ÅKLAGAREN FJÄSKAR FÖR BATTI

Chefsåklagaren Mikael Hammarstrand avsäger sig målet mot den socialdemokratiske politikern Battal Batti som är häktad för anstiftan till mord. Battal Batti har anklagat åklagaren för att ha något otalt med Batti och därför lämnar nu åklagaren över målet till en annan åklagare.

Battal Batti har till och med anklagat åklagaren för förtal.

" -Det är bäst för Battal Batti själv om en annan åklagare tar över. Jag vill att han och även allmänheten ska ha fullt förtroende för det svenska rättsväsendet"


Läs artikel i Gefle Dagblad.


Jag kan inte kalla det för något annat än rent fjäsk för denne kurdiske invandrare som genom anklagelser kan få åklagarämbetet att vika ner sig. Skrämmande!


Åklagaren säger att "även allmänheten ska ha fullt förtroende för det svenska rättsväsendet"


Förtroende för rättsväsendet är det minsta jag får när jag läser detta. En person som är häktad har ingen rätt eller möjlighet att påverka vem som är åklagare i målet men i Sverige kan vad som helst hända när invandrare är inblandade.


Det socialdemokratiska partiet avvaktar rättegången innan några åtgärder vidtas mot Battal Batti. Det måste innebära att han fortfarande kan tjänstgöra som nämndeman. Det självklara vore givetvis att han stängdes av från den tjänst fram till dom faller.


Läs artikel i Gefle Dagblad.


Släkten är kränkt och gör JO-anmälan.


"Behzat Batti är kränkt över de anklagelser som riktas mot hans bror. Att det skulle handla om hederskultur och hierarkier är totalt fel. I stället handlar det om att den åtalade 26-åringen inte mår bra och därför berättar lögner.

- De här bröderna är mästare på att ljuga, säger Behzat Batti."


Det är nog snarare så att hela tjocka släkten är mästare på att ljuga och Behzat Batti kanske är den duktigaste eftersom han fått familjens förtroende att uttala sig.


Läs artikel i Gefle Dagblad.


Detta kan bara hända i landet Sverige.


Kommentarer
Postat av: vmm

En sak är säker: Sverige måste göra om sitt system med politiskt tillsatta nämndemän.

2008-06-25 @ 02:16:19
Postat av: Roberth Ström

ut med packet är ord som klingar i mina öron. Skulle inte förvåna mig om kräket blir frikänd och får skadestånd

2008-06-25 @ 09:13:20
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Det här är helt i linje med att de betraktar oss som idioter. Eftersom det är PK-folket som hittills haft företräde i den allmänna debatten så är jag benägen att hålla med dom. Men de skall ha klart för sig att andra tider stundar i takt med att SD:s väljarsympatier stiger och svensken som person blir upprättad och inte som nu idiotförklarade av sådana som Battal Batti.

2008-06-25 @ 10:05:48
Postat av: Kalle

Den socialdemokratiske politikern Battal Batti kommer att överklaga tills att att han fått en åklagare från samma politiska nomenklatura som han själv. Det ingår i deras taktik emot det svenska "rättsamhället"



Det vore snyggast av sossarna att lyfta ut den socialdemokratiske politikern Battal Batti som nämndeman innan målet är avgjort och dom fallit.



Sossarna döljer sig bakom floskler som vanligt och undergräver som vanligt allmänhetens förtroende för rättsväsendet.

2008-06-25 @ 12:40:15
Postat av: Tobias Lindgren

Idag var det en kvinna från Malmö med ungerskt ursprung som ringde in till "Ring P1" och hyllade Sverigedemokraterna. Programledaren Kjell Albin Abrahamson blev tagen på sängen. Spola till cirka 32.20 in i programmet.

Postat av: Roberth Ström

Tobias helt underbart det är såna invandrare som börjar lessna!

2008-06-25 @ 13:40:36
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: alex

Han kommer utan tvekan att bli frikänd... Det är hans ord mot 26åringens och hela släkten står på Battis sida...



Förstår inte ens hur åklagaren orkar försöka, rent slöseri med skattepengar.



Skulle inte förvåna mig om 26åringen dessutom kommer att dra tillbaka sitt vittnesmål efter lite påtryckningar av släkten...

2008-06-25 @ 14:34:40
Postat av: Thoralf A

Enligt åklagaren fruktar 26-åringen för sitt liv. Med andra ord att släkten anser att deras heder står på spel.

2008-06-25 @ 15:00:37
Postat av: Magne

Härligt att höra denna kvinna från Ungern och en helt mållös programledare som tappade tungan då han inte kunde komma dragandes med rasisttugget. Har lyssnat 2 ggr och det kommer förmodligen bli en tredje.



Igårkväll lyssnade jag på karlavagnen då temat var "typ" mångkulturell mat i Sverige. När jag kom in så smörades det för en invandrarkvinna från Turkiet. Programledare tjatade om hur berikande den turkiska matkulturen var på Svensk matkultur. Han syftade förstås på kåldolmar och hela tiden tjatade han om hur äckligt blodpudding och pölsa var. Sen ringde en Svensk som älskade det Svenska gamla köket. Det var tråkigt att det numera var så sällsynt med rotmos och fläsklägg, kalops och ärtsoppa. Programledarn fortsatte med sina blodpuddingar och pölsor, hur vidrigt det var samtidigt som han gång efter gång tjatade om tacos, picos, täppas och sushi.



Detta tjatet om kåldolmar. Jag har ätit äkta turkiska dolmar. Tillagade av en äkta Turkisk mamma. Dolmarna ser absolut inte ut som vår Svenska variant. Dom är små som ett pekfinger, inlindade i vindruveblad(!!!) alltså inte kål. Smaken väldigt anorlunda, har aldrig stött på något liknande faktiskt. Varken storlek, smak eller utseende stämmer. Vidare tror jag att de gamla vikingarna också någon gång tillagade kött liggandes i några blad över öppen eld. Kan faan trot att Karl XII tyckte dessa varianter var goda då han säkert var himla utmärgd efter flykten över den ryska tundran där han också tidigare varit utsatt för bränd jords taktik.

2008-06-25 @ 15:27:42
Postat av: AWSvensson

Det fanns något liknande i Bulgarien, det är ordet dolmar som kommer därifrån. Kåldolmar är svenskt tills motsatsen är bevisad.

2008-06-25 @ 15:32:38
Postat av: Skånepåg

AWSvensson.



Håller med dig.



Detta PK-tjafs om kåldolmar. Kulturer runt om i världen har utnyttjat olika blad att tillaga mat i eller att svepa om som ett ”förpackningsmateriel”, och så säkerligen också våra förfäder långt innan Kalle var i Turkiet. Detta är en idiotisk skröna och inget annat!

2008-06-25 @ 16:21:12
Postat av: Rättvis

Tror Du har fullkomligt rätt AWSvensson

Ett gammalt SVENSKT sätt att tillaga fisk är att linda den i blötta blad och lägga det på glöden. När bladen har brunnit upp är fisken klar, helt delikat. Får väl erkänna att den variant jag provat på är med tidningspapper, men resultatet är sannolikt exakt detsamma.

Men som sagt det där med att tillaga maten i blad är nog en mycket gammal svensk sedvänja.

Postat av: Dragan Klaric

Batti med släktingar frisläppta! Åklagare driver inte ärendet vidare! Är detta en rättsskandal? Ja det får väl framtiden avgöra!

2008-06-26 @ 13:20:42
URL: http://www.klaric.se/blogg/
Postat av: Roberth Ström

Kräket bör inte ha några uppdrag efter detta vi måste jaga såna här med blåslampa!

2008-06-26 @ 15:29:20
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Michael Gajditza

Första gången jag tittar in på den här bloggen och jag har läst en hel del intressant.

Vet inte riktigt om det är bloggens syfte men om den är tänkt att attrahera vilsna marginalväljare på den borgerliga kanten så tycker jag att en del av de som kommenterar får lov att förbättra sitt språkbruk. Robert Ström t.ex som konsekvent använder ord som "kräket", "packet". Det är att göra det lätt för motståndaren och underblåser fördomarna gentemot SD.

2008-07-04 @ 04:19:57
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909/
Postat av: Camilla

Ett reportage som får mig spyfärdig.

När skall svenska myndigheter (och journalister) vakna?



http://www.gt.se/nyheter/1.1224004/dano-acar-det-maste-svida-for-polisen-att-se-mig-har



2008-07-08 @ 22:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0