SETT O HÖRTTänk vad en höjning av politikerarvodena betyder för moderaterna!Till och med Barometern har uppmärksammat Johan Perssons märkliga uttalande.

Att Johan Persson avser mig och Jonas Löhnn (MP) är inte svårt att räkna ut. Visst skall vi tycka lite synd om Johan Persson när han får lite mothugg och det känns tungt som kommunalråd. Jag föreslår en time out på Mauritius enligt samma modell som kompisen Mona Sahlin. Som reselektyr föreslår jag några böcker om Kalmars historia, så kanske det även tänds ett Liljeholmens hos kommunalrådet.

Länsstyrelsen i Kalmar län har svårt att svara på frågor. Mitt öppna brev till landshövding Stefan Carlsson har inte besvarats på tre veckor, svagt!
För en vecka sedan ställde jag en fråga till länsarkitekten Kerstin Ainzou om man prövat detaljplanen för Gota Medias mediehus mot Kulturminneslagen men uppenbarligen vill man inte svara på länsstyrelsen. Ännu svagare!

Kommentarer
Postat av: Jonas

Mothugg är det sista gammelpartierna vill ha. Ni gör ett bra jobb i Kalmar!

2012-04-02 @ 10:49:58
URL: http://www.realisten.se
Postat av: jägarn

Törs vi hoppas på en vändning under galgen i slaskmedia. http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.904455-malin-lernfelt-inte-svart-eller-vitt

2012-04-02 @ 10:57:04
Postat av: Info

TILL JÄGARN: INGEN VÄNDNING I SIKTE HOS SLASKMEDIERNAÅtminstone inte om man får tro Sveriges radios veckoprogram. Eller är det ens "Sveriges" radio numera? Kanske snarare Zigenarnas radio:P1 Dokumentär: Flickan som rymde – en romsk kvinna berättar

P4 Barn/Junior och Radio Romano: Det magiska romska skrinet

Språket: Ortnamnen berättar resandefolket historia

Tendens: Ovälkomna i 1000 år

P3 Dokumentär: Jönköpingskravallerna 1948

Ekot granskar: Gatumusikerna som försvann

Kulturnytt krönika: Infruset romsk kulturår

Studio Ett: "Resande eller resande romer"

SR Minnen: Resande berättar 1953

Kulturnytt: Romsk kultur

Kosmo: Romer i Europa - om antizigansim, konst och klichéer

Kulturradion: Musiken smälter ju hjärtan

P4 Malmöhus: Övergrepp på romer ska kartläggas

Vetenskapsradion Forum: 500 år av resande

Radio Romano, Sveriges Radios romska redaktion

Radio Romano: Våldtagen romsk flicka riskerar att avvisas

Sisuradio: Dimitri Keiskins julkonsert

P1-morgon: Svårt för romer att få asyl

SR International: Romernas internationella dag firas världen över

2012-04-02 @ 11:03:42
Postat av: Da Capo - OT som brukligt

Den här videon är litet speciell. Den kräver egentligen inloggning för att du skall få se den. Men länken nedan borde fungera - även om den inte gör det i min egen KORRUPTA 'Internet Explorer 8' - i OPERA fungerar den förträffligt. Gör ett försök, men förbered dig på ett besök i helvetets förgård.

http://www.youtube.com/v/HQOKQ__3vQwTitta sedan på den här videon och betänk att det är samma pack - samma andas barn - Allahs barn, som agerar.

http://www.youtube.com/watch?v=4V-3cuF0y5s

2012-04-02 @ 11:44:54
Postat av: AWSvensson

Från att från början varit konungens befallningshavare i provinsen med uppgift att se till att konungens lagar efterlevdes så har länsstyrelsen blivit en förlängd arm till politikerna. Man sågar ju inte av den arm som föder en så länsstyrelsens beslut blir en expeditionsaffär för att tillfredsställa politikerbeslut.

2012-04-02 @ 12:22:52
Postat av: Tony Ingman

Ja en annan litteratur som denne Johan Persson kan få låna med sig på resa, är Julia Caesars bok "världsmästarna", den är väldigt innehållsrik

på sanningar om det nya Sverige, kort sagt en riktig nyttig läsning för ett kommunalråd , som

så många andra har lämnat verkligheten bakom sig,

och lever i sin egen insnöade värld.

2012-04-02 @ 13:06:44
Postat av: Kalle

"”Ilmar Reepalu är väldigt immun, de i Stockholm kan inte avsätta honom,säger Stig-Björn Ljunggren, ""S-märkt professor i statsvetenskap vid Uppsala universitet, till SvDDet är nog så med det mesta inom svensk politik att socialakrobaterna är immuna... även när andra myndigheter är inblandade som Länstyrelsen exempelvis.

Postat av: Svensson

Låter som Johan Persson inte vill göra skäl för sin lön, han vill trycka på knappar, sen är allt bra. Johan Persson har en väldigt hög lön, om man jämför med en vanlig Svensk arbetare. Den Svenska arbetaren jobbar var dag, för att få det ekonomiska att gå runt. Och sen klagar Johan Persson, på att han får lite mer arbetsuppgifter, Johan Persson skäms.

2012-04-02 @ 16:52:32
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tony Ingman

Jan Emanuel är inte bara en klippare, han har humor

också, han säger att han gjort en klassresa. Jaha

på skattebetalarnas bekostnad då i så fall.

Klassresa brukar annars sägas om dem som jobbat sig

upp från grunden, typ Ingvar Kamprad och några andra. När det gäller Jan Emanuel har han väl haft

god hjälp av politikerkompisar att få feta kontrakt

med Migrationsverket. Att sossar suttit som chefer

på Mig.Verket, är nog den största orsaken till att

Jan Emanuel kan titulera sig mång miljonär.

2012-04-02 @ 17:18:52
Postat av: Gubben o Gumman

Annars kan det väl vara trevligt i Mogadishu också ?

2012-04-02 @ 18:05:59
Postat av: Gubben o Gumman

Vi får väl ha förstålse för att Smedbytarzan e lite putt, när bla Alfsson kastar pinnar i framhjulet hela tiden,men sopor hör hemma i sopnedkastet så även i Köpingsvik,som man sa på "Norre Öland"

I sandlådan kastar starke Egon sand på sina 7 år yngre lekkamrater om dom inte gör som Egon vill.

Om du är medianställd så skall inlägget inte tolkas bokstavligen, dvs att någon skall kasta sand på varandra i kommunalfullmäktige.

Ty detta kan skapa starka reaktioner i Egons släktträd,vilket bara är onödigt.

Dessutom är Egon fingerat heter egentligen Benedito

Några paralleller mellan Egon och Benedito bör ej göras bla av familjeskäl,samt närheten till Ölandsbron.

2012-04-02 @ 18:19:41
Postat av: Sven Dacke

Växjö politiker åker till Kenya för att lära sig mera om Somaliska anhöriga som väntas hit. Dom är tydligen dåliga på geografiUrsprungligen var det ca 400 och har nu ökat till ca 700 och det räcker säkert inte med det.Nyhetsinslaget på SR gick från början att kommentera, men den möjligheten verkar nu vara avstängd.Kanske var det för många som ville lyckoönska Växjö till den högsta vinsten på invandringslotteriet.Och från Sverigedemokraterna i Kronoberg hörs inte något, i varje fall inte som vi kan läsa i media.

Postat av: Lotta

En skribent som kallar sig Ulf skriver inlägg som går över det egna förståndet: "Lotta, museet ligger inte på "historisk mark". Jag förstår att du tänker på den gamla staden som förstördes 1610. Men gick strandlinjen längre väster ut. Marken där museet ligger är fyllnadsmassor som placerades där på 1850-talet. Det är alltså sjöbotten under. Huvuddelen av Stadsparken ligger på fyllnadsmassor." Undrar hur många som lever i samma villfarelse? Hade hoppats att någon riktigt insatt skulle bidra med en del sanningar men icke.

Postat av: Magentan

Signatur "Jörgen" länkade i Thoralfs förra inlägg till en snyftartikel i Östran om en somalisk 10-barnsfamilj (äldsta "barnet 21 år). Fadern beklagade sig bland annat över att familjen måste bo i två st 3-rumslägenheter istället för att få bo i ett eget hus samt över att han och de äldsta barnen (inkl 21-åringen) själva måste betala busspengarna in till Emmaboda, 2 km därifrån, för bl.a. (gratis) skola och (gratis) SFI-undervisning. Artikeln är från april 2010 och fick då många ilskna och upprörda kommentarer över vår invandringspolitik.Vid den tiden fanns det faktiskt en del liknande artiklar i olika tidningar i Sverige med lika ilskna och upprörda kommentarer efteråt. Till exempel hade GT/Expressen en stor flersidig artikel något år innan om en annan somalisk man med 11 barn och 2 fruar som inte heller hade tillräckligt stor bostad. Rubriken löd: "Är det ett fel i Sverige att ha många barn?" !!!

Frågan ställdes av den somaliske fadern. Ett foto på den stora, trångbodda familjen (med väl inlindade fruar och flickebarn) fanns också med. Även den artikeln fick massor av arga insändare i tidningen efteråt.Detta var alltså FÖRE valet 2010. Ändå röstade över 94% av folket på en fortsättning av vansinnigheterna. Om folket och 7-klöverpolitikerna då var så naiva och blåögda att de inbillade sig att det endast skulle gälla några enstaka storfamiljer och sedan var det bra, så tycker man att de nu, ett par år senare, borde ha fått klart för sig vartåt det barkar. De borde fatta nu att det gäller många tusentals storfamiljer och att detta är en Never-Ending-Story. Hela Mellanöstern-Afrika är fulla av länder där inbördeskrigen mellan främst olika religiösa grupperingar kommer och går oavbrutet utan slut, och hela tiden strömmar människor därifrån till Europa där lilla Sverige tillhör ett mycket populärt mål.Om vi och Sverige ska överleva MÅSTE vi stänga gränserna! Och detta måste göras väldigt snart. Men av opinionssiffrorna att döma så bryr sig folket fortfarande inte ett jota. Och 7-klöverpolitikerna bryr sig ännu mindre. Det verkar faktiskt som till och med SD:s partiledning har slutat bry sig - åtminstone delar av den.Citat från en vaken och hårt arbetande Thoralf i slutet av hans blogginlägg "Den vansinniga invandringspolitiken" 2012-04-01: "Jag anser att Sverigedemokraterna och vår partiledning borde uppmärksamma detta. Jag kan inte göra så mycket mer än att skriva om det och hoppas att Jimmie Åkesson tar tag i detta, i t.ex. en debattartikel i Dagens Nyheter."Hallå!!! Vad gör ni i partiledningen? Några som känner sig träffade och vaknar till litegrann?

2012-04-02 @ 22:36:39
Postat av: SM811

Det verkar nog så att du Johan Persson börjar bli gammal och mossig. När man inte kan se klart att man har rätt att kritisera/överklaga ett beslut är det illa.

2012-04-02 @ 22:49:04
Postat av: Göran AnderssonMagentan,Erik Almqvist svarar på epost, men inte Åkesson och Söder. Från dessa kommer blixtsnabbt automatsvar. När man inte får någon som helst kommentar så kan man ju undra över om vi ute i partidistrikten ska hålla käft eller ej.Förre sverigedemokraten Kenneth Sandberg befarar att SD är på väg att bli ett åttaklöversparti.Ja, en viss glidning mot vänster har jag en känsla av att det har skett under de tio år som jag deltagit i partiarbetet.För att i görligaste mån undvika nya "William Petzell-fall" så bör den valberedning som sammanställer riksdagsvalsedeln, med stark fingertoppskänsla granska dem som anmäler sig som villiga till riksdagsarbete.Exempelvis, när Åkesson säger att "de kristna Irakiska flyktingarna i Södertälje kan få stanna" så undrar man över vad det finns för jobb åt just dessa ? Som jag upplever det, ett klart vänstervridningsfall.Vi ska i partiet hålla rak kurs. Eljest får vi byta ut toppen om den inte klarar av att styra.

2012-04-03 @ 01:30:55
Postat av: Hacke

Förstår att Johan Persson tycker det är jobbigt med engagerade politiker.

Sannolikt ett okänt fenomen innan sd:s intåg.2012-04-03 @ 09:05:39
Postat av: Robin Shadowes

Jag börjar också luta åt att partiledningen behöver bytas ut. Bäst att göra det i god tid innan valet. Om ledningen är så mjäkig, det vill säga mot sjuklövern men inte mot sina egna, som man vill rensa ut, då är det bättre att sådana som Thoralf och Victoria Wärmler får komma upp i toppen istället. Politiker med empati, klokskap och förankring i verkligheten. Betänk detta angående bråket mellan SDU och moderpartiet. SDU har sannolikt rekryterat många potentiella nya väljare som kommer ha rösträttsåldern inne 2014. Splittras partiet i två nya partier så kan ni säkert räkna ut vilken fraktion som ungdomarna kommer följa med. Samma sak gäller om splittringen inte sker men att ledarna i SDU blir uteslutna. Oavsett vad det nya partiet kommer kalla sig så kommer ungdomarna att följa med dem.

2012-04-03 @ 10:29:07
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Gå till sidan 309-310 i Björn Ranelids nya bok " Tyst i klassen ". Borde alla politiker läsa. Handlar om Rosengård. Skriver sanningen, dvs Björn R blir väl snart uthängd som främlingsfientlig.

2012-04-03 @ 16:44:49
Postat av: Anonym

Gå till sidan 309-310 i Björn Ranelids nya bok " Tyst i klassen ". Borde alla politiker läsa. Handlar om Rosengård. Skriver sanningen, dvs Björn R blir väl snart uthängd som främlingsfientlig.

2012-04-03 @ 16:45:30
Postat av: UncleBob

Fortsätt kämpa Thoralf! Du är en sann förkämpe för SD och det sunda förnuftet. Vi är tusentals som stöder dig i vått och torrt.

2012-04-10 @ 19:58:36
Postat av: ray ban sunglasses outlet

Quite often that healthy and also the feel connected with several [url=http://www.raybans-sunglasses.co.uk]ray ban sunglasses outlet[/url] only usually do not feel safe about several men and women, whereas other people feel absolutely perfect[url=http://www.raybans-sunglasses.co.uk]ray ban sunglasses outlet sale[/url]. Olsen, J. [url=http://www.raybans-sunglasses.co.uk]ray ban wayfarer sunglasses uk[/url], February of sixteen). Gathered February 5, 2012, from [url=http://www.raybans-sunglasses.co.uk] ray ban sunglasses outlet online[/url] tend to be which everyone sports. That allure connected with leaped ban sunglasses([url=http://www.raybans-sunglasses.co.uk]http://www.raybans-sunglasses.co.uk[/url]) is a ct that they are not just simply a visible aid once the solar is actually also shiny to bear, they are any shion assertion.

2012-05-09 @ 05:27:27
URL: http://www.raybans-sunglasses.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0