SKENDEBATT I SVT

Politikernas fel, skolans fel, samhällets fel, inget civilkurage, inga fritidsgårdar, droger o.s.v. fel, fel fel.

Jag anser att de som har absolut störst ansvar är föräldrarna till dessa ligister och grova brottslingar. Varför handlar det inte om heder när deras söner begår grova brott, utan bara när deras döttrar gör något som inte passar familjens överhuvud. Aldrig hör vi talas om några balkongpojkar!

Är dessa invandrarföräldrar nöjda med att deras söner spöar upp en kristen äldre svensk man. Varför ser man aldrig någan av dessa föräldrar löpa gatlopp i media? Precis på samma sätt som doktor Åsa fått löpa gatlopp i speciellt Aftonbladet för något som hennes sambo gjort.

Nej, om jag förstått saker och ting rätt så handlar det om respekt! Uppenbarligen ger det respekt att slå ner och grovt misshandla en äldre man i dessa kretsar. Grattis Sverige till det mångkulturella samhället.

Nu är det givetvis inte politiskt korrekt att ställa dessa invandrarungdomars föräldrar mot väggen även om det skulle vara mer moraliskt rätt, då de definitivt har ett ansvar för sin barns uppväxt och de värderingar de fått. Dock har alla att ta ansvar för sina egna handlingar men det tycks föräldrarna totalt misslyckats med att lära sina söner. Men det kanske ingår i kulturen och deras religion, vad vet jag. Jag vet att mina barn har fått lära sig detta.

Jag blir bara så trött av att se det politiskt korrekta Debatt i SVT där man inte vågar plocka in personer så det blir lite debatt, alltid samma säkra kort och alltid någon vänsterextremist. Visst är det ett märkligt urval som SVT gör till varje program.

Idag kunda man ju haft med någon från Nationaldemokraterna så att de kunde fått försvara och förklara varför de har en demonstration i Kortedala imorgon. Jag sympatiserar inte på något sätt med ND men varför kan inte de få medverka i Debatt när det förekommer vänsterextremister med jämna mellanrum.


Kommentarer
Postat av: Pelle P

Jag började titta på eländet men valde efter en stund att ta en öl & gå ut till datorn i stället. Jag anser att ett kravlöst samhälle är ett förlorat samhälle,sen får alla förståsigpåare i TV rutan säga vad dom vill. Glad Påsk.

2012-04-05 @ 23:24:04
Postat av: S-E Karlsson

Det var ju iallafall en moderat som fick säga några sanningens ord !

2012-04-05 @ 23:43:04
Postat av: Gubben o Gumman

Till och med Belinda insåg den tröttande diskussionen/pudlandet meningslöshet i sakfrågan har hon börjat få elefantvibbar?,hon längtade bara efter en kopp kaffe och få komma hem,någon framtid i tv för skånemoderaten blir nog svår,synd att ingen frågade "Perra" rödgök " hur många av hans säljare som var legymer i %,då hade sannolikt hans byxor korvat sej runt plattfötterna.



Polisens vädjande "Snälla tala till mej/oss" var lite tårdrypande,vilka är det som inte talar med polisen?



Varför har KRIS inga Menamedlemar,Skiten skickas ut till förorterna,jag utbildar bara loosers.

Låg det nåt i dessa saker?



Återigen en kollektivt skuldbeläggande av arbetande svenskar för vad Mena gänget ställer till i sin högt stående intelligens.

2012-04-05 @ 23:49:49
Postat av: alf

Jag har ikväll tittat på Sverige's och kanske världens skickligaste debattledare, Belinda Olsson.

Hon ledde en hel debatt i TV om det meningslösa våldet i Kortedala, utan att med ETT ENDA ORD beröröra den verkliga orsaken till problemet. Stark gjort!

2012-04-06 @ 00:10:54
Postat av: alf

Starkt gjort!

2012-04-06 @ 00:13:15
Postat av: Göran Andersson

PK-journalister och sjukläverpartiernas representanter tycks vara samma andas barn. "Den fria fostran" är högsta mode från 70-talet och det har satt sina spår i så gott som alla delar i samhället. Var de mjäkiga fasonerna kommer från är dock svårare att uttala sig om. Ett är dock säkert, de har aldrig hört talas om att OMGÄRDA SINA HANDLINGAR MED REDBARHET.

2012-04-06 @ 00:35:33
Postat av: OT

Vad skall man säga annat än "Keep The Change" - Hank Jr. http://www.youtube.com/watch?v=cDvBmWOf8m0

2012-04-06 @ 00:37:58
Postat av: Anonym

2012-04-06 @ 00:59:47
Postat av: OT

Kom inte här å spela Allan sade min far mången gång, men håll med om Allan är bra.



Allan Edwall - Visst är det bätter men int' är det bra: http://www.youtube.com/watch?v=Lvpl9madYNw

2012-04-06 @ 01:21:37
Postat av: OT

Visdom kommer inte lätt, vilket vi som har gått igenom en skilsmässa vet.



Tillägnad min son...och jämställdheten,...



Allan Edwall - Du och jag: http://www.youtube.com/watch?v=cIwy4Qjdouc

2012-04-06 @ 01:29:55
Postat av: Magnus S

På Kortedala torg ingrep ingen. Detta debatterades ivrigt i kvällens "debatt" med den berömda osynliga elefanten ständigt närvarande. Svenskarna är för fega kort och gott var sammanfattningen.



Men min tanke är att på Kotedala torg befinner sig i stort sätt enbart kulturellt främmande människor som inte bryr sig om en ensam gammal svensk man som försvarar sin hund blir misshandlad.



Vad är det för verklighetsfrånvarande folk svt bjuder in till studion? Clownen Manne från rättvisepartiet fick vara med men inte Ekeroth..

2012-04-06 @ 01:39:30
Postat av: Fredrik

Man talade om brottsoffret i 1 minut sen kom civilkurage in i bilden som med all respekt inte verkar finnas i vissa människor. Bedrövligt

Sen var de samhället,skola och vi skattebetalares fel att dessa 7 st ungdomar beter gjort denna vedervärdiga gärning? Är detta för något?



Sen en massa vänsterflummare som sitter och närpå tar ungdomarna i försvar.Högmodet pulserar i studion och en efter annan märker att säger jag saker som anses PK så då får jag applåder. Det blir värre och värre och hela programmet avslutas med applåder över hur duktiga man varit! Ser kvinnan som är vän med den misshandlande i bild och hon applåderar men samtidigt så talar ansiktet ett annat språk..Hon skäms nog idag för att hon inte bara släppte på ventilen och skrek rakt ut!



VAD I HELVETE ÄR DETTA FÖR MÄNNISKOR!!??

vAD GÖR NI MED LANDET POLITIKER!!??



Polisen kom även han med floskler menkan man lite beteende vetenskap så kan ni fråga nån annanrs om varför han inte kunde titta upp när han talade. Han halkade in på individernas ansvar med när de ej gick hem så var vi tillbaka till fritidgårdar och sedvanliga lögner.



Sen satt de nån råkommunist och halvt försvarade det organiserade tiggeri som finns med nåt påhittat argument om att det var rasism mot zigenare. Men en moderat politiker hade svar på tal.Polisen sa inte ett ord.Man valde att vara tyst pga av att detta tiggeri är till 99% organiserat men anses inte PK att tala om pga av att de är invandrare som gör det.



Ligor som rånar våra äldre,stjäl koppar som kostar samhället över hundratals miljoner varje gång när tågtrafik står still.Så jag hoppas innerligt att svensken tar sig i kragen 2014 och röstar SD som kan bli en stark motpol till detta vansinne som sker idag.



Skäms över hur illa vi behandlar och visar vår respekt för brottsoffren.

2012-04-06 @ 06:16:37
Postat av: jägarn

Jag ser aldrig på SVT därför undrar jag om Aftonbladets stjärnreporter fanns med?

http://www.friatider.se/brist-pa-fritidsgardar-bakom-misshandeln

2012-04-06 @ 07:05:24
Postat av: Fredrik

Fakta baserat på PK statistik.

Inte konstigt att man ser hur våldet ökar men samtidigt som man undrar om politiker lever på samma plan för när man hör dessa så sjunker kriminaliteten i Sverige?



Men som sagt

De högsta polischeferna har också chefer och det är den politiska eliten som sätter dagorndningen.



Och vill man driva igenom något så gör man det.

Är den vansinniga invandringen " bra" så får vi framställa den i bra dager.



Direkt mygel med statistik som man sen baserar

sina fakta som man politiskt lägger fram.



SD 2014

Postat av: Info

SVENSKA MEDIERS RAPPORTERING FRÅN KORTEDALA



har sin motsvarighet i danska mediers rapportering från upploppen i Århus nyligen, vilken kan följas här:



http://www.tryckfrihet.com/mediernas-manipulerande-i-arhus



BELYSNING AV ANNAT MÖRKANDE



Kanske innebär ett litet nyhetsinslag i Sveriges radio idag en del av lösningen på gåtan. På gåtan, varför Sjupartiet med strategerna Schlingmann, Reinfeldt och Ferm i ledningen med jämna mellanrum ivrar för villkorslös amnesti åt en ständigt ökande skara av ”papperslösa” (illegala) invandrare.



Att Svenska kyrkan spelar med i och med sitt programmatiska gömmande av ”papperslösa” i Godhetens namn förklaras av dess snarare statspolitiska funktion än av människokärlek..



Ett illegalt tillskott av utlänningar i landet påskyndar helt enkelt den av Sjupartiet önskade avvecklingen av Sverige som nation och svenskarna som ett sammanhållet folk bland andra. Reinfeldts ofta uttalade önskemål i denna riktning behöver inte upprepas ännu en gång.



Vad Sveriges radio kunde meddela idag var hur s.k. kriminella (invandrarstyrda) gäng nu hastigt ökar sitt inflytande på helt nya områden, nämligen sådana, där stor kontanthantering förekommer. Här utgör en växande tillgång på illegal, billig arbetskraft en nödvändig förutsättning.



Jag citerar:



– Vi ser mer och mer i vårt arbete hur kriminella går in och driver rörelser i kontantintensiva branscher. Det kan vara tvätterier, kaféer, restauranger, frisörer, allt som ger kontanter. Det har utvecklats lavinartat på senare år, säger hon. De här människorna arbetar brett och hänsynslöst, beter sig som parasiter. - - - Kontanterna använder de kriminella till narkotika, vapen och i vissa fall även till människohandel.



Enligt Sofia Sjöström utnyttjar de kriminella nätverken papperslösa som kan tjäna runt 25 kronor i timmen och arbeta 13 timmar i sträck.”



Hur mycket ”nätverket” Ingen är illegal”, bildat på Färnebo folkhögskola, numera erhåller i statligt och kommunalt stöd är f.n. okänt. ”Ingen människa är illegal var en av de drivande organisationerna i kampanjen Flyktingamnesti 2005 vilken resulterade i - - - ca 17 000 uppehållstillstånd till människor som tidigare fått avslag på sin ansökan.” (Wikipedia.)



2012-04-06 @ 08:09:40
Postat av: Óbserver

Så fick vi då återigen i statstelevisionen se en svensk variant på det "Sanningsministerium" som Orwell beskriver i sin roman 1984.Det var en uppvisning i hur impregneringen av "rätta" uppfattningar av medborgarna går till.Varför långa s.k. debatter?Det räcker med att visa en tablå under någon minut över de korrekta ord som ska användas i vad som underligt nog kallas en diskussion och sedan är programmet klart.Den ensidighet som vi fick se kan endast ses i vårt land.I våra nordiska grannländer har man förståndigt nog undvikit att hamna på svensk nivå av hänsyn till medborgarna och det demokratiska systemet.

2012-04-06 @ 08:14:59
Postat av: Magnus Andreasson

SVT Debatt - programmet jag avsiktligt undviker, för jag orkar nämligen inte se mer PK-trams. Det måste vara intressantare att kolla när färgen torkar på en nymålad vägg.

2012-04-06 @ 08:17:35
Postat av: Hulda

Det var det mest vidriga Debatt-program jag sett. Jag blev fruktansvärt upprörd.

Så fegt och tillrättalagt att man mår illa.



Bara lite försiktigt omnämndes att ungdomarna som grovt misshandlade Kalle var "av utländsk härkomst".

Allt var lärares, samhällets, kommunens, mm.mm. fel.

Nu ska jag greppa yxan och hugga ved. Det brukar efter några timmmar ha en lugnande effekt. Men idag är jag tveksam...

2012-04-06 @ 09:04:34
Postat av: Repell

Favorit i repris

Den socialt anpassade Rinkeby grabben"gick som vanligt och slog dank om dagarna och sparkade förströtttill en flaska på backen som gick sönder och en Ande framträddesom lovade honom att uppfylla tre önskningar, för att han blev befriad ifrån flaskan.



Jag önskar att jag var på Hawai

och Anden uppfyllde hans önskan



Nu fattas det bara lite brudar att förlusta sig med

och Anden uppfyllde hans önskan



Grabben började att älska med tjejerna

och hade det mysigt länge och väl.



Anden började bli otålig och sa till honom,

du har en önskan kvar och vad önskar

du dig då som en sista önskan?



Jag skulle önska att jag blev ekonomiskt oberoende

i resten av mitt liv!

Och vips så var grabben tillbaka till Rinkeby.

2012-04-06 @ 09:23:56
Postat av: Repell

Thoralf



Du sympatiserar inte med ND som givetvis är mer eller mindre förståeligt, eftersom de hade fräckheten att bryta sig ut ur SD som dåtid också var förståeligt, med det klientel i styrelsen som endast såg en hägrande riksdagsplats framför ögonen som en personlig vinning!



SD har ju skärpt sig betydligt genom åren och tagit fasta på att vara ett seriöst parti som bör glädja oss alla antingen vi är medlemmar eller sympatisörer och faktum är, att vi har ND att tacka för detta som visade oss vägen!

2012-04-06 @ 09:34:03
Postat av: Svensson

Ja helt rätt, varför gör invandrar föräldrarna inget åt deras barn. Klarar dom inte av det, är dom inte lämpade att vara föräldrar ? Ge även föräldrarna ett straff, när deras barn begår brott, för ibland tycks dom strunta i att deras barn begår brott. Bra inlägg Thoralf, som vanligt. Glad Påsk Mvh Svensson :)

2012-04-06 @ 09:49:45
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: S-E Karlsson

Hopp mellan ämnena : Nu när det ska komma 2000 somalier varje vecka till en början med fram till jul i år ,så tycker jag bönderna ska passa på att ragga drängar det sägs ju att bönderna har svårt att få tag i arbetskraft ,här är väl ett gyllene tillfälle !

2012-04-06 @ 10:01:25
Postat av: Bengt Lundström

Under många år har det nu ältats om den ökande grova kriminalitet som plågar Sverige av personer som aldrig borde ha blivit födda. Här några förslag: Skärp straffen betydligt och utvisa flitigt i förekommande fall. Inför dödsstraff för vissa brott. Kopiera Amerikanska lagar och straffsatser. Fängelsestandarden kan lugnt sänkas till t.ex Rysk nivå. Sluta med allt gaggande om mänskliga rättigheter / människovärde för dem som utfört grova våldsbrott mot oskyldiga personer. Upprätta i stället arbetsläger med hårt fysiskt arbete och strikt disciplin för de oförbätterliga oavsett etnisk tillhörighet. Vägran att arbeta även i arbetslägret skall medföra att maten dras in, varvid problemen troligen löser sig av sig själv...

- Kort sagt, skärp de svenska straffen så, att brottslingar, infödda eller"importerade" / hitresta tänker efter innan de begår våldsbrott. Och låt dessutom hela Världen veta vad som gäller.

2012-04-06 @ 10:06:20
Postat av: G Upp

Angående att ingen ingrep då barnens lätt förstådda frustration tog sig uttryck :



Låt I vara antalet personer som ingrep.

Låt D vara antalet personer som befinner sig i eller nära döden.



D = 1 + I

2012-04-06 @ 10:08:33
Postat av: Hacke

Om det inte varit för skiften på programledarposten och lite nya ansikten i studion hade detta lika gärna kunna varit ett debattprogram för 20 år sedan. Samma floskler till intet förpliktigande och samma eviga beröringsskräck för kärnfrågan.

Detta när samhället under samma period gått mot en närmast kaosliknande situation. Undrar om någon ur pk-etablissemanget ens reagerar när vårt nya frälse med dagens utveckling inom en inte alltför avlägsen framtid tar över hela tv-huset i direktsändning.

Då är det definitivt slutdebatterat - även på dessa pseudotillställningar.



2012-04-06 @ 10:30:05
Postat av: Lotta

Vidrigt att se individen som satt och flinade i studion när man "diskuterade" den grova misshandeln i Kortedala. Muppen från rättvisepartiet? Kom som vanligt med floskler om nedlagda fritidsgården och annat trams men fick omedelbart svar av sossen om att ingen stadsdel fått så mycket pengar som Angered. Flest fritidsgårdar hade de också. Visst känner man igen gödslandet med pengar över områden som detta men man kan undra, till vilken nytta? Hörde någonstans att man plöjt ner miljonbelopp i Hjällbo i upprustning av bostäderna som nu åter är i nästan lika dåligt skick som innan renoveringen. Vad kan det bero på? Kan det, hemska tanke bero på att en del folk av utländsk härkomst inte klarar av att bo i en modern lägenhet? Hur bodde man exempelvis i hemlandet? Kommer allt för väl ihåg när man använde Rasta i Kalmar som flyktingfrläggning. När alla "flyktingar" lämnat Rasta var det inte frågan om att renovera lokalerna, vilket är konstigt i sig att man skulle behöva men man var tvungen att sanera. Att sedan skadegörelsen och vandalismen dessutom är hög gör det svårt att förstå nyttan med att plöja ner miljoner i områden som detta och flera andra.

2012-04-06 @ 10:45:39
Postat av: Tony Ingman

S.E Karlsson.

Inte kan man använda begåvnings reserven av somaliska skäggebarn till så simpla jobb som

bonddrängar. Dom som är utbildade till Raketforskare och vetenskapsmän, nej dessa vinstlotter måste användas varligt så att nationen

ska kunna blomstra i framtiden!!

2012-04-06 @ 10:45:50
Postat av: Lotta

Håller med Tony Ingman. Dessa raketfoskare är väl de som omedelbart planet slutat rulla har jobb i Slöddertälje i Astra Zenekas lokaler. Jan Björklund stod ju och himlade med ögonen på nyheterna härom kvällen om att han hoppades att medicinforskningen, som man nu skall storsatsa på kommer locka hit de främsta forskarna i världen.

2012-04-06 @ 10:51:48
Postat av: Tony Ingman

Ynkliga figurer som sitter och flinar över misshandeln i Kortedala, men hans förstånd är säkert inte högre än så. Lika ynkliga är dessa

vänster figurer som lägger ner sin frenesi på

att försvara dessa djupt störda mena idioter,

men som inte ägnar offren och dess anhöriga en

tanke. Och precis lika ynkliga är SVT, som bara bjuder in vänstertöntar som sitter och applåderar

i sådana bisarra ämnen, men dom är för fega att bjuda in vanligt folk, för man är skiträdd för deras åsikter! Jag anser att Svensk Massmedia beter

sig kriminellt!

åsikter över

2012-04-06 @ 11:06:44
Postat av: S-E Karlsson

Tony Ingman , tänkte inte på det .

Glad-Påsk !

2012-04-06 @ 11:49:22
Postat av: Nemo saltat sobrius

Thoralf.



Du har noterat något som jag också har märkt. Nästan alltid är det med någon från Rättvisepartiet Socialisterna? Skall man gå efter valresultatet så representerar de 0,03% av väljarna. Med samma logik så borde Nationaldemokraterna vara med betydligt oftare om än kanske inte lika ofta då de fick 0,02%?



Värt att tänka på är att F!, representerar endast 0,2% av väljarkåren vilket gör att de får ett fantastiskt utrymme för sitt sätt att se saker? Tyvärr ofta utan att ifrågasättas, ge exempel, konkritisera eller faktagranskas.



En annan reflektion som jag också undrar över är att man frågar sig var alla fäder, kusiner, farbröder mm är när det gäller att hålla sönerna i schack? Med tanke på vilken koll dessa har på sina döttrar och vad de har för sig kan man inte annat än dra slutsatsen att sönerna har familjens godkännande i detta. Eller i alla fall tills man åker fast.

2012-04-06 @ 12:24:20
Postat av: Jonas

Man undrar ju om de som fortfarande tar upp fritidsgårdar som argument tror på det själva. Det finns fritidsgårdar. Det finns ungdomsdiscon, idrottsklubbar, integrationssatsningar till vansinne, pizzerior och en massa annat i alla förorter. Ibland brinner de ner, men det är inte i brist på en fritidsgård som den brinner ner. Problemen ligger i något annat.

2012-04-06 @ 12:25:47
URL: http://www.realisten.se
Postat av: jägarn

Film tajm i påsk. http://www.youtube.com/watch?v=g5VjuPsT-84

2012-04-06 @ 12:35:55
Postat av: Helge

Appropå oviljan att ingripa.

Vem går in i en vargflock för att frånta vargen sitt byte, inte jag.

2012-04-06 @ 13:20:39
Postat av: jägarn

Så här på hundraårsdagen av Titanics förlisning kan vi se att det går samma väg med Alliansen. Barbarens uppgör med Mp:s snortare om invandringen har gjort att barbaren mister både makt och fru. Uppgöret med Mp innebär att vi får in 100 000-200 000 analfabeter från Somalia årligen. Barbarens jättetabbe kommer att gå till historien.

2012-04-06 @ 14:24:54
Postat av: Robin Shadowes

Jag vill se chain-gangs a la USA. Så vintertid kan dom kriminella nybyggarna gå längs vägarna och skotta snö, sammanlänkade med kedjor och med beväpnade vakter som övervakar. På somrarna kan dom göra nåt liknande, gå och luka utefter vägkanterna istället. Åtminstone gör dom då någon nytta, dessa nybyggare. Låt dom arbeta i sitt anletes svett med hårt kroppsarbete. Låt pengarna för detta arbete sedan gå till brottsoffren. Själva får dom nöja sig med vatten och bröd.

2012-04-06 @ 15:15:08
Postat av: Calle

Överfallet i Kortedala är inget annat än ett hatbrott och skall så benämnas. Straffpåföljden för sådana brott är högre. Ingen tror väl att dessa 8 arabglin hade gett se på en 60 åring med arabisk etnicitet? Ponera att det varit 8 pursvenska glin som misshandlat en äldre arabisk man, då hade det kallats hatbrott med stort H.

2012-04-06 @ 15:44:55
Postat av: SM811

Jag är stolt att fått växa upp i en kultur där man aldrig slår en äldre man och aldrig en kvinna. Den kultur som dessa kriminella kommer ifrån skulle aldrig få komma in i Sverige. Om de så skulle vara fallet skulle de gå en kurs i svenska normer, lagar och regler. Därefter skulle de skriva på ett kontrakt att om de bryter mot våra regler är det returbiljett på livstid som gäller.

2012-04-06 @ 15:57:22
Postat av: SM811

@Calle

Helt rätt. Jag blir så förbannad på dessa politiker som kränker mig bara för jag är svensk. Sedan vurmas det och kan ösa ut hur mycket pengar och resurser som helst bara det går till invandrare medan soppkön växer i Stockholm och pensionärerna skall ha mindre resurser och betala mer i skatt än andra grupper.

2012-04-06 @ 16:02:33
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Brand ute Berga Berga centrum.....

2012-04-06 @ 16:17:42
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Vi tror att killen som flinade/log blev nervös när mic och sådant kom för nära honom och då skrattade

Kanske har vi fel ,men vänta Gubben och Gumman har aldrig fel som den numera helt uttrötade av utlandsresor AW Svensson brukar skriva.

2012-04-06 @ 18:05:06
Postat av: Hulda

ND må vara lite märkliga och jag håller inte med dem, men de rör om i "grytan".

Att kalla Vänsterextremister för "motdemonstranter" och legitimera deras åsikter och gärningar upprör mig våldsamt.



Under tiden ligger Kalle på sjukhus och kämpar för sitt liv..

2012-04-06 @ 19:26:05
Postat av: MakingBacon

Men de hade ju ingen lokal.......



http://www.youtube.com/watch?v=WMZdA-b2Vdw



Owe Thörnqvists låt från 1981 som är förbjuden att spelas i Sverige radio blir mer aktuell för varje dag.



http://www.youtube.com/watch?v=drXDFQaok1U



PS. ringer ni in till något program där ni får önska en låt så försök att önska denna.

2012-04-06 @ 19:34:52
Postat av: Stefan A

Mycket "vitt" i studion denna gång, och inga hucklen...märkligt..annat när det blir kravochtyckasyndomdebatt,rektorn var en märklig figur tog på sig ansvaret för vad ungdomarna gjorde på en söndag t.o.m., annars var det de väntade blajet om man hörde något genom klampet från den osynliga elefanten. Skamligt av de ickedemokratiska och våldsbejakande sk. motdemonstranterna att utnyttja denna tragiska händelse för sina suspekta syften och belasta polisväsendet med helt onödiga kostnader, hade de verkligen varit fredliga hade heller ingen polisbevakning behövts...shame on you...

2012-04-06 @ 20:16:24
Postat av: Tony Ingman

Jonas:



Problemet för dem som yrar om fritidgårdar är att

dom helt saknar argument, därför det pinsamma tjatet om dessa fritidsgårdar och socioekonomiska

skäl som orsak till kräkens beteenden!

2012-04-06 @ 20:29:18
Postat av: OT

Lite nostalgi för svenska DDR agenter - "Trafikmagasinet besöker DDR 1985": http://www.youtube.com/watch?v=SpQxb4NHH4c

2012-04-07 @ 00:48:21
Postat av: Ronny

Med tanke på detta klagande från "nysvenskar" som bor i s.k.utsatta områden, tycker jag att det är underligt, att dom svenska ungdomar som växte upp i dessa områden under 50-, 60- och 70-talen inte höll på med bilbränder, skol och fritidsbränder, skottlossning, m.m. . Visst är det underligt.....!?

2012-04-07 @ 11:27:13
Postat av: jägarn

Manifestationen mot våldet på Kortedala torg stördes som vanligt ut av träskvänstern. SD får alltid sina torgmöten utstörda av dessa störda element. Snart så har vänstern sina 1 maj möten.

2012-04-07 @ 11:52:09
Postat av: Kalle

""Sverigedemokraterna överväger att officiellt slopa nationalismen""skriver nätidningen Realisten.



ÄR DET SANT!!??



Länk till artikeln.

Postat av: Anonym

Kalle



Nu får du snart ge dig med ditt negativa tänkande. Inlägget är från september förra året.

2012-04-07 @ 13:08:10
Postat av: Kalle

Att det var från förra året har jag missat. Tyvärr

Ber om ursäkt.



Något verkar vara på gång inom SD eftersom SD har missat alldeles för många "öppna" mål i politiken på senare tid. Min nyfikenhet varför det blivit så är väckt!!!

2012-04-07 @ 13:16:31
Postat av: Lars-Inge

@ anonym



Tvivlar inte en sekund längre på att pseudonymen "Kalle" är en s.k. mullvad. Försöker inge förtroende, men hans egentliga syfte är att samtidigt få med något mer eller mindre negativt om SD i samma kommentar. Samma mönster upprepas i princip hela tiden!

2012-04-07 @ 13:23:33
Postat av: PMS

Suck,då blir det snart soffan,våra traditioner ska vi värna om.Partiet får snart börja vakna.

Glad Påsk

2012-04-07 @ 13:29:40
Postat av: Kalle

>Lars-Inge



Du har helt fel om mullvad. Det är jag inte. Har blivit besviken på SD i min kommun där de inte gör annat än att rulla tummarna på komunfullmäktiges möten. Är rädd och orolig att samma "sjuka" håller på att sprida sig inom SD.



Därför är jag ingen JA-sägare utan försöker mana på SD på mitt sätt att något.



Se på det här med kortedala. Kent Ekeroth klagade i sin blogg på att SD INTE var inbjudna till debatten i SVT. Varför då undrar jag. SD var ju inte inblandade. Det var ju Nationademokraterna som kallat till manifestationen i Kortedala och som borde bjudits in av SVT!!!



SD borde ställt upp och markerat och fördömt invandrarvåldet mot äldre på plats i Kortedala!!!



Inte ett ljud på SD sajt om att sossarna ökat mest i senaste mätningen. SD ökat näst mest. ALLA andra partier var förlorare. Inte ett ljud från SD nu under påsken när folk har tid att läsa på internet.



Det var några exempel på att SD har tappat farten. Hoppas bara att SD inte tappar STYRfarten.

2012-04-07 @ 13:36:59
Postat av: Tony Ingman

Den alltid lika lustige Ilmar Repalu gör på Fredagen en så kallat pudel om sina kontroversiella uttalanden om judarna i Malmö.

Jag har inte förstått hur utsatta judarna har varit, och så vidare. Du har skyllt förföljelsen av judar på skinheads och Nazister, men judiska församlingen säger att det är folk från Mellanöstern? Då kommer nästa konstiga svar från

Repalu. Om vi kollektivt skuldbelägger Palestinier eller Muslimer så gör vi precis samma fel som rasisterna, det är enskilda individer som begår brott??? Jaha men om nu dessa enskilda individer råkar komma från Mellanöstern, som judiska församlingen påpekar, då ska detta inte sägas??

Hade det hörs bättre i Repalus öron om dom sagt

att dom kom från Skurup? Tänk om det varit Sverige demokrater som gjort dessa hatbrott då hade ju inte Repalu kunnat sagt att det var Sverige demokraterna som låg bakom för då faller hans resonemang platt till marken, man kan väl inte

skuldbelägga 6-7 hundratusen SD personer? Eller kan

man det ILMAR REPALU?

Den mannen borde ta en tyst vecka, för varje gång han öppnar munnen, så hoppar grodorna jämfota!

2012-04-07 @ 13:40:38
Postat av: Lars-Inge

Beträffande "Kalle" så är allt förutsägbart, säger bara Puuh och hoppar över hans kommentarer!

2012-04-07 @ 14:03:04
Postat av: Kalle

>Lars-inge



Förstår att det blev för mycket för dig. Det är inte lätt här i livet!!! Läs kommentaren så kanske du förstår lite mer.

2012-04-07 @ 14:13:36
Postat av: Hulda

Tony Ingman..

Repalu sitter i ett skruvstäd. Han måste fixa Muslimröster till Partiet på riks och i kommunen.



Han måste samtidigt skydda Judarna mot Muslimska attacker. OCH behålla makten i Malmö. OCH uttala lagom stöd till Judarna UTAN att reta upp stadens Muslimer...



Problmet är att "Svensson" börjar vakna till och inse vidden av "mångkulturen".

Så han sitter bara kvar till valet 2014.

Historiens dom över honom och hans Parti kommer att bli hård.

2012-04-07 @ 15:27:11
Postat av: Erik

Tips på en annan bra SD-bloggare som är aktiv och duktig:



http://thereseborg.wordpress.com/2012/04/06/film-fran-sd-kvinnors-arsmote/

2012-04-07 @ 15:45:12
Postat av: Rune

"Postat av: Erik

Tips på en annan bra SD-bloggare som är aktiv och duktig:"

----------------------------

Jo! Hon är duktig. Men hon har också skurit ner på sitt bloggande som flera andra SD-politiker.

Jag ger "Kalle" rätt här att det blivit rätt tyst från SD. Från jul och nyårshelgen är mitt intryck.

Jag undrar ju förstås varför? Inte bra, det kan lämna fältet öppet för ryktesspridning.

Som jag ser så är det bara Thoralf och Robsten som knegar på med i stort sett dagliga inlägg. Mycket bra av dem.



2012-04-07 @ 19:31:45
Postat av: Funtaren

Ang "Kalle".



När en person refererar till "Realisten" som källa för sin information är ju hemvisten uppenbar. Han är uppenbarligen en ND/SvP-sympatisör som vill svartmåla SD. Nog för att det finns en del att säga om att släppa fram dessa tomtar så att deras argument kan malas sönder, men det börjar samtidigt bli tröttsamt.



Thoralf, du har varnat honom en gång. Vad sägs om att stänga av honom?

2012-04-08 @ 15:13:51
Postat av: Maria Lindström

Det är alltid någon annans fel i dagens samhälle. Det spelar ingen roll att lekparker har blivit uppförda i samma konstruktion i 7 årtionden, när någon gör sig illa på lekplatsen så är det kommunens fel - att sen att mamma/pappa befann sig djupt involverad i WordFeud har inte med saken att göra. Det var faktiskt kommunens fel att barnet for med näsan först ner i sanden när HEN valde att åka med huvudet först ner genom rutschkanan.



Likaså är det alla andras fel att 14-17 åringar får för sig att det bästa man kan komma på en dag är att reta och kasta saker på en hund så att dess ägare tappar besinningsförmågan och verkligen ger sig på minst 5 personer helt besinningslöst så att de måste försvara sig genom att sparka honom helt livlös. (för det är ju den tappningen vi har fått genom PK-media, det var ju mannen som attackerade först med sånt fruktansvärt våld!!).



Det låter ju som en historia för blaskorna...



Själv har jag sedan länge tappat förtroendet för sagda blaskor.



Jag föredrar de alternativa medierna, jag jämför dom med de traditionella och bildar min egen uppfattning - och tro mig - gammelmedia har inte längre någon trovärdighet i mina ögon.



Jag menar - om ungar kan sparka och slå ihjäl en gammal man för att han försvarar sin hund (för det är jag övertygad om att han gjorde), så är det inte statens fel, det är inte kommunens fel, det är inte ens skolans fel - det är föräldrarnas fel... för om deras ungar kan visa sån våldsamhet mot både djur och människor - det kommer inte bara upp som en kantarell ur jorden - sådan våldsamhet odlas av andra - och jag hoppas och ber till vad än som kan bes till att sådan våldsamhet inte odlas av stat, skola, kommun...



Ock kväver man inte sån här våldsamhet i sin binda - utan låter det gro vild för våg - då har man problemen vi har idag.



Ska vi försöka bli av med denna hemskhet - ja då måste vi stå fast vid att dessa ungdomar med deras familjer ska bli utvisade ur Sverige. Mamma, Pappa, Syskon - hela högen - sätta ner foten som för att säga - Vi Tolererar Icke Detta!



Tyvärr så är det väl en våt dröm för en annan att så kommer att ske - nej dessa marodörbarn kommer väl att få 2-5 år... OM de nu döms...

suck



Med Vänliga Hälsningar

Maria Lindström

Gyttorp/Nora



2012-04-10 @ 18:34:09
URL: http://trollmia.bloggo.nu/
Postat av: Stefan Piksson

Bra skrivet Thoralf!



Blir så trött på det PK-samhälle vi lever i! SD är det enda partiet som vågar sätta ner foten!

2012-04-27 @ 07:52:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0