KOMMUNALRÅDET JOHAN PERSSON (S)URAR

Kalmars socialdemokratiska kommunalråd Johan Persson har vaknat på sin blogg efter nästan en månads tystnad. Med tanke på alla affärer och mothugg förstår jag hans tystnad.

Givetvis anser inte att han gjort något fel eller att någon av hans socialdemokratiska vänner. Istället är det givetvis alla andra som det är fel på. Nu är han och hans partivänner offer och vi andra rättshaverister.Det är inte svårt att förstå vem som han syftar på. Så här skriver Johan Persson på sin blogg.

”Jag vet inte om jag börjar bli gammal men jag tycker mig se en tendens som jag ogillar mycket starkt inom Kalmarpolitiken och det är att en del politiker inte nöjer sig med en debatt eller en votering i en sakfråga. Det är ju annars traditionen i en demokrati, att man konstaterar att man inte är överens. Man kör en debatt, genomför en omsröstning och går sedan vidare.

Under de senaste åren har det smugit in sig en attityd till beslutsfattandet som inte accepterar dessa spelregler. Istället ska man polisanmäla varandra, odla konspirationsteorier, skriva artiklar och anklaga folk för både det ena och det andra. Jag kommer aldrig delta i det spelet, detta för att den stora förloraren är politiken självt.

Vem vågar att ens tänka tanken att ta på sig ett politiskt uppdrag när man riskerar att hängas ut som halvt kriminell i lokaltidningarna? 
Vilka politiker kommer då att finnas i ett sådant klimat? Jo, huvudsakligen tre grupper:

* De hårdhudade fullblodsproffsen som är så luttrade att man inte bryr sig om vad som skrivs.

* De renläriga partigängarna som tar ett uppdrag för partiets skull

* Rättshaverister & konspirationsteoretiker

Är det någon som tror att en kommun eller ett land kan utvecklas i ett sådant politiskt klimat?"

Tillhör då Johan Persson hårdhudade fullblodsproffsen som inte bryr sig om vad som skrivs eller vad folket tycker?

Uppenbarligen anser Johan Persson att den demokratiska processen är slut när han eller någon annan socialdemokrat klubbat ett beslut i Kalmar.

Det tyder på att Johan Persson blivit fartblind av sin egen maktställning! Att komma ner på jorden igen vore nog nyttigt för vårt kommunalråd.

Jag fick ta del av en överklagan eller laglighetsprövning idag som skickats till Förvaltningsrätten angående detaljplanen för Gota Medias mediehus. När jag läser den förstår jag att det är en kunnig person som skrivit det. Det är inte svårt att se att det ligger mycket jobb bakom detta dokument. Kommunens kommentarer i detaljplanen framstår som mycket oprofessionella i jämförelse med hur denna laglighetsprövning är skriven. Här kommer några exempel från det sex sidor långa dokumentet.Jag tror juristerna får ett styvt jobb med dessa överklaganden. Möjligen  är det detta som börjat gå upp för Johan Persson. Det är ganska osmakligt att kalla sin politiska motståndare för rättshaverister när man inte får som man vill.

Nu har det varit en hel del med våldtäkter på Horisont, Steve Sjögren affären som pågår, de massiva protesterna mot Linneuniversitetets sanslösa byggplaner, utförsäljning av kommunalfastigheter för kärnverksamhet, Gota Medias mediehus och så den hutlösa höjningen av de egna lönerna. Det kan bli väldigt tungt för kommunalrådet Johan Persson! Även om han har ett gäng ja-sägare runt om sig.


UPPDATERING! 

Svidande kritik av Socialdemokraterna på lördagens ledarsida i Barometern angående Steve Sjögren-affären. Det har aldrig hänt under min tid sompolitiker att Barometerns ledarsida kritiserat socialdemokraterna så hårt.

”Lena Hallengren vägrade att hålla rent. Socialdemokraternas ordförande i Kalmar har byggt ett sopberg maktmissbrukets avfall. Det stinker. Lena Hallengrens nedskräpningen i demokratin är så mycket allvarligare eftersom
hon är av landets ledande socialdemokrater. Det var ett beklämmande misstag av Hallengren att uttala sitt fulla förtroende för partikamraten Steve Sjögren, ordföranden i renhållningsförbundet KSRR.”

”Lena Hallengren bör inte beviljas moralisk ansvarfrihet för sitt stöd till odemokratiska fasoner. Hon har sanktionerat fredagens olustiga undanmanöver i fullmäktige. Men nu vet vi i alla fall vilken princip som styr hennes agerande.
Makt går före rätt.”


Kommentarer
Postat av: Lassekolja

KÄMPA PÅ Thoralf!När får vi veta huruvida alt. när, det blir Riksdagsdebatt om "ensamkommande" "barn", den som Björn Söder har begärt? Den vill man ju inte missa!Nyheter om km-skatt för tunga fordon?Trevlig helg Thoralf!!!

Postat av: Göran Andersson

Det framgår inte huruvida avsikten är att förankra mediahuset vid bryggan eller vice versa. Modärn ingenjörskonst kan stundom te sig en aning förbryllande.Du håller ställningarna Thoraf !

2012-03-31 @ 01:29:12
Postat av: Gubben o Gumman

Utvecklar DDR pedagoger en kommun?

Vilken kommun tillhör förresten Mariannelund.

Höglandsnytt skriver om så hemska saker där?

Skönt att sådant inte förekommer i Kalmar i allafall.

För det gör det väl inte?

2012-03-31 @ 01:48:54
Postat av: Tobbe

"Det kan bli väldigt tungt för kommunalrådet Johan Persson! Även om han har ett gäng ja-sägare runt om sig."Jag är orolig för Sverigedemokraterna som parti av samma skäl. Senaste mätningen visade 4 % och jag tror inte det är botten. Detta sker samtidigt som den invandringskritiska opinionen är gigantisk och växande, att döma av kommentarerna under tidningsartiklar, framgångarna för Avpixlat och Fria Tider m.m.Det är kanske inte mycket du kan göra, men något måste göras. Om vi ligger på samma nivå om ett halvår eller år så måste något ändras annars blir det inte en andra mandatperiod.

2012-03-31 @ 02:09:32
Postat av: Carl

ibland vill man drömma sig tillbaka till den tid, innan 7 klöverns kreatur sålde ut och förstörde Sverige.johan Persson går nog till historien som den stölle som förstörde Kalmaren liten film om Malmö år 1961:

http://www.filmarkivet.se/sv/Film/?movieid=236

2012-03-31 @ 02:55:41
Postat av: carl

sökte på kalmar,fanns 4 st filmer. denna om hostiska fakta från 1951http://www.filmarkivet.se/sv/Film/?movieid=116&returnurl=http://www.filmarkivet.se/sv/Sok/?q%3dkalmar

2012-03-31 @ 03:06:00
Postat av: Rune

Tobbe skrev:

"Jag är orolig för Sverigedemokraterna som parti av samma skäl. Senaste mätningen visade 4 % och jag tror inte det är botten."

-------------------

Ja, SD är alldeles för tysta numera. Det är ju i stort sett bara Thoralf som knegar på. Övriga har minskat ner sitt bloggande och SD-Kuriren är nerlagd sedan valet. Jag får ett intryck av att SD har stängt in sig i riksdagshuset och lämnat stojet utanför. Även om de gör mycket värdefulla insatser i Riksdagen så får man ju inte sluta att tala med allmänheten. Det minsta SD kunde göra är ju att på nytt sparka igång SD-Kuriren på nätet och sedan försöka att gå vidare med något sätt att kommunicera med den stora allmänheten.

Om SD låser in sig i riksdagshuset så blir det kanske bara den här mandatperioden som man finns där?

2012-03-31 @ 08:32:41
Postat av: Stefan A

Ja att fatta beslut utan diskussion och bakom stängda dörrar har ju varit sossarnas melodi, i många kommuner har de med hjälp av dörrmattan V haft makten i årtionden och i sådan kultur frodas vissa saker som t.ex. jäv, som inte ses som olämpligt utan som en naturlig del av det politiska arbetet, man blir fartblind helt enkelt. Sedan är det även skillnad på frågor och frågor,kanske inte är lika viktigt att besluta om det ska serveras winerbröd till kaffet som att förstöra kulturhistoriska miljöer.Har aldrig sett någon bli så lång i synen som Persson i tv-programmet om fanerdun, när det gick upp för honom att han blivit lurad och det inte skulle bli någonting.

2012-03-31 @ 08:46:33
Postat av: S-E Karlsson

Mariannelund ligger väl utanför Barometern/Östrans spridningsområde ! Tjihhi ,he,he .

2012-03-31 @ 08:51:51
Postat av: S-E Karlsson

Någon som SD borde ta en debatt med är Miljöpartiet om deras överenskommelse med regeringen om att ta emot 2000 Somalier varje vecka till årets slut ! Hur i h------s dj----r kan ett parti gå med på något så idiotiskt ! Ut med MP ur riksdagen !

Gå in på Fria Tider och läs !

2012-03-31 @ 09:50:50
Postat av: Tony Ingman

Man ska inte lägga för mycket tilltro till opinions undersökningar, dom är förmodligen lika

styrda som massmedia är i Sverige, det vill säga

SD ska lyftas fram i enbart negativa termer.

Men visst ,SD borde synas betydligt mer!

2012-03-31 @ 10:10:00
Postat av: EssendonHär är länken till hundratusentals Somalier på väg till Sverige inom snar framtid!

Fredrik och miljömupparna jobbar på!

http://www.friatider.se/hundratusentals-somalier-pa-vag-till-sverige

2012-03-31 @ 10:29:54
Postat av: Essendon

"en del politiker inte nöjer sig med en debatt eller en votering i en sakfråga. Det är ju annars traditionen i en demokrati"En annan tradition är att vissa politiker inte representerar sina uppdragsgivare d.v.s. folket!

2012-03-31 @ 10:39:40
Postat av: Tjelvar

Thoralf !Tala om för Johan Persson att i en demokrati går Rätt före Makt. Grundlag och lagar är till för att innehållas, särskilt av politiker.Johan Perssons attityd är den totalitära socialistens, som alltid ser dig själv som företrädare för "allmänintresset". Och detta måste alltid överordnas individernas intressen. När apparatchiks tycker något, får inget stå i vägen. Så styrdes Öststaterna.Uppmana Persson att titta på lagar och förordningar INNAN han lägger förslag i fullmäktige.

2012-03-31 @ 10:44:26
Postat av: Notarien

I "den senaste mätningen" hade över 20% inte uppgett vad de röstade på! Hälften av dessa är kanske SD?

2012-03-31 @ 10:47:27
Postat av: Tony Ingman

Alla dom som som nu lyfter sossarnas opinionssiffror till skyarna,har dom klart för sig

att sossarna förmodligen stöder M och MP s hjärnsläppa att ta emot 2000 somalier per vecka =

över hundratusen outbildade bidragstagare, som ska

försörjas av skattebetalarna? Varför är annars sossarna knäpptysta om detta sinnesförvirrade beslut? Att Miljöpartiet är skadligt för landet har dom visat vid många tillfälle.

När ska Svensken vakna? Blir det först när myndigheterna börjar att konfiskera deras egna hus och hem eller sommarhus för att inhysa alla

horder av somalier, för ingen ska i vart fall inbilla mig att vi har bostäder för att ta emot

sådana mängder, när vi redan idag har svårt att

få fram boende till alla.

Kontentan blir väl att Svenskarna får bo i tält

medan våra bostäder ockuperas av Somalier, fast

det var väl dit som loppcirkus direktörens

avkomma ville komma.

2012-03-31 @ 11:35:49
Postat av: Paulina

Johan Persson verkar va en trist typ..

2012-03-31 @ 11:38:06
URL: http://paulinasekonomiblogg.blogspot.com/
Postat av: M

http://www.friatider.se/hundratusentals-somalier-pa-vag-till-sverigehttp://img36.imageshack.us/img36/3610/20120331110527.png

2012-03-31 @ 11:44:29
Postat av: Anonym

Rune skriver: "Det minsta SD kunde göra är ju att på nytt sparka igång SD-Kuriren på nätet ..."SD-KURIREN finns på nätet!http://sdkvinnor.se/wp-content/uploads/2011/09/SDK-nummer-98.pdf

2012-03-31 @ 12:02:54
Postat av: Magentan

Rune skriver: "Det minsta SD kunde göra är ju att på nytt sparka igång SD-Kuriren på nätet ..."SD-KURIREN FINNS PÅ NÄTET!

Men inte på SD:s ordinarie hemsida, där den naturligtvis skulle ha en tydlig vidarekoppling bland de översta menyerna på första sidan!

Söker man efter den på SD-hemsidans sökruta når man till slut en sida med rubriken "SD_Kuriren senaste nummer", men där finner man endast ett gammalt nummer från 2010 där man jublar över att SD kommit in i riksdagen. DÅLIGT!!!Nä, ska man hitta något får man gå in på KVINNOFÖRBUNDETS hemsida!

http://sdkvinnor.se/

Till vänster finns en blå lista som börjar med Kategorier, och där hittar man rubriken "SD-kvinnor i SD-Kuriren". Tryck där, så kommer det fram en lista med SD-Kurier från augusti 2011 till den senaste som är från februari 2012 (nr 98) och ser ut så här:

http://sdkvinnor.se/wp-content/uploads/2011/09/SDK-nummer-98.pdf/SDK-nummer-98.pdfThoralf, dig är det ju ordning på. Tag nu den ansvarige webbredaktören i örat så att han (för det kan väl omöjligt vara en av de duktiga SD-kvinnorna) får ordning på SD:s ansikte utåt någon gång! SD-kuriren är viktig på nätet!

2012-03-31 @ 12:31:32
Postat av: Skånepåg

@ MagentanKanske den här länken är den som du avser? Den andra funkar inte hos mig.

Postat av: Magentan

Tack Skånepåg!

2012-03-31 @ 13:27:36
Postat av: Magentan

HUNDRATUSENTALS SOMALIER PÅ VÄG TILL SVERIGE!

"Migrationsverkets senaste prognos visade att ungefär 100 000 anhöriginvandrare kommer att komma till Sverige före slutet av 2013.

Nu verkar det som om prognosen kan vara ordentligt i underkant. Istället förväntas nu 2000 somalier ta sig till Sverige varje vecka. Och siffran kommer bara att öka och öka."Läs mer på "Fria Tider"!

http://www.friatider.se/hundratusentals-somalier-pa-vag-till-sverigeCenterpartiets och Annie Lööfs önskan om 30 miljoner nybyggare till Sverige kommer tydligen att uppfyllas fortare än vi anar.

2012-03-31 @ 13:38:43
Postat av: S-E Karlsson

H G Strömer jublar idag på sin blogg över SD:s nedgångssiffror ,att han inte lär sej att sådana mätningar i de flesta fall är felaktiga , jag tror att man frågat utvalda människor troligen sossar o Miljöpartister !

2012-03-31 @ 14:54:03
Postat av: Rune

Magentan skrev:

"SD-KURIREN FINNS PÅ NÄTET!"

--------------------

Jag menar naturligtvis SD-Kuriren i nätupplaga som uppdateras dagligen.

Sedan är det också märkligt att pappersupplagan som pdf är svårhittad på undanskymda ställen på nätet.

Vad håller de på med? Varför gömma sig på detta vis?

2012-03-31 @ 15:12:14
Postat av: Jörgen

Sju klöver eller sju .......

2012-03-31 @ 15:34:43
URL: http://www.youtube.com/watch?v=K13BlY30pS8
Postat av: Funtaren

"Jag kommer aldrig delta i det spelet, detta för att den stora förloraren är politiken självt.Vem vågar att ens tänka tanken att ta på sig ett politiskt uppdrag när man riskerar att hängas ut som halvt kriminell i lokaltidningarna? Vilka politiker kommer då att finnas i ett sådant klimat?"Jo, politiken som den definieras i Kalmar idag kommer att förlora. Men demokratin och folket kommer ut som storvinnare!De politiker som kommer fram i ett nytt klimat är folk som har en ärlig vilja att arbeta för folkets bästa. Skönt att bli av med er andra, korrumperade lycksökare utan andra alternativ till uppehälle.

2012-03-31 @ 15:52:32
Postat av: Svensson

Reinfeldt gråter ut i dagens Aftonbladet, det är synd om honom, påstår han själv. Sen är det ett foto, som visar att han ser riktigt härjad ut, Reinfeldt bröt ihop snabbt efter att Filippa lämnade honom, somliga straffar gud direkt.

2012-03-31 @ 16:58:17
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Apropå uppdrag granskning i Måndags kväll kl 20.00. om Malmö. Pappan interjuvades som fick sin femtonårige son mördad. Det är bara att beklaga. Men det som man undrar över är hur denna familj har råd att sitta i dessa skinnmöbler. Vad jag bedömde så var det inga billiga möbler. Hade han pengar med sig när de kom till Sverige eller är de införskaffade efter. Kan inte tänka mig att man kan köpa fina skinnmöbler på socialbidrag. Ber om ursäkt om familjen jobbat sig till dessa skinnmöbler. Fick en känsla att " här ligger en hund beraven ".

2012-03-31 @ 17:15:59
Postat av: Magentan

"Vem vågar att ens tänka tanken att ta på sig ett politiskt uppdrag när man riskerar att hängas ut som halvt kriminell i lokaltidningarna?" undrar Johan Persson.Självklart refererar Johan Persson till alla tappra och heroiska SD-politiker, som trots alla falska beskyllningar om nazism, rasism och främlingsfientlighet, trots ständiga förtalskampanjer och trakasserier, trots hotelser och vandaliseringar av sina hem och ägodelar och trots att flera av dem blivit misshandlade av vänstermobben, ändå ställer upp för att genom uppriktighet, ärlighet och demokratiska principer försöka rädda Sverige.Jag kan absolut inte få det till att det kan vara några andra Johan Persson tänker på och ömmar för.

2012-03-31 @ 18:58:07
Postat av: Leffe Stundtahl

Barometerns ledare ”Hallengren låter makt gå före rätt” erbjöd nog många höjda ögonbryn!

-När jag läst blev jag sittande en stund….för att därefter ta mig an almanackan och konstatera att det återstod ännu ett par dagar till April.Tillåt mitt tvivel att Herr politikredaktören Wickbom har gripit pennan.

Ovisshet om skribenten -av denna ledare- erbjuds vidare möjlighet att fylla tomrummet efter Alice Teodorescu är en fråga?…icke minst för en tidning som kämpar för sin egen överlevnad.2012-03-31 @ 19:45:22
Postat av: SM811

@S-E Karlsson

Överenskommelsen som Fredrik gjorde med MP var i vredesmod att SD på inga villkor skulle få något att säga till om angående massinvandringen. Kosta vad det kosta vill i pengar, våld och kriminalitet, bara så SD inte fick något inflytande.

Så agerar en fullfjädrad "diktator".

2012-03-31 @ 21:05:29
Postat av: Nissolf

Här behöver vi en djupdykande analys. Vem tar den? Blekinge eller Getingen?

Postat av: Magentan

@ SM811

Ja, en fullfjädrad, surmulen och ordentligt irriterad diktator, eftersom det inte gick som han hade tänkt sig i valet 2010, få egen majoritet för alliansen och väldigt många möjligheter att få igenom sina önskemål utan att behöva anstränga sig. Nu måste han istället krångla med de förhatliga sverigedemokraterna också.

2012-03-31 @ 23:20:58
Postat av: Robin Shadowes

@Lars Rosén. Det finns två filer till Soc, en för svenskar och en för nysvenskar. Svensken får bara brödsmulor. Åtminstone vissa månader, andra kanske ingenting alls, beroende på den ökända "normen". Ändå kan du stiga ut ur lokalen seendes araben stiga ur sin BMW, smilandes och rökandes sin cigarr, med Rolex och guldkedja, guldplomber och halva tjocka släkten med sig. Hade du kommit till soc med alla dessa attiraljer så hade dom tvingat sälja rubbet, ja kanske inte just familjen då, men allt det andra, innan du ens hade varit berättigad att få nån hjälp. Denna orättvisa kommer du aldrig få dom att erkänna dock. Möjligtvis om man intervjuar dem med dold kamera/mikrofon eller nån avhoppare vittnar till AP eller nåt liknande.

2012-03-31 @ 23:57:33
Postat av: Gubben o Gumman

Nissolf : Det är faktiskt ganska lätt att förklara resultatet i denna undersökning,det hänger samman med Thor-alfs senaste framträdande i riksdagen.

Vi hoppas verkligen att Thor-alf tagit en bild på detta och i vykortsform skickat det till Smedbytarzan och "Kalufsen"

2012-04-01 @ 01:09:57
Postat av: Fredrik

Alla bör läsa denna artikel som lagts ut på newsmill.Även alla ni smygtittande politiker,naiva vänster flummare och media representanter som är inne på denna blogg för att läsa..Detta är civilkurage

Läs,begrunda och ta er en funderare på vad i helsike ni gör när ni försöker trycka på oss islam och när någon kritiserar eller ställer obekväma frågor så skriker ni rasist åt vanliga medborgare.Tack thoralf för ett grymt bra arbete

Och all heder åt Aaryan Shayan som vågar och utsätter sig för direkt fara för detta han skriver!En artikel som är en ren "käftsmäll" till och på vänsterflummet,pk media och dagens struts politiker!2012-04-01 @ 07:29:57
URL: http://www.newsmill.se/node/44113
Postat av: Tony Ingman

Lars Rosen: " Kan inte tänka mig att han kan köpa så fina möbler på Socialbidrag"

Jo tyvärr är det så illa, där utgår rätt saftiga bidrag till just möbler och inredning! Det gäller ju att ge dom minst samma standard som i det land dom kom ifrån!!!!! Så utöver gratis sjukvård, gratis tandvård,saftiga underhåll utgår subventionerade Mediciner, så det är inte alls konstigt att skattebetalarna ska jobba tills dom blir 75 år.

2012-04-01 @ 07:44:07
Postat av: AWSvensson

Nissolf, säger som Holm i Vellinge som bara hade 80% i valet, kan inte förstå att jag inte får 100%.

Eftersom man blir lurad de andra 364 dagarna så hoppas jag första april blir en lurbefriad dag,eller vad var det Dean Martin sa.

2012-04-01 @ 07:56:55
Postat av: AWSvensson

Efter att Migrationsverket slagit larm om massinvasionen av somalier så har Reinfeldt i all hast sammankallat en krisgrupp för att mota Olle i grind. Ja det ska behöva gå långt innan han skulle reagera,men de dåliga opionssiffrorna har spridit sig i alliansen och framtvingat denna åtgärd, allt enligt Fria TT.

Postat av: Tony Ingman

Idag kan din tidning vara full av bluff och båg??

Skriver Aftonbladet.Idag? Det är väl Svenska tidningar fulla av varje

dag sen många år tillbaka!

2012-04-01 @ 08:29:22
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Johan P i Kalmar är en rolig man. Han skriver " de renläriga partigångarna som tar ett uppdrag för partiets skull ". Ja, vi såg i KF sist hur S politiske sekreterare sprang mellan raderna och förklarade hur " nickedockorna " skulle rösta. Vad hade hänt om någon hade röstat emot? Partipiskan ven genom luften. Statisterna lade ner sina röster. Behöver mer sägas.

2012-04-01 @ 10:24:43
Postat av: Da Capo

Vilka var dom - varifrån kom dom -

"MOTDEMONSTRANTERNA" i Åhrhus?De som längtar efter ett islamiserat Europa.

Allahs söta vänner.

Sverigedemokraternas bittra fiender.Jo, från den yttersta vänsterflygeln, från de röda fackföreningarna.

Många blev inbussade från no-go-zoner i Köpenhamn, från Nya Sverige och Tyskland.

Alla är REVOLUTIONÄRER.Det fanns två oficiella representanter: Per Thorbjørn Kring Jensen (sekretær for kommunistiske Enhedslisten) och Jonas T. Rasmussen (anarkist) . Bakom dem står ‘Antiracistisk Netværk Århus’ med Hans Jørgen Vad (trotskist) og Sarah Victoria Bruun (Enhedslisten-politiker).Blandt de organisationer som stödde och medverkade i den såkallade

‘folkfesten mot ekstremism’ var:

● Enhedslisten, (parlamentarisk platform for Danmarks Kommunistiske Parti

● Socialistisk Arbejderparti

● Venstresocialisterne

● Kommunistisk Arbejderparti

● Socialistisk Ungdomsfront, (revolutionær ungdomsorganisation tilknyttet Enhedslisten)

● Internationale Socialister, (trotskistisk grupp utbrytare ur Venstresocialisterne)

● Arbejderpartiet Kommunisterne, (stalinistisk parti)

● Kommunistisk Parti, (marxistisk-leninistisk parti)

● Libertære Socialister, (revolutionære socialister, arbetar för ett statsløst samhälle)

● Unite Against Fascism, (engelsk ‘antiracistisk’ organisation med tilknytning till Socialist Workers Party, trotskistiskt).

● Nye SOS rasisme, (Norsk ‘antiracistisk’ organisation med tilknytning til det stalinistiske parti 'Tjen folket' – kommunistisk forbund og Revolusjonær kommunistisk ungdom)

● Socialistisk Ungdomsfront

● Antifascistisk Aktion til Antiracistisk Netværk

- - - - -

Källor: Aftenposten.no, Dagbladet.no, Leksikon.org og Uriasposten.

Bilder från evenemanget:

http://arosia.wordpress.com/ - klicka på 'Hjem'.

2012-04-01 @ 10:32:08
Postat av: leifer

OTVerkar vara bluff med svenska skattepengar från början till slut när det gäller detta med ensamkommande flyktingbarn. Jan Emanuel Johansson är nu mångmiljonär.http://svt.se/2.22620/1.2760047/tog_ut_miljoner_i_vinst_ur_kritiserat_ungdomshem2012-04-01 @ 11:25:31
Postat av: Hulda

Da Capo... Ja, dessa "motdemonstranter" är inget annat än Vänsterfacister och våldsälskare. Kommunism i alla dess former skall motarbetas.

Ta alltid debatten med de som hyllar denna blodsbesudlade ideologi.

Kommunismen är tom. värre än Nazismen vad gäller ondska.

2012-04-01 @ 11:30:30
Postat av: leifer

Även dennahttp://svt.se/2.22620/1.2760184/stora_pengar_att_tjana_pa_ensamkommande_flyktingbarn

2012-04-01 @ 11:30:49
Postat av: Hulda

leifer..

Inte bara Carema tjänar grova pengar. Men nu håller säkert Lövden och hela "rörelsen" tysst....Fö. kom det inget Aprilskämt om att Viktoria klätt sig i bhurka...

2012-04-01 @ 12:03:00
Postat av: Tony Ingman

Stefan Löfven håller tyst och skördar opinionsframgångar.I ett normalt medialandskap hade

han fått besvärande frågor om både det ena och andra. Bland annat om han sällar sig till M och MP

när det gäller att ta emot 2000 Somalier per vecka

Det börjar att bli på tiden att han får svara för sig och partiet om hur dom i så fall ska försörjas eller hur man skaffar fram boende till alla.

Jag tror inte att alla dom som av slentrian röstar

på sossarna är medvetna om detta bedrägeri.

2012-04-01 @ 13:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0