NÄR SKALL SVENSKEN VAKNABarometern har fått krypa till korset den senaste veckan när det gäller gruppvåldtäkten i Mariannelund som först låg utanför spridningsområdet men nu uppenbarligen ligger inom spridningsområdet när nationell media tagit upp fallet.

Detsamma gäller övergreppen på Kalmar kommuns boende för så kallade ensamkommande flyktingbarn Horisont. När nu en moderat politiker vaknat till liv och lämnat in en anmälan till socialstyrelsen kan Barometern till och med skriva att det rör sig om så kallade ensamkommande unga muslimska män. När det nu dessutom visar sig att det kan ha begåtts ännu en våldtäkt på Horisont kan man inte längre mörka dessa händelser hur gärna man än vill på Barometern.

Det senaste fallet skall alltså ha skett redan i december 2010 men först nu verkar det som det har kommit ”upp till ytan”. Gissningsvis har personalen tillsammans med ansvariga chefer försökt mörka detta. Den dåvarande chefen på socialförvaltning Jan Bohlin är i mina ögon en riktigt ”ful fisk” som tidigare satte sekretess på handlingar som jag försökte få ut från Horisont när det gällde ”ringaren från Somalia”. Jan Bohlin har jag uppfattat som en riktig ”invandrarkramare” och jag är övertygad om att det finns mer bara man gräver i Jan Bohlins fotspår.

När det gäller den våldtäkt mot barn som jag var den förste att uppmärksamma genom att jag tog upp det i Kalmar kommunfullmäktige i slutet av januari är jag fortfarande rent ut sagt förbannad över det sätt som jag bemöttes av ordförande Roger Kaliff. Läs mitt blogginlägg från den 31 januari. Jag skrev bland annat följande.

”Att ovanstående dom från tingsrätten kommit till min kännedom har jag dock hållit för mig själv för att ta upp under kvällens debatt, för att visa på de allvarliga brister som finns i denna verksamhet. När jag tog upp domen och omständigheterna runt detta brott avbröt ordförande Roger Kaliff (S) mig och menade uppenbarligen att det inte var relevant. Jag försökte fortsätta men han avbröt mig gång på gång och gav istället ordet till nästa person på talarlistan. Jag har aldrig varit så upprörd någon gång i kommunfullmäktige. Den politiska korrektheten i kommunfullmäktige fick absurda proportioner när i princip fullmäktiges övriga ledamöter applåderade efterföljande talare. Jag upplevde som att de legitimerade våldtäkt på barn och att det var ointressant och ovidkommande i en debatt om utökat avtal om just ensamkommande barn där det aktuella boendet ingår i verksamheten.

Jag bestämde mig redan under kf-mötet den 31 januari att göra en JO-anmälan mot Kalmar kommun för att få till en utredning av förhållandena vid boendet Horisont och om personalen har rätt kompetens och vilka arbetsinstruktioner som funnits och om man vidtagit de åtgärder som krävts för att förhindra dessa brott o.s.v.

Den utredning som Kalmar kommun själva startat anser jag är noll och inget värd. Att utreda sig själv och sina egna arbetskamrater är i mina ögon bara ett spel för gallerierna och som bara syftar till att sopa igen spåren och mörka det hela.

 Jag har dock vilat på hanen med JO-anmälan då Gota Medias mediehuset har tagit så mycket tid vid sidan om riksdagen. Men med tanke på att ännu en våldtäkt nu rullas upp av polis och åklagare så är den givetvis än mer befogad.

Hela cirkusen när det gäller så kallade ensamkommande barn är helt absurd. I Sverige exploderar antalet så kallade ensamkommande barn och Migrationsverket räknar med stor ökning under 2012. I Finland halverades antalet under 2011 efter att man minskat dagersättningen till dessa så kallade barn. I Sverige gör vi uppenbarligen tvärtom. Sigtuna kostar uppenbarligen varje ensamkommande ung muslimsk man nästan 16000 kronor/dygn. Frågan är om man flyger in specialkost (läs halalkött) från Saudi-Arabien till dessa kravmaskiner annars har jag mycket svårt att förstå de höga kostnaderna.

Men när Socialstyrelsen tar sina helt vansinniga PK-beslut kan kostnaderna säkert skena ännu mer. Merit Wager undrar vad det är för fel på svenska folket. Jag tror att man i Finland har ganska roligt åt Sverige just nu och jag förstår dem. Hela Socialstyrelsen borde sparkas!

När får vi läsa en liknande ledare från Ulf Wickbom som man kunde läsa i Gotlands Allehanda. Tyvärr kommer det aldrig ske under Ulf Wickbom.

Ikväll är sista kvällen i värmen imorgon kväll är man hemma igen.


Kommentarer
Postat av: SM811

Ha det så gott i värmen och välkommen tillbaka till Sverige.

2012-03-10 @ 20:24:22
Postat av: Sven Dacke

.Här är en annan ledare på Gotland som inte gillar Avpixlat eller Fria Tider eller fri debatt._______________________________________________Applåd för beslut om camping

Av Gotlands Tidningar Eva Bofride. Publicerad 2012-03-10

Burgsviks camping.

DEBATTER

Applåd för beslut om camping

Det finns ett procentuellt sett litet men mycket aktivt nätverk som fiskar på Internet efter artiklar om invandring, ensamkommande flyktingbarn och andra frågor som handlar om integration och invandringspolitik.

Dessa artiklar får sedan en rad kommentarer som är en blandning av myter, fakta och egna spekulationer om invandringens syften och konsekvenser.

Fakta som passar in i dessa "invandringskritikers" verklighetsbeskrivning kopieras sedan och sprids sedan i stor mängd.

Till exempel påstås det att Centerpartiet jobbar för en ökad invandring med 40 miljoner, att Sverige ska hämta busslaster med flyktingar i Somalia och köra dem till Sverige och placera dem på orter där somalierna sedan blir majoritet.

Alla inlägg karaktäriseras av att "invandrare" beskrivs som en homogen grupp som enbart tillför kostnader, ökad kriminalitet och allmänna sociala problem.

Allt på infödda svenskars bekostnad.

En enögd och skev bild av hela problematiken med orsaken till att det finns flyktingar, och Europas dilemma att inom en mycket snar framtid kommer nationerna att behöva slåss om arbetskraft. Samtidigt förs en envis fördom vidare att det politiskt korrekta Sverige inte vill ta till sig invandringskritikernas upplevelser och åsikter.

För själva är de ju extremt öppna för andras åsikter om till exempel alla människors lika värde och samhällets utmaningar.

Not.

De här nätverkens aktioner kan få större proportioner än de egentligen är "värda" medialt. Men man måste också betänka att även om många spyr galla över alla debattfora på nätet så läses de av extremt många. (Är själv förvånad över hur många kloka människor som hänvisar till något en anonym person skrivit på helagotland, så det är många som ägnar tid åt att följa debatterna även om de tycker att de borde förbjudas).

Osanningar och myter blir lätt till sanningar om man läser samma uppgift på flera olika ställen. En bra käpphäst att ha med sig är att kolla varifrån uppgifterna hämtas. Är källan Flashback, Avpixlat eller Fria tider ska man nog be om ursprungskällan till informationen.

Det jag slås av är att alla de kloka människor som är inne och läser på alla debatter sällan eller aldrig själva kommenterar. Att så få avslöjar lögner och säger emot när invandrare beskrivs enbart som problem.

Det är som bekant inte det fåtal som sprider ondska som är problemet utan de stora skarornas tystnad, fritt efter Martin Luther King som också sa: "Du står inte bara i ansvar för vad du säger utan också för vad du låter bli att säga".

För övrigt applåderar jag byggnadsnämnden som äntligen satt stopp för behandlingen av Burgsviks Camping och gett klartecken till att på en camping får det finnas uthyrningsstugor.1 KOMMENTARER

Jan-Åke (11 timmar och 7 minuter sedan)

Problemet är bara att Flashback innehäller mer fakta än denna spalt och tidning någonsin har gjort.

Postat av: Mattias

OT.. Lyssna på vad den socialdemokratiska landstingspolitikern i Sörmland anser om vård till illegala invandrare kontra svenska pensionärer. Skrämmande!

Postat av: Observer

Domen i Kalmar Tingsrätt,B3481-11,den som handlar om våldtäkt mot en tolvåring på ett hem för "ensamkommande barn" ska läsas flera gånger.För varje gång ökar antalet frågetecken runt skeendet och hanteringen.Dessa måste naturligtvis måste rätas ut med hjälp av Socialstyrelsen och JO.Domen visar hur illa ställt det är på hemmet Horisont ,där inte minst föreståndaren med uttalanden i pressen visat att vederbörande inte har den minsta koll på vad som har utspelats på på hans arbetsplats.Eller har han känt till och accepterat?Med sitt mycket märkliga agerande agerande sätter han inte minst socialchefen i Kalmar i en brydsam situation ,när han ger denna felaktig information som förvaltningen går ut med.Dessutom tiger kalmarpolitiken med undantag av moderaten Lundström.Han är modig som vågar bryta den totala tystnaden bland sina politiska kollegor genom att anmäla fallet till Socialstyrelsen, för tydligen ska det politiska locket ligga på ordentligt.Hans partikamrat,kvinna, som är vice ordförande i socialnämnden understryker att de "ensamkommande barnen" ska ha det tryggt.Inte en suck om de brott som begåtts,inte en stavelse om tolvåringen och vad hon utsatts för i ett kommunalt boende.Om detta är en inställning som präglar inställningen på Horisont och politiker i socialnämnden i Kalmar ,med undantag av nämnde Lundström,måste naturligtvis Socialstyrelsen och JO agera snabbt och bestämt.Allt annat är en ren och skär skandal.

2012-03-10 @ 22:02:34
Postat av: OT

Våra politiker har nog en intelligens som understiger medelsvenssons, annars skulle de inse vad deras beslut leder till:"...the politicians responsible should be tried for treason, declared Paul Weston, chair, British Freedom Party. He warned of a coming violent clash between those who embrace Western values and those who reject them.": http://snaphanen.dk/2012/03/08/genusforskning-pa-universiteten-vetenskap-eller-vansinne/Aldrig tidigare har ordspråket "vad ni sår skall ni skörda" varit så obegripligt för våra politruker.Enbart för er sjuklöverpolitikers öron - Simon and Garfunkel -- The Sound of Silence: http://www.youtube.com/watch?v=JkCKaAgu8h4P.S: Arrestera mig gärna för mina ord, skulle vara skönt att sluta bidra till ert vansinne med mina skattepengar.

2012-03-10 @ 22:26:16
Postat av: Anonym

När ska svensken vakna?

Det är en viktig fråga, men jag tror att vi först måste hitta svaren på följande fråga: HUR ska svensken vakna?Hur ska de svenska väljarna kunna vakna upp till verkligheten när 7-klövern och PK-media sätter en ära i att manipulera och bluffa svenskarna fulla.Vad sägs t ex om denna artikel med tillhörande bild i "Nyheter P4 Västerbotten":2012-03-10 @ 23:39:10
Postat av: Magentan

Jag lyckades inte få med vare sig avsändare eller länken:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=5000427/Magentan

2012-03-10 @ 23:41:53
Postat av: Anonym

@Magentan.

HUR ska svensken vakna?

Det exempel du ger (det nyfödda, vita "flyktingbarnet") ger varje tankeförmögen varelse ett alldeles utmärkt tillfälle att inse att något är fel i informationsflödet.

För tio år sedan läste jag tidningen och tittade på TV. Insikten om att något var fel i informationen fick mig att sluta med det.

PK-medias bluffmakeri är så grovt och klumpigt att man måste vara idiot för att inte genomskåda det.

PK-medias bluffmakeri är så grovt och klumpigt att jag inte tror att det är meningen att man ska gå på det.

Jag tror att syftet med det är att provocera fram uppror. Att förstöra.

2012-03-11 @ 05:27:25
Postat av: Lille Kurt!

Bäste Thoralf,Snart åker jag till värmen för gott!

I detta "helvete", kallat "Nya Sverige", vill väl ingen normalt funtad människa leva?

2012-03-11 @ 06:47:13
Postat av: Tony Ingman

För egen del tror jag att det är mer än Finland som skrattar åt Sverige, jag tror att vi är till åtlöje i hela världen för den naivitet och den

fotskrapar mentalitet som visas upp av pk maffian.

Jag hoppas att jag får uppleva den dag när dessa

fähundar ställs till ansvar för sina gärningar, och

att deras sorgeliga liv visas upp till allmän

beskådan.

2012-03-11 @ 07:17:21
Postat av: Ördög

Ja, det är många i Finland som skrattar åt Sverige - men det finns också de som INTE gillar att det skrattas om vissa saker.Det satiriska radioprogrammet Fritt fram, som varje lördag sänds på en av Yles (Finlands SR/SVT) svenska kanaler, skojade för några veckor sen om hur Sverige inte längre behöver nåt försvar, eftersom landet redan är ”invandrerat”, samt att Sverige har fel sorts främlingslegion.Även i Finland har vi kolumnister som inte gillar dylika skämt, med tanke på att de är delar av samma samhällsklimat som också alstrar nynassar och annat hemskt.http://hbl.fi/i-dag/2012-03-10/nar-skrattet-fastnar-i-halsen2012-03-11 @ 07:32:22
Postat av: Tony Ingman

Svenska folket litar inte på journalister,och allra

minst litar dom på Jan Helin och Thomas Mattsson,

kanske inte så konstigt eftersom dom ju är chefer

för dom två värsta slasktrattarna i mediabranschen!

2012-03-11 @ 08:08:34
Postat av: Tony Ingman

Det sägs ofta att man inte skall bedöma invandrare

som grupp. Det tror jag inte heller att man gör, men om många invandrare beter sig dumt, begår grova

brott, våldtäkter, personrån etc, så blir det ju i

slutändan ändå grupper av dessa, men därmed är det

inte detsamma som att alla invandrare är kriminella.

2012-03-11 @ 08:24:38
Postat av: S-E Karlsson

Alla SD:S kommunföreningar måste trycka upp ett faktablad om vad de asylsökande och ensamkommande kostar samt hur många anhöriga som kommer på varje PUT !Folk har inte den blekaste aning om vad det kostar oss skattebetalare ,det måste delas ut i alla brevlådor så att folk vaknar upp som det är nu så har alla dessa egendomliga galor övertaget på helger och även vardagskvällar den ena mystiska galan efter den andra startas upp allt för att folk ska glömma eländet .

2012-03-11 @ 08:24:49
Postat av: Jörgen

Det är konstaterat att vi inte behöver denna "unga" arbetskraftsinvandring i Sverige. Eller är det så att våra egna ungdomar är de som måste, eller ska tvingas långt bort från arbetsmarknaden eftersom dessa nysvenskar ska komma först?

Postat av: Hacke

Tack Thoralf!

Du levererar ständigt och i alla lägen. Myglarna och lögnhalsarna inom politik och media i "ditt" område får vad dom förtjänar - inte en lugn stund.

Det är med den inställningen och energin i folkets tjänst man önskar att alla våra folkvalda skulle arbeta.2012-03-11 @ 09:30:44
Postat av: Nalli

”Postat av: OT

Våra politiker har nog en intelligens som understiger medelsvenssons, annars skulle de inse vad deras beslut leder till:”Jag håller inte med dig OT, hade medelsvensson haft större intelligens än politikerna så skulle statsministern varit Jimmie Åkesson eller Thoralf Alfsson.2012-03-11 @ 10:15:17
Postat av: Ördög

Thoralf skriver i sitt inlägg om hur man i Finland nu har roligt åt Sverige, och jag försökte ge ett exempel på hurdana skämt som dras här östanhavs. Till min häpnad såg jag att mitt svar försvann. Innehöll det någonting förgripligt? Får jag i så fall fråga vad det var?Jag försöker på nytt: På en av Finlands rundradios (Yles) svenska radiokanaler går ett satirprogram vid namn Fritt fram, där det i ganska bullersam ton kåseras om aktuella frågor. För några veckor sedan behandlades de nedskärningar som Finlands försvar står inför. Redaktörerna Staffan Bruun och Stefan Lundberg (kända även som Finlandskorrespondenter för Aftonbladet respektive DN) skämtade om hur Sverige skrotat sin värnpliktsarmé, men att det ändå är för sent att försvara landet - Sverige är ju redan ”invandrerat”. De sa också att Sverige nu har fel sorts främlingslegion.Dylik humor går inte hem hos de rättänkande i Finland heller, vilket märks i den här kolumnen i lördagens Hufvudstadsbladet. Debatten är livlig, och kommetarer från Sverige mottas säkert med glädje!http://hbl.fi/i-dag/2012-03-10/nar-skrattet-fastnar-i-halsen2012-03-11 @ 10:50:44
Postat av: Ördög

Sorry, nu såg jag att mitt ursprungsinlägg fanns kvar. Beklagar, sväljer och rodnar ...

2012-03-11 @ 10:51:54
Postat av: Hulda

Lyssnar nu på SR,s P1. Det borde vara högmässa nu. Istället pratar någon på dålig Svenska om Allah och Muhammed.... HJÄLP OSS någon, snälla..!!!!

2012-03-11 @ 11:39:51
Postat av: Kalle

Islamisering av Europa pågår trots att svenska politiker förnekar islamisreingen.Pågår detta skräckvälde för lärarna även i nutida svenska skolor som Avpixlat rapporterar???""Franska utbildningssystemet förstörs av obildbara muslimer./.../Franska lärare berättar att det är omöjligt att undervisa i vissa klasser när ämnena strider mot islams fördomar. Eleverna skriker, gapar och kommer med oförskämdheter mot lärarna.""Avpixlat skiver också i samma artikel hur västvärldens räddare Sir Winston Churchill beskrev islam och hur mänskligheten skall bemöta den.""Muhammedanen respekterar endast det han räds. Det är nödvändigt att uppamma denna rädsla ånyo, och det mycket aggressivt. Eftergifter är som att mata krokodilen och hoppas att han äter dig allra sist.""

menade Sir Churchill.Har något förändrat sig i Europa sedan hans tid?

?? Är de franska lärarnas nödrop ett nödrop för att rädda Europa??? Svenska politiker verkar inte förstå någonting trots det gemensamma EU.

Postat av: rksmrgs

@HuldaDet finns ingen hjälp att få, vänj dig. Enligt de "nykristna" är islam inget annat än en pikant variant av kristendom.

2012-03-11 @ 12:29:04
Postat av: Stefan K

Svensken i gemen har nog vaknat och till dessa räknar jag många invandrare som också fått nog. Ja, jag vete för de finns i min närhet.De som borde vakna är medier och politiker som kör på i samma takt, trots de allt fler problem som främst drabbar vanliga och hederliga skattebetalare.Sverige, landet omvärlden en gång såg upp till men som idag är samma omvärlds driftkucku. Tack för det!

2012-03-11 @ 13:11:48
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Magentan

@ Ördög

Ibland blir det tydligen så att kommentaren kan fastna i filtret en stund, men om man väntar lite så brukar den komma upp så småningom.Tack för ett bra inlägg.

2012-03-11 @ 13:22:14
Postat av: Svensson

Aftonbladet pixlar bilder. Barometern tycks pixla hela nyheter. Pixling har blivit en av dom viktigaste verktygen för svenska journalister.

2012-03-11 @ 13:44:35
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Kalle

>SvenssonTacka vet jag AV-pixlat där man kan läsa nyheter som pixlas av fulmedia som barometern och aftonbladet.Länk till Avpixlat

2012-03-11 @ 14:10:20
URL: http://avpixlat.info/
Postat av: Hulda

I det dagliga nyhetssvepet på nätet ingår självklart denna blogg och Avpixlat. Då får man sanningen bakom rubrikerna....

2012-03-11 @ 14:25:32
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Någon har sagt att så länge folket " har bröd och skådespel " gör man inte revolution. Vi har fått en samhälle som t e x USA. De " fattiga " röstar inte. Förstår att många har resignerat. Och så länge medelklassen sitter i orubbat bo händer inget. De har fortfarande jobb och skådespel " melodifestivalen ". Är rädd att det kommer ta tid innan " Svensson " vaknar upp.

2012-03-11 @ 14:49:38
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Glömde säga att jag var ute på " TRAVET " i går. Tror att vi har en potensial där, efter att ha mött många sympatisörer.

2012-03-11 @ 14:52:19
Postat av: Anonym

Glömde säga att jag var ute på " TRAVET " i går. Tror att vi har en potensial där, efter att ha mött många sympatisörer.

2012-03-11 @ 14:53:33
Postat av: Sven Dacke

Söndagsrapport Växjö i Sverige Radio KronobergVÄXJÖ

Fler beroende av socialbidrag

Publicerat: kl 12:13 , Nyheter P4 Kronoberg Kommentera

Allt fler personer i Växjö är beroende av försörjningsstöd, eller socialbidrag som det hette tidigare. Antalet bidragstagare har ökat med 300 personer på ett år och 26 procent av dem är ungdomar.Även antalet institutionsplaceringar har ökat - både när det gäller ungdomar och missbrukare.Vilket innebär att 74% vuxna är beroende av bidrag, och under våren kommer mera påfyllning från SomaliaKanske dags för Bo Frank att skicka en ny räkning till regeringen för tidigare kostnader. Sista gången gick det inte så braArtikeln på SR går fortfarande att kommentera

Postat av: Lassekolja

NÄR och HUR skall Reinfeldt´s sovande folk vakna?

Jag tror dessvärre inte att svenska folket/väljarkåren VILL vakna!

När jag läser Thoralf´s mycket berättigade fråga kommer jag snarare osökt att tänka på de tre aporna!

Ovanst. gör mig frustrerad när jag tänker på vilken oerhört tuff uppgift som har blivit Sverigedemokraterna´s uppgift att ensamma rädda Sverige från det mångkulturella växande vansinnet!

KÄMPA PÅ alla goda krafter(läs:Sverigedemokrater), det gäller våra barn och barnbarns framtida välfärd!!!

Postat av: Gubben o Gumman

Lasse Kolja : Du ställer en intressant fråga.- Kan svensken vakna

- Vill svensken vaknaSvensken är mycket rädd för media och myndigheter.

Dom flesta svenne bananer har någon polare eller käresta från Långtbortistan,så där ligger inte problemet.Man hamnar i svensk media hur man än vandrar,vilka som regerar där och i Sveriges skuggregering vet vi ju alla här.

2012-03-11 @ 16:49:49
Postat av: Hulda

Tydligen ska Lorine Zineb Noka Talha

2012-03-11 @ 17:18:12
Postat av: Hulda

Tydligen ska Lorine Zineb Noka Talhaoui representera Sverige i Eurovisionsfinalen i Baku.

Så var verkligheten bakom namnet Loreen....

(Beklagar, handhavandefel i förra inlägget..)

2012-03-11 @ 17:22:44
Postat av: Lotta

Julia Caesars söndagskrönika.

Postat av: Lotta

@HuldaJo men det förstår du väl att utan vår "fina invandrare" hade minsann Helena Bergström fått stå ensam på scen i melodifestivalen. Vi hade heller inte haft varken någon vinnare, tvåa eller trea. Allt enligt Aftonbladets skjutjärnsreporter Syliva Balac.

Postat av: Hulda

Lotta...

Ja, hur hade det gått igår kväll om inga berikare varit med i dumburken. Ingen segrare och bara Helena Bergström på scenen.

Nu är det väl så att Sverige kryllar av lämpliga Svenska programledare och artister. Att en "journalist" inte fattar det får man ha milt överseende med....

2012-03-11 @ 19:26:07
Postat av: Magnus S

Då har det hänt igen i Borgholm. Hur skulle vi klara oss utan denna invandring?;http://www.barometern.se/nyheter/oland/okand-man-ofredar-kvinnor-i-borgholm(3185877).gm

Postat av: Gubben o Gumman

Magnus S : Mannen pratar engelska har ingen hårfärg ingen längd inga kläder på sej in ingen ålder.

Då vet vi med säkerhet att det är en bofast ölänning

2012-03-11 @ 21:16:45
Postat av: Gubben o Gumman

Grov misshandel på LundegårdPå Norra Öland kämpar man för att ha en dygnet runt bemannad ambulans?

"Tänk vad mycket du får för dina skattepengar"Källa Ölandsbladet

2012-03-11 @ 21:29:11
Postat av: Da Capo

Apropå att det nu indirekt påstås av den kvartsbildade Hasse Aro att hans gamle

TV-kumpan Leif GW Persson är rasist.

Om en person (1) av väl övervägda skäl är en

så kalld ANTIRASIST och även är RELIGIÖS,

medan en annan person (2), också av väl

övervägda skäl kan anses vara en så kallad

RASIST, men också helt uppenbart även är ANTIRELIGIÖS, vem av dessa båda personer skulle du antaga har de rimligaste, mest sakliga och väl genomtänkta samt mest välgrundade argumenten för sina åsikter? Person 1 eller person 2?

Frågeställningen är av hög svårighetsgrad - således inget för Alex-EXPO-Bengtsson, som trots sin uppenbara stupiditet fritt tillåtes åka land och rike runt och indoktrinera skolbarn.

http://tinyurl.com/dumsajtennummerett

2012-03-11 @ 22:08:07
Postat av: Nissolf

Ytterligare en studie som passar utmärkt i papperskorgen, eller har jag misstolkat något doktor G&G?

Postat av: Magentan

Hmmm... jag tycker Loreen (eller Lorine Zineb Noka Talhaoui) är utomordentligt bra - både hennes sång och utförande. En kvalitetsartist är en kvalitetsartist.Att hon dessutom har ett riktigt bra material att jobba med gör inte saken sämre.Eftersom jag inte orkar titta på hela melodifestivalspektaklet på TV utan föredrar SVT-play med mycket snabbspolande kan jag inte säga mer om övriga låtar än att jag endast lyssnade några sekunder på varje, men definitivt fastnade på Euphoria.

2012-03-11 @ 22:14:51
Postat av: Arvid

Ska de ensamkommande, asylsökande unga bli räddningen för Sveriges glesbygd? I många avfolkningskommuner ger ungdomarna nya arbetstillfällen och ett viktigt ekonomiskt tillskott. Ett lysande exempel på att gå med

vinst, men samtidigt skära ner, är Sorsele

Kommun i Västerbotten. Här skapar "barna" arbetstillfällen och kortvarigt-pissa-i-byxorna- välstånd. Men vad väntar borton vägkröken?

Ett Grekland i lten skala?http://23misslyckande.wordpress.com/

2012-03-11 @ 22:26:49
Postat av: Thoralf

Euphoria kan ju lätt ändras till eurabia. Hemma igen;-)

2012-03-11 @ 22:28:00
Postat av: Gubben o Gumman

Nissolf : Vi kan väl se fram emot en comeback av dom "gamla flortanterna",med den skillnaden att "floret" smakar mint, och skall sväljas.....

Dessutom har tydligen en professor i betakvantfysik lyckats konvetera om "somna till då och då vaccinet" tamiflu till aktuellt recept.

Ingen kommer undan "flortanterna" Katja och Irina ingen....2012-03-11 @ 23:45:51
Postat av: Karin, SD Orsa

Lars Rosén: Ja, inom travet har vi en hel del sympatisörer, många amatörer är jord/skogsbrukare och dom kanske inte är helt nöjd med Mauds utspel förra året, då hon helst ser att de byts ut mot nybyggare. De jag känner jobbar 7 dagar i veckan, året runt..., men det är väl ingenting mot vad nybyggarna skulle klara av!

2012-03-12 @ 00:08:42
Postat av: G Upp

Vad i all världen skulle 7/365-jobbarna ta sig till om dom inte hade odågorna att försörja?

Då skulle dom bli tvungna att ta ledigt ibland. Undrar om deras nervsystem skulle palla det?

Utan invandrarna stannar arbetsnarkomanerna.

2012-03-12 @ 06:06:50
Postat av: Ludvig

Med den ledningen var har i Sverige nu så brakar det mer och mer åt skogen.

2012-03-12 @ 06:57:13
Postat av: Da Capo

Geert Wilders parti PVV är det första större parti bland EU-länderna som propagerar för avhopp från EURO-valutan.

Wilders hävdar att studier visar att Nederländerna skulle klara sig mycket bättre ekonomiskt om man återgick till den gamla nationella valutan med GULDEN.

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2012/03/wilders_antieuro_research_publ.php

2012-03-12 @ 11:51:05
Postat av: Magentan

SD sjunker rejält i opinionsmätningarna. Ska vi skylla detta på fel i mätningarna (manipulation), eller att det är fel på svenska folket, eller att felet ligger hos SD?Här är senaste YouGov:

M 32,1

S 29,6

MP 9,4

V 8,3

FP 5,6

SD 5,4

C 4,7

KD 4,2Av de 9 olika mätinstituten är det numera endast 2 (Sentio och United Minds) som ger SD över 6% i mätningarna. Tidigare brukade YouGov's mätningar vara de som gav högst resultat för SD.Här och hos Avpixlat skriver ofta kommentatorerna att de pratar med många som numera stödjer SD. Varför verkar det då vara helt motsatt förhållande i opinionsundersökningarna?2012-03-12 @ 12:06:27
Postat av: Robin Shadowes

Jag tycker man kan helt sonika lägga ned både Rapport och Aktuellt och ersätta dem med följande.http://www.youtube.com/watch?v=sBNUPtv5B1Q

2012-03-12 @ 12:16:00
Postat av: Lassekolja

Magentan@,

Fel på mätningarna?

Fel på svenska folket?

Fel på SD?

Fel på media?Rätt svar är tveklöst: Svenska folket & media!!!

Svenska folket vill helt enkelt inget veta och media döljer medvetet sanningen om hur Sverige verkligen ser ut!

Har dessvärre ingen patentlösning men blir mer och mer frustrerad och förbannad!!!

Postat av: Alva

Hej.Jag har vaknat. Tog mej 12 år utomlands för att vakna till. Som kvinna är jag så rejält less på att läsa om våldäkter hit och dit, och löjligt låga straff (om de ens får något!) och tänker rösta på SD.

Det är det minsta jag kan göra för att försöka skydda mina barn.

2012-03-15 @ 02:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0