DANSK FOLKEPARTI DANMARKS RÄDDNING.Dansk folkeparties inträde i folketinget 2002 har inneburit stora förändringar i dansk invandringspolitik och detta kan man se varje månad i statistiken.

När det gäller så kallade kvotflyktingar tar Danmark emot ca 500 varje år men Sverige vill givetvis vara "bäst" och tar emot ca 1900 under 2008. Givetvis är det i Sveriges fall också i huvudsak från muslimska länder som dessa väljs ut, Afghanistan, Irak och Palestina nämns av migrationsverket. I år har till och med migrationsverket bestämt att ta ut fler än det avtalade antalet om 1900st.


Danmark däremot har mer eller mindre slutat att välja ut muslimska kvotflyktingar utan väljer personer från t.ex. Burma och Kongo (notera att det är innan cyklonen i Burma).

Vad är då anledning till detta i Danmark?

Enligt en artikel i Politiken anser man i Danmark att muslimer inte går att integrera i det danska samhället därför väljer man andra befolkningsgrupper som har visat prov på god vilja att integrera sig i samhället.


"Det er helt klart, at tiden har lært os, at der stort set ikke er nogen integrationsproblemer med andre befolkningsgrupper end muslimerne. Der er så til gengæld store problemer med dem."


"Vi har ikke ønsket, at man skal undgå at tage kvoteflygtninge fra de muslimske lande. Men i det øjeblik, man beslutter at få integrerbare flygtninge herop, så ligger det i kortene, at man hellere vil have fra flygtninge fra Burma end fra muslimske lande."


Läs artikel i Politiken.


När kommer någon ansvarig för invandringspolitiken i Sverige vara lika klarsynt!


Troligen inte förrän Sverigedemokraterna sitter i riksdagen.


Ett annat mycket tydligt exempel på skillnaderna mellan Danmark och Sverige är antalet asylsökande. Migrationsverket har gått ut med pressmeddelanden om minskat antal asylsökande till Sverige men det gäller givetvis andra länder också. Jag har gjort några diagram på asylsökande under januari - mars för Sverige och Danmark.

Källa migrationsverket och Ny i Danmark

Diagrammet talar sitt eget språk. Danmark är nästan nere på nollnivå under mars medan det i Sverige kommer ca 1600 asylsökande från nästan uteslutande muslimska länder.

Tar man en titt på asylsökande ensamkommande barn är situationen densamma.I januari hade Danmark sin all time high vad det gäller ensamkommande unga muslimska män, hela 32st men i februari var det nere på 11st och i mars endast 2st.
I Sverige däremot hade vi bara under januari 197st ensamkommande unga muslimska män. Danmark kommer inte
komma närheten av detta totalt under hela året. I Sverige är det ca 410st på tremånader medan det i Danmark under samma period bara rör sig om 45st trots en all time high i januari.

När man sedan betänker att staten lämnar nästan 1 miljon kronor i bidrag per person till kommuner som tar emot dessa unga muslimska män så blir jag bekymmrad. Jag kallar detta för statliga mutor till kommunerna som inte skull ta emot dessa unga män om de inte fick dessa pengar.

Dansk folkeparti är utan tvekan Danmarks räddning men  vem skall rädda Sverige om inte Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen.


Kommentarer
Postat av: Micael F

En bild säger mer än tusen ord sägs det - ett diagram säger mer....Men vi måste föra det vidare, jobba hårt om vi vill nå dit vi vill, nämligen in i riksdagen och på allvar påverka Sveriges politik!2008-05-18 @ 10:39:18
Postat av: Roberth Ström

Kommunen får pengar i 18 månader om jag förstår saken rätt. Efter 18 månader då hur många har fått arbete/bor kvar i kommunen?

2008-05-20 @ 15:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0