledarskribenter egentligen besitter.Har i dag fått en reklamutsändning av Östran i vår brevlåda. Är nu som vanligt nermald av kompostkvarnen och lagd i komposten där den hör hemma bland annat skit!

2008-05-21 @ 21:12:50
Postat av: SIVAN

Det finns många sossepampar i kommunerna som trampat på invånarna.

2008-05-21 @ 21:56:10
Postat av: j-å

Uppenbart är att man nu börja ta SD:s kritiska "flyktingpolitik" på allvar. Snart kommer vi att ha en fullt öppen debatt om antal mottagna invandrare och dess kostnader.

Har påstått det tidigare och menar fortfarande att den förda "flyktingpolitiken" snart gör att partierna formligen faller sönder innifrån.

Man orkar snart inte längre följa partilinjen i invandrarfrågan.

Så kämpa på.

2008-05-21 @ 22:33:03
Postat av: AWSvensson

Vi har alla vår uppgift i samhället. Någon brist på förhärligandet av det mångkulturella, många gånger mot bättre vetande, saknas inte.Som motpol och säkerhetsventil behövs folk som Thoralf, som ser saker och ting från en mer nykter sida vilket kräver ett stort mod. Se bara hur pionjärer inom kritik av asylhanteringen har formligen massakrerats av pk- folket. Sven- Olle i Sjöbo, Ian Wachtmeister mm. Stå på framtiden är er.

2008-05-21 @ 22:34:41
Postat av: Tore

Med glädje, skall jag ta fram champisen, när

"Public service" kan ta´s bort. Då blir man av med

denna typ av tidningar, som bara lever på bidrag.

Ett sant nöje att läsa din Blogg, Thoralf!...

2008-05-21 @ 22:39:41
Postat av: Anonym

2008-05-21 @ 23:21:58
Postat av: Annelie Johansson

Tack Toralf för det jobb du lägger ner på din Blogg.

2008-05-21 @ 23:27:37
Postat av: JJ

Tack för dina kloka ord Thoralf!

Ju närmare valtider det drar sig kommer säkerligen smutskastningkampanjerna att intensifieras.

Såssarna är trängda och likt ett djur i ett trängt läge desto aggresivare utfall kommer de att göra.

Se till att ha rent i leden framledes för att de kommer att djupdyka i skiten för att hitta allt för att sänka SD inför nästa val..

2008-05-21 @ 23:30:47
Postat av: Anonym

Här kommer en bukett blommer till! Kan du ta reda på vilka som anhållits för ett förmodat attentat mot Oskarshamns kärnkraftverk? För mig luktar det bara muslimska invandrare! Men, note bene, jag kan ju ha fel! Några begåvade inhemska förmågor kanske? Vem vet! Är det muslimer, så är det ju bara en politisk bomb! Den första muslimska attacken i Sverige! Här vill vi bara ha korten på bordet!

2008-05-22 @ 00:08:02
Postat av: Frode Karlsson

Ännu ett tack för din möda med din blogg! Lägg ut något kontonummer som vi kan bidra till! Vi vet att du inte super ut stålarna!

2008-05-22 @ 00:10:56
Postat av: frode Karlsson

skall vara "super upp", som alla förstår!

2008-05-22 @ 00:12:32
Postat av: Magnus

Skulle inte tro att sabotaget mot kärnkraftverket hart med muslimer att göra.

Snarare vänsterextremister, typ AFA eller andra idioter.

2008-05-22 @ 01:02:25
Postat av: Magnus

Tack, Thoralf!

(och jag har skickat ett rejält mejl till Peter Akinder!)

2008-05-22 @ 01:12:12
Postat av: Tobias Lindgren

Enligt "Aktuellt" i SVT2 klockan 21.00 igår onsdag rörde det sig visst om två "etniska svenskar". Reportern Robert Wiström betonde ordet "etniska" högt och tydligt...http://www.svt.se/svt/play/video.jsp?a=329793Konstigt att "Aktuellt" gick ut med de anhållna männens etnicitet eftersom det enligt de svenska pressetiska reglerna för press, radio och tv vanligen anses vara irrelevant. Hade man agerat på samma sätt om det hade varit två personer med invandrarbakgrund?

2008-05-22 @ 01:45:25
Postat av: Tobias Lindgren

Förresten, Thoralf:1. Vad har hänt med din kolumn här till höger? Det är väldigt långt mellan länkarna, och det drar ut sidan onödigt mycket.2. Varför kan man posta "tomma" kommentarer på din blogg? Man behöver inte fylla i namn, e-postadress, url eller kommentar utan kan bara klicka på "Skicka kommentar" direkt. Kan du åtgärda detta?

2008-05-22 @ 01:47:00
Postat av: norrland

Stå på dig Thoralf,du har en grymt bra blogg,som tillsammans med rakryggad,FS och andra naturligtvis är extremt obekväm för sveriges politiker och media,hycklarna och lögnarna VILL ha en diktatur,dom är livrädda för SD och "sanningen",vi kan nog räkna med väldigt mycket smutskastning innan valet 2010....men vi blir fler och fler som upptäcker hyckleriet,samt fler och fler som börjar ifrågasätta vad svenska folket får för att betala världens högsta skatter....och inte minst,vad det är som KOSTAR så förbannat...att välfärden/levnadsstandarden bara går neråt medan övriga norden går uppåt.keep going!

2008-05-22 @ 03:26:10
Postat av: Putte

Du gör ett bra jobb Thoralf. Stå på dig!

2008-05-22 @ 05:30:54
Postat av: Anonym

2008-05-22 @ 08:03:35
Postat av: s-e karlsson

Håller med alla om berömmet av Thoralf , hade vi inte homom då skulle mycket vara fördolt !Mvh S-E Karlsson .

2008-05-22 @ 08:06:52
Postat av: alex

Bra skrivet Thoralf, keep up the good work!

2008-05-22 @ 08:42:37
Postat av: Befria Media

Du gor ett fantastiskt jobb Thoralf. De som i en debatt drar upp Zlatan har forlorat sina argument, det ar de vanliga patetiska forsoken att undvika sakfragan och undvika argument.Ar inte Ostan egentligen ett flygblad? Din blog ar langt mer intressant och innehallsrikt pa saker som beror folk an vad Ostran ar. Har inte du fler lasare till och med?Du har ratt nar du sajer att Akinder tror att folk ar korkade, han verkar tro att folk ar lika korkade som han sjalv. Som vanligt sa har han inga egentliga argument, precis som alla andra med samma syn, de har aldrig kunnat argumentara. Keep up the good work!

2008-05-22 @ 09:01:18
URL: http://svenskmedia.blogspot.com/
Postat av: ERik

Tack för din blogg Thoralf! Hur kan man stödja bloggen ekonomiskt?Hur många besökare har du per dag?

2008-05-22 @ 11:22:40
Postat av: Tony

Stå på dig jag kollar din blogg varje dag.

2008-05-22 @ 12:29:52
Postat av: Patrik, Sd Ängelholm

Socialisten Akinder skjuter sig själv i foten när han först anklagar Sd för att vilja "dela upp" människor och sedan helt oblygt själv för fram extremvänsterns destruktiva och synnerligen kategoriserande klasstillhörighetsteori i sitt inlägg. Bevare mig för att dela in folk efter kast, klass, ras m.m. Sådant borde varit förpassat till historiens mörkaste kamrar, tillsammans med den socialism som dagens svenska vänster står för.

2008-05-22 @ 12:31:27
URL: http://patrik-i-politiken.blogspot.com
Postat av: Sessan

Det tycks vara så att politiker försöker överträffa varandra i att smutskasta Thoralf. I dagens Barometern går Lena Segerberg (s) och Ann Hellenborg (mp) till ett häftigt angrepp.Man kommer med det ena makalösa påståendet efter det andra genom att ge helt verklighetsfrämmande exempel på varför personer håller sig gömda. Till detta adderas de vanliga politiska flosklerna om att ställa grupp mot varandra o.s.v.Det mest fantastiska är, att man inte ens förstår begreppet att det inte finns några papperslösa flyktingar. Att dessa uppehåller sig illegalt i landet och att detta olagligt är utanför deras förmåga att förstå. Detta kallar man för en tilltrasslad argumentation av Thoralf!Större än så är inte "klokheten" hos välavlönade landstingsråd, som inte har något emot att vara frikostig med andras pengar!P.S.

Vi kunde läsa följande i går: ”Riksdagen beslutade med röstsiffrorna 265–33 att inte ge utlänningar som befinner sig illegalt i Sverige fri akut sjukvård.”Är det någon som rent konkret har satt sig in i vad detta beslut egentligen innebär? Vad skulle detta i så fall betyda med hänsyn till de Landsting som trotsar detta och ytterligen försämrar sjukvården för oss andra?

2008-05-22 @ 16:15:00
Postat av: Sessan

Skrev: "och ytterligen försämrar sjukvården för oss andra?"Skall givetvis vara: "och ytterligare försämrar sjukvården för oss andra?"2008-05-22 @ 16:34:38
Postat av: s-e karlsson

Och ni varför ska gamla pensionärer ha så dålig pension att dom måste i många fall ta extra banklån för att kunna köpa ut sin livsviktiga medicin ! Det är det inte tal om när det gäller de "papperslösa" !Mvh S-E Karlsson .

2008-05-22 @ 17:46:07
Postat av: Magne

Ürsäkta men detta har inte med Thoralfs senaste bloggande att göra men jag ville bara göra er uppmärksamma på att redan i morgon har ni chansen till en markering mot regeringen som plågar oss alla.Besök inga bensinstationer från och med i morgon den 23-26. Detta i protest mot den höga bensinskatten som finansierar den gudomliga mångkulturen. Vet inte hur stort detta egentligen är men i lilla O-hamn (2 mil från rektorn) verkar det stoort.Vidare angående bömben här uppe kan jag lämna min teori: Grabbarna var närmre uppåt 50 bast och etniska Svenskar enligt massmedias djungeldunk. Knappast afa tänkte jag tills min jobbarkompis som har sin svärson som kontrollant där uppe. Enligt honom tillhör dom ett sk MC-gäng. Min teori är att de lekt med substanserna i syftet "bra att ha i något särskilt tillfälle" och sedan glömt att borsta tänderna och dyligt. Varpå dom åkte fast vid Simpevarp dagen efter. Hörde att dom för övrigt var satta på fri fot nyss. Syften var nog inte att bomba reaktorerna.

2008-05-22 @ 18:15:58
Postat av: alex

Drog samma slutsats som mange. De har antagligne lekt med ämnet, deras avsikt var aldrig att spränga reaktorn... De hade ju inte med sig några sprängämnen ens, utan det fanns spår av sprängämnena på en plastpåse de hade med sig...Förmodligen har dem gjort en bomb som de skulle ha till att spränga upp något annat mc gäng eller råna en bank också har de haft påsen för nära...

2008-05-23 @ 00:02:43
Postat av: Gregorius

Thoralf! Det finns för få människor i Sverige av din kaliber. Du uppvisar ett engagemang och civilkurage som få besitter. Därtill för en god sak. Du skulle behöva klonas och besätta kommunplatser på fler orter i landet. Jag hoppas på ett bra kommande val - mycket tack vare dig och din blogg.

2008-05-23 @ 06:29:51
Postat av: DDR2

Mycket bra blogg Toralf!

Dig, Säfflemannen och Kurt Lundgren besöker jag varje dag - fastän jag är norrlänning!

2008-05-23 @ 09:34:10
URL: http://exilen.eu
Postat av: MagnusÄr detta den "etniske svensken"????

http://www.kvp.se/nyheter/1.1171608/nu-ar-jag-stamplad

2008-05-23 @ 10:29:09
Postat av: Magnus

Marino Bozic är ju en kriminell jugoslav med ett digert brottsregister!

2008-05-23 @ 10:32:09
Postat av: Anonym

2008-05-23 @ 11:42:35
Postat av: Sessan

Tänk vad "sött" journalisten skriver om Marino Bozic tidigare brottsliga bana: "Han har under delar av livet haft det TRASSLIGT och dömts för flera brott."Snälla journalisten, släng dig i väggen!

2008-05-23 @ 12:06:02
Postat av: Hans B

Thoralf jag vill ge Dig mitt helhjärtade stöd. Läser din blogg så gott som dagligen och finner den mycket intressant och givande. Så fortsätt att förkovra mig/oss

Hans

2008-05-23 @ 12:43:07
Postat av: Ördög

Ähhh ... det är väl inget betänkligt med att läsa utsocknes bloggar, DDR2? Jag är finlandssvensk och besöker dagligen en hel rad bloggar i ert fagra land - I mitt Sverige, Robsten, Säfflemannen, Falkblick, Kurt Lundgren, Rakryggad, Skymningszonen, Thoralf ...Kämpa på, Thoralf et consortes! Kämpa på, Kalmar! Jag sitter och letar i hjärnans skrymslen efter en fin liten senmedeltida vers som Ville Moberg återger i sin svenska historia: "Jag heter Kalmar den Starke, jordfast som stenen den grå ..." - sen minns jag inte mer. Men även i sin stympade form andas versen samma form av obändig motståndskraft jag tycker mig skönja hos dig och er andra av etablissemanget hånade och förtalade bloggare.

2008-05-23 @ 19:50:07
Postat av: Blackfootnation

Tjena Thoralf.

Jag är en tvättäkta ekens-kis som nästintill dagligen besöker din blogg.

Du gör ett kanon-jobb.

Sanningen kommer alltid att vinna.2008-05-24 @ 02:05:51
Postat av: jenny

Men jisses detta var lågt. Vad är det för tidningen som tillåter personangrepp??

Titta vad poppis du är papps =) Säg att de kan sätta in pengarna på mitt konto istället =DDD

2008-05-25 @ 00:30:31
Postat av: Robin

Synd att inte samhället har fler som dig Thoralf !

Dessutom kan jag inte annat än att skratta åt Akinders floskler.Bästa hälsningar Robin

2008-05-29 @ 15:46:07
Postat av: Morris

"vi ger 90 procent av de asylsökande uppehållstillstånd för andra skäl än flyktingskäl, det brukar kallas av migrationsverket för särskilt ömmande skäl."Det påståendet får du belägga med en länk eller annan referens, för de siffror som jag har sett ligger inte ens i närheten av de du hävdar.

2009-02-14 @ 11:24:44
Postat av: Pettersson

Det verkar som lokaltidningarna har bra koll på dig Thoralf, det är bara att tacka för uppmärksamheten.Det verkar som det inte går att kommentera Peter Akinder, det är fegt av honom. I Södermanland där jag bor heter tidningen Södermanlands Nyheter, där ska de lägga ut kontrollen av kommentarer på entreprenad, trots att de redan nu verkar ha bra koll på i varje fall en del bloggare.http://petterssons.bloggsida.se/politik/asiktsfrihet-pa-entreprenad2011-01-27 @ 12:54:26
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Micke

Det är bara att stå på sig Thoralf:) Fler och fler pratar om att dom fått nog av att media försöker lägga orden i mun på gemeneman och att alla ska tycka som dom, inte lustigt att det går dåligt för tidningarna.

2013-04-25 @ 23:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0