SVERIGEKNUT


Sverigeknut?                                                          Foto Thoralf Alfsson

"Det var Abdul och Muhammed som lärde Svenne och Nisse att det inte är fel att älska Sverige"
Kjell-Albin Abrahamsson, nationaldagen i Kalmar.

Lyssna på inslaget i Radio Kalmar där Kjell-Albin Abrahamsson finns med.

(Numera omdöpt till Kjell-Abdul Arabson av signaturen Johan G)

Landet där pk-eliten älskar att förnedra det svenska folket och landet som har slagit knut på sig själv.

Kommentarer
Postat av: Johan G.

!!!!! Vad i H*****E är det för land jag bor i!? Vadå internationella inslag? På självaste Nationaldagen.....när....när ska folk stanna upp och tänka till lite? Jag förstår inte varför så många INTE bryr sig? Kjell Abdul Arabson, tack för det fina talet. Men säg mig nu, vad ska jag ta mig till? Vad ska jag göra? Det bara kokar i mitt huvud!

2008-06-07 @ 17:54:33
Postat av: D Puddingfjäll

Visst älskar pk-teliten att förnedra det svenska folket, särskilt vanligt folk, “folket i de röda stugorna”, “ Nisse i Skärholmen” - folk som betalar deras löner och förmåner - betalar för deras onyttiga dagdrivartillvaro.

För vem har nytta av kultureliten? Ingen frågar ju efter deras tjänster och följden blir väldiga kostnader för staten.Likväl känner sig dessa parasiter lite förmer, och man undrar varför.

En gissning är att det rör sig om “ förutvarande kommunister”. Sådana är ju kända för djävulskap och herrefolksfasoner.Hat för övrigt en insändare i Barren om “ förutvarande kommunister”

Tar mig friheten att kopiera denna här nedan:

Förutvarande kommunister ?? Ha,ha

Den demokratiska omvändelsen sitter uppenbarligen inte djupt. Vänster partiet har ju även varit finansierat av den sovjetiska underrättelsetjänsten. Även bjudresorna till DDR , Sovjet och andra kommunistländer har givetvis satt sina spår i vänsterpartiets kultur.Men att förbjuda folk att yttra sig... Vilket självmål

För övrigt fanns det elitskolor även i Sovjet, inte minst för blivande spioner. Har aldrig hört ett knyst av kritik om detta från en enda vänsterpartist.

Postat av: vmm

Jag tycker inte vi ska vara för snabba med att döma Kjell-Albin. Han är en av ganska få journalister på SR som inte är särskilt förtjust i socialism.

2008-06-07 @ 19:46:20
Postat av: Befria Media

Efter att ha studerat medias tackning av Nationadags firandet sa ar det enda och det forsta ordet som slog mej just "fornedrande".Media vill vanja oss vid att svenskar ska gradvis tas bort och andra kulturer tar over for att snart dominera samhallsbilden.Johna G, man kan bara organisera sej och intensifiera forsvaret for sverige. Stall fragor till politkier, krav svar, filma den och satt ut filmen pa youtube, spela in deras rost. De kan aldrig motivera sin syn, det maste avslojas. Nu sitter de i sin bunker (rosenbad, eller kommunhuset) och stalls inte till svars, det maste vi andra pa.Om vi exponerar dem sa blir det mer liv i luckan, Pressen kommer aldrig att stalla de svara fragorna, det ar upp till oss att gora.

2008-06-07 @ 22:18:46
URL: http://svenskmedia.blogspot.com/
Postat av: kent

låt skiten gå under i fattigdom o elände jag skulle je vad som helst för att se en muslimsk skogsarbetare eller gruvarbetare sveriges bas näring

2008-06-08 @ 09:33:10
Postat av: Kalle E

...Har ni tänkt på att man "importerar", ger asyl åt företrädesvis "unga muslimska män" från Irak och andra krigförande länder. Män som säkert är vana vid vapen och brutalitet. 9000 "flyktingar" skall hämtas till Kalmar. Hur många av dessa blir "unga muslimska män"?Kommuner som inte vill ta emot "flyktingar" skall tvingas.Jag ställer frågan: Varför fokuserar myndigheterna på att samtliga kommuner skall ta emot utländska

"unga män"? Arbetslösheten ökar och dessa unga män blir med all sannolikhet arbetslösa och blir försörjda av staten (eller månne av pengar från EU)? Arbetslösa unga män ställer till med oro varhelst dom är.Jag blir orolig. Försvaret i Sverige är snart eliminerat. Hemvärnet är nästan borta. Poliserna minskar i antal. Samtidigt smugglas mer och mer vapen in till Sverige. Och invandringen av muslimer ökar.Tänk om vi har dolda "cellgrupperingar i varje svensk kommun? Islamiska Jihadceller. Eller att cellerna nu organiseras och utplaceras i alla kommuner där vi har invandring av muslimska unga män. Ledarna lägger upp hemliga vapendepåer från vilka vapen snabbt kan delas ut till dessa "unga män".Alla myndigheter och politiker i Sverige och även Svenska Kyrkan talar om att Islam skall få mer frihet i Sverige. Man talar om att tillåta islamska böneutropare och motiverar det med att: "vi har ju klockringning från våra kyrkor. Varför skall då inte islamska böneutropare få finnas?". Detta är illavarslande. Det verkar som om politikerna i Sverige är helt på de klara med att Sverige skall bli en Islamisk stat. Och underlättar övergången till det. En hög socialdemokratisk politiker, f.d. minister i den förra socialdemokratiska regeringen, Jens Orback, uttalade sig såhär: "..och så ska vi vara snälla mot muslimerna för då blir dom snälla mot oss när dom tar över..". Detta är ett häpnadsväckande uttalande...Nå. Vad jag ser, och är rädd för, är kanske en pågående planering för att på en given order, vid rätt tillfälle, ge en signal till dessa utplacerade unga islamister att gripa till vapen och samtidigt i hela landet, slå till mot och ockupera kommunalhus, stadshus och i Stockholm, regeringsbyggnader och radio och tv-stationer. Ett Islamiskt maktövertagande av Sverige blir då fallet. Vi har inget att sätta emot. Och när övertagandet är ett faktum så införs Sharia. Politiker som nu stöder Islam kommer då att synas hängande i rep från mobila lyftkranar. Här som nu i Iran och andra muslimska länder. Jag tror inte som Jens Orback att: ..."dom blir snälla mot oss när dom tar över".Svenska politiker ( bl.a dom som hör till Kristna Broderskapsrörelsen) couchar och lobbar för att unga muslimer skall få framträdande positioner i politiska ungdomsrörelser och att vi skall få fram ett Islamskt politiskt parti i Sverige. I strid ström utexamineras muslimska unga män och kvinnor från våra universitet och högskolor med höga betyg i samhällsvetenskap, juridik och nationalekonomi. Politiska ämnen. Fler och fler unga muslimer rekryteras till massmedia. Många blir tv-producenter. Programledare i tv för barn är ofta av andra folkslag än etniska svenskar. Upplägget är klart. Sverige kommer att bli ett muslimskt Kalifat och det mycket snart. Och dom som förrått oss är våra egna folkvalda politiker.Kalle E

2008-06-08 @ 12:12:28
Postat av: D Puddingfjäll

I bibeln står att arbetaren är sin lön värd. Det sa även Per-Albin. Men dagens socialdemokrater har i sin cyniska människosyn övergivit Per-Albins väg och svikit den svenske arbetaren. Arbetarens lön förslösas nu på rent skräp, t ex en impopulär invandringspolitik, och annat som folk inte vill ha.Men allting är politik, så ock invandringspolitik och mediapolitik, och när politiker förvägrar folk att organisera sig mot deras impopulära invandringspolitik så begår de brott mot grundlag och demokrati.

Postat av: j-å

Men snälla nån, vi har ju röstat fram ett nytt arbetarparti, nämligen moderaterna. Inte nog med det, de har ju ytterligare tre arbetarvänliga partier vid sin sida.

De är så generösa så man inte tror det är sant.

De har t.ex. sänkt min skatt med 12 000:- per år. Den förhatliga fastighetsskatten har jag sluppit. Där blev jag plötsligt 4 923:- rikare.

Blir jag arbetslös, så fixar de ett nytt jobb åt mej dirrekt, eller blir jag sjuk så vips ordnar de så att jag omgående blir frisk igen. Hinner inte ens att ligga vare sej A-kassa eller försäkringskassa till last, så där blir ju massor av pengar över till utblottade asylsökande. Det var ju ändå inte mina pengar.

För att inte tala om hur bra pensionärerna har fått det. De har blivit så bekväma och lata, så de ids inte sköta om sina betalda villor. I stället flyttar de in i små lyxiga lägenheter, som efter att hyresregleringen avskaffats, blir oförskämt billiga att bo i. Samtidigt anställer de en invandrare som ombesörjer att det hushållsnära blir utfört, för några arbetslösa "etniska Svenskar" finns det ju inte.

När jag väl börjat skriva, märker jag att det finns ingen hejd på alla fördelaktiga beslut som vår allians har skapat på kort tid.

Nu ska jag gå över till min trevliga, muslimska grannar. De bjuder på helstekt gris, tillagad över öppen eld från vårt staket. Det blir som en andra nationaldag inom samma vaecka.2008-06-08 @ 14:38:13
Postat av: Micael F

Tokstolle till utredare föreslår att medborgarskap skall ges efter 2 år (istället för fem) - om man kan svenska bra. Men hallå! Det borde vara ett självklart krav oavsett. Dessutom borde det dröja minst tio år för medborgarskap så de hinner visa att de är skötsamma och är värdiga att få det privileget. Begår de brott kan vi ju inte utvisa dom annars!

2008-06-08 @ 14:59:08
Postat av: Sally

I Göteborg firade kommunen nationaldagen genom att bjuda alla som blev svenska medborgare 2007 (bosatta i Göteborg) på Italiensk buffe i slottskogen. Dessutom fick alla nysvenskar gratiskort till liseberg under hela säsongen, gratis biljetter till stadsteatern/museer, bok om Göteborg samt ett diplom för att de kommit till Göteborg. Detta utan att tillfråga de som fick betala kalaset och om de överhuvudtaget vill ha denna stora invandring.

2008-06-08 @ 17:08:20
Postat av: Kalle

>>Michael FSnart står migrationsverket vid gränsen och delar ut svenska pass till alla invandrare. De har ju aldrig sitt eget utländska pass med sig. Det har de kastat. Nu får de ett svenskt direkt istället av svenska migrationsverket. Förstår vad pengar som kommer att sparas på att olika utredningar inte behöver göras.Det är bara en tidsfråga.Håller med fullständigt att det skall vara 10-årperiod innan invandrare får ett svenskt pass. Under denna tioårsperiod skall de heller inte få återvända till sitt ursrungsland och köpa sommarstugor eller besöka släkten.

Lite får de väl offra för att få ett svenskt pass.De skall inte heller få återvända för omstörtande verksamhet och att svenska staten skall stå ekonomiskt för deras evakuering från deras ursprungsland.

Lite får de väl offra för ett svenskt pass.

2008-06-08 @ 19:47:17
Postat av: Roberth Ström

Sa denna person dessa ord? Vad är det för jävla dåre?

2008-06-08 @ 22:43:14
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Hummelstadkarin

Trodde bättre om Kjell Albin Abrahamsson, men där ser man. Hela dj-a byket är av samma skrot och korn.

2008-06-09 @ 06:46:16
Postat av: Anonym

Ulf Nilsson skriver i ST.

artikel&id=736131" rel="nofollow">http://www.st.nu/noje/kultur.php?action=visaartikel&id=736131Vass artikel som ger info som inte många hade kännedom om.Läs den!!

2008-06-09 @ 21:03:25
Postat av: Roberth Ström

hittar inte artikeln av Ulf

2008-06-11 @ 14:06:20
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Brunte"Alliansen för Sverige" blev ett luftslott som håller på att rasa ihop. Den gamla regeringen var bättre på flera punkter, bl.a. hade ju GP ett klart och tydligt ledarskap som nu saknas.Nästa moderat, Göran Lindblad, kommer nu ut och vill ha mer pengar - i den egna plånboken med hänvisning till att "Man får ju vad man betalar för".http://www.expressen.se/nyheter/1.1194646/goran-lindblad-m-hoj-riksdagslonerna"Riksdagsledamöterna i Sverige ska tjäna minst lika mycket som EU-parlamentarikerna: 68 000 kronor, hävdar moderaten Göran Lindblad.

Samtidigt som EU-parlamentarikernas löner justeras bör riksdagslönerna höjas med minst 15 000 i månaden, enligt Lindblad.

- Man får ju vad man betalar för, motiverar Lindblad för Ekot."Fy f-n - ut med karlen direkt från Riksdagshuset!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0