SEX FRÅN AFGHANISTAN UTVISAS FÖR GRUPPVÅLDTÄKTEN

Jag har nu skummat igenom domen från Eksjö Tingsrätt när det gäller domen mot de afghanska män som begick gruppvåldtäkten i Mariannelund.

Som jag befarade utvisas inte Rafi Bahaduri, utan han döms till sex års fängelse. I domen sägs inget om hans tidigare brottsregister och det är något som jag finner mycket märkligt. Läs mitt gamla blogginlägg med foto.

Jag har ställt frågan till åklagaren på vilka grunder som han inte yrkat på utvisning för Rafi Bahaduri. Hans svar kommer troligen ligga till grund för en kommande motion i riksdagen för att undanröja denna begränsning av möjligheten till utvisning av en medborgare från Afghanistan.

Rafi Bahaduri förtjänar med råge en utvisning på livstid från Sverige och definitivt ett längre fängelsestraff än sex år, vilket i praktiken innebär fyra år. Det dubbla hade varit önskvärt med efterföljande utvisning till Kabul. Han döms också att betala ett skadestånd på 175000 till brottsoffret. Men eftersom han redan har stora skulder hos kronofogden kommer de bara läggas på hög hos fogden, där de numera lär överstiga 300000 kronor och merparten utgör skadestånd från domar.

De övriga skall tillsammans utge ett skadestånd på 300000 kronor till brottsoffret. Därmed tilldöms hon totalt 475000 i skadestånd. Tyvärr är nog verkligheten den att hon inte kommer få en enda krona från någon av dessa våldtäktsmän. Så ser tyvärr det svenska rättssystemet ut.

En annan märklig omständighet i domen är att Eksjö Tingsrätt underkänner det födelsedatum som gäller för Rustam Ghafory, enligt personnummer skall han vara född 900578 ? Men Eksjö Tingsrätt bedömer honom som yngre än 21 år och sänker därmed fängelsestraffet till 4 år och 6 månader.

Citerat från domen.

”Beträffande Rustam Ghafory, som också döms för grov våldtäkt, föreligger viss
tveksamhet beträffande hans ålder. Enligt den skelettröntgen undersökning som advokat Génetay gett in till tingsrätten framgår att han bedöms såvitt avser hans skelettutveckling som vuxen. Tingsrätten har ingen annan uppfattning beträffande detta. Viss tveksamhet råder ändå om Rustam Ghafory är över 21 år. Med hänsyn till denna omständighet finns skäl att döma Rustam Ghafory till ett något lägre fängelsestraff eftersom han får anses var under 21 år.”

Trots att han enligt skelettröntgen bedöms som vuxen fastställer tingsrätten att han inte är 21 år. Har tingsrätten tagit intryck av alla ensamkommande vuxna barn som inte är 18 år?

Barometern försöker i sin artikel väva in en helt annan vinkling, inte särskilt förvånande.

Östran.

Det är också märkligt att Höglandsnytt som rapporterat mycket utförligt om fallet på sin webbplats nu inte kan nås. Sidan fungerade fram till lunchtid med förefaller sedan ha blivit överbelastad eller hackad.

http://www.hoglandsnytt.se/

Idag har det röstats om en hel rad förslag angående Migration och asylpolitik i riksdagen.
Något som i flera avseenden har kopplingar till domen vid Eksjö tingsrätt.

Det har gällt flyktingpolitik, tidsbegränsade uppehållstillstånd, åldersbestämning, asylprocessen, utvisning på grund av brott, visering (visumkrav) och svenskt medborgarskap. Vi blev nedröstade med 299 emot och 19 för vid varje omröstning. Läs mer på följande länk om SfU10

Se David Långs utmärkta anförande vid den aktuella debatten ovan.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Missa inte dårarnas parad i riksdagen och njut av SD:s Långs anförande.

Postat av: Lassekolja

Stackars små vilseledda afganer.....?

Jag hörde att dom skulle utvisas under 15år!?!? Varför just 15??? Dom har absolut INGENTING här att göra NÅGONSIN!!!!!

Såg och hörde David Lång i Riksdagen idag. Han gjorde en lysande insats, han fick 7-klöver´n att låta som naiva dagisbarn, med risk att förolämpa barnen.

Postat av: s29

Innan svensk media får hem alla hästarna till stallet så har nog Sverige hunnit gå i ekonomisk konkurs.Att Sverige kommer bli ett fattigt land ser jag som oundvikligt,men varför bejaka all denna brottslighet?

2012-04-11 @ 18:21:02
Postat av: Hulda

Läste nu kommentarerna på SR Studio Ett,s hemsida.

Alla utom en kommentar som innehåller "utvisning" verkar blivit borttagna den senaste timmen.

U-ordet finns inte heller i undertexten till inslaget, bara fängelsestraffen.

Det kommer säkert att vara VÄLDIGT synd om gärningsmännen när batikhäxorna får uttala sig....

2012-04-11 @ 18:49:49
Postat av: Sven Dacke

Även kommentarer om nybyggda hus för Somaliska invasionen är borttagna så radions lyssnare kan inte längre lämna kommenterar på känt Nordkorea maner.Tänk som mycket ideer och influenser vi fått från Nordkorea, kanske dags att importera lite folk så vi får ytterligare kulturberikning.Förmodligen har SR medarbetarna varit där på studiebesökPostat av: Hulda

Sven Dacke..

Tittade på din länk nu. Alla kommentarer är BORTA. Tydligen jättekänsligt med dessa Somalier...

Då jag själv skrev en kommentar där, vet jag att bara några få kommentarer var positiva.

Men om de var ironiska eller bara grovt naiva är svårt att säga.

Folkets röst var definitivt kritisk.

Därför är folkets röst bortplockad....

2012-04-11 @ 20:12:10
Postat av: Anonym

Så här ser de ut. http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/04/11/domen-har-fallit-i-gruppvaldtaktsmalet-i-mariannelund/

2012-04-11 @ 20:29:44
Postat av: Nissolf

OT. Kors i taket, SD omtalas i en tidning!!!!

Det går tom att kommentera.

Postat av: Hulda

Borde inte denna fruktansvärda gruppvåldtäkt och allt annat kriminellt i och runt Migrationsverkets lokaler utmynna i ett antal frågor till ansvarig minister i Riksdagen?

Antingen av någon duktig journalist eller av en samlad opposition??

2012-04-11 @ 21:15:40
Postat av: PMS

Alla grova invandrande brottslingar ska utvisas på livstid.

2012-04-11 @ 21:22:10
Postat av: Magentan

Enligt bloggen Sweden Confidential ligger advokatkostnaderna just nu på 2 273 284 kronor som skattebetalarna får betala.Tvåmiljonertvåhundrasjuttiotretusentvåhundraåttiofyra kronor alltså, som vi betalar för advokatkostnaderna. Så tillkommer övriga rättegångskostnader, det finns ju mycket mer än advokater att betala för i och runt en rättegång samt under häktningstiden.Det skulle vara intressant att få uppgifter om alla sammanlagda kostnader för det här jippot. Så kan man multiplicera den kostnaden med alla andra rättegångsjippon där invandrare har varit inblandade och har befunnits skyldiga under de senaste 10 åren.

2012-04-11 @ 21:22:34
Postat av: mike

man börjar ju undra vad som krävs för att dömas till maxstraffet för våldtäktsbrott, om jag inte minns fel är det 10år som är max.

2012-04-11 @ 21:40:58
Postat av: Lotta

Man kan ju bli vansinnig för mindre. Återigen har ett oerhört grovt brott inträffat där utlänningar är gärningsmän och offren är etniska svenskar. På Rapport intervjuar man en psykolog som fråntar våldtäktskräken i Mariannelund ansvaret genom att påpeka att brottet begicks pga grupptryck, samma skitsnack florerade i den mycket grova misshandeln i Kortedala. Bara det vore nog men nu tycks man även, så fort nybyggare visa sin rätta sida snabbt plocka fram "artiklar" där främlingsfientliga påstås utnyttja dåden. Man får alltså inte uttrycka sin avsky mot grova brott av misstänkt rasistisk art för då kallas det för att främlingsfientliga utnyttjar osv. Vi får väl gå ut på gatorna och demonstrera mot rasism, denna gång vore det dessutom sant.

2012-04-11 @ 21:54:50
Postat av: Göran Andersson

Lotta !Psykolog är en omskrivning för djävulens advokat.

2012-04-11 @ 22:00:27
Postat av: Robert

Varför inte livstids utvisning? vill vi verkligen ha tillbaka sådana här män?

2012-04-11 @ 22:37:34
Postat av: Magentan

Angående min tidigare kommentar om rättegångskostnaderNär jag läste på Avpixlat om den gruppvåldtagna kvinnans förfärliga och plågsamma tillstånd även lång tid efter de råa övergreppen, kändes det ganska pinsamt att ha tjafsat om så världsliga ting som pengar i sammanhanget.

Å andra sidan hade alla de miljoner, som vi lagt ut på enbart rättegångskostnader i samband med olika invandrarbrott det senaste decenniet, istället kunnat användas för att mildra det elände många av våra gamla fått genomlida pga den dåliga bemanningssituationen i äldrevården, för att ta ett exempel.Citat från Avpixlat om den våldtagna kvinnans eländiga hälsotillstånd:

"Hela hennes tillvaro har varit i ett fortsatt chocktillstånd, mer eller mindre. Kvinnan mådde i början mycket dåligt, till den grad att hon tvingades sitta i rullstol och togs in för vård på en psykiatrisk klinik i Västervik i nästan en månads tid. Direkt efter övergreppen låg kvinnan vaken i två dagar med svullen mage och underliv. Tillika kunde hon inte kontrollera sin avföring under två veckor. Kvinnan hemsöks även (läs panikångest) av mardrömmar på nätterna. Hon vågar varken vara ute själv eller sova ensam. Kvinnan ska även testas för könssjukdomar längre fram."

2012-04-11 @ 23:40:29
Postat av: Cavatus

David Lång är enastående! Saklig, lugn, faktabaserad, låter med myndig stämma övriga partier schavottera. Vilket ess!

2012-04-12 @ 00:03:24
URL: http://korta.nu/flygblad
Postat av: Tobbe S

Hela historien höjer mitt blodtryck. Sällan man känner sådan ilska nu för tiden. Läste domarna som ligger utlagda på swedenconfidential (stavn?) och där står även advokatarvodena inskrivna. Varje advokat får i snitt 200.000:- för att försvara de här vidrigheterna till människor. Det borde bli i runda slängar 1.2 milj till försvarsadv. Ställ det i relation till skadeståndets 475.000:- Inte bara blodtrycket utan kräkkänslor också.

/TS

2012-04-12 @ 00:28:58
Postat av: mångkriminellt samhälle nej tack!

verkar vara kulturella krockar med annorlunda syn på kvinnan som leder till grova övergrepp på svenska kvinnor.till och med inkvoterade Läkare begår våldtäkter i tjänsten på svenska kvinnor!http://na.se/nyheter/orebro/1.1614431-rattegangsstart-mot-valdtaktsmisstankt-lakare

2012-04-12 @ 00:46:13
Postat av: Fredrik

David Långs anförande var de mest rakryggade jag sett på länge.Sen när man ser dessa klåpare i sjuklövern sitta där o skämmas.Som sagt! Kan man något om beteende vetenskap så studera dessas ansiktsutryck.. titta på kommunisttanten med armarna i kors o stirrande blick. Men många av de äldle männen skäms för dom vet att han säger sanningen och att de han gör är att vara sann politiker för Sverige och svenska skattebetalare!Tack David lång!Sen till media.. 6 års fängelse för denna våldtäkt.

Ute efter 4,kostar samhället 2000kr om dagen.SD 2014 är en självklarhet.

2012-04-12 @ 06:13:52
Postat av: Stefan A

Tårarna rinner som vattenfall när man hör dessa gooooda människor från sjuklövern, de är så gooda att de inte ens vill ta fram statistik på sin gooodhet, godheten verkar vara gränslös och ekonomilös,och det kanske man kan förstå om man själv har sitt på det torra, ingen av sjuklöverns politiker kommer någonsin att konkurera med invandrare om allt färre jobb,Lång har rätt multikulti har blivit som religös fundamentalism för sjuklövern, det behövs nog tyvärr en ordentlig ekonomisk smäll för att Sverige skall vakna.

2012-04-12 @ 06:40:21
Postat av: Ludvig

Vad synd om dessa ynglingar som inte har något att göra. Dom får nog mycket hjälp under fänglesetiden. Offret får inte mycket hjälp har man förstått. Och säkert har hon grillats hårt i förhör.

2012-04-12 @ 07:08:50
Postat av: Tonyingman

Varför ha tidsbegränsad utvisning på dessa kräk,

tror naiva godhets svenskar att deras syn på kvinnor, som utvecklats under tusentals år försvinner om dom utvisas på några år?

2012-04-12 @ 08:03:54
Postat av: Tonyingman

Det är många ord som inte får sägas i Sverige i dag. Men det tycks vara tillåtet, till och med

i Svenska domstolar att kalla kvinnor för horor,

sen spelar det inte någon roll om det är småflickor

eller gamla tanter. Det visar på två saker,dels

PK maffians otroliga feghet, och dels menafolks

förvridna kvinnosyn!

2012-04-12 @ 08:13:04
Postat av: Hacke

Glädjande att konstatera att sd oförtrutet jobbar vidare för ett bättre Sverige. Synd bara att man är så ensamma om att ha landets bästa för ögonen.

Historiens dom lär dock bli hård mot de som vänder sina egna invånare ryggen. Det första resultatet av det lär dom bli varse 2014.

2012-04-12 @ 08:18:17
Postat av: G Upp

"Sex från Afghanistan".

Var det medvetet?

2012-04-12 @ 08:44:48
Postat av: Sven Dacke

Företagare vädrar lukten av pengar i Växjö och flyktingindustrin går mycket bra, inte underligt att så många gillar invandring, i varje fall dom som snor åt sig av skattepengar.Och Rainfelt har snart gjort sitt för Saudiarabien och drar vidare till nya spännande utmaningar

.......................................

..........................................Exfotbollsproffset Ludwig Ernstsson kan tänka sig starta ett boende för ensamkommande flyktingbarn.

Ett lämpligt område att konkurrensutsätta, tror Sven Olofsson på Växjö kommun.

Postat av: AWSvensson

Sven Dacke, man kunde inte ens räkna till ordet ensamkommande förrän möjligheten att kommentera försvann, vilket tyder på vadå GoG.

2012-04-12 @ 09:54:32
Postat av: Sven Dacke

AW Svensson.Förmodligen är denna blogg hårdbevakad av Expo och liknade "demokratiorganisationer"

2012-04-12 @ 10:25:40
Postat av: så-fel-ni-har

Ack 'Stefan A' (06:13), så rätt du har.Men en 'ekonomisk smäll' räcker inte långt för att inducera en förändring. Någontging i paritet med Tyskland i maj 1945 behövs - och så illa (väl) kommer det sannolikt aldrig att bli.Sveriges land är som ett ruttet äpple, med skador på skalet, som kan skäras bort - så att kanske 10-15 % av fruktköttet kan konsumeras, men med ett ruttet kärnhus. Något förenklat uttryckt kan man våga påstå, att Sveriges land är GENOMRUTTET.Strukturellt, detta populära ord!, kan Sveriges land liknas vid "Jan Emanuel Johansson". All icke produktiv och icke tillverkande verksamhet med tillhörande ekonom i Sveriges land är uppbyggd kring asylverksamheten - dvs. tillhör det FLYKTINGINDUSTIELL KOMPLEXET. Detta kan inte reduceras, ty då sågas altför många ekonomiska grenar av, som olika medborgare sitter på - och på något sådant kommer man inte frivilligt att ställa upp.Även "Jan Emanuel Johansson" - här i miniatur representerarande den SVENSKA STATEN - har anställda, som genomskådar hans sjuka verksamhet, som dom likväl tvingas försvara och vara lojala mot för att klara sin egen försörjning. Genom led efter led ner genom hela samhllsapparaten är folk beroende av att det FLYKTINGINDUSTIELL KOMPLEXET vidmakthålles och tillåtes expandera.Rötan är altför vitt spridd i samhällskroppen - skulle försök göras att avlägsna rötan, blir det inte mycket kvar - kanske de tidigare omnämnda 10-15 %. Processen är inte reversibel och kan inte annat än tillåtas få forsätta - antingen redan nu eller litet senare är rötan totalomfattande, så att en slutgiltig kassation framtvingas.

[Kassation: från latinets cassare = förstöra, förinta, göra ogiltig]OM DET FINNS DET NÅGOT HOPP - HÄR I GODHETENS RIKE?VAD TROR DU?

2012-04-12 @ 11:42:36
Postat av: Jan

SD:s sympatisörer består till 84 % av män och 16 % av kvinnor. Bekräftar teorin att kvinnor är det smartare könet.

2012-04-12 @ 12:09:48
Postat av: AWSvensson

Säger mer om Jan än intelligensen hos väljarna.

2012-04-12 @ 12:11:55
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : I Kalmar som på många andra ställen gör kommunen om äldreboende såkallade servicehus till "trygghetsboende" dvs personalen tas bort.

Nu skall minsann inte gammelsvenne sitta på något "hotel" med personal och socialkontakt.

Däremot satsar man på hem för ensamkommande senast ett nytt på Slöjdaregatan.

Absolut bäst är är om Svenne bor kvar hemma med hemtjänst så länge den nu finns kvar.Man får nästan intrycket av av personalen prioiterats bort av kostnadsskäl.

Vart tar ala pengar vägen nuförtiden?Gubben o Gubben har tidigare skrivet lite ironiskt att Svenne kommer att få en otrevlig överaskning på hemmet pga av insatsen vid valurnorna,tydligen ligger det något i detta och det kom väldigt snabbt.Tänk om dom boende på tex Bärnstenen i Kalmar röstat socialdemokratiskt hela sina liv?Som man bäddar får man ligga på ålderns höst.2012-04-12 @ 12:28:10
Postat av: Hulda

Jan...

Ta debatten istället. Men du kan säkert inte.....

2012-04-12 @ 12:33:45
Postat av: Jan Carlén Söderman

"Vi blev nedröstade med 299 emot och 19 för vid varje omröstning."Lika underbart att vara gång läsa att SD inte har någon som helst makt i riksdagen.Och lika underbart att se att SD i de senaste opinionsundersökningar faller. Det blev bara 4 år i riksdagen för partiet "rasismen i slips"

2012-04-12 @ 12:34:50
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Personrånen duggar tätt i Kalmar numera i Kalmar.

Stort tack KF I Kalmar-2

Se Barometern

2012-04-12 @ 12:44:14
Postat av: AWSvensson

Hoppet är det sista som överge människan ,detta gäller även Jan,tyvärr få jag göra dig besviken ,detta är för Sverigedemokraterna inledningen på en lång riksdagsrepresentation. Man bygger för framtiden medan 7 klövern i desperata åtgärder med kortsiktigt tänkande skjuter problemen på framtiden , den dagen när de ska stå till svars kommer och då är väljarna inte nådiga .

2012-04-12 @ 12:45:54
Postat av: AWSvensson

GoG ,ja det lunkar på i gammal god stil i Kalmar ,lite rån och bränder blir lika naturligt som hundskiten som kom fram när snön smälte.

2012-04-12 @ 12:48:35
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : JCS är Jinges kompis frysboxen gäller.

2012-04-12 @ 12:50:47
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Bränderna är lite speciella omskrivs inte gärna om dom uppstått i känsliga områden.

2012-04-12 @ 12:52:36
Postat av: så-fel-ni-har

Titta på 'Jan Carlén Söderman' en representant för den svenska rötan, liksom Jan, om inte dessa två är en och samma person. 85% av svensk folket består av

av dessa nationens dödgrävare. Inte finns det något hopp - landet Sverige är dömt att gå under - som norra Europas RÖVHÅL - eller SOMALIA-ANEXET."Också gudarna kämpar förgäves mot dumheten."

2012-04-12 @ 13:19:07
Postat av: Tonyingman

Jan Carlen Söderman:

Ja inte fan hjälper det ens att ha två efternamn när

intelligenskvoten ligger i nivå med en Somalier.

Undrar om du tycker det är lika underbart 2014,

när SD erhåller mellan 15-20 % av Svenskarnas Röster??

2012-04-12 @ 14:19:44
Postat av: Thoralf Alfsson

Nu vill jag påminna om språket bland kommentarerna!Jag kommer radera kommentarer som inte håller en vettig nivå.

2012-04-12 @ 14:32:11
Postat av: så-fel-ni-har

Omskrivet efter censur av TABetrakta t.ex kommentatorn herr 'Jan Carlén Söderman' ovan, som en uppenbar representant för den svenska rötan, liksom 'Jan', om inte dessa två är en och samma person. 85% av svensk folket består av dessa nationens dödgrävare. Inte finns det något hopp - landet Sverige är dömt att gå under - som norra Europas ANUS - eller SOMALIA-ANEXET."Också gudarna kämpar förgäves mot dumheten."2012-04-12 @ 14:53:12
Postat av: Kalle

Migrationsdomstolen bröt mot EU-lag!!!"" Migrationsöverdomstolen (Kammarrätten) har i ett nytt avgörande konstaterat att Migrationsdomstolen (Förvaltningsrätten) brutit mot en överstatlig regel.[EU]"" skriver Realisten på nätet.VAD är det för råttbo vi lever när domstolar inte ens känner till alla lagar utan dömer felaktigt!!!Postat av: AWSvensson

Har Växjö redan börjat reservera lägenheter till somalier, kötid i detta område och utan möjlighet att kommentera. En tjänst som talar sitt tydliga språk om vad som skulle komma i kommentarerna.

Postat av: Lars Rosén SD KALMAR

Uppmanar nu alla som går i tankar att vilja göra något konkret. Gå från ord till handling, dvs ring SD och anmäl dig nu. Vi behöver dig. JA, Sverige behöver dig innan det är för sent. Vi behöver bli fler i Kalmar län. Kom nu, det är Svriges framtid det handlar om. Dina barns framtid. Eller som J F Kennedy sa " tänk inte bara på vad USA kan göra för dig utan vad du kan göra för USA. Anmäl dig och kom NU.

2012-04-12 @ 16:37:12
Postat av: Svensson

Nu vet vi alla Svenskar hur misslyckad Reinfeldt var som Statsminister, inga nya åtgärder. Han fyller bara på med mer invandrare, och arbetslösheten är konstant hög. Reinfeldt kommer kommas ihåg som ett stort misslyckande.

2012-04-12 @ 17:04:17
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: så-fel-ni-har

> Lars Rosén SD KALMARDET ÄR FÖRSENT!Tro inte på tomten!

Var realist!

Läs kommentaren kl 11:42

Titta dig omkring!Vad som nu kan sättas in är palliativa åtgärder.

I väntan på det ofrånkomliga frånfället.

Det finns ingen återvändo på denna sidan katastrofen.

Studera Affes senaste 'grafikstaplar'.

DET ÄR KÖRT!

Eller med bibliska termer: det är fullbordat.

2012-04-12 @ 17:11:18
Postat av: Lars Rosén SD KALMAR

Det fanns " muppar " som tyckte att USA:s köp av Alaska var en idiotaffär. Historien upprepar sig brukar man säga.

2012-04-12 @ 17:36:36
Postat av: så-fel-ni-har

Det fanns "muppar" i gamla Rom som menade att allt blir frid och fröjd om vi börjar umgås med goterna!Det fanns "muppar" i 3:e riket som trodde på en slutseger också efter Stalingrad.Det finns "muppar" i landet Sverige som tror att allt går att ordna, om massinvandringen upphör OMEDELBAR - och de kanske har rätt - men massinvandringen skall löpa vidare oreducerat - som bekant.

Skit i historien - lev i nuet!

Det kan bara bli j---igare.

Passa på att vara god - innan du tvingas bli elak!

2012-04-12 @ 17:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0