UTVISAD FICK PUT, BEGICK MORD OCH ...............

Den historia som idag kan läsas i Helsingborgs Dagblad gör mig fullständigt mållös!

 

Redan 1993 utvisades mannen av terroristskäl ändå får han några år senare permanent uppehållstillstånd i Sverige. 2001 greps han och dömdes till 10 års fängelse och utvisning för ett mord tillsammans med en släkting. Redan i december 2007 frigavs han och har ännu inte utvisats. Nu är han häktad för att ha misshandlat sin 15-åriga dotter.

 

Läs artikel!!!!!!!

 

Svenska myndigheters flathet är fullständigt sanslös och betydligt mycket värre än någon kan föreställa sig och allt beroende på dessa förbannade pk-människor som inte tillåter att myndighetspersoner gör det jobb de är tillsatta att utföra. Dessa myndighetspersoner är så livrädda att bli indragna i media och kallade främlingsfientliga eller till och med rasist att de avstår från att utföra det som faktiskt åligger dem iu sin tjänsteutövning.

 

I detta fallet borde det krävas flera huvuden!!

 

Vem beviljade denne kulturberikare uppehållstillstånd trots tidigare utvisning?

 

Vem har ansvaret för att denne kulturberikare inte avvisats efter avtjänat straff?

 

Dessa båda personer borde omedelbart avstängas från sin jobb i väntan på en utredning som bara kan komma till slutledningen att dessa personer får sparken.

 

Kommer svensk media driva detta? Givetvis inte då de är i maskopi med pk-eliten.

Expressen utelämnar att mannen utvisades 1993 av terroristskäl och för att utgöra ett hot mot rikets säkerhet men ändå återvände till Sverige och fick permanent uppehållstillstånd. Ynkligt Expressen. Läs artikel.

Dagens Nyheter begår samma "misstag" och utelämnar samma fakta som Expressen.

DETTA ÄR TYDLIGEN DEN PK-GODKÄNDA ARTIKELN SOM TIDNINGARNA SKALL PUBLICERA.

Läs denne mångkulturberikar från Palestinas snyftinsändare i Kåkbladet nr 5 från 2002.

Bassam Azzam, som man bäddar får man ligga. Du skall bort från Sverige och ta med dig hela släkten när du lämnar landet!

Det finns säkert någon vänsterpartist eller mångkulturell sosse som vill hjälpa dig, du kan ju försöka med någon av Birgittorna i Kalmar.  Birgitta Elfström (s) eller Birgitta Axelsson Edström (vpk).

Trackback
RSS 2.0