HUR KAN EN KROAT VARA EN ETNISK SVENSK

Inte undra på att jag har stor anledning att driva min blogg och granska medias rapportering av brottslighet när vår skattefinansierade television ljuger hejdlöst.


Kroaten Marino Bozic var etnisk svensk enligt svt. Det är bara oikofoberna på svensk statstelevision som klarar detta och detta betalar vi licenspengar för.


DAGS FÖR ETT LICENSUPPROR!


Se inslag från Svt och läs artikel om kvp om Marino Bozic.


Övriga kommentarer överflödiga!!


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

53-åringens alla domar enligt Barometern. Märligt att Barran gjort denna koll och som annars är så PK.2005: Narkotikabrott – 40 dagsböter.

2002: Misshandel, grov misshandel, stöld, övergrepp i rättssak – 18 månaders fängelse.

2001: Trafikbrott (bilbälte) – 300 kronor i böter.

2001: Brukande av falsk urkund, olovlig körning – villkorlig dom och 60 dags-böter.

1995: Vapenbrott – 6 månaders fängelse.

1994: Grov stöld, grov vårdslöshet i trafik – 12 månaders fängelse.

1992: Häleri, brott mot knivlagen – 1 månads fängelse.

1988: Misshandel, olaga hot, varusmuggling – dagsböter.Enligt Ex(po)pressen kallas ovanstående kriminella handlingar för att han tidigare haft en TRASSLIG tillvaro!2008-05-23 @ 20:57:07
Postat av: Norrland

Nej,det betalar jag definitivt inte någon licens för,och kommer jag hem till någon bekant och ser att denne betalar "tv-licens" fixar jag bort skiten direkt med ett samtal till centralen i kiruna,man är en stor idiot om man betalar för en massa hycklande,lögnaktig,vinklad vänsterpropaganda....hycklarna bevisar ju gång på gång att dom inte är trovärdiga nånstans,stackars er svenskar som sitter och betalar den här hyckleri-avgiften....men ni är ju vana att redan bli blåsta på världens högsta skatter,så några hundra till/månad gör väl ingen skillnad.

2008-05-24 @ 02:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0