INVANDRARE HAR MÖRDAT TRE SVENSKA BÖNDER

I juli 2003 mördades lantbrukaren Yngve Christiansson på ett brutalt sätt i Sjöboda, Traryd i Markaryds kommun i Småland. Två ytterliagre bondemord har skett på den småländska landsbygden. Rolf Nilsson i Ersbjörnamåla vid Urshult och Arne Salomonsson i Båraryd vid Gislaved.

70599-188


Två av dessa mord har tidigare klarats upp men nu kanske också mordet på Arne Salomonsson i Båaryd är på väg att klaras upp.


Mord nr 1.

" Den 23 juli 2003 hittades Yngve Kristensson, 55, på sin gård i Sjöboda söder om Ljungby, fastbunden i en stol i finrummet. Han hade utsatts för grov misshandel, bland annat kraftiga slag mot huvudet. Därtill hade hans mun och näsa täppts till med en tygbindel. 15 000 kronor saknades.

Tre män från f d Jugoslavien greps och dömdes för rånmordet."

Aftonbladet


Mord nr 2.

" Också Rolf Nilsson, 52, biffdjursuppfödare i Urshult utanför Växjö, föll offer för rånmördare. Den 9 januari 2004 kom hans sambo hem vid 22-tiden på kvällen och upptäckte att någon brutit sig in i huset. I badrummet låg Rolf Nilsson misshandlad till döds.

De två gärningsmännen, båda från f d Jugoslavien, flydde från gården i offrets bil men greps under natten i Skåne.

Aftonbladet"


Läs Aftonbladets artikel om de två första morden


Mord nr 3.

Idag har även två personer häktats för mordet på Arne Salomonsson i Båraryd vid Gislaved i januari 2004. Tidningen Barometern skriver följande i sin nättidning.

" Två män häktades på torsdagen av Jönköpings tingsrätt som misstänkta för brottet. Den ene är en 27-årig man från Gislaved, den andre en 31-årig man utan fast adress i Sverige."

Med andra ord är det med stor sannolikhet även invandrare inblandade i detta mord.


Är detta den mångkultur som våra riksdagspartier förespråkar så varmt. Dessa politiker som med en dåres envishet hävdar att mångkultur är bra och vägrar se några som helst negativa konsekvenser av denna mångkultur. De arma stackarna har målat in sig i ett hörn och i en helt omöjlig situation genom att kritisera sverigedemokraterna så kategoriskt att varje negativ yttring om invandringen från dem får konsekvenser för deras egen trovärdighet.


JAG MÅR ILLA AV DESSA FÖRBLINDADE PK-POLITIKER!


Kommentarer
Postat av: Lassese

Sådana här mord och rån och gruppvåldtäkter, mm borde våra politiker få stå till svars för! De som dragit hit patrasket och dessutom talat om för oss hur fula vi är som kritiserat det.

2007-11-23 @ 14:14:01
Postat av: Gertrud Johnsen

Ja,det räcker nog inte med de tre mord. Det är givetvis flera
Rörande mordet nr. 2 på Rolf Nisson, har hans granne, författaren Johan Engblom skrivit en utmärkt bok "Ett helt vanligt mord", Leo Förlag,
om saken. Den är mycket avslöjande. Polisen intresserade sig inte för mördaren som - redan för mordet på Rolf - var efterlyst från Jugoslavien. I Sverige fick han gå fritt runt och - det slutade altså med mordet i Urshult.
Myndigheterna bär stort ansvar för all kriminalitet i Sverige.

2007-11-23 @ 18:21:37
URL: http://www.spydet.blogspot.com
Postat av: Kristoffer Mogensen

"f d Jugoslavien". Den statsdannelse er forsvundet for længst. Er det den politisk korrekte svenske betegnelse for Kosovoalbanere?

Hilsen,
Kristoffer Mogensen

2007-11-26 @ 02:03:00
Postat av: Anonym

det är synd att ni du bara ta upp mord som utförts av invadrare. men de är ju klart att om man e så hjärntvättat som du, finns det bara en slags brottsman och han är ju inte född i sverige.

2009-07-14 @ 08:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0