SD STÖRRE ÄN KD

Opinionsundersökningarna duggar tätt just nu. I SIFO fick sverigedemokraterna 4,2 procent för några dagar sedan, vilket var det högsta noteringen någonsin hos SIFO.


Synovate släppte också sina senaste siffror idag och där fick sverigedemokraterna 3,9 procent, även hos Synovate var det den högsta noteringen någonsin.


Sentio har också presenterat en opinionsundersökning idag och i denna undersökning får sverigedemokraterna 4,0 procent. Kristdemokraterna får endast 3,0 procent och därmed är sd större än kd för första gången men säkert inte för sista gången.

Tidningen Dagen skriver givetvis om detta idag.

  

Frågan är vilket parti som sd kommer att passera nästa gång, kan det månne bli kommunisterna.


Kommentarer
Postat av: Antiism

Kommunisterna skall inte bara passeras, utan bekämpas till den mån att denna överlägset mordiska idelogi är totalt utplånad ifrån jordens alla hörn där dessa samhällsparasiter befinner sig. 110 miljoner döda oliktänkande är inte att förkasta bara med ett hånfullt leende som Lars Ohly och resten utav hans blodsbesudlade kamrater ofta gör när detta kommer på tal.

2008-06-23 @ 22:34:33
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Rättvis

AntiismKommunisterna är medvetna om sitt utsatta läge och arbetar därför för ökad import av väljare:

Vi ser hur människosmugglingen till Sverige ökar och hur det hela tiden sker en nyrekrytering av smugglare bland irakier som fått put i Sverige. Det finns stora pengar att tjäna, säger Ulla Ahlbäck, vid Rikskriminalpolisen /Dagens SvD/ Synnerligen informativ artikel om människosmuggling med destination Sverige.

1397725.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel1397725.svd

2008-06-23 @ 22:53:42
Postat av: Micael Foghagen

Rättning i ledet kära vänner!Vänsterpartiet har visserligen

sin grund inom kommunismen - det vet vi alla- men de vill inte själva kalla sig det. Mycket har faktiskt hänt, och det vet de om!Om vi börjar kalla de för kommunister, kan de fortsätta kalla oss för rasister, nazister mm - och det är

väl inte meningen?

2008-06-24 @ 00:23:56
Postat av: Skånepåg

> Micael FoghagenAngående tillmälen, citerar jag nedanstånde från Mattias Karlsson i gårdagens SD-kuriren. Man blir nästan "mörkrädd"!"Den som följt bloggen vet att jag tidigare skrivit flera artiklar, där jag tagit upp det avhumaniserande språkbruk, som etablissemanget använder om oss sverigedemokrater, vad detta språkbruk säger om makthavarnas världsbild och vilka konsekvenser som dessa signaler riskerar att få när de når psykiskt labila personer inom t ex den extrema vänstern.För att ingen skall tro att situationen har blivit bättre kan jag meddela att ledarredaktionen på Länstidningen i Östersund , för några dagar sedan, jämförde oss sverigedemokrater med "ogräs" som "traditionellt bekämpningsmedel" inte biter på.Ledarredaktionen på Gotlands allehanda jämför oss idag med "mygg" som inte försvinner "förrän man på allvar slår tillbaka, med kraft."

2008-06-24 @ 10:42:21
Postat av: AWSvensson

Språkbruket kan nog återfinnas i tyska dagstidningar på 30- talet, vad det ledde till är allmänt känt.

PÅ något sätt så blir det legitimt och PK att misskreditera bara för att det finns folk som har förmågan att se verkligheten och dess konsekvenser samt vågar uttrycka det.

2008-06-24 @ 11:25:39
Postat av: Eric-1

En kommunist är alltid en kommunist vad han är råkar kalla sig för tillfället. k, vpk, v..

Man tar med glädje ett steg tillbaka för att senare kunna ta två framåt.

Nån som verkligen tror att Ohlys folk skulle fortätta på samma mesiga sätt om man fick ett mycket ökat inflytande?

Ingen som lyssnade på vad en del av partiets deltagare sade och tyckte under den nyligen timade kongressen? T o m i TV?

Elittänkandet och vilka som ska leda "massorna" sken igenom i olika grad alltifrån synnerligen uppriktigt till mera inlindat.

2008-06-24 @ 11:43:08
Postat av: Thoralf A

Eftersom jag befinner mig på Gotland just nu läste jag Elenor Johanssons ledare om Sverigedemokraterna i gårdagens Gotlands Allehanda och det var en beklämmande läsning.

Där sd liknas vid mygg som ingen vill ha och som skall slås tillbaka med kraft. Vad hon syftar på med kraft kan ju var och en fundera på. Möjligen är hon inspirerad av Mugabe där oppositionen slås ner med våld.Funderar på att skriva ett genmäle till denna kvinna.

2008-06-24 @ 11:50:09
Postat av: Jonne

Ang språknivå

På en del bloggsidor som säger sig stödja sd ter sig språkbruket stundtals en smula löjligt. Man förolämpar och använder benämningar på ett sätt som absolut INTE tilltalar de sunda väljare man troligen vill knyta till sig..

När man skriver ett inlägg ska språket hålla en viss nivå i hela texten. Ibland så blandar man högt och lågt språk på ett sätt som en viss känd Christer Petterson gjorde. Slang uppblandat med "fina" om än missförstådda ord han snappat upp under kontakterna med olika myndigheter.

Vill man verkligen inom sd växa och vara ett alternativ krävs ett vårdat språk anpassat till omvärldens.

Liknelsen "att man bör inte kalla nån för träskalle, men man kan be honom ha hatten på när det är hackspettar ute" är ungefär vad jag menar.

Du Thoralf skriver helt ok men vissa "Vikingar" som brer ut sig i olika bloggkommentarer (och ibland i sin egen) är smått löjeväckande och inte tilltalande.

2008-06-24 @ 11:50:44
Postat av: Thoralf A

Jonne, du har helt rätt i din kommentar och jag har själv vid några tillfällen uttryckt som funderingar.Ett bättre språk är önskvärt.Att jag skriver kommunist istället för vänsterpartist anser jag inte är något övertramp. Är det något parti i Kalmar kommunfullmäktige som gör diverse övertramp är det just vänsterpartiet, för att inte tala om deras bloggar.

2008-06-24 @ 11:55:05
Postat av: Kalle

När socialisten Mugabe mördar och trakasserar oppositionen så skapar det KRIGSRUBRIKER i media.

Demokraten Morgan Tsvangirai söker skydd för sitt liv på den holländska ambassaden.När de socilisterna i sverige trakasserar oppositionen Sverige Demokraterna så tiger media i tyst medhåll.

Många är de som vill och har ställt upp för SD men blivit trakasserade öppet ja rent av mobbade i komunförsamlingar. Och slutat

SD är trots allt DEMOKRATISKT valda för att förträda sin väljare.Vad är skillnaden mellan den afrikanske socialisten Mugabe och de svenska socialisterna???Tänk efter innan det är för sent.

2008-06-24 @ 12:50:32
Postat av: Roberth Ström

Hon på Gotlandsblaskan hade jag tagit ett snack med om jag var på ön. Att ljuga och förtala är inte okej!

2008-06-24 @ 16:08:00
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Tore

Jag hade inte tänkt kommentera i bloggen, för många

utmärker sig som jag tänkt...Men när jag nu läser

att en "Jonne" har en del betänkligheter, där han

drar in Crister Petterssons språkval, kan jag inte

annat än börja kommentera. Vi kanske skall börja

ljuga, precis som de etablerade gör, vi kanske skall använda oss av slanguttryck, istället för att

tala "rent ut". Som de flesta vet, har vänsterns

partiledare klart deklarerat att han är kommunist.

Hela deras beteende präglar också kommunismens andetag, så det är ej heller konstigt, att folk

flyr från detta parti. Därav må jag kalla detta

parti för kommunisterna, även om det stöter en del.

Osökt kommer jag in på de enorma kulturberikare, som idag översvämmar hela Sverige. Vi läser dagligen om våldtäkter, mord och all annan brottslighet, vars identitet media försöker hålla

hemligt. Vad tycker du "Jonne" man skall kalla dessa, som berikar oss med sådant vi inte är vana

vid? Eller hur vill du bemöta en person på ledarredaktionen "Östersundsposten", som kallar oss Sverigedemokrater för som "ogräs där inget bekämpningsmedel fungerar"? Eller varför inte Gotlands Allehanda som jämnför oss med mygg, som

inte försvinner förrän man med kraft slår tillbaka?

Alltså rena AFA-hot som spridit sig till den svenska media-lektyren. Eller varför inte Mona "Muslim" och hennes uttryck, som de flesta

känner till, just om oss. Berätta lite för oss, du

"slang-skojare", hur du tycker vi normala skall be-

möta dagens språkbruk, som förekommer i alla läger.

Språkbruket i skolorna har ju fått en vulgär ton,

där "vissa" tillåts kalla våra flickor för "hora" eller varför inte "fitta". Berätta för mig, vilket

är mest avskyvärt uttryck, som numera förekommer i

vårt "rika" land, "Jonne", i bloggarna eller i öppna livet...

2008-06-24 @ 18:10:40
Postat av: Mogge

Kör på Thoralf. hälsn. från norrköping

2008-06-24 @ 20:10:48
Postat av: D Puddingfjäll

Frågan är vilket parti som sd kommer att passera nästa gång, kan det månne bli kommunisterna, frågar Thoralf.Ja kommunisterna ligger rätt bra till och den dagen kommer då den sovjetiska människosynen döms ut och dess representanter HÄNGS UT.

2008-06-24 @ 21:55:35
Postat av: Skånepåg

> OlleBeträffande Maria Ferm.Nu höjs hon till skyarna för att hon så hjältemodigt gått ut och talat om sitt tidigare missbruk. Hon har en svada som är enorm och tycks inte ha några som helst "normala spärrar". Försöker antagligen på alla sätt att efterlikna Mp:s kvinnliga språkrör, som av Jan Milld brukar kallas för "turbotruten"!Har då och då tittat på hennes blogg sedan jag fick reda på att den finns och förundrats över dess innehåll. Vilka hjärnskador ett relativt långvarigt bruk av kokain kan ge känner jag inte till i detalj, men en av de vanligaste följderna av missbruket är tydligen olika grader av Psykos. Detta innebär bl.a. att individen tappar kontakten med omgivningens verklighet, vilket inte verkar vara helt främmande i hennes fall med hänsyn till hennes olika uttalanden. Verkar på hennes blogg som hon "slirar runt i tillvaron" på ett märkligt sätt utan någon som helst ansvarskänsla, och man kan undra hur detta kommer att sluta?

2008-06-25 @ 08:13:34
Postat av: Roberth Ström

Ferm avslöjar detta för hon söker sympatier. Inte konstigt när hon vart helt överkörd i Vellinge.

2008-06-25 @ 09:14:54
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Tore

Jag tror Folkpartiet ligger risigt till! Endast

4,5 % vid senaste undersökningen. Men det förstår

man ju. Kommunisterna nämner jag bara inte...Att använda kokain är ju vanligt bland våra "folkvalda". Var det inte den snyftande centerpartisten och konkursade grönsaksförsäljaren Federlic (hoppas jag stavade rätt) som också erkänt

att han "provat kokain". Inkörsporten till knark är

vid, och utgången är smal som tusan. Jag tror det

är många av de folkvalda som använder detta sattyg.

Det visar ju bara deras beteende numera, som inte

verkar normalt.

Det borde finnas en kontrollfunktion, för att fånga upp dessa missbrukare, innan de förstör för oss andra här i Sverige, genom sina märkliga beslut...

2008-06-25 @ 11:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0