9 AV 10 SNATTARE ASYLSÖKANDE

Det säger butikschef Tommy Johansson vid Ica i Gusum i en artikel i Norrköpingstidning. Tommy Johansson vet inte i vilket getingbo han stuckit ut sin haka. Nu kommer han bli anklagad för att att vara rasist och kanske ännu värre men det är skönt att veta att det fortfarande finns personer som vågar säga sanningen trots att media och etablissemanget försöker slå undan benen på dem.

Läs artikel i Norrköpings Tidning.


Kommentarer
Postat av: Tony

Jag bor i gusum och jag har sett problemen inte snatterierna men väl helt plötsligt väktare i lilla affären, Men det stora problemet nu är att det är väldigt många yngre män och dom förföljer tjejerna här.Så nu får min dotter som är 15 år inte gå själv.

Mvh Tony

2008-05-19 @ 08:39:28
Postat av: björn

90-talets invandring= fick in kriminella invandrare (serbien tex). Vansinnigt. Godhetsanda tex fritidspedagoger förevisade "det är så här det är" (och då kanske 100 mdr åt helvete på en 50-års sikt). Pengar som kunde förvaltats och gott till den underbara svenska nationen.

S, kd framförallt (även borgare i öv förstås) = skuld för generationer.

Jag tror på en återremitteringslag (som våra politiker måste instifta för att få sverige på fötter).

Det blir värre.

2008-05-19 @ 09:41:04
Postat av: Anonym

@björn

Serbien=Kosovo i detta fall! Personer från en viss folkgrupp i denna provins/stat har tyvärr utmärkt sig på ett mycket negativt sätt i länder som Sverige, Tyskland, Schweiz, Österrike etc. etc.

2008-05-19 @ 12:53:11
Postat av: Henrik

Det enda kriget som pågått i kosovo, sommaren 1999 tog ju slut för snart tio år sedan. Varför tar vi då emot personer därifrån fortfarande? Någon som vet?De kan ju knappast hävda att de flyr från ett krig, Rimligen bör det enbart vara "tiggarinvandrare" med pengar i blick.

2008-05-19 @ 16:24:08
Postat av: Humanist

Ja, att de stjäl beror på att Sverige inte tar sitt ansvar med ett rejält försörjningsansvar - om vi i enlighet med humanismens lagar och mänskliga rättigheter gav alla möjlighet att leva på samma nivå som i värdlandet skulle alla stölder upphöra - alla i detta land har rätt till HD-TV, till exempel. Varför bara en del, den vita medelklassen?

2008-05-19 @ 16:39:50
Postat av: Skånepåg

HumanistFörklara varför äldreförsörjningsstödet för invandrare är högre än vad många äldre svenska pensionärer har? Är detta något som faller under ditt begrepp "humanismens lagar och mänskliga rättigheter"?"Ja, att de stjäl beror på att Sverige inte tar sitt ansvar med ett rejält försörjningsansvar."Och hur tycker du då att denna försörjning skall vara utformad? Vilka nivåer eller summor rör det sig om för att vi, enligt din uppfattning, skall slippa alla stölder?

2008-05-19 @ 17:00:00
Postat av: Putte

Jag tror nog att Humanist är sarkastisk, för inte kan han/hon mena allvar?

2008-05-19 @ 17:43:41
Postat av: Oxå humanist

Håller med humanisten om att det är en mänsklig rättighet att ha en HD-TV men även om varje medborgare skulle ha arton Mercedes och fjorton HD-TV så skulle det ändå stjälas friskt.

Se bara på de giriga direktörerna. Även om de äger miljoner så fifflar de och vill ha mer. Sådan är människan och det är nog bäst att inse det.

2008-05-19 @ 17:49:52
Postat av: Tore

Det måste vara en del "nallare" i "bloggen"som inte begriper att man inte får stjäla. Samma kul-

tur, samma oförstånd, och samma bidragsberoende.

Humanist, är det något att skryta om. Torka er i

arselet, och framför allt bakom öronen...Thoralf, jag tog mig friheten att "upplysa" herr

Schlingmann, vilket "härligt" kliental moderaterna

släpper in i Sverige!...

2008-05-19 @ 19:25:44
Postat av: j-å

En humanistisk solskenshistoria.Våren 2002 anlände en pizzabagare till vårt lilla samhälle i Kalmar kommun. Han hade fru och då fyra barn och han ville hyra det lediga gatuköket.

Han visade upp papper på att familjen var nyblivna svenska medborgare. I en vanlig ICA-kasse av plast förvarade han en ansenlig summa pengar. När han tilläts hyra gatuköket och lämnat flera månadshyror i förskott, pös han iväg med sin ICA-kasse och köpte kontant, ett hus med 8 rum och kök.

Efter 14 månader överlät han gatuköket till två landsmän och har sedan dess inte gjort ett vettigt handtag. Så anlände hans och hennes föräldrar, som samtliga fyra uppbär anhörighetbidrag. Så har det tillkommit ytterligare två barn.

I huset bor nu 6 vuxna och 6 barn. Enl. vad jag kunnat kontrollera, så får dessa personer tillsammans ut minst 60 772 kr. per månad i bidrag. Jag skriver minst, för det finns möjligheter att också få ut vissa engångsbelopp, enl. pizzabagarens egna utsagor.

Han skäms nämligen inte för att skryta med hur han ordnat det för sej och sina anhöriga. Han har inte sagt rent ut, att vi ursprungssvenskar är flata och dumma, men jag får den känslan.

Till sist. Hur dessa människor, under en överskådlig framtid, kan betala sej och bli en resurs för Kalmar kommun, är en fullständig gåta.

2008-05-19 @ 21:59:59
Postat av: Skånepåg

j-å"Hur dessa människor, under en överskådlig framtid, kan betala sej och bli en resurs för Kalmar kommun, är en fullständig gåta."Av olika tidningsartiklar under åren har framgått, att enligt kommunalrådet Birgitta Elfström (s) så är enbart "flyktingars" närvaro i Kalmar en enorm tillgång. Hon brukar även i dessa intervjuer framhålla att även etniska svenskar minsann har en skyldighet att integrera sig i det nya multikriminella samhället!Hon stod en gång vid ett bord på Rockneby marknad och gjorde reklam för sosseriet. Jag gick bort och ställde några rent allmänna frågor om hur många av hennes gunstlingar egentligen försörjde sig på riktigt och hur mycket deras närvaro i Kalmar kostade samhället. Jag "vågar" inte återge det svar jag fick, men det fylldes direkt av hat och anklagelser båda angående det ena och det andra beträffande min person. M.a.o. en värdig representant för de kollaboratörer som försöker slå vårt fosterland i spillror!

2008-05-20 @ 10:42:42
Postat av: Tore

Det är mig fullständigt märkligt, hur sossarna kan

fortsätta ha majoritet i vissa kommuner!. Det måtte

vara dax att omyndigförklara patrasket!...

2008-05-20 @ 14:45:08
Postat av: Farbror SvenNT rapporterar att vi nu inte bara ska betala för asylskojare, även notan för bevakning av affären hamnar hos oss. Oss skattebetalare, alltså.Vi förstår plötsligt varför maten i affärerna är så dyr..."För att minska antalet snatterier och stölder hos Ica-Birgersson i Gusum så har migrationsverket tagit på sig kostnaderna för butikskontrollanter under en begränsad tid.Dessutom har migrationsverkets personal beordrats att arbeta kvällstid, med närvaro i och utanför butiken.- Bevakningen har genomförts under en månad på oregelbundna tider samt även under helger. Den har också omfattat patrullering i Gusumsområdet, säger Mats Johansson chef för mottagningsenheten på migrationsverket.Han berättar vidare att även personal från migrationsverket har varit närvarande i affären. De har också gått runt i området.- Allt det här har vi gjort för att beakta den situation, som har uppstått i butiken under senare tid, säger Mats Johansson."2008-05-20 @ 19:31:54
Postat av: Humanist

Det är inte bara en mänsklig rättighet att ha HD-TV.För oss mogna män borde det vara en mänsklig rättighet att äga en HD - Harley Davidson med manligt muller ur en råstark motor.

2008-05-21 @ 16:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0