SD KAN FÅ 12 PROCENT

Detta förutspår Ian Wachtmeister i TV4 ikväll. Tänk vilken chockvåg som skulle gå igenom pk-etablissemanget.


Se inslaget på hela 2:47 min i TV4.Eller lyssna på när kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund ljuger så att näsan växer ner till knäna på honom.
För mig känns det mycket märkligt att en person som säger sig vara kristen och respektera alla människors lika värde ägnar sig åt en lögnaktig smutskastning av mig och alla andra sverigedemokrater i vårt land.
Uppriktgt satt känner jag mig kränkt av hans lögner och hans uttalande tyder på en stor desperation hos kristdemokraternas partiledare och speglar nog mest hans egen oro över att åka ut från riksdagen.

Det visar att Göran Hägglund inte har bättre moral än kommunisten Lars Ohly. 

Se inslag i TV4


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas du haft en trevlig dag! :D Vad gör du? Kika gärna in i min blogg, kommentera och rösta på min poll om du har tid! :) (behöver din åsikt ;)

2008-06-28 @ 01:36:05
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: ullrika

Ingen risk. Det är stor skillnad på mätningar i mellanvalsperiod och vad folk verkligen röstar på när det kommer till kritan. Men. Oroande kan det ju vara ändå att folk är så "oinsatta".

2008-06-28 @ 01:36:56
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: ullrika

Ajdå. Nu snokade jag lite och förstod kvickt att du är en sån som är "oinsatt". Hoppas du inte tar illa upp om jag säger att vi troligen aldrig kommer förstå varann!

2008-06-28 @ 01:38:09
Postat av: Thoralf A

Ullrika, snoka på du då kanske du blir lite mer insatt i ämnet.

Till skillnad från dig kan jag förstå dig och din inställning men jag delar den inte.

2008-06-28 @ 01:41:51
Postat av: Daniel

Den dagen den sorgen! Jag har mer hopp om Svea Rikes befolkning än så... jag tror att de till slut ta sitt förnuft till fånga och håller SD utanför riksdagen.

2008-06-28 @ 01:50:26
URL: http://danyf.blogg.se/
Postat av: Tobias Lindgren

Daniel, du anser att Sveriges invandringspolitik fungerar? Tydligen är du i minoritet:c1g" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=NDx2Cbcc1g

2008-06-28 @ 01:56:15
Postat av: Tobias Lindgren

Korrekt länk nedan.

2008-06-28 @ 02:39:43
URL: http://www.youtube.com/watch?v=NDx2Cbc_c1g
Postat av: j-å

Även jag tror att SD kommer in i riksdagen vid nästa val. Frågan är...på vilket eller vilka partiers bekostnad.

Som det ser ut nu så är det de borgerliga partierna som i huvudsak tappar röster till SD, samtidigt som många väljare återvänder till sitt ursprung i vänsterblocket.

Då uppstår nästa fråga...vilket block skall SD liera sej med?

Skulle vilja att Thoralf utvecklade dessa tankegångar lite ytterligare. Det huvudsakliga målet kan väl inte vara att nå riksdagen, för att där bli utfrysta av andra partier.

2008-06-28 @ 10:45:29
Postat av: Peter

Till j-å vill jag bara säga att det är för tidigt att säga vilket block som SD kommer att liera sig med, utan det får man se vad som händer efter valet 2010. Sedan får man komma ihåg att SD är ett mittenparti som kommer att sammarbeta med det parti eller partier som bäst tar till vara SD:s intressen.

2008-06-28 @ 11:56:26
Postat av: Tore

Naturligtvis har svenska folket börjat vakna! SD

kommer att gå till minst 18 % år 2010. Om ett år,

ser vi första resultatet vid EU valet. Det gäller

nu att börja agitera mot EU, innan det är för sent!

Lögner och förtal, kommer alltid att drabba SD. Det

är "juvelernas" (den blå/röda röran) svar på sin besvikelse. Det gäller bara att bemöta dessa med "sanningens ord". Skriv en insändare, och se om

pk-media behagar ta in den, Thoralf! Kör hårt, livet är kort...

2008-06-28 @ 12:53:08
Postat av: Tore

SD är ett värdekonservativt parti! Ni som är tveksamma var SD står, har nu fått ert svar. Det som gynnar SD program, får därmed sitt stöd.

Det gäller att läsa partiprogrammet, så slipper ni

de tveksammheter som framkommer här på bloggen.

Det skall vara "raka rör" och inget annat, och

inget "Ny demokrati-snack"...

2008-06-28 @ 13:04:06
Postat av: j-å

Det var i och för sig ett svar från Tore, men det duger inte att hänvisa till partiprogrammet.

Det är bara nyansskillnader mellan partiernas program, vilka jag tolkar som det vanliga politikerflosklerna. Man kommer inte ifrån " Ny demokratisnacket", för de hade nämligen större förutsättningar att lyckas, i och med att de ställde sej på den vinnande blockets sida. Ändå höll de ändå inte mer än en mandatperiod.

Det är inte "raka rör" att vänta tills efter valet med ett tillkännagivande om vems "knä" man kommer att sätta sej i. Varför inte för en gång skull vara ärliga från början?

2008-06-28 @ 13:57:22
Postat av: Kurtan

Sd skall, enligt mig, inte innan valet 2010 välja mellan att samarbeta med pest eller kolera utan satsa allt på att bli Sveriges största parti med egen majoritet.Sd skall inte sitta i någons knä !!!Potentialen för att få egen majoritet finns där, frågan är bara om svensken vill rädda Sverige eller inte och har "balls" nog att välja bort de 7 landsförrädarpartierna....MVH

2008-06-28 @ 15:31:54
Postat av: Thoralf A

j-å, jag anser inte att sd skall liera sig med något parti utan driva de frågor som vi anser viktiga inför valet 2010.

Som du säkert vet finns det en rad frågor som vi kan stödja vänsterblocket i men det finns också en rad frågor där vi ligger alliansen närmare. Som du säkert vet är vänsterpartiet idag det enda EU-kritiska partiet i riksdagen och Lars Ohly förespråkade till och med allmän värnplikt vilket överenstämmer med mina egna åsikter. Uppräkningen kan fortsätta med de andra partierna.Det viktiga i valet 2010 är att bli så stora som möjligt på alla nivåer (kommun, landsting, riksdag) för det är det som avgör hur stor påverkan och hur mycket hänsyn andra partier behöver ta till sd.Att liera sig med vänsterblock eller alliansen är inte aktuellt utan det är de som skall anpassa/liera sig med sd efter succevalet 2010.

2008-06-28 @ 15:51:10
Postat av: D Puddingfjäll

j-å

Du skriver: Vilket block skall SD liera sej med? Och vidare

Det huvudsakliga målet kan väl inte vara att nå riksdagen...

Håller med dig om att det målet inte är att nå riksdagen och att liera sig med ett block är inte någon som står i samklang med vad SD tillkännager i sitt partiprogram. Blockpolitiken har ju förlamat Sverige och gjort att den sovjetiska underrättelsetjänsten ( KGB) via vänsterpartiet fått alldeles för stort inflytande. Menlös borglighet har bara stått och tittat på och till och med gått så långt att partiledarna, inte Alf Svensson, gått i samma demonstrationståg som kommunisterna. Det mest äckliga var att demonstrationen var emot våldet. Höga partifunktionärer har demonstrerat tillsammans med kommunister mot våldet. Kommunism betyder ju tortyr och nackskott, taggtråd och koncentrationsläger, berlinmur och invasion i Tjeckoslovakien, Ungern, Estland och Litauen.Att bilda hjonelag i sällskap där hedern ses som en statsfiende kan aldrig SD ens överväga.Men vår politik ska vi driva igenom.Kunde borgarna och sossarna demonstrera med kommunisterna, och som sossarna, till och med överväga att ta med dessa moskvalakejer i en regering.. Då kommer dom säkert krypande även till oss. För sina feta poster är dom måna om och politiken går att forma som en bit deg, tycks dom resonera.

Var så säkra. Folkpartiet håller redan på med en nära nog ordnad reträtt från sin flummpolitik. Låt vara att det är en skenrätträtt så här i början.

Och mer kommer.Men det är sverigedemokrati som väljarna lovats...

2008-06-28 @ 16:10:16
Postat av: Rättvis

Länken till TV4 funkar inte. Är den borttagen?

2008-06-28 @ 16:23:58
Postat av: Tore

j-å! du läser dåligt vad jag förmedlar. Jag kan

bara rekommendera dig att "skriva av" det jag

framförde tio gånger, så begriper du säkert vad jag menar. SD är och förbliver ett värde-konser-

vativt parti. Vi stödjer endast det som överrens-

stämmer med SD partiprogram, precis som Thoralf

replikerade. Ny-Demokrati rörelsen gick upp som

en sol, och ner som en "pannkaka", dessutom snabbt som tusan. Det kommer aldrig att hända SD, då dessa har formats under en lång tid...

2008-06-28 @ 18:53:43
Postat av: j-å

Ta inte i så du spricker Tore.

Du bör själv läsa om vad JAG skrev.

Alla partier har ett program. Alla mycket lika till ord och utformning. Inget parti har hit intill lyckats följa sitt eget program. Varför skulle SD vara ett undantag.

2008-06-28 @ 19:46:39
Postat av: Tobias Lindgren

j-å: Så här har Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson uttryckt saken."Jag har sagt och skrivit det förr i olika sammanhang, men det kan vara klokt att i det här läget vara väldigt tydlig på en punkt: Sverigedemokraterna kommer efter valet 2010 inte att sätta sig i knäet på vare sig socialister eller borgare. Vi kommer inte att upprepa de misstag som andra liknande partier i Europa gjort när de valt att agera stöd åt olika regeringskonstellationer. Vi är inte ute efter rollen som litet stödparti åt andra. Finner man sig i den rollen en gång så kommer man med största sannolikhet också att bli kvar där. Vår ambition är högre och mer långsiktig än så.När vi går in i valrörelsen 2010 söker vi inte mandat för att stödja det ena eller det andra regeringsalternativet. Vi ber om stöd för att genomföra den politik vi beskriver i vårt eget valmanifest. Om vi efter 19 september 2010 hamnar i en förhandlingssituation har vi ingen anledning att nöja oss med mindre än att också vi, och i synnerhet våra väljare, får ut någonting. Vi har under partiets tjugoåriga existens lärt oss att vara tålmodiga och det är en egenskap vi kan få stor nytta av när vi träder in i riksdagen."

Postat av: D Puddingfjäll

Mycket bra och klart uttryckt. Dessutom har Jimmie Åkesson fullkomligt rätt. Och det hedrar honom särskilt att ha poängterar att det är ansvaret gentemot väljarna som ska vara vägledande för sd:s politik.

Det är det som kallas demokrati (folkstyre).

För dem som anser väljarna som valboskap är naturligtvis detta en styggelse och en av huvudanledningarna till att sd förföljs på alla upptänkliga sätt.Men som jag sagt tidigare: Blir sd bara tungan på vågen så kommer nog politikerna krypande. Har dom fjäskat för kommunisterna så duger nog även sd när det bär till på allvar. Lita på det.

2008-06-28 @ 23:04:41
Postat av: Fredrik

Här har ni länken från Tv4. Trots att inte heller Ian Wachtmeister ska rösta på Sverigedemokraterna så spår han att vi kan få upp till 12 %.Nu har partiet kommit över 4 % spärren, proppen släpper då etc...http://www.youtube.com/watch?v=tFpK3MmcPrYJätteskönt att se hur partiet sakta men säkert går framåt. Den stora uppgången har inte kommit, 4 procent är ingenting, den stora uppgången väntar vi på! Då ärade RD-partier, då ombonas den politiska kartan rejält i Sverige!!!Må väl!2008-06-29 @ 10:26:42
Postat av: Roberth Ström

För er kritiker och Sdhatare ger jag ett tips. Läs boken I Sveriges väntrum. Se till att ha valium tillgängligt. Sen återkom och säg hur du upplever invandringspolitiken sen 1975.

2008-06-30 @ 09:00:07
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Roberth Ström

Hägglund måste fått något hårt i huvudet."vi behöver mer människor som berikar vårt land" Dags att vakna kanske Göran?

2008-06-30 @ 09:04:30
URL: http://surabloggen.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0