MÅNGKULTURELL TOPPOLITKER ANHÅLLEN I GÄVLE

Egentligen skulle jag inte skriva något mer inlägg efter min midsommarhälsning till mina läsare men detta kan jag inte undanhålla mina läsare, hörde om det för en liten stund sedan i P1.


En toppolitiker i Sandviken är anhållen misstänkt för anstiftan till mord. Han skall ha sin bakgrund från Mellanöstern enligt uppgifter i Gefle Dagblad. Politikern har en mängd politiska uppdrag i Sandviken och är även nämndeman.


I en enda liten mening i Gefle Dagblad får man den lilla ledtråd man letar efter.


"Han berättar sedan att han växt upp i Mellanöstern och att han från barnsben lärt sig att älska, se upp till och lyda sin morbror, politikern, som var och är familjens överhuvud."


Läs artikel i Gefle Dagblad.


Finns även en ny artikel i Gefle Dagblad där inget nämns om bakgrund.


Ännu ett "beundransvärt" inslag av mångkultur i vårt land.


I våra stora tidningar nämns självklart inget om utländsk bakgrund i de artiklar som finns på nätet. SvD har inget om detta överhuvudtaget.


Artikel i DN


Artikel i Expressen


Artikel i Aftonbladet

Jag anser detta vara ett oerhört anmärkningsvärt om media kommer mörklägga denna så kallade toppolitikers bakgrund. i artiklarna framgår det inte vilket parti han företräder men jag tror att alla kan gissa detta utan att vara för vågade.

I Kalmar hade vi ju för några månader sedan en socialdemokratisk nämndeman som endast var 22 år gammal som fick lämna sitt uppdrag efter att han dömts vid Kalmar Tingsrätt. Läs mitt inlägg.


Kommentarer
Postat av: Skotis

Njae ... till och med Aftonbladet har ledtrådar så det räcker!

Ord som "släkt", "kusiner" och "bröder" i sammanhang som detta betyder bara en sak. Som börjar på "b".

2008-06-20 @ 15:19:03
Postat av: Thoralf A

Ledtrådar finns alltid, det jag saknar är klarspråk från media.

2008-06-20 @ 15:21:29
Postat av: Tekla Maräng

Man kan nu alltid nästan utgå från att om inget detaljer finns om namn, bostadsort, etc., alltså inga ledtrådar, så är det frågan om en berikare....nu ska ta första nubben enligt den töntiga svenska seden..skål Måna!!!2008-06-20 @ 15:38:39
Postat av: Sune Pall

Thoralf, hade inte Du avslöjat den 22-årige nämndemannen, så hade han kanske suttit kvar på sin

post och dömt andra människor!

2008-06-20 @ 15:41:55
Postat av: Micael Foghagen

Det är nästan så man tycker "synd" om PK-media. De har så totalt målat in sig i hörnet att de numera inte kan fullfölja sitt uppdrag - nämligen att beskriva för oss lyssnare/läsare vad som har skett i en nyhet. De har bakbundit sig själva och får naturligtvis stå sitt kast.

Deras strategi är så kontraproduktiv att det är märkligt att de inte inser det själva.

Min gissning är att de faktiskt gör det men ingen vågar ta bladet från mun - utan hoppas att någon annan gör det först. Och den dagen rycker allt närmare ju större och starkare vi i SD blir!Glad Midsommar på Er Alla!

2008-06-20 @ 15:48:45
Postat av: Rättvis

Tänk om Sveriges etablissemang inom media kunde prya hos Thoralf. Det vore underbart. Så här uttrycksfullt skriver Thoralf:

“För mig är det en gåta att socialdemokraterna kan utse en 20-åring (2006) som är dömd för misshandel till nämndeman vid Kalmar Tingsrätt!” skriver Thoralf i de äldre bloggen. Och bättre kan det faktiskt inte uttrycka.Sen kan man fråga sig vad som hade hänt om SD skulle ha utsett en misshandelsdömd till nämndeman. Tala om mediadrev.Men nu kan man höra en knappnål falla. Det är ju en kulturberikare, säger chefredaktörerna unisont.

Då får vi mörka och dribbla med sanningen, fortsätter de.Hur mycket media mörkar och dribblar kan folk inte luras om konsekvenserna av invandringspolitiken, som t ex rena utplundringen av vanligt folk.Så ljug på ni i massmedia, bara ljug.

2008-06-20 @ 16:04:35
Postat av: D Puddingfjäll

Undrar om det inte är en hel del sossar ute i landet som läser Thoralfs blogg. I vart fall håller nu även LO-tidningen på med att stöta och blöta kring invandringspolitiken och kommer liksom helt apropås med något som påminner om ett genmäle till diskussionen på denna sida.Slutsatsen var väntad:

”Vi socialdemokrater ska ställa oss i vägen för sverigedemokraternas framfart genom att presentera våra tankar och idéer.”

Detta har vi sannerligen hört förut. En av ”tankarna” är helt uppenbart att plundra de LO-anslutna och skicka pengarna till PARTIET. De sänder faktiskt ofattbara EN MILJARD KRONOR varje valperiod till PARTIET från LO.

Ska det bli mer nu, eller är ”tanken” bara den att utplundringen är på en lagom nivå?

2008-06-20 @ 17:20:56
Postat av: Dragan Klaric

Den mordiske politikern i Sandviken kommer att hängas ut i en EXPOse på min blogg när jag har alla fakta. Men jag kan nog säga så här: Sossarna får nog stå med skammen när allt är klart. Hade det varit en SDare hade sossarna redan hängt ut personen! Sakta men säker faller sossarna ner i den avgrund de själva skapat.Thoralf med familj och resten av er på bloggen ha en underbart trevlig och solig midsommar! För här i Helsingborg skiner solen.

2008-06-20 @ 19:14:32
URL: http://www.klaric.se/blogg/
Postat av: Tore

Sätter "nästan" en hundring på, att han heter

"Bekir Zaradesht" och tillhör det vänsterparti som

brukar syssla med dessa egenskaper.

Trevlig midsommar, ni otrogna svenskar. Skål mina

vänner, ett år till valet EU...

2008-06-20 @ 20:02:52
Postat av: Tore

Det finns också se "sosse" med namnet "Batti Battal", och kan vara en utmanare till Bekir

Zaradetcht. Bäst att undersöka nämndemans-

listan, då lagmannen uttryckt sig att han skall

kvarstå!?. Vad är det för lagmän vi har i Sverige.

Dax för en upprensning kanske...Salut...

2008-06-20 @ 20:09:19
Postat av: Rättvis

I Malmö byggs just nu Viktoria Park - en företeelse som är vanlig i USA. Ett bostadsområde som är inhägnat och bevakat av vakter så att obehöriga inte ska komma in. Intresset för "Gated community" är stort och det diskuteras att starta liknande på fler platser i landet.Här har vi facit vad gäller konsekvenserna av etablissemangets invandringspolitik. Så blev alltså utfallet av deras politik. Inte underligt att oppositionella förföljs... Ja, jag menar att när folk får reda på hur det verkligen är och anledningen så blir det många politiker som kommer att bli bortröstade från en tillvaro i lyx.

2008-06-20 @ 21:19:39
URL: http://kristnatblog.blogspot.com/
Postat av: Micael Foghagen

Hej igen!Bra bloggar gör susen - fast vi kankse inte kan mäta oss med TA. Men vi kan dra vårt strå till stacken - eller hur?Har lagt upp en sida på prov (klicka länk) där jag framöver tänker hjälpa oss Sverigedemokrater så gott jag förmår. Jo jag vet att "storfnutt" kan verka barnsligt- men det är väl ok att ha barnasinnet kvar?http://storfnutt.spaces.live.com/

2008-06-20 @ 21:21:04
Postat av: Henrik

Thoralf, har ni ingen sverigedemokratisk lokalpolitiker i gävletrakten som kan skriva om detta?Allmänt festligt med lokalpolitiska bloggar det borde ni satsa mera på, när man misstänker att den egna lokaltidningen försöker mörklägga något kan man ta en titt i den "lokala bloggen". Ett jättefint marknadsföringsinstrument jag undrar om ni inte borde satsa mera på.

2008-06-20 @ 21:26:25
Postat av: Skånepåg

> HenrikFör kännedom.Margareta Sandstedt är ledamot i partistyrelsen. Hon sitter även invald i kyrkomötet och i Gävles komunfullmäktige.Vet inte hur bojkottad hon är i lokalmedia!2008-06-20 @ 21:42:47
Postat av: Thoralf A

Henrik, givetvis finns det lokala bloggar även i Gävle. Roger Hedlunf är ordförande för SD i Gävle och jag gissar att han kommer skriva om detta .http://rogerhedlund.wordpress.com/2008-06-20 @ 21:45:13
Postat av: Göran

Arbetarbladet namnger Batti Battal som den misstänkta. I artikeln sägs Batti, som nekar till brott, ange att den verkliga orsaken till hans frihetsberövande är att åklagaren vill sätta dit honom för att nå politiska poänger. Nåja läs själva och bilda er en egen uppfattning. Bli dock inte förvånade över utifall att personuppgifterna har censurerats under lördagen.http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.40835Mvh

Göran

2008-06-21 @ 01:14:16
Postat av: mohammed

patetiska idioter hehe

2008-06-25 @ 14:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0