ZLATAN BRANDMAN I ROSENGÅRD

I gårdagens match mot Ryssland så upplevde jag Zlatans insats som mycket svag men jag har ju aldrig gillat hans osvenska sätt sedan han stal straffen för Kim Källström vid en landskamp mot San Marino för ett antal år sedan, om ni minns. Ingen av lagkamraterna i landslaget gratulerade efter att Zlatan slagit in den straffen. Läs artikel i Expressen.


Zlatans insats igår var mycket svag men i dagens SvD får ändå Zlatan högsta betyg av de svenska spelarna vilket är en fullständig gåta för mig.

När jag sedan pratat med en rad vänner och bekanta idag och dessa har exakt samma upplevelse så framstår media än mer märklig.

Zlatan är helt enkelt överreklamerad. Zlatan var kass!!! Och efter att jag lyssnat på honom ikväll sedan han kommit till Malmö framstår han som en riktig diva.


Nej, slå två flugor i en smäll. Låt Zlatan praktisera som brandman i Rosengård så kanske snorungar där slutar kasta gatsten på brandkåren och Zlatan kommer ner på jorden igen.


Anders Svensson sa så här i en intervju idag.


"Kan man inte tända till i en sådan här match, har man problem!"Jag förstår vem Anders Svensson tänker på!


Till nästa landskamp bör för övrigt Zlatan lära sig nationalsången.


Kommentarer
Postat av: M

Hejsan, hur ska du fira midsommar iår? :)

Hoppas du får en trevlig helg! ♥

2008-06-19 @ 23:41:28
URL: http://mikkaelo.blogg.se/
Postat av: Inspiration

http://SOMMARTIPS.blogg.se/

2008-06-19 @ 23:44:33
Postat av: Thoralf A

Det blir ett väldigt lugnt midsommarfirande. Mina barn var hemma vid nationaldagen så midsommar blir nog lite ensamt.

2008-06-19 @ 23:48:36
Postat av: alex

Jäkligt dålig stil att bara stå och se sur ut medan resten av landslaget sjunger nationalsången, orkar han inte lära sig den så kan han väl iaf mima... Jäkligt respektlöst..Sen har jag alltid tyckt att han är en egoist med bollen, dribblar hellre bort den än passar och insatsen mot Ryssland var under all kritik han kämpade inte ens..

2008-06-20 @ 00:26:44
Postat av: Micael Foghagen

Har aldrig heller gillat Zlatan. Visst han kan trixa med lädret men det passar ev på cirkus. I ett lag måste man kämpa hela tiden till 110% och inte stå still och sura.

Dessutom gillar jag inte hans attityd, vare sig mot media eller motståndare, ja inte ens gentemot sina lagkamrater.

2008-06-20 @ 00:39:31
Postat av: Frode Karlsson

Tankegångarna här på sidan är desamma som mina och min frus! Media har gjort honom till nationalhelgon! Kan ingen ta ned Zlatan på jorden! Att inte ens mima nationalsången är ju bara skit! Vem tusan tror han att han är? Vi tycker att han skall flytta tillbaka till Rosengård - som helgon alltså!

2008-06-20 @ 03:17:05
Postat av: Frode Karlsson

PS. Varfär inte sparka Lagerbäck? Gör man bort sig, så är det bara att gå! Fixa en tränare i stil med den som det ryska laget har! Då kanske det blir fart di svenske!!?? Nu var prestationen undermålig!

2008-06-20 @ 03:19:47
Postat av: Frode Karlsson

När det gäller SD:s partiprogram, så kan jag köpa det mesta utan större svårigheter. Det är ju så att folk röstar på ett visst parti för att det tar upp en fråga som är angelägen eller som med sossorna, eftersom farfar och pappa alltid röstade på det partiet. Om jag nu skulle bli medlem i SD, och stå på rikdagslistan, så är det en sak som stör mig - låt vara taktik från partiet - nämligen den grundmurade negativa inställningen till EU. Den är inte berättigad. Kommissionen har utarbetat ett direktiv på flyktingfronten, som innebär att alla de som avvisas sätts i förvar i upp till ett och halvt år i avvaktan på verkställigheteten. Parlamentet har godkänt förslaget med en överväldigande majoritet. Där finns inget hyckleri! Dessa personer för utvisning har inte en chans att smita över till de papperslösas skara. Det kommer många bra saker från EU, så låt oss vara kritiska mot det dåliga - ty Sverige behöver EU - men acceptera EU som en bra kraft i övrigt. EG/EU har gjort mycket för att styra upp det vacklande senska rättsordningen. Skall jag ställa upp, så krävs det en mer nyanserad syn här. Jag har funnit, efter konslutationer, att jag inte är ensam på denna punkt. Som jurist tror jag att jag har litet att bidra med! Kan vi få en omprövning eller åtminstone litet flexibilitet här. Zarkosy i Frankrike har lovat folkomröstning om Turkiest medlemskap. Han är inte ensam! Dessutom har du ett gäng stater i öst, som bara inte tål turkar av goda och historiska skäl. Gör något här, så får ni än fler medlemmar och sympatisörer!

2008-06-20 @ 04:12:41
Postat av: Rättvis

Ibland tror man att det finns hopp för Sverige. Eller vad sägs om att Roms nyvalde borgmästare, Gianni Alemanno, i en intervju lovat att hans första åtgärd som borgmästare blir att riva stadens 85 otillåtna romska läger. Hans löfte är tryckt i La Stampa, en tidning med mycket stor spridning.

Lag och ordning är kanske på väg att sakta återvända till Europa och kanske till och med till Sverige.Den italienska regeringen dessutom infört hårdare regler för illegal invandring och infört straff som kan resultera i fängelse i fyra år.Nu Är det bara att hoppas att denna nya politik sprider sig till Sverige. Hopplöst? Det tror jag inte, därför att de etablerade politikerna är beroende av väljarna för sitt bröd. Dit väljarna går, går ock politikerna. Och nu, när väljarna går till SD i stora skaror, är det inte svårt att räkna ut hur den politiska vinden kommer att blåsa.

2008-06-20 @ 08:16:16
Postat av: Rätt ska vara Rätt

En insändare som inte tagis in i Sydöstran:

Många förundrar sig över den socialdemokratiska och marxistiska människosynen som bland annat manifesteras i en impopulär flyktingpolitik. Oppositionella okvädas, förlorar sina arbeten och hängs ut i statliga media.

Demokrati och mänskliga rättigheter är alltså ingen självklarhet och vi måste därför särskilt ta diskussion med dem som opererar i demokratins utkanter, t ex sådana som vränger ut och in på verkligheten .

När det gäller Anders Englesson så tycks han inte ha förstått att allting är politik och att invandringspolitik inte är något undantag. Han tycks heller inte ha förstått av demokrati betyder betyder folkstyre och att folket alltså ska bestämma ALL POLITIK, alltså även invandringspolitik.

Vad som är särskilt svårt för Anders Englesson att förstå är att folket inte kan utöva sin demokratiska makt utan fri information och fri debatt.För övrigt har nu till och med storebror DN deklarerat att det länge varit känt att flyktingpolitiken är förenande med väldiga kostnader.Det är dessa kostnader som Jomshof vill debattera och här uppfyller Jomshof en demokratisk skyldighet: Det är nämligen en skyldighet för politikerna att informera om all politik för väljarna.För övrigt är Jomshof en av dem som betalat ett högt pris för demokrati och yttrandefrihet. Han har nämligen flera gånger mist sitt arbete bara för att han informerat folket om den svenska flyktingpolitiken och dess konsekvenser.

Postat av: gunnar peterson

Har SD tänkt igenom sin attityd till moskébyggen? Skall inte muslimer få bygga moskéer lika väl som att judar får bygga synagogor, hinduer får bygga tempel och kristna får bygga kyrkor? Däremot tycker jag inte att andra skattebetalare än de berörda skall finansiera sådant, lika litet som de finansierar eventuella samlingslokaler för ateister. Är inte SD en aning inskränkt när det gäller just muslimers gudstjänstlokaler? Ett parti som just håller på att få ordentligt med luft under vingarna kanske löper risken att förfalla till populism, det vill säga kortsiktiga eftergifter för eventuella väljares fördomar. Måste SD vara populistiskt därför att riksdagspartiet (bra benäming på de övriga) är det? Men kanske det är priset varje politiskt parti måste betala - eller gärna betalar.

2008-06-20 @ 08:48:32
Postat av: Lennart

Håller med. Zlatan är en av de mest överreklamerade spelarna i Världen. Att stå framme vid motståndarmålet och vänta på en passning matcherna igenom är egentligen iget märkvärdigt.

Om man jämför honom med spelare som Pele, Cruyf, Beckenbauer, Maradona, då framstår ha mera som en ganska medioker spelare. Förstår inte varför media hyllar honom så infernaliskt, men det är väl kanske halmstråt.

2008-06-20 @ 09:36:32
Postat av: Hans

Håller inte med er om Zlatan. Han fixade segern mot Grekland och nästan en poäng mot Spanien. Han har en helt annan tyngd än Elmander, Rosenberg och Larsson. Och jo, jag röstar SD.

2008-06-20 @ 10:52:51
Postat av: Skånepåg

> gunnar petersson- Varför har flera hundra kyrkor rivits i Kosovo av albaner och varför får man inte bygga kyrkor i muslimska länder. Att t.ex. inneha en bibel i Saudarabien är förenat med livsfara.

- Islam är INTE en religion i vanlig bemärkelse. Det är livsregler med en blandning av politik och religion från vaggan till graven. Islam strider i princip mot alla de värdegrunder som vårt samhälle är byggt på.

- För muslimer är en moské något som visar att "här är vi och vårt mål är att på sikt införa islam i detta land". Se vad som t.ex. nu sker i vissa delar av Storbritannien med "no go" zoner för icke muslimer i flera storstäder.

- I en sydtysk stad har man under våren fått tillstånd att bygga en ny moské. Innan man fick detta tillstånd kontrollerades noga hur högt det största kyrktornet var i staden. Därefter såg man till att minareten i byggnadshandlingarna var X antal meter högre än kyrktornet.Ovanstående exempel säger väl allt vad det är frågan om och att det som nu sker, bådar inte gott för vårt fosterland!

2008-06-20 @ 10:53:36
Postat av: Urban

Intressant insändare i SvD 2008-06-20Finns endast i pappersbilagan och som PDF

file.asp?Filename=SVD-20080620-A27" rel="nofollow">http://wwwc.svd.se/pdf/synpunkt/getfile.asp?Filename=SVD-20080620-A27 SYN 1F1.pdf&week=25

Sd påtalar problem med massinvandringPaulina Neuding gör samma

misstag som de flesta

tidningar gör när man skriver

om sd: man åsidosätter

sin vanliga journalistiska

inställning för ett tröttsamt

hopplock av floskler.

Skulle man lägga ner en

kvart på research så inser

man snabbt att sd knappast

anser alla invandrare vara

en belastning; flera

invandrare har toppositioner

inom partiet, sd är även

det parti med flest invandrarnamn

på sina vallistor.

Vad sd gör är att man

inte tror på mångkulturen

och påtalar massinvandringens

problem. Det är

faktiskt så enkelt. Man inser

att en okontrollerad invandring

inte fungerar i

Sverige med de problem

som det medför.

Lägg därtill de problem

vi får av att problemen

inte uppmärksammas,

utan tystnas ner och alla

som bryter mot tystnadsplikten

får en rasiststämpel

i pannan.

Så mitt tips till samtliga

politiker är att sluta beskylla

sd för en massa oegentligheter,

det är de själva

som misslyckats.

CHRISTIAN WESTLING

Stockholm

Svar direkt

Jag är överens med Christian

Westling om att man

måste tala om de problem

som följer med en stor

invandring. Och att politikerna

i de etablerade partierna

har misslyckats:

Det är genom att inte våga

ta i frågan som de nu har

banat väg för populisterna

i Sd.

PAULINA NEUDING

ledarskribent

2008-06-20 @ 11:27:47
Postat av: Skånepåg

> UrbanPaulina Neuding skriver: "Det är genom att inte våga ta i frågan som de nu har banat väg för populisterna i Sd."Hon fyller ju själv på det som hon anser är ett problem, genom att kalla sanningssägarna i Sd för att vara populister. Ynkedom!

2008-06-20 @ 11:34:36
Postat av: Urban

Ja och svaret ekar tomt när hon inte bemöter insändarens påpekande som rör henne själv, hennes roll som opinionsbildare och media, nämligen att problemen inte uppmärksammas utan istället tystas ner.

Hon "håller med" men om att det finns problem med en stor invandring. Vilka problem som Paulina tror att det finns får läsaren dock gissa sig till. Hon vill väl inte riskera att framstå som populistisk och ge läsarna korrekt information om invandringens problem

2008-06-20 @ 11:46:38
Postat av: Kalle

Ännu mer från SvD. deras förtasida pryds med rubriken:

"FRA-lagen tillåter mest avlyssning i Västeuropa."Liten reflextion från min sida. Vi svenskar tar emot mest invandrare/flyktingar/lycksökare i hela Västeuropa.

Kan det ha något ruskigt samband???Sverige var ett fint land och föredöme för mååånga år sedan.

2008-06-20 @ 12:30:39
Postat av: s.e karlssonHej , hej !

Kan inte hjälpa det men jag tycker att FRAlagen är bra ! Där kan ju myndigheterna lyssna och på ett enkelt sätt bla få reda på vad svenska folket egentligen tycker om den vansinniga invandringspolitiken i Sverige !!Ha en fortsatt trevlig och skön midsommar med

svenska seder och bruk !Mvh S-E Karlsson .

2008-06-20 @ 13:33:40
Postat av: Gräsrot

Urban, Du har så rätt

Sånt här ska man behöva läsa i den tidning man betalar för. Ja läs själva:” Det är genom att inte våga ta i frågan som de nu har banat väg för populisternai Sd. / PAULINA NEUDING ledarskribent/En ren ynkedom som man serveras på den svenskaste av helger, midsommarafton.Positivt är dock att man faktiskt tagit in en insändare från SD i SvD. Så rent kliniskt är det faktiskt en framgång.Dråpligt att hon även säger att SvD ska bemöta SD. Ska bli riktigt roligt att se hur det ska gå till.

Jag dristar mig att fråga eftersom jag av erfarenhet vet att SvD raderar ALLT som är kritiskt mot etablissemanget.Här är ett inlägg som togs bort från SvD. Är det inte en ren ynkedom? Ska man inte ens få försvara demokratin och barnen mot pedofiler?Här är inlägget; döm själva:”Vart har den svenska demokratin tagit vägen? Ja jag frågar med anledning av följande debattinlägg som jag klippt från SvD :

Dagens exempel i Malmö är detta.

Det handlar inte om Namnpublicering. Sydsvenskan VÄGRAR att hjälpa polisen och allmänheten med att få fast denna gärningsman (sexbrott) trots att det finns signalement och videofilm.http://sydsvenskan.se/malmo/article316279.eceMannen satte sig i närheten av de unga flickorna trots att bussen i övrigt var tom. Sedan onanerade han och smetade ut utlösningen över dem”Av inlägget och diskussionen i övrigt 1134415.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel1134415.svd framgår att dessa barns rättssäkerhet värderas så lågt att Sydsvenskan till och med vägrar att publicera den skändlige ogärningsmannens signalement.

Varför?

Dels beror Sydsvenskans och övriga mediers beteende på den kommunistisk infiltration.

Vänsterpartiet har nämligen framgångsrikt lanserat den av Sovjetunionen påbjudna sexualpolitiken i t ex media.Denna sexualpolitik bygger på Stalins perversa läggning. Stalin var nämligen pedofil och såg all perversitet som ett väldigt framåtskridande för mänskligheten. Att Stalin var pedofil har dokumenterats av politbyrån och hans perversa läggning står sålunda utom allt rimligt tvivel.

Sydsvenskans agerande är emellertid inte bara riktat mot dessa barn utan till och med mot själva demokratin. För hur ska den vanlige väljaren kunna utvärdera konsekvenserna av översåtarnas politik , t ex i fråga om invandrings- och kriminalpolitik, om han inte blir informerad om dessa?

I själva verket transformerar Sydsvenskan demokratin till ett tomt skal - en skändlighet som det inte finns ord att beskriva. ”

2008-06-20 @ 14:21:54
Postat av: Roberth Ström

Sverige behöver snart inte EU inte om en ny superstat bildas med allt styre nere i Brysel!

2008-06-22 @ 19:13:12
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Kalle

Zlatan är inte problemet med dagens invandringspolitik. Han är det lyckade undantaget. Vad man än tycker om hans rosengårdgangstastil så är det kontraproduktivt att ge sig på honom. Billiga poäng för firma Sahlin&Kamali.

2008-06-24 @ 11:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0