MASSINVANDINGEN KOSTAR MINST 250 MILJARDER/ÅR


I sitt senaste veckobrev (15 september) skriver Pia Kjaersgaard följande.


"Allerede i 1997 fik Dansk Folkeparti på baggrund af oplysninger fra Danmarks Statistik lavet en undersøgelse, der påviste, at udgifterne til masseindvandringen udgjorde knap 30 mia. kr. på årsbasis - et forhold der blev bekræftet af en rapport fra 2003 af DREAM, der nåede frem til, at indvandrere og efterkommeres såkaldt "anderledes økonomiske adfærd" i 2006 ville koste samfundet 33 mia. kr. årligt."


Tyvärr finns inte samma statistik att tillgå i Sverige, det har riksdagspartier sett till att dessa kostnader inte får se dagens ljus. Att kostnaderna är enorma för massinvandringen även i Sverige och det svenska samhället förstår nog de flesta. Det har ju förekommit inofficiella uppgifter som angett allt från 30 miljarder kronor upp till 300 miljarder kronor som kostnaden för massinvandringen. Kurt Lundgren har efterfrågat dessa siffror från flera myndigheter men aldrig lyckats få fram några siffror.


Om vi nu antar att de 33 miljarder danska kronor för 2006 som anges av Danskt folkeparti är korrekta siffror för Danmark kan vi göra vissa antaganden som bör vara rimliga.


För det första måste vi räkna om till svenska kronor istället för danska. Som alla säkert vet har Sveriges valuta konstant försämrats mot den danska kronan under flera decennier.

I förra veckan fick man betala ca 1,27 för en dansk krona. Detta innebär att dessa 33 miljarder i själva verket motsvarar ca 42 miljarder svenska kronor.


För det andra vet nog alla att Danmark driver en mycket restriktiv asylpolitik och om man summerar antal asylsökande som fått uppehållstillstånd i Danmark och jämför det med Sverige ser det ut på följande sätt.Källa: Migrationsverket och Ny i Danmark.

Det visar sig att Sverige har gett ca 8,5 gånger fler asylsökande uppehållstillstånd under dessa 5 år än Danmark.


För det tredje bör man också titta på anhöriginvandringen till respektive land för att förstå skillnaderna i kostnader mellan våra länder.Källa: Migrationsverket och Ny i Danmark.

Som det framgår av diagrammet har anhöriginvandringen varit drygt ca 6 gånger högre till Sverige än till Danmark under dessa 5 år. Om man räknar lite försiktigt kan man utan att vara på hal is att kostnaderna i Sverige borde vara minst 6-7 gånger högre i Sverige än i Danmark. I Danmark är också arbetslösheten betydligt lägre än i Sverige vilket i praktiken borde innebära än högre kostnader i Sverige i jämförelse med Danmark.


Om man nu antar att kostnaderna därmed borde vara ca 6-7 gånger högre i Sverige på grund den betydligt mycket högre invandingen till Sverige än till Danmark borde massinvandringen till Sverige kosta mellan ca 42 * 6-7 = 252-294 miljarder kronor för 2006 och landets skattebetalare.

Det innebär att varje person i Sverige, ung som gammal betalar ca 27 000 - 32 000 kronor/år för massinvandringen. Inte undra på att välfärden håller på att krackelera och att det inte finns några pengar till pensionärerna!


Kommentarer
Postat av: Magnus

Thoralf, även vi som (ännu) inte röstar på SD har för länge sedan köpt SD:s invandringspolitik, men det hade varit kul ifall du hade kunnat skriva om andra ämnen. Vad tycker t ex SD om skolan, försvaret etc. Det är naturligtvis din blogg och vi är dina gäster, men det hade varit roligt att få veta lite mer om SD:s politik än bara just invandringsproblematiken.

2008-09-23 @ 20:41:24
Postat av: Thoralf A

MagnusSjälvklart har du alldeles rätt i din kommentar och jag försöker ibland komma med inlägg om andra ämnen. MEN jag blir ständigt påmind om konsekvenserna av den massinvandring som pågår till vårt land och eftersom media alltid är väldigt försiktiga eller helt enkelt vägrar att skriva om detta så känner jag mig väldigt ofta tvungen att skriva om detta. Jag förstår om detta känns tjatigt ibland.SD hade ett väldigt bra häfte om vår politik inför valet 2006 och det kanske är något som jag skulle kunna göra till ett återkommande inslag på min blogg med t.ex. ett område varje vecka som inte har med invandringen att göra.

2008-09-23 @ 20:56:31
Postat av: Roberth Ström

Starkt försvar och polis är två saker Sd vill ha. Gamla M frågor som de tyvärr övergett.

2008-09-23 @ 21:58:43
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Roberth Ström

I Norge går det framåt! Siv Jensen gör ett ba jobb.

2008-09-23 @ 22:10:22
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Peter

Thoralf, eftersom SD återkommer gång på gång till indvandringsproblematiken och ett av argumenten mot SD är just detta. Vore det inte på tiden då att på ett lättfattligt sätt med t.ex. ett diagram påvisa hur så stora summor pengar faktiskt slår igenom på alla områden?

2008-09-23 @ 23:26:24
Postat av: Westerbotten

Magnus, vad har exempelvis centerpartiet och kristdemokraterna för åsikt om skolan, försvaret etc? Själv har jag ingen aning och jag tror inte de flesta som röstade på dem vet heller...Är det månne så att du köpt mediapropagandan så att du förvisso stöder SD:s immigrationspolitik men samtidigt känner att du inte kan rösta på ett parti som så ofta i media beskrivs som om det vore drivet av djävulen själv och hans anhang?Sanningen är väl att förutom EU- och invandringsrelaterade frågor och en och annan symbolfråga som homoäktenskap finns det vill inga direkta skiljelinjer mellan SD och riksdagspartierna. Vilket parti säger sig inte vilja ha en bra skola, ett starkt försvar etc. De flesta partier kör ju med ungefär samma floskler...

2008-09-23 @ 23:46:40
URL: http://westerbotten.blogspot.com
Postat av: s-e karlsson

Av 115 flyktingar i Hultsfreds kommun så är det bara 13 som har arbete ! Det säjs ju att invandrarna är dom som ska rädda våra pensioner !

Hur mycket ska dom 13 då arbeta ?

Hämtat ur OT och ON.

2008-09-24 @ 07:10:23
Postat av: Roberth Ström

Thoralf jag tänkte på Malmö. Kommunen har gett 2,5 miljoner till detta spektakel det sk socialistforumet. Så med andra ord har kommunen gett pengar till brottslig verksamhet. Tänker på stenkastning och maskering.

2008-09-24 @ 09:25:52
Postat av: Werner

Jaha.....

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=913&a=447041

2008-09-24 @ 09:37:07
Postat av: AWSvensson

Nu har du lagt kortet, som stöd har du presenterat en logisk beräkning av kostnaderna,rätt eller fel det får antagligen framtiden utvisa. Så nu återstår endast att PK- folket samtycker eller lägger fram egna beräkningar både när det gäller belopp och på vilket sätt det har beräknas. Men tyvärr det enda du får höra är att du ljuger och något underlag för det påståendet kommer inte att presenteras.

Jag har sagt det förut, men det tål att upprepas, SD skall lägga tyngdpunkten på invandringen, det är något folk begriper. Kunde miljöpartiet komma in i riksdagen på en fiktiv säldebatt så kommer SD in på asylhanteringen. Vi har varit med i EU så länge så något utträde skulle inte gagna oss, men i likhet med junilistan borde SD stå för en modernisering där man mer dra nyttan av den makt EU kan åstadkomma i förhållande till en liten nation som Sverige, även om våra politiker i övrigt tror att vi är världsbäst i allt.

2008-09-24 @ 10:41:46
Postat av: AWSvensson

Tvisten om En svensk tiger är över, ja då är det på tiden att svensken äntligen i val säger vad man tycker.

2008-09-24 @ 11:05:44
Postat av: Westerbotten

s-e, är det 115 personer i Hultsfred som befunnits vara flyktingar enligt genevekonventionen?

2008-09-24 @ 11:18:56
URL: http://westerbotten.blogspot.com
Postat av: Kalle

>WesterbottenVilken av alla dessa genevekonventioner är det du hänvisar till???

2008-09-24 @ 11:48:06
Postat av: Dragan Klaric

Jag har lånat hela detta excellenta inlägg i sin helhet och lagt upp det på min blogg med uppmaning att det sprids till alla Sverigevänliga bloggar! Jag läste att det var någon som undrade om Sd hade annat att komma med än invandringsfrågorna! Ja det har vi och du kan finna det på partiets hemsida www.sverigedemokraterna.se Men tänk på att allt det som drabbar Sverige negativt idag har att göra med den hejdlösa massinvandring vi har! Så att inte nämna invandringen som de facto är det största problemet är som att göra en omelett utan ägg!Med vänliga hälsningarDragan Klaric

2008-09-24 @ 12:40:51
URL: http://www.klaric.se/blogg/
Postat av: s-e karlsson

Westerbotten , kan ej ge dej något svar på detta jag har tagit det ur dagstidningen i dag det var något reportage om Hultsfreds kommuns socialnämnd !!Tyvärr, tyvärr !

Mvh S-E Karlsson .

2008-09-24 @ 12:45:54
Postat av: s-e karlsson

Det absolut senaste argumentet för arbetskraftsinvandring är att det är en prognos som

talar om att nästa år ska det komma ytterligare 17000 invandrare till dom som kommit i år ! Kan man inte få tag i den fjossen som ställt den prognosen ? Han eller hon borde sitta mellan knytnäven och väggen !

2008-09-24 @ 12:52:22
Postat av: s-e karlsson

Mina siffror ovan var väldigt snålt tilltagna !

17000 räknar man med ska komma bara i höst och nästa år är "prognosen " 37000 ! Fruktansvärt om man betänker att varslen bara ökar och ökar men ändå svamlas det om arbetskraftsinvandring !Mvh S-E Karlsson

2008-09-24 @ 13:14:20
Postat av: Kalle

Har luskat lite och kom fram till att det är 1951 års genevkonvention. Hitta orginaltexten i svensk översättnig verkar lite knepigare. Gör man en Googlesökning får man bara fram invandrarvänliga/flyktingkramares kommentarer om flyktingar och konventionen.Tog fram Migrationsverkets text om/eller sammandrag av 1951 års genevekonvention. Del av den är inklistrad:"Vem är flykting?Sverige har skrivit på FN:s flyktingkonvention. Det betyder bland annat att Sverige måste ge de personer asyl som är flyktingar enligt konventionen.Konventionsflykting är den som har skäl att vara rädd för förföljelse i sitt hemland på grund av:sin ras

sin nationalitet

sin religiösa eller politiska uppfattning

sitt kön eller sin sexuella läggning

att han eller hon tillhör en viss samhällsgruppVem är skyddsbehövande?Enligt svensk lag kan även personer som inte är konventionsflyktingar få asyl här. I lagen kallas dessa personer skyddsbehövande. Skyddsbehövande är den som har lämnat sitt hemland och:har starka skäl att vara rädd för till exempel dödsstraff eller tortyr

behöver skydd på grund av en yttre eller inre väpnad konflikt eller en miljökatastrof i sitt hemlandPersoner som kan visa att det finns synnerligen ömmande omständigheter kan också få stanna i Sverige. Det gäller till exempel den som lider av någon livshotande sjukdom som han eller hon inte kan få behandling för i hemlandet.En person som får asyl i Sverige får i regel permanent uppehållstillstånd, vilket betyder att han eller hon kan få bosätta sig här för gott. Sverige kan också bevilja tidsbegränsade tillstånd i vissa fall. Ett exempel är uzbeker som regeringen sommaren 2005 beslutade att ge tidsbegränsat uppehållstillstånd på grund av osäkert läge i hemlandetDublinförordningen

Den som flyr har inte rätt att välja asylland utan ska söka asyl i det första trygga land som han eller hon kommer till. Mellan EU-länderna gäller därför den så kallade Dublinförordningen. Enligt denna kan en asylsökande som kommer till Sverige skickas tillbaka till ett annat EU-land om han eller hon varit där först."Källa: Migrationsverket.Vi säger att vi överför texten för att gälla för tjejen i södertälje som blev misshanlad av invandrasvinen.Hon skulle kunna vara flykting från sverige om man läser vad som definierar en flykting enligt Genevekonventionen.#sin ras=vit#Sin nationalitet= Svensk hon blev kallad "svennehora"# sitt kön eller sin sexuella läggning= Hon är kvinna.# att han eller hon tillhör en viss samhällsgrupp= okäntHon platsar som flykting med flykting skäl i sitt hemland sverige. Så långt har det gått!!!"Borgmästaren" sossen Anders Lago är knäpptyst men det gick bra att snacka om invandrarna till Södertälje i USA:s kongress.Snacka om svenskar och ställa upp för dem klarar han inte av. Avgå Anders Lago, direkt. Du har förbrukat Södertäljebornas förtroende.Gnesta killarna som hjälpte tjejen har utsets till Dagen Hjältar i Länstidningen och av Aftonbladet idag.Sverigedemokrater som får sparken från sitt jobb kan också hänvisa till konventionstexten:

sin religiösa eller politiska uppfattning.Det är vad jag kommit fram till utan juridisk bakgrund. Rätta mig om jag har fel.

2008-09-24 @ 13:42:06
Postat av: s-e karlsson

Var inne och tittade på Fria Nyheter där finns det uppgift om att det finns 40000 papperslösa i Sverige och alla dessa ska förmodligen ha tillgång till fri tand och sjukvård !! Vad ska man göra utan att riva sej i sitt snart obefintliga hår !

Det blir bara värre och värre och värre !

2008-09-24 @ 14:09:11
Postat av: Där ser man..

Alkoholrelaterade skador kostar samhället mellan 80-150 miljarder kronor per år likaså.. Det är det ingen som talar om, minsann..

2008-09-24 @ 14:32:13
Postat av: AWSvensson

Där ser man när det gäller alkohol så kan man prissätta, men invandringen mörkar man. I valet mellan att avstå det ena eller det andra är svaret givet.

2008-09-24 @ 14:38:42
Postat av: Micael Foghagen

>Där ser man..Blanda inte ihop äpplen med päron. Min far var - och dog - som alkoholist. Min mor fick ensam vårdnad om mig när jag var 2-3 år på sextiotalet.Jag är övertygad att SD har en sund politik att hjälpa dessa utsatta grupper - läs partiprogrammet.Förövrigt välkommnar jag debatter som inte enbart härör kring massinvandringsfrågan - det tror jag är nyckeln till framgång.MVH Micael

2008-09-24 @ 15:23:47
Postat av: Ruskprick

"Det blir bara värre och värre" Ja S-E det blir det. Läste om flickan på 17 år som blev gruppvåldtagen i Kristianstad i helgen, en kvinna blev våldtagen i Götet av en taxichaffis och så det här med "Svennehoran" i Slöddertälje och allt annat vi ständigt ser i t ex Rosengård. Små obetydliga tidningsnotiser som den naive Svensken knappt ser i kvällspressen.Det blir bara värre och värre men hinner den förblindade (av massmedia) vikingen öppna ögonen till 2010 och finns det i så fall ens ett litet fragment av hopp kvar då? Vet i faan det är tydligen vi som är di onde.., Är Sverige och Svensken värd att räddas och vill han ens det?

2008-09-24 @ 17:15:47
Postat av: Nicklas Eriksson

Visst. Lite mindre än en fjärdedel av nationalbudgeten.Troligt, Thoralf, troligt.

2008-09-24 @ 17:41:23
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Ruskprick

Visst är det skrämmande när fakta/verkligheten äntligen kommer fram. Tycker du inte det Nicklas Eriksson? Herregud vad håller dom på med? Är det ingen som håller koll på hastighetsmätaren och bensintanken???

2008-09-24 @ 18:05:17
Postat av: Observing the obvious

Antag att kostnaden för våra kulturberikare är den otroliga summan 300 miljarder eller " bara " 200 miljarder. Då måste vi lägga till 29 miljarder som u-hjälpen kostar !!!!!!!! Det skulle alltså betyda att vi kan lägga 329 miljarder på människor som inte är svenskar ........ Den danska kostnaden för invandringen är mätt i svenska kronor hela 42 miljarder jämför det med vår kostnad för u-hjälpen. Har ni tänkt på ifall ni har en miljard då kan ni lätt köpa 5 tusen fina VOLVO-bilar eller ett tusen villor på den svenska landsbygden......

2008-09-24 @ 18:43:53
Postat av: Roberth Ström

Eriksson vad vill du? Du har aldrig något vettigt att komma med

2008-09-24 @ 18:57:06
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Dragan Klaric

Nicklas Eriksson ska ni akta er för denna extrema vänsterrasist lierar sig med den okände från Uppsala och med en lika okänd SSU:are från Helsingborg! Deras strategi är att sprida så mycket osanningar om SD som de kan! Oavsett vad denna Nicklas Eriksson skriver så ska ni nonchalera han! Jag blockerade ha från att kommentera på min blogg! Och jag råder mina partibröder i Sverige som bloggar att göra samma sak!Dragan Klaric

Helsingborg

2008-09-24 @ 19:04:31
URL: http://www.klaric.se/blogg/
Postat av: Staggnist

Tänkte bara tipsa om att SSU har sin tidning Frihet på stagneliusskolans bibliotek vilket borde öpnna upp för alla politiska partier att ha sitt nyhetsmedium där. Kan bli en intressant debatt om det tillåts, eller om det inte gör det. I vilket fall som helst kommer SD tjäna på uppmärksamheten.

2008-09-24 @ 19:45:10
Postat av: Carl får alldrig svar eller ....

Allvarligt! Hur kommer rösträkningen gå till till EU valet 2009 och riksdagsvalet 2010. jag misstänker att Allians och Sossar kommer mygla undan Sverigedemokrat och Nationaldemokrat röstsedlar.personal från SD och ND bör närvara vid hanteringen av valurnor och rösträkning.Med tanke på hur illa och panik artat etablerade partier beter sig bara för att få behålla makten. Svenska folket får inte längre rösta när det är uppenbart att valresultaten kommer bli "fel", som i EU-fördraget fick bara Irland rösta.

en förnyad och mer öppen rösträkningsorganisation behövs absolut. man hör ju ständigt om fusk från andra länders val, även demokratier som USA.

Alla förstår vid det här laget att SD kommer röstas in i Riksdagen och det vill nog inte makteliten att Svenska folket skall få säga sitt.......2008-09-24 @ 19:57:23
Postat av: Carl, är detta dumt att ta upp?

alltså hoppas Thoralf och andra insatta kommer ge ett bra och utförligt svar om valomröstning. Det behöver inte avslöjas om det finns en plan för hur ett ärligt val skall utföras, men bara för att gå ut och lungna och inte Svenska folket skall känna sig uppgivna.

många känner att politiker inte bryr sig om väljarna därför slösar nog många bort sin röst på Sossarna för alla vet att alternativet Alliansen sabbar när de får chansen vart 15:de år.

Nu finns för första gången sedan 20-talet (nuvarande sossar har inget gemensamt med arbetarpartiet Socialdemokraterna som runnit ut i sanden och nu istället styrs av cynisk maktelit) en parti som på nytt är framväxt ut folkets ställningstagande för en bättre tillvaro - Sverigedemokraterna.Detta kommer bli historiskt val ett Slags: Svenska befrielse valet år 2010!

2008-09-24 @ 19:58:49
Postat av: Magnus

Nicklas!Jag kan inte på något sätt bedöma Thoralfs siffror, men precis som du nämner är det ca 1/4 del av statens budget(som f ö 2009 uppgår till 950 miljarder), men du glömmer att landstingen och kommunerna bär huvuddelen av invandringskostnaden och dessa områden omfattas icke av statens budget.Min magkänsla är att Thoralfs siffror är något i överkant, men faktiskt inte så långt ifrån.Oavsett vilket så har naturligtvis vår värd en poäng i det absurda att dessa siffror inte klart och tydligt kommuniceras så vi slipper gissa.

2008-09-24 @ 20:55:05
Postat av: Info

VI OCH DOMSveriges radio har observerat, att allt fler algerier söker asyl i och flyttar in i Österrike. Där de, i brist på annat, begår brott, samtidigt som de uppbär dagbidrag. Detsamma gäller mängder av människor från Östeuropa.Sveriges radio har observerat, att gamla, etniska österrikare har börjat känna sig litet oroliga. ”Varför måste vi utplånas?” Nu griper Sveriges radio in för att helt och hållet styra upp nationen Österrike. Studio Ett onsdag dikterar Österrikes politik: ”Samtidigt har de två högerpopulistiska partierna (det mindre, BZÖ, leds av Jörg Haider) framgångar i opinionen. Var fjärde väljare verkar beredd att lägga sin röst på något av dem. Båda går till val på hårdare lagar mot utlänningar. Reportage av Per Eurenius.”Jag lyssnar vidare på Per Eurenius:”två partier HÖGERPOPULISTISKA OCH FRÄMLINMGSFIENTLIGA”frågar kvinna på gatan: ”jag ska rösta på socialdemokraterna””populistiska trycket””billig populism”populister kräver folkomröstning, folkmening är populistisk och antisocialdemokratisk”populister sippar på vitt vin””populisterna med populisten Jörg Heider i spetsen fick ju hela EU emot sig”Och så vidare. Vem är Sveriges radios stjärnreporter, Per Eurenius? Bevakar dagligen enväldigt och oemotsagd hela Nordeuropa och Östeuropa. Tja, enligt Google rör det sig om en progressiv ungdom om förr 56 år. Mer får man inte fram. Per Eurenius bör alltså ha börjat sin lönsamma bana som framstående promarxist och svennehatare för en sådär 30-40 år sen.

2008-09-24 @ 21:15:15
Postat av: Thoralf A

CarlTa och gå in på valmyndighetens hemsida där hittar du alla svar på dina frågor om EU-valet.http://www.val.se/Personligen besöker jag så många vallokaler som möjligt för att kolla att våra valsedlar inte har plockats bort av någon väljare. Jag uppmanar alla andra sympatsörer att göra detsamma.

2008-09-24 @ 21:36:11
Postat av: Info

Kan verifiera. När Thoralf antyder det osannolika faktum, att politiska motståndare helt enkelt plockar bort sverigedemokraternas och nationaldemokraternas valsedlar i demokratins namn, så har han dessvärre rätt. Sådan systematisk bortplockning och annan manipulation har ägt rum ända sedan början av 1990-talet.Vad gäller surahammarsfallet (Ström), så rörde det sig om en socialdemokratisk kvinna i Surahammar, som tagit sverigedemokraternas valsedlar, lagt dem i en papperskasse och gått sin väg. I rätten förklarade hon, att hon varit stressad och råkat tänka på något annat. Det anförda skälet lär, enligt vad jag minns, ha varit fullgott för ett frikännande.Huruvida hon sen fick ett högt skadestånd av Surahammars kommun, minns jag inte.

2008-09-24 @ 21:50:51
Postat av: Roberth Ström

Info hon fick böta för det hon gjorde! Gruppledaren i Surahammar Olle Thorell sa och jag citerar"Vi har förtroende för Monika" Hon avsade sig alla politiska uppdrag efter detta.

2008-09-24 @ 22:08:32
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Gregorius

Thoralf! Du är en sann viking och jag beundrar ditt enorma och helt enastående civilkurage. Från det ena till det andra; gives det någon möjlighet att ändra partinamnet från SD till Framstegspartiet? Detta spörsmål med anledning av våra bröders framgångar i väster.

2008-09-24 @ 22:16:50
Postat av: Info

Roberth. - Jaha. Låter korrekt. Ska lägga detsamma på minnet. Hälsning från Hallstahammar.

2008-09-24 @ 22:17:45
Postat av: Thoralf A

GregoriusDet diskuterades ganska flitigt om ett namnbyte under 2005, inför valet 2006 men det fanns inte någon majoritet för ett namnbyte då.

Jag tror inte det diskuterats så mycket sedan dess. Personligen är jag mycket tveksam till ett namnbyte idag.

2008-09-24 @ 23:05:00
Postat av: Bythnof

Det är lätt att sitta och trissa upp sig med massa lösa siffror tagna ur luften!

Sverige lider av människobrist, vi behöver fler som bor i Sverige!

Att sitta och klanka på att det kostar en massa pengar med invandrare och inte se att det kanske kommer något gott från dom också...

Att bara ha 6% (6,2%)arbetslöshet i sverige efter ha tagit emot så mycket nytt folk måsste ju betyda att dom flesta som kommer till sverige faktiskt jobbar och betalar skatt, som hamnar i den svenska statskassan.

man borde kanske se det som en långsiktig investerin att låta folk flytta till Sverige.

Se bara på Finnvandringen och vad det gjorde för Sverige.

Sluta vara bittra!!!

2008-09-24 @ 23:17:38
Postat av: Thoralf A

BythnofDet du kallar Finnvandringen skedde under ett antal år du Sverige hade en riktig arbetskraftsbrist och dessa finnar, greker och jugoslavier började jobba smer eller mindre samma dag som de kom till Sverige.

Idag ser det helt annorlunda ut då det kan behövas flera års utbildning i svenska och yrkesutbildning innan någon har möjligheten att komma ut i arbetslivet.Muslimska kvinnor står inte ens till arbetsmarknadens förfogande och många kommer troligtvis aldrig heller att göra det så därför är din siffra inte aktuell i det här sammanhanget.I en undersökning gjord i Göteborg bland somalier så jobbade endast 4% av kvinnorna och 19% av männen. Det har jag svårt att se som en långsiktig investering utan snarare tvärt om.

2008-09-24 @ 23:27:47
Postat av: Bythnof

Jag säger inte att jag tycker att SD kan behövas i Sveriges riksdag utan tycker att det är en ganska sjuk och frisk fläkt som drar runt där!

men ni borde inte koncentrera er på hur mycket fel det är och vad dåligt det är! utan ni borde se hur dåligt det är och komma på en plan hur man kan göra det bättre!

det kommer aldrig ske att sverige kastar ut dom som kommit hit, vad sverige borde ha gjort är att hållt nere takten på hur mycket folk man låter komma hit och få in dom i det SVENSKA sammhället. om man gjort det från början så hade inte problemen varit så stora och kostsamma.

MEN vad ska vi göra åt det nu? det är frågan.

kom med lösningar som inte är för radikala och ni kommer få fler väljare.

INGEN älska extremister.

2008-09-24 @ 23:44:26
Postat av: Thoralf A

BythnofStimulera återvandring genom t.ex. bidrag, vilket trots allt blir en lönande affär för landet.Bekämpa orättvisor och ojämlikhet mellan könen och kvinnoförtryck inom islam. Detta kommer medföra att de "extrema" muslimerna lämnar Sverige.Ställa krav, samma krav som ställs på svenska ungdomar som tvingas till stora studieskulder för att få en utbildning.Invandrare skall också tvingas att låna pengar för att finansiera sitt uppehälle och att få en utbildning. Detta kommer troligen avskräcka många från att söka sig till Sverige.

2008-09-25 @ 00:02:53
Postat av: Bythnof

Bra början men suck!

samma gammla rasistiska tugg som inte kommer att få er någonstans!2008-09-25 @ 00:05:50
Postat av: Putte

Tack för förklaringen Bythnof. Det är alltså rasism att kräva av invandrare samma sak som man kräver av svenskar?

2008-09-25 @ 05:52:18
Postat av: s-e karlsson

Putte ! Kanonbra genmäle !!

Ha en bra dag mvh S-E Karlsson

2008-09-25 @ 08:04:53
Postat av: Dragan Klaric

Man ser att vissa människor inte kan argumentera för sin sak på ett korrekt sätt utan de faller snabbt in i försvarsställning och börjar kasta med stora ord som FRÄMLINGSFIENTLIGHET och RASISM. De undviker all sund diskussion och uppträder som sanna socialdemokrater! Socialdemokrater de antikristna indoktrinerade samhällsparasiter har delat upp invandrare i två grupper! Den ena gruppen är kristna arbetskraftsinvandrare som mestadels kom från Europeiska länder och den andra gruppen är muslimska asylsökare och flyktingar som kommer från starkt islamistiska länder! Vilken grupp tror ni får dra det kortaste strået i Sverige? Ja för er som gissade på de kristna arbetskraftsinvandrarna gissade rätt! Islam och muslimerna är socialdemokraternas nya gulle gull! När det kommer till islam och muslimer då finns det ingen hejd på slöseriet med svenska folkets skattekronor! Så vad innebär det då får oss svenskar och arbetskraftsinvandrare med kristna värderingar? Jo att vi inom 10 – 15 år kan bli en minoritet i Sverige som då kommer att bli islamiserat! Ja om Mona kommer till makten 2010 och får sitta där ett tag!Sverigevänliga hälsningar från Helsingborg ThoralfDragan Klaric

2008-09-25 @ 08:12:45
URL: http://www.klaric.se/blogg/
Postat av: Roberth Ström

Bytnoll eller vad du heter när tom Nils Lundgren säger att Sverige inte behöver mer folk är han också ute och cyklar? Du vet han som ledde junilistan som dessutom är ekonom. Är Daniel här nu igen? Info hoppas allt är bra i Hallsta.

2008-09-25 @ 10:39:12
Postat av: Niels Gyldensten

“I syv år har Dansk Folkeparti hver eneste dag slidt och slæbt for at begrænse antallet af familiesammenføringer og asylsøgere til Danmark”RESULTAT:Tilstrømningshastigheden for de mest fremmede:

9,6% flere ind i 2005, 14,1% flere ind i 2006 og 19,3% flere ind i 2007 end året umiddelbart før.DANSKE STATSBORGERSKABER:

Af samtlige 192.871 tildelte naturalisationer ved lov siden 1979 har den siddende regering tildelt i alt mere end 35 pct.ALLEREDE i 2001 blev det besluttet at øge indvandringen til Danmark gradvist til 18.000 pr. år i 2015:

http://dst.dk/pukora/epub/Nyt/2001/NR224.pdf, figur 2 og prognoseforudsætningerne under figuren……“Den danske udlændingepolitik er SÅ STRAM…” , EN RIGTIG DDRTV-STRAMMER, + 1-2-1-2-1-2PS: “Grunden til der skal være 6-7 gange flere udlændinge i Sverige skyldes, at 30 mia divideres mest bekvemt op i 100-300 mia., når dette er tilfældet”.

“Hen til kommoden og tilbavs igen.”——————

OG NU TIL NOGET GANSKE ANDET:I SVERIGE ER mindst 2,1 mill. fremmede svarende til ca. 22,5 pct.[1.080.000 udenlandsk fødte, fremmede immigranter primo 2005. De havde 800.000-900.000 børn og børnebørn, der var 60.000-100.000 illegale immigranter og 40.000 asylansøgere. Dette svarede til en andel af ikke-vestlige på mindst 22,2 pct.Dette følger af Weekly Standard, the February 28, 2005 issue: Immigration and the welfare state. By Christopher Caldwell [Notice: Initieringen!] : http://www.weeklystandard.com/Content/Public/Articles/000/000/005/271d gkju.aspI DANMARK ER 770.000-830.000 fremmede svarende til 14,3-15,4 pct.

2008-09-25 @ 15:33:38
URL: http://jantippe.wordpress.com
Postat av: Anonym

tack för svar Thoralf. nu vet jag du sett inägget. tror att ett ärligt valresultat gör att Sverigedemokraterna kommer få enormt mycket mer röster, då många inte vill avslöja vad de vill rösta på. de etablerade partierna fattar detta och kommer nog göra mycket rättsvidriga åtgärder för att behålla makten.

2008-09-25 @ 20:22:51
Postat av: Nicklas Eriksson

Magnus; och min magkänsla är att det de bidrar med är runt det dubbla, både vitt, grått och svart. Jag har inga siffror på det precis som du, men efter ett halvt liv i servicenäringen har jag sett vilka som sliter hårdast och vill jobba mest.Inte är det svenskarna i alla fall.

2008-09-26 @ 13:38:34
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Herr Eriksson du har sett. Det var mig en bra analys. Hör ni alla det Herr Eriksson har sett. Jösses vad klyftigt av denna avgrundsmarxsist

2008-09-26 @ 14:58:49
Postat av: Putte

Om herr Erikssons uppgifter är korrekta undrar jag varför det inte är vi som flyr till de hårt arbetande "flyktingarnas" hemländer i stället för tvärt om. De måste väl ha lämnat ett lyxliv i hemländerna bara för att komma hit och slita. Ganska korkat i så fall. Men Eriksson ljuger ju som den värsta kommunist, så det han påstår är ju inte i närheten av sanningen.

2008-09-26 @ 17:14:36
Postat av: Kalle Bohlin

Eftersom Dragan Klaric är här och kommenterar så vill jag göra en kommentar riktad mot honom!Dragan Klaric är en fegis som blockerar alla som säger emot honom och dom som visar att han har fel i fakta och påståenden!Bra representant du är för SD Dragan!

Är det inte ni som brukar gnälla på att ni inte får tala i media och göra er röst hörd?Dragan Klaric är ett tydligt exempel på hur odemokratiska och emot yttrandefrihet ni är så fort det gäller kritik mot er själva!Skäms!

2008-09-26 @ 18:00:57
Postat av: Roberth Ström

Kalle du får gärna göra din röst hörd men påhopp det är vi vana vid

2008-09-27 @ 10:51:42
Postat av: Baloo

Jag tycker det är beklagligt att ni värderar människors liv i pengar.Kan vi ge andra människor ett bättre liv så ska vi självklart göra det och vara stolta för det.

2008-09-28 @ 01:43:18
Postat av: Putte

Baloo, då kan ju du och dina åsiktskompisar själva stå för kostnaderna. Svårare än så är det inte.

2008-09-28 @ 10:40:43
Postat av: s-e karlsson

Precis Putte ! Helt underbart rätt !Mvh S-E Karlsson .

2008-09-28 @ 12:51:39
Postat av: Baloo

Jag sa inte att hans beräkningar stämmer, bara att det var synd att ni värderar människors liv i pengar. För det är ganska uppenbart att han inte fattar något av ekonomi.

2008-09-28 @ 22:59:26
Postat av: Martin

Har själv sett SD röstsedlar lysa med sin frånvaro när jag röstade 2006, samt att brevbärarna vägrar köra ut SD raklam/röstsedlar.Baloo, Niklas samt kalle.fattar ni inte att många av de invandrare är trötta på alla parasiter som kommer hit jag som inte är helt svensk samt många av de som jag växt upp med i Malmö araber, turkar, osv kommer rösta på SD just därför att inget land håller för det som håller på att hända det fattar även de invandrare som bott här och jobbat nästan hela livet och inte vill att deras skattepengar ska gå i soporna för att kriminella ska sko sig på Sverig. sen om man tycker att ekonomi är svårt så titta på följande exempel min kusin och henner Zigenar man och deras 4ungar.kostar samhället hur mkt som helst 18000sek får de ut i bidrag (fan jag har inte 18000sek ut i lön och jag är fan chef) hur många skattebetalare går det inte på att ge henne 18000sek i månaden ?? idioter tänk innan ni pratar er skit.

2008-11-26 @ 20:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0