ENVISA SOM ÅSNOR

Här följer en rad uttalanden med anledning av att sd får 4,2 procent i en opinionsundersökning från partiföreträdare för de så kallade riksdagspartierna. Det är pinsamt att höra dessa representanter tugga på i samma spår som de hållit i flera år.

  

Lennart Sjögren, partisekreterare (kd):
- Det är ett främlingsfientligt parti som har helt andra värderingar och en helt annan värdegrund än vad vi står för. Så samarbete är helt otänkbart.


Ullenhag, partisekreterare (fp):
- För oss är det extremt viktigt att tydliggöra att de inte bekämpar arbetslöshet eller utanförskap. De bekämpar invandrare och skyller på invandrare.


Schlingmann, partisekreterare  (m):
- Någonstans måste man sätta ned foten och vila i sin egen politik. Sd har en helt annan människosyn än vad vi har. För dem är människor problemet.


Anders Flanking,  partisekreterare  (c):
- Sverigedemokraterna delar inte vår syn på människors lika värde. De är emot det som är främmande och de är rädda för det som är främmande. Och de utnyttjar rädslan.


Marita Ulvskog, partisekreterare  (s):
- De är löntagarfientliga och kvinnofientliga och främlingsfientliga. Även om de just nu är ganska duktiga på att framställa sig själva i en annan dager.


Agneta Börjesson,  partisekreterare  (mp):
- Det går inte att samarbeta med ett parti som inte respekterar att människor har grundläggande samma värden. Vi har diametralt olika uppfattningar.


Anki Ahlsten, partisekreterare (v):
- Det är ett rasistiskt parti och det är ett högerparti. Så för oss som vänsterpartister är samarbete fullständigt otänkbart.


De har lärt sig sina floskler så väl att de kan rabbla dem i sömnen och återupprepar dem lika envist som en speldosa. Okunnighet om sverigedemokraterna hos dessa personer är anmärkningsvärd men de är ju vana att ljuga för att uppnå sina "mål".
För att vara trovärdig måste man konkretisera sina påståenden men det gör aldrig dessa politiker.

Frågan är om de ens tror på det själva. För oss sverigedemokrater får de gärna fortsätta med sina floskler som tjuriga åsnor, de kommer bara att förlora på det själva och framstå som enfaldiga politiker och verklighetsfrånvända.


Den vanlige väljaren och arbetare, arbetslöse, sjukskrivne, pensionären och våra ungdomar ser förändringarna i samhället. De ser den vansinniga invandringen och hur de så kallade etablerade politikerna spelar med i sin egen fars och hur ekorrhjulet bara snurrar fortare och fortare. Kostnaderna för invandringen bara accelererar medan allt annat drabbas av neddragningar.

Jag har varit på Gotland de senaste veckorna och kunnat läsa om hur man här håller på med nedskärningar med ca 100 personer inom vården för att pressa kostnaderna.

I Kalmar har vi det senaste och lysande exemplet med ensamkommande unga muslimska män som de etablerade beslutade att ta emot 8st. Idag ett år senare har det plötsligt blivit 24st som ger Kalmar kommun ca 18 miljoner kronor bidrag från staten. Dessa 18 miljoner hade nästan räckt till för att behålla dessa 100 jobb på Gotland.


Ett annat exempel är att flera landsting eller regioner inför gratis sjukvård för illegala invandrare samtidigt som vårdköerna växer eller som på Gotland där man säger upp personal på grund av dålig ekonomi.


När man kritiserar denna penningrullning som migrationsverket sysslar med blir man automatiskt främlingsfientlig enligt de så kallade etablerade riksdagspolitikerna.

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta men en sak är i varje fall säker, jag har snart tappat respekten för hur ansvarslöst dessa politiker agerar.


Dagens opinionsundersökning är bara en bekräftelse på att allt fler svenskar vågar stå för våra och sina egna åsikter även när ett opinionsinstitut ställer frågan. Den som följt sverigedemokraternas valresultat i förhållande till opinionsundersökningar vet att när väljarna för stå bakom skynket i vallokalen är det ännu lättare att ta valsedel märkt med Sverigedemokraterna. 


Läs artikel i DN (kors i taket!  DN skriver om SD)


Läs artikel i Svd


Kommentarer
Postat av: Glix

Du diskuterar ju pengar och budgetar som om pengarna togs från samma påse. Du har uppenbarligen ingen koll på hur budget skapas och hur de olika sektionerna fördelas?!

Vi har ingen överdriven invandring i Sverige idag. Jag antar att du dessutom definierar "invandring" som både asyl och invandring. Eller!?

Det är väl ett av de största problemet med sd och dess anhängare... Alla ni har svåra problem med definieringarna. Vad är "svenskt"? Vad är "invandring"? Vad är egentligen PROBLEMET?

Migrationsverket har verkligen ingen pengarullning. Om du inte visste det har de nyligen kickat 200 pers och deras kötider är ännu längre idag än tidigare.

Vet du ens hur lång tid anghöriginvandringen kan ta idag? Upp till TVÅ ÅR! Skulle du vilja vänta på din nästa så länge?

Det är uppenbart att du har noll koll. Läs på, ring gärna migrationsverket, och snacka med lite asylsökande, några invandrare och lite människor som lever i exil så får du reda på hur det EGENTLIGEN ligger till.

2008-05-10 @ 01:31:51
Postat av: Göran

"Glix": "Vi har ingen överdriven invandring i Sverige idag"

Har ni äntligen fått internet på Säters fasta paviljong-i så fall, grattis!

2008-05-10 @ 01:52:23
Postat av: Tore

Bra sagt: Envisa som åsnor! Besvikelse till för-
bannelse! Det är uppenbart, att sovlusten har upp-
hört hos dessa "långörade"! En spännande framtid
väntar oss, Thoralf, även om vi visste detta...

2008-05-10 @ 02:24:22
Postat av: Thoralf A

Glix, är det någon som har noll koll på läget tycks det vara du.
Tas inte pengarna från samma påse?

All kommunal, landstings och statlig verksamhet finansieras med skatter och avgifter, för mig är det samma påse. Sedan handlar det om hur detta fördelas i samhället.
Lyft på ögonbrynen Glix!

Med ditt resonemang skulle migrationsverket inte ha några pengar att spendera eftersom de ej har några intäkter. I och för sig en inte så dum tanke.

2008-05-10 @ 08:29:05
Postat av: Urban

Här besannas påståendet i svart på vitt att enda sättet att få fram en förändring är att inte rösta på ett av de sju systerpartierna.

Glix tror uppenbarligen att invandringen går med vinst och att invandringen hanteras vid sidan om all annan verksamhet i Sverige. Man ler först åt de naiva tankarna, men tittar man lite närmare på detta resonemang ligger det inte allt för långt från den verklighet som riksdagspartierna försöker få oss att tro på.

2008-05-10 @ 10:35:38
Postat av: Hm

Glixtypen dyker upp ibland med likartade kommantarer. Skall vi stackars trögfattade svenskar förstå det så att det inte finns något PROBLEM? Ur vilken påse, menar Glix, tas kostnaderna för flyktingar, asylsökande, anhöriginvandrare, kalla det vad du villankommande? Xenomaniker och oikofober har väl aldrig tyckt att vi haft någon överdriven invandring. Nu framgår det inte om glix är etniskt svensk eller inte så det må vara osagt vilken kategori han tillhör. Studera t ex hur antalet muslimer i Sverige förändrats sedan 70-talet och kom sedan och fråga om det finns något PROBLEM!

2008-05-10 @ 11:07:17
Postat av: Sessan

Thoralfs sammanställning visar på nytt, att det svenska folket totalt tappat kontrollen över det etablerade politiska etablissemanget!

Och vart 4:e år ställer man upp som lydigt valboskap och låter detta "taskspel" fortgå ostört. När man läser inlägget från signaturen Glix, så visar detta hur lite folk i gemen förstår av det oerhörda svek som pågår och hur lite man fattar av vad det är som händer i vårt land. Skrämmande att Glix och hans likasinnade inte inser, att mångfaldspolitiken i praktiken innebär ett förfall av vårt samhälle inom alla områden!

2008-05-10 @ 11:53:08
Postat av: Patrik, Sd Ängelholm

En lögn är en lögn, även om den upprepas oändligt många gånger. Om man ska sprida lögner och grovheter om ett annat parti, varför kan man då åtminstone inte ha lite bättre fantasi?

De 7 kör huvudet i väggen med samma självgoda dravel om vem som har den bästa människosynen. Trovärdigheten är givetvis noll eftersom de bara använder begreppet i snäva politiska syften för egen vinning. De 7 visar åter att de egentligen är 1 enda parti med 7 falanger.

Sverige anno 2008 = DDR Light och det existerar endast ett oppositionsparti: Sverigedemokraterna. Jag är stolt att vara en aktiv del i detta och jag uppmanar fler att ansluta till vår kamp för Sverige.

2008-05-10 @ 11:57:13
URL: http://patrik-i-politiken.blogspot.com
Postat av: Skånepåg

Läs Kurt Lundgrens blogg i dag om hur det politiska etablissemanget planerar att "våldta" sitt eget folk. Minst sagt skrämmande läsning!

http://kurtlundgren.webblogg.se/

2008-05-10 @ 12:43:39
URL: http://kurtlundgren.webblogg.se/
Postat av: Micael F

Isen är definitivt bruten. De etablerade partiernas strategi att svartmåla SD blir deras eget fall. De har skönmålat ett mångkulturellt samhälle men likt strutsar har de inte någon förankring i verkligheten. Som tur är har vanligt hyggligt folk inte samma skygglappar och det kommer bära hela vägen in i riksdagen för SD.
Ett exempel, jag har inte träffat någon som tycker det är ok med gratis sjukvård för illegala invandrare. Tvärtom tycker de att det är horribelt! Och de liksom jag röstade inte på SD i förra valet, däremot kommer vi göra det i nästa.

Sorry Johan Persson, Reinfelt, Sahlin, Hägglund mfl...

2008-05-10 @ 13:14:08
Postat av: vmm

När man läser att alla andra partier påstår att de har helt annan människosyn än SD (formulerat på lite olika sätt från partierna) så blir man lite mörkrädd. Vad är det för människosyn dom har egentligen?? :S

2008-05-10 @ 15:58:16
Postat av: nicklas eriksson

Ullenhag har förvisso rätt, för det är ju det ni sverigedemokrater gör, men det blir extra roligt när det kommer från en folkpartist som också gör det!

2008-05-11 @ 22:56:50
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: Patrik, Sd Ängelholm

Menar Nicklas att det skulle ha någon betydelse från vem i den 7-hövdade falangen som skitkastandet mot invandringskritiker kommer ifrån? Nyliberalism, socialism... samma sverigefientliga smörja.

2008-05-12 @ 00:10:03
URL: http://patrik-i-politiken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0