MUSLIMER STOPPAS I VÄRNAMO

"Muslimer tänkte ha möte i Värnamo på söndagen. Men nu stoppar Designhotellets ägare deras bokning.
-Vi vill inte ha dem som kunder. De måste bekämpas, vi måste möta deras fula tryne, säger Kåre Johansson till Värnamo Nyheter.

Muslimernas kontaktperson som gjorde bokningen uppgav aldrig att det var muslimer som skulle träffas.
-De är oärligt att inte berätta vad det rör sig om. Om vi hade släppt in dem så hade det varit detsamma som att säga att vi tycker de är okej. Det gör vi inte och därför åkte de ut, säger Kåre Johansson.

-De etablerade politikerna kan inte sitta stilla längre. De måste bekämpas, vi måste möta dess fula tryne, säger Kåre Johansson till Värnamo Nyheterna."

70599-70

Nu är detta inte riktigt sant!


Jo, det är nästan sant. Om detta var sanning skulle Kåre Johansson rullas i tjära och Designhotellet i Värnamo skulle vara uthängd av alla medier i hela riket. Han skulle vara anmäld för sina rasistiska uttalanden och givetvis vara anmäld till DO. Hotellverksamhetren skulle vara utsatt för granskning av media och myndigheter. Hotellet skulle bojkottas av diverse organisationer, inte minst fackliga organisationer och Kåre Johansson skulle tvingas göra avbön inom 24 timmar i riksmedia om hotellet skulle överleva.


MEN DET ÄR NÄSTAN SANT, BYT BARA UT MUSLIMER MOT SVERIGEDEMOKRATER I TEXTEN.


Läs artikel i Expressen

Nu är det vi sverigedemokrater som utsätts för denna diskriminering och då är det inget att bry sig om.

Jag hoppas att de som utsatts för dessa uttalanden anmäler Kåre Johansson för förtal, tyvärr kan vi sverigedemokrater inte utsättas för diskriminering enligt svensk lag p.g.a. att vi inte är en minoritet i lagens bemärkelse,

BOJKOTTA DESIGNHOTELLET I VÄRNAMO!

Skicka mail till designhotellet och be dom ändra sitt beslut om de står för alla människors lika värde.
merinfo@design-hotellet.se


Kommentarer
Postat av: Thoralf A

Gag, vad vet du om vår politik?

2007-08-24 @ 14:08:08
Postat av: Gag

Vad jag vet. Ja det är väl bara att se igenom din blogg här så ser jag ju vad du har för inställning till homosexuella, och till muslimer. Klingar dåligt att du vill hindra människors tro, eller sexualitet.
Eller?

2007-08-24 @ 14:16:33
Postat av: Thoralf A

Gag, försök att vara sanningsenlig. Jag har inte någonstans i denna blogg försökt hindra någon från att utöva sin religion eller sexualitet.
Människors lika värde innebär inte att alla kan komma till Sverige och ta del av vårt välfärdssystem men den insikten tycks det vara väldigt svårt för vissa att förstå.

2007-08-24 @ 14:46:58
Postat av: Magnus A

Vem är det som uppmanar till bojkott, Gag? Thoralf påpekade att ett hotell som sagt så om muslimer skulle bli bkijkottat, ingenting annat. Jag är rätt säker på att du, Gag , skulle stödja en sån bojkott. Stämmer inte det? (OBS: Svara ja eller nej på min fråga!)
-
SD arbetar för människors lika värde! Du arbetar för att de som vill ha en återhållsammare invandringspolitik än den svenska -- vilken är världens klart mest generösa [1] -- upprepat ska ges epitetet "fula trynen"! (Om du varit en person med normal verklighetsuppfattning och empati i botten hade man kunna be dig skämmas, men jag ser - i din aggressiva förtalsmäsiga lögnattack - inga tecken på det.)
[1] http://www.ulfpettersson.se/2007/07/12/myten-om-den-restriktiva-flyktingpolitiken/

2007-08-24 @ 15:48:56
Postat av: Putte

År 2050 kommer det att vara fler invandrare än svenskar i Sverige och Gag:s drömsamhälle är uppnått!
http://www.scb.se/templates/tableOrChart____91833.asp

2007-08-24 @ 17:17:26
Postat av: j-å

Gag har faktiskt delvis rätt, för i slutet av sitt inlägg har Thoralf skrivit med stor text: BOJKOTTA DESIGNHOTELLET I VÄRNAMO. Är inte det en uppmaning?
För övrigt anser jag att man i Sverige spårat ur ang. SD:s vara eller icke vara. De har givetvis samma rättigheter till sammankomster och uttalanden som alla andra grupper i samhället.
Thoralfs blog vore ännu roligare att läsa om han enbart höll sej till politiska, för all del kritiska fakta, men lämnade "kängorna" i förstugan.
Men tyvärr är objektivitet en svår konst och så är det väl någon sosse- eller vänsterpolitiker som "skitit i hans blå skåp".

2007-08-24 @ 17:38:34
Postat av: Magnus A

Jag kommer nog att bojkotta Designhotellet i Värnamo (eh, om det nu skulle hända sig att jag var i Värnamo en natt...). Sen uppmanar jag också andra som tycker som jag om Kåres inställning att göra detsamma, d v s bojkotta Designhotellet i Värnamo.
.
Detä är ju något alldeles självklart att jag gör, och jag förstår inte upprördheten över det. Det har ju inte det minsta med att Kåre eller Designhotellet i Värnamo är människor med mindre värde, utan att de anser att SD-sympatisörer är fula trynen, d v s människor med mindre värde.
.
Gag: Anser du att Kåre har rätt, eller anser du, som jag, istället att han odemokratiskt inte behandlar SD:are som människor p g a att de tillhör ett parti som hudflängs som nazister i medierna; att Kåre är en medlöpare i en antidemokratisk kampanj mot SD.
.
Dukan bara tycka det ena eller det andra, nämligen att Kåre har rätt eööer att Kåre har fel och därmed är odemokratisk.
.
Skulle SD:are, som du beskriver, inte anse att alla har samma värde har du naturligtvis rätt, men du har faktiskt fel. Du borde veta bättre innan du uttalar dig så dömande!

2007-08-24 @ 21:31:19
Postat av: Magnus A

j-å: De enda kängor jag ser i denna bloggpost är Kåres. Jag begriper faktiskt inte vad du menar!
.
Att SD:are ska få skildra när de behandlas illa, oavset om det är sånt här eller om de drabbas av direkt våld, det tycker jag är alldeles självklart, men även betydelsefullt.

2007-08-24 @ 21:34:36
Postat av: j-å

Magnus A, läs genom texten jag skrev en gång till så begriper du nog.
Jag skrev inte denna blogpost. Jag skrev Thoralfs blog och åsyftar därmed allt han skriver.
Han har svårt att hålla sej enbart till sakfrågan. Han vill gärna passa in en "känga", som sällan har med sakfrågan att göra, då i synnerhet åt vänsterhållet, oftast en namngiven person.

2007-08-25 @ 20:02:21
Postat av: Anonym

j-å, att jag gärna ger en känga åt vänsterkanten har en eller flera ganska naturliga förklaringar.
I Kalmar styr en majoritet av s, v och mp och då är det naturligt att kritisera dessa för den förda politiken.
-
Det som egentligen är allra värst är att just dessa partier (s, v och mp)är de som allra mest pratar om människors lika värde. Men det är av dessa partier vi sverigedemokrater har blivit mest illa behandlade och till och med kallade rasister. Vissa av ledamöterna från dessa partier i kommunfullmäktige hälsar inte och vägrar att överhuvudtaget att diskutera en fråga, även om vi är samma uppfattning.
-
Allianspartiernas företrädare har överlag behandlat oss mer mänskligt och med respekt i de kommunala instanserna.
Därför tycker jag vissa av dessa vänster politiker är rena hycklare.
Blir det ingen förändring kommer det bli väldigt svårt att samarbeta med dessa partier om valresultatet 2010 skulle ge oss i SD en starkare ställning.

2007-08-25 @ 20:32:08
Postat av: gunnar peterson

Är det Kåre Johansson som är på bilden? I så fall tycker jag att hans uttryck "fula tryne" är´mycket illa valt.

2007-08-26 @ 11:56:40
Postat av: Jorma

Javisst är det Kåre Johansson.

2007-08-27 @ 15:03:44
Postat av: Gote

Kåre Johansson gör bara sitt jobb. Han vill sälja hotellets tjänster till varje pris och agerar enligt marknadens logik. Denna problematik har berörts i anslutning till diskussionen om Vilks mohammedteckningar. Man kan säga att Kåre Johansson agerar som den POLITISKT KORREKTE KONSTNÄREN som til varje pris vill göra vad konstsystemet godkänt. Vilks har gått mot denna politiska korrekthet och gjort "fel". Många kultur- och konstaktörer retar sig blå över detta och ser helst att Vilks fryses ut.
-
Förhoppningsvis kommer föregångspersoner som Vilks att bereda vägen så flera kan komma ut med sina verkliga åsikter utan att stigmatiseras. Samma gäller för näringslivet. Sverigedemokraterna kan sägas jobba med detta på ett politiskt plan. De politiska motståndarna försöker till varje pris upprätthålla den omedvetet negativa reaktion som länge varit vanlig hos allmänheten (mer eller mindre befogad) då man hör ordet "Sverigedemokrat". Sverigedemokraterna måste fortsätta med sin utrensning av tokstollar för att rena sitt namn.

2007-09-02 @ 13:09:11
Postat av: elias

DU vännen! du ba skriver skit hela tiden om mulimer, jag förljer med i vissa av dem? men ja skulle fråga dej om din egen religion? Du borde va antingen kristen eller ateist, om du e verkligen e n ateist kan man gissa att dina föräldrar hade vare kristna för sverige hade inga ateister för i tid. Men vet du vännen att Jesus din Gud som en stortal Svenskar be tilll var en blatte? Har vi nån budbärare av de tusentals budbärarna som vare från europeiska länder? svaret Nej! därmed vännen var inte så upprörd om du tänker på din återfödelse för religioner har kommit fram från blattarna sida.
MVH: elle

2007-10-20 @ 18:13:14
Postat av: kinesiskt horoskop

Av någon anledning så har det alltid varit fullt legitimt att hindra SD från att uttrycka sig, den som hjälpte SD med reklamfilmen fick ju t.o.m. sparken från SVT.

2011-04-22 @ 21:28:56
URL: http://www.horoskop.nu/kinesiskt/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0