RESPEKTERA IRLANDS NEJ.Efter Irlands nej i folkomröstningen kommer fler och fler signaler om att EU:s ledare tänker stoppa Irland i karantän och försöka driva igenom Lissabon fördraget ändå.


Margot "Krösa-Maja" Wallström är en av dessa ledare som tydligen bestämt sig för att driva igenom detta fördrag med näbbar och klor.


Det är ändå skönt att se att de möter på motstånd i EU-parlamentet från flera länders ledamöter. Hanne Dahl från Danmark skräder inte på orden!

Men var är de svenska ledamöterna förutom Krösa-Maja?  Finns det inte en enda kritisk svensk EU-parlamentariker?


Se inslag från EU-parlamentet som aldrig kommer visas i svensk statstelevision.

  

Det svenska folket skall hållas ovetande om motståndet som finns mot Lissabonfördraget och annat. Det skulle ju kunna ge Sverigedemokraterna vind i seglen inför EU-valet 2009.

SvD försöker analysera.


Kommentarer
Postat av: D Puddingfjäll

Att politikerna aldrig lär sig att demokratin ska respekteras och att dom aldrig lär sig att Sverige bara är ett litet land, vars representanter får stå lite vid sidan om, med mössan i hand och lyssna till de mäktiges utläggningar.Sverige har hela tiden körts över. Små länders intressen beaktas helt enkelt inte. Det må vara något hur livsviktigt som helst, men är det ett litet land så blir det tummen ned.

Kan man tänka sig något viktigare för Finland än östersjö transporterna? Men när Finland kom med i EU så sattes käppar i hjulet. Den skattefria försäljningen förbjöds. Man skyllde på konkurrensen. Tänk vilket krystat argument: konkurrensen.

Men vad menar då dessa skojare med konkurrens? Jo att allt som gynnar de stora länderna ger uttryck för en sund konkurrens. Så är t ex bratwurst skyddat i EU. Du får dryga böter om du säljer falukorv som du kallar för bratwurst.

Men prinskorvar det mindre viktigt med. För den finns ju bara i Sverige ( och kanske något annat land i Skandinavien) Men oss skiter dom i, så prinskorv kan nu innebära precis vad som helst.Men “våra” representanter i Bryssel bryr sig inte och fortsätter med sitt rövslickeri av makten. Allt för att få ta del av de ymnigt flödande förmånerna för EU:s representanter och byråkrater.

2008-06-23 @ 19:38:15
Postat av: D Puddingfjäll

rsgallery2&Itemid=26&catid=1" rel="nofollow">http://gavleborg.ssu.se/index.php?option=comrsgallery2&Itemid=26&catid=1Socialdemokraterna är ju kända för fusk även med sitt medlemstal. Det är helt enkelt mycket glest i leden. Ta en titt på bilderna på länken till SSU Gävleborg . Är det inte förunderligt att på en del bilder är ingen under 50 år? På en bild har man anordnat en slags rockkonsert, förmodligen med gratis inträde, uppenbarligen det enda sättet att få lite folk till SSU:s möten.

På en annan bild är det två SSU:are som gör så kallad hitlerhälsning.

Förbluffande. Kanske har Nationalsocialistisk Front tagit över ledningen i SSU-Gävleborg efter kommunisterna? För denna knappt bemannade organisation har länge styrts utifrån. För ett par år sedan skyltade

SSU Gävleborg med ett porträtt av Karl Marx. Han har knappast varit någon ikon för socialdemokrater och Per-Albin skulle ha vänt sig i sin grav om han sett eländet.

Måhända är SSU-Gävleborg delat mellan nazister och kommunister, för på en bild så görs reklam för socialismen med röda flaggor och allt.

Postat av: D Puddingfjäll

De mäktiga EU-ambassadörerna i Bryssel fattar 80 procent av alla politiska beslut inom EU. Deras beslutande församling ­Coreper sammanträder två dagar i veckan” / SvD i dag/Det låter ju så bekant, så bekant. Jo visst, det var ju så Sovjet styrde Östeuropa. Ja skämt åsido, de östeuropeiska länderna styrdes från respektive lands sovjettiska ambassad.

Och sen står vi sverigedemokraterna nästan ensamma att kämpa mot detta elände.

2008-06-23 @ 22:23:19
Postat av: Lassese

Var det inte någon Norsk politiker som sade till den tyske förbundskanslern: Tyskland har försökt få herravälde över Europa två gånger tidigare - genom krig... nu försöker ni få det genom EU.

2008-06-23 @ 23:31:53
Postat av: Roberth Ström

Eu börjar mer och mer likna ett nytt Sovjet. Sverige är som vitryssland ungefär litet och överkört. Vi bör nog ställa oss frågan om Eu är bra för Sverige.

2008-06-24 @ 08:29:45
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Robert

Gode gud vilken hemsk engelska Margot Wallström pratar, lätt att misstolka henne som efterbliven

2008-06-24 @ 11:18:13
Postat av: söder

Patetiskt att höra Wallström prata om att irländarna inte förstår vad de röstat om. Och att de skall informeras. Varför envisas hon med att tala ett språk hon behärskar lika bra som en 3 åring ? Fick hon inte svidande kritik efter en utredning hon gjorde i eu regi ?

2008-06-24 @ 12:10:20
Postat av: Skånepåg

> RobertJag läste någonstans att hon har någon form av kassörskautbildning. Inget ont om dessa, annars hade vi inte kunnat köpa käk. Men det finns ett uttryck som heter att skomakarens skall hålla sig till sin läst annars går det galet. Och i Margot Wallströms fall gäller det i högsta grad!

2008-06-24 @ 12:11:40
Postat av: Skånepåg

Om man lyssnar på vad Margot Wallströms egentligen säger så är det bara samma översittarfasoner med intetsägande klyschor, som det etablerade politiska etablisemmanget i Sverige tillämpar mot Sd!

2008-06-24 @ 12:24:42
Postat av: Tore

Familjen Wallström sålde sitt hus i Hammarö. Hon

har säkert boat för gott i Bryssel. Därför är hon

paniskt förskräckt, att någon annan får ta hennes plats. Naturligtvis skall vi arbeta för ett ut-

träde snarast. Vi har inte i detta EU att göra,

och det stämmer inte heller med mitt demokratiska tänkande!...

2008-06-24 @ 18:35:45
Postat av: Roberth Ström

Wallström har missat att hon ska arbeta för folket!

2008-06-25 @ 13:42:01
URL: http://surabloggen.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0