NÄRA SANNINGENJag tror att Sentios senaste mätning ligger väldigt nära sanningen. Att Kristdemokraterna har stora problem är ju ingen överraskning och med Göran Hägglund vid rodret kommer ingen större förändring ske. Partiet har kastat alla grundvärderingar och det är det som avspeglas i opinionen. Med alliansen i brygga kan inte KD räkna med kamrat 4-procent.

Att Centerpartiet nu också ligger vid 4-procent är heller ingen överraskning. En leende partiledare och näringsminister kommer inte så långt. Det fungerar kanske under ett par månader men sedan är det dags att börja leverera. Jag tror Annie Lööf valdes i september men än så länge har hon inte levererat något vare sig som partiledare eller näringsminister.  Jag hörde för någon dag sedan att det fanns personer som ville ha tillbaka Maud Olofsson. I och för sig är väl det inte särskilt konstigt. Jag tror att många Kristdemokrater gärna skulle vilja ha tillbaka Alf Svensson över valet 2014.

Att SD får 8,1 procent tror jag är överensstämmande med verkligheten. Vi kan mycket väl vara ännu större med tanke på den skämmighetsfaktor som råder i vårt politiska land.

Nu gäller det att SD utnyttjar alla möjligheter att slå tillbaka de politiskt korrekta partierna. Det gäller i första hand att angripa Stefan Löven och socialdemokraterna om t.ex. invasionen av somalier.

Växjö kommun hade räknat med 400 somalier men nu förutspår man upp till 700 somalier till Kronoberg. Det föranleder Växjö kommun att skicka en delegation på nio personer till Kenya för att lära sig lite om somalier. Jag trodde i min enfald att man redan hade tillräcklig kunskap då man har väldigt många somalier redan idag inom kommunen. Jag undrar ju givetvis om det inte är en ”upp med hakan” resa för dessa tjänstemän. Läs artikel.

Flera överklaganden av mediehuset har lämnats in idag till Kalmar kommun.

Idag har jag inhandlat sommarens "leksak" ;-)
Många klagar på SD-Kuriren och att den saknas men här är en länk till senaste numret. Jag skall även lägga upp en länk i höger marginalen till senaste numret av SD-Kuriren.

http://sdkvinnor.se/wp-content/uploads/2011/09/SDK-nummer-98.pdf


Kommentarer
Postat av: Info

INHANDLAT LEKSAK?Jaha, då kan det passa bra att tipsa om en liten leksakskommentar i Tanja Bergkvists blogg idag, 2/4:MOTSÄGELSER I LEKSAKSPOLITIKEN• Äntligen är den här – den leksakskatalog, som den svenska statsfeminismen, genuspedagoger, genusvetare och kvinnliga journalister offrat spaltmil på att efterlysa och önska sig under senare år, leksakskatalogen Egalia:http://www.metro.se/nyheter/ombytta-konsroller-i-leksakskatalog/EVHlcC!pdtYoj7qfEjdo/• Denna önskedocka bör förstås vara självskriven i katalogens kommande julupplaga:http://www.malmgrenpaintings.se/1984_delsida.htm• Schlingmanns genusideologiska manifest (Sourze-artikel 2007-08-29): ”Bilar åt flickor och dockhus åt pojkar”:http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/05/30/genusmoderaterna-och-svenska-politiker/#comment-8666• Däremot FÖRKASTLIG (halvkriminell) leksaksreklam, nyligen fälld av RO (Reklamombudsmannen) för hets mot genusgrupp: "Vi har också Disneytatueringar. Bilar till killarna och prinsessor till tjejerna”:http://www.jamstall.nu/aktuellt_2/nyheter/leksaksreklam-falls-for-konsdiskriminering2012-04-03 @ 00:07:59
Postat av: Gubben o Gumman

En vatten scooter?

2012-04-03 @ 00:47:45
Postat av: Magentan

Jag var inne någon timme på SD:s riksdagsblogg, som man kan nå från hemsidan, och jag kan återigen konstatera att SD gör VÄLDIGT BRA ifrån sig i riksdagens talarstol. Det är en helt annan klass på SD:s riksdagsledamöter än på de flesta av 7-klöverns.Det är verkligen synd att nästan inget av detta kommer den stora allmänheten till del.https://sverigedemokraterna.se/category/senaste-nyheter/riksdagsblogg/

2012-04-03 @ 01:59:13
Postat av: Stefan A

Förnuftiga centerpartister (det finns faktiskt sådana på det lokala planet)lär ju rodna av skam när de hör riksdagshenan Solveig Zander (C) i riksdagens talarstol "i Öresund var det 33 sjukskrivna svenskar som lyfte tunga spritflaskor, det var minsann inga invandrare" lite dåligt underlag för att döma ut alla sjukskrivna svenskar,samt "den sociala turismen har uteblivit" har henan glömt bort eller förträngt massutvisningen från hennes egen regering av zigenare som kom hit från Frankrike,och visst förekommer social turism, men inte från EU-länder utan från länder utanför EU, det kan man knappast förneka utan att ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet.

2012-04-03 @ 06:12:37
Postat av: Stormsvalan

SD borde redan nu börja fundera på hur man skall få internationella valobservatörer att bevaka valet år 2014. Så höga tankar har jag om dagens svenska demokrati.

2012-04-03 @ 06:19:15
Postat av: Ludvig

Den undersökningen gillas!

2012-04-03 @ 07:11:40
Postat av: Anders

Jag är inte alls lika säker på att denna undersökning ligger närmare verkligheten vad gäller SD.SD är extremt osynliga; partiledaren än mer. Det man hör är mest om bråket mellan den pro-israeliska och den pro-svenska falangen inom partiet. Detta gynnar knappast partiet. Skulle de pro-israeliska vinna stridigheterna kommer i alla fall jag helt överge partiet.Vad har SD uträttat? Knappt något. SD största påverkan har blivit en ytterligare radikalisering av invandringspolitiken hos Alliansen, som gjort upp med MP om massimport av somalier - bara för visa att SD helt saknar inflytande. Vad gäller just invandringspolitiken hävdar jag att den i praktiken hade varit bättre med SD utanför riksdagen.Hur skall SD få inflytande? När de övriga partierna skyr SD som pesten och hellre regerar tillsammans med motståndarblocket än med SD? Om man vet att SD per automatik hamnar utanför regeringen, varför då rösta på dem? Då kanske många tycker det är mer effektivt att istället välja mellan en M- eller S-ledd regering.Jag är väldigt besviken på vad SD uträttat.2012-04-03 @ 07:12:53
Postat av: Info

OM DET NYA SVENSKA ORDET ”UPPFOSTRINGSVÅLD”I Radio Stockholm kan man varje dag få höra märkliga saker. Idag är det ökande antalet anmälningar av våld i barnfamiljer på tapeten.”Allt fler fall av våld i barnfamiljer anmäls till socialtjänsten i Skärholmen i södra Stockholm – och de anmälningarna utgör en allt större andel av det totala antalet anmälningar. Nu samlar och utbildar Skärholmen sina resurser inom området för att motverka våldet. - - - Vi har mycket våld i våra familjer, de som bor här i Skärholmen, och har haft under många år. Det handlar till en del om bland annat vad man kan kalla UPPFOSTRINGSVÅLD, säger Lena Thorson.”Skärholmen är en förort med stor andel nybyggare.”I Rinkeby Kista statsdelsnämnd [= stadsdelsnämnd] i Stockholm är våld den enskilt vanligaste orsaken till anmälningar om att barn under tretton år far illa.”I Rinkeby/Kista/Tensta är andelen nybyggare ännu större (nästan 100%).En svensk politiker med kraftig brytning, REBWAR HASSAN, förklarar:”En orsak till det är att inkomstklyftorna ökar och arbetslösheten är hög i förorterna menar Rebwar Hassan gruppledare för Miljöpartiet i Skärholmen. – Det är nu dags för att göra en satsning för att minska inkomstskillnaderna mellan inerstaden [= innerstaden] och förorterna, den har ökat med alliansen, säger Rebwar Hassan. - - -Rebwar Hassan, som innan han hamnade i Skärholmen satt i statsdelsnämnden [= stadsdelsnämnden] i Rinkeby, tror att bland annat arbetslöshet och dålig ekonomi är orsaker till att föräldrar slår sina barn. – Det är svårt för arbetslösa föräldrar att tillfredställa [= tillfredsställa] sina barn om de vill ha någonting, eftersom kravet på konsumtion bland ungdomar också ökar, då skapar det problem inom familjen, säger Rebwar Hassan.”Så bra, det var inte sverigedemokraternas fel den här gången – det är socioekonomiska faktorer och för låga bidrag som bär skulden. Visserligen har Stockholms politiker redan i många år öst jättebelopp på satsningar mot konflikter och våld i stadens nybyggarområden, men nu utlovas ögonblickligen ännu mera:MERA RESURSER, SÄRSKILDA GRUPPER, PROJEKTLEDARE”– Vi kommer att inrätta ett särskilt team för att jobba med våld i nära relationer, med socialsekreterare som är experter på hur man utreder våld i hemmet. Sen kommer vi också att dra igång en utbildning för fastighetsskötare i hur de kan upptäcka våld i hemmet och rapportera till oss på socialtjänsten, berättar Jan Jönsson (FP), ordförande i Skärholmens stadsdelsnämnd.”- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Enligt Annie Lööf finns det en orsak till: Det är för FÅ nybyggare i Sverige. Kan man bara genast få hit omkring 30 miljoner MENA-invandrare ytterligare, så löser sig alla problem av sig själva och lyckan kommer att sprida rosenröda moln över gamla usla Svedala.

2012-04-03 @ 07:47:11
Postat av: S-E Karlsson

Anstormningen av beräknade 2000 Somalier blir om man gör ett enkelt räkneexperiment ca 270 st till varje kommun bara i år ! Vad ska dom jobba med i tillexempel Högsby lilla kommun ? Nu stämmer ju inte det jag säger för som bekant så vill ju invandrare klumpa ihop sej i större städer !

2012-04-03 @ 08:52:30
Postat av: Fiona1177

Anders: Jag tror du har rätt i sak att Reinfeldt har ökat invandringen pga SD:s intåg i riksdagen. Detta med anledning av på Reinfeldts rabiata hat mot SD. Hellre sänker han Sverige på detta sätt. MEN.... att rösta på annat parti bara för att SD inte får synas på samma sätt som andra partier, eller för att du tror att de skall hamna utanför riksdagen.... hellre ligger jag på sofflocket.

2012-04-03 @ 08:57:39
Postat av: Tony Ingman

Varför visar sig aldrig någon representant för partiet SD här på denna blog, dom kan väl knappast vara omedvetna om vilket utmärkt jobb som

Thoralf lägger ner här, inte heller att här sker

rätt livliga kommentarer. Jag förstår att jobbet i Riksdagen är tufft,speciellt med motståndarna, men

lite kontakt med väljarna är nog inte fel, det hade nog uppskattats om man någon gång fick se

Jimmy Åkessons namn under ett inlägg, eller någon

annans. Vill partiet växa, ja då går det inte att vara anonym! Försök även att få ut SD kuriren så

att den når ut till allmänheten.

2012-04-03 @ 09:30:05
Postat av: Tobbe

Anders: Du låter dig alltså utpressas av folkvalda som straffar dig för att du vill hävda din åsikt? Och t o m röstar på dom för att visa din underkastelse? Min teori är att en majoritet av gräsrötterna i de flesta partier vill se en minskad invandring. Dock så når du ALDRIG någon makt inom sjuklöverpartierna om du inte bekänner dig till partitoppens pk-linje, då åker du troligtvis ut redan på kommunnivå. Det går alltså inte att förändra dessa partier inifrån, alla som klättrar måste "renas" eller kasseras. Återstår då att vända sig till ett annat parti. Och du tror att detta parti skall tas emot med stora famnen av de övriga? De som inte anser att någon har rätten att kritisera invandringen? Vi måste hålla ut och stötta de inom SD som sliter som djur för vår skull, med förhoppningen om att flera hittar SD till nästa val. Och du vill gå till M eller S? De som har dikterat exakt det du vänder dig emot? Ja ja, jag blir då aldrig Rheinfelts eller Lövéns "bitch", det ska du ha klart för dig...

2012-04-03 @ 09:31:07
Postat av: Funtaren

Anders: Visst har SD problem att hävda sig. Men det var väntat, eller hur? Vi pratar om ett parti som ensamt opponerar sig mot hela den offentliga maktstrukturen. Inte konstigt att det tar tid att få resultat.Att R skulle slå sin smutsiga tvätt ihop med MP var väl kanske inte väntat, men väl begripligt givet hans uppenbara mentala problem.Det intressanta här är inte denna tillfälliga vansinnighet utan den långsiktiga tendensen. Vi ser idag en tilltagande debatt om islam, islamism, skattepengars omprioritering till sk asylmottagning, åldern på ensamkommande mm. Denna debatt hade inte existerat om SD inte funnits i Riksdagen.Kvinnoförbundets kampanj om hedersvåld har lyckats föra upp denna fråga på bordet och blottställt idioten Baksi. Inga av de andra partierna har något att sätta emot inom denna fråga - under deras tjugo år har problemet snarast tilltagit.SD är mycket framgångsrika. De kan inte uträtta mirakel, men det väntar iaf inte jag mig.Och slutligen: vad skall du annars rösta på? De sju? Eller ett av mikropartierna ND eller SvP, där du får inte bara svenskvänlighet utan även rasism och nationalsocialistiskt inspirerad antidemokrati?SD är det enda parti en ansvarstagande svensk kan rösta på. Och din röst ger resultat. Mot alla odds.

2012-04-03 @ 09:57:16
Postat av: Stefan A

Min teori är att Anders är ett troll....

2012-04-03 @ 09:57:37
Postat av: AWSvensson

Om Jimmie och våra riksdagsmän gör bra ifrån sig i riksdagen vilket vad jag sett allt tyder på så ska vi klara att hålla igång denna blogg. I övrigt hänvisar jag till Funtaren.

Måna har nu framträtt och meddelat att hon älskar inte Socialdemokraterna längre ,detta för att Juholt stött bort hennes inkvoterade invandrare. Lyssnade på en invandrarsosses anförande i riksdagen https://sverigedemokraterna.se/2012/04/02/motverka-bidragsfusk/ , det var inte mycket till substans han producerade så jag förstår Juholt. Han bemöttes efter anförandet av en ryggdunk av en partikollega i likhet med en ettåring som gjort något oväntat. Om Måna fortfarande älskar att betala skatt förtäljer inte historien.

2012-04-03 @ 10:33:03
Postat av: Carlina11

@Tobbe & FuntarenBra skrivet! Jag håller verkligen med er.

2012-04-03 @ 10:33:50
Postat av: Kalle

""Revolt inom SD - Söder utesluter kritikerna/.../

- Alla som opponerat har blivit uteslutna, säger Sven-Olov Karlsson, SD-politiker i Hedemora./.../

"Alldeles för många, bra och engagerade politiska sympatisörer har nu gått förlorade till förmån för stjärtslickare och okunniga medhållare"" skriver Expressen.VAD i helskotta händer med SD??? Håller vi på att vittra sönder innifrån??? Är det därför det är så tyst från SD??? Saknar debbatatriklar från SD-ledningen. Det enda som finns kvar är en stor tomhet! Många distrikt och valda i olika kommufullmäktige tiger! Är det av rädsla för att bli uteslutna av Söder om de piper om något! Varför har Jimmie Åkesson smugit sig undan! Han om någon borde stå på de främsta barrikaderna. Den skrämda tystnaden lägger sig över Sverigedemokraterna.Revolten inom SD är till och med polisanmäld. Polisanmäla en revolt inom partiet. Tror inte att det är sant. Polisanmäla för att det finns olika åsikter inom ett politiskt parti.Nu måste det bli skärpning på alla plan inom SD-ledningen om vi skall "överleva" nästa val!!!

Postat av: AWSvensson

David Baas ,jag säger inget annat ,för den invigde vet att han är den störste dyngspridaren och tar varje tillfälle ,lögn eller sanning spelar ingen roll att sprida sin och tidningens dynga.

2012-04-03 @ 11:41:29
Postat av: Kalle

Något verkar vara fel inom SD när den stora tystnaden lägger sig som en våt filt över partiet. I min hemkommun håller fortfarande SD käften trots ensamkommande flyktingbarn. De verkar tiga och hålla med!!!Skjut inte på budbäreren Baas för att han rapporterar om ett SD mail som förklarar situationen inom SD distrikten. Det är SD Söder som utsluter INTE budbäraren Baas!!!Det har gått sååå långt nu med förfallet inom SD att man får söka vad som händer inom SD i media.Vart tog SD-kuriren vägen på nätet. Blev det för tungt att redvisa alla utslutninger???Snart är alla tongivande och populära inom SD-partiet uteslutna.VAD finns sedan kvar till nästa val??? SD som ett systerparti till de sjusysterpertierna. Verkar som så redan NU !!!

2012-04-03 @ 11:54:37
Postat av: SM811

Namninsamling mot massinvandring.

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5329

2012-04-03 @ 11:58:24
Postat av: AWSvensson

Kalle hur aktiv är du egentligen ,tag kontakt med dina lokala SD politiker och erbjud din tjänst så kan de förklara sin situation. Baas ska man aldrig ta på alvar.

fråga inte vad SD kan göra för dig utan vad du kan göra för SD, bevingat ord av GoG tro jag.

2012-04-03 @ 12:04:58
Postat av: Jenny

I Sverige är folket starkt präglade av höger/vänster tänkandet. Det är stor skillnad på en gammelmoderat och en gråsosse. I SD förs de samman med en gemensam uppfattning om migrationspolitiken. I denna fråga är de överens, men det finns ju så mycket annat.

Vore det val idag, så skulle jag lägga min röst på SD i protest mot den förda invandringspolitiken. Jag är i grunden M/KD. Tycker att företagen är viktiga, familjen och individuell frihet med minskad styrning fån staten osv.

Jag har pratat med SD politiker med röd bakrund och de fattar inte hur viktiga företagen är för oss för att skapa framtida jobb. Detta gör mig bekymmrad

2012-04-03 @ 12:35:02
Postat av: Kalle

>AW SvenssonJag ställde inte upp i valet för jag tyckte att de som stod på valsedeln i denna kommun verkade mycket lämpade. Nu efter valet inser jag att de är helt odugliga!!!Jag gör vad jag kan efter förmåga.Kom inte med det snacket vad jag kan göra för SD så fort jag kritiserar SD på något sätt och speciellt SD-ledningen. Det är mossgammalt och du visar vilken JA-sägare du är till allt!!!

2012-04-03 @ 12:36:05
Postat av: Jenny

Förlåt lite slarviga stavfel..skriver på min IPad :-)

2012-04-03 @ 12:37:10
Postat av: Magnus S

OT; En mycket smart tecknad film som illustrerar dagens Sverige på ett omvänt men klockrent sätt:http://www.youtube.com/watch?v=tacvR87FzBU&feature=player_embedded

Postat av: Thoralf A

När det gäller David Baas vet väl alla vad som är hans agenda och Expressens. Tidningen har väl aldrig skrivit en rättvis artikel om SD.Mer behöver inte sägas.Sverigedemokraterna är inte i närheten av samma problem som Ilmar Reepalu skapar inom socialdemokraterna.

2012-04-03 @ 13:55:33
Postat av: Kalle

>ThoralfDavid Baas på tidningen Expressen rapporterar om ett brev av besvikna SD:are till årsmötet.Det får han väl göra som journalist eller skall han censureras på något sätt???Är brevet nämnt på någon av SD sajter!!!

2012-04-03 @ 14:09:16
Postat av: AWSvensson

http://avpixlat.info/2011/12/15/martyren-david-baas/

http://thereseborg.wordpress.com/2011/06/25/david-baas-vinklingarnas-mastare/

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/november/baas-hat.html

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/december/uppdrag-granskning.html

2012-04-03 @ 14:26:21
Postat av: Kalle

SD-brevet som publicerats i tidningen EXPRESSEN""Kritiken riktar sig främst mot ordföranden Marie Edenhager och grundar sig i att många är missnöjda över hur pengarna i distriktet används och att de som kritiserar partitoppen utesluts ur partiet.I ett långt brev som skickades inför helgens årsmöte finns namnen på nio - både aktiva och uteslutna - personer. I brevet skräds inte orden:

"Alldeles för många, bra och engagerade politiska sympatisörer har nu gått förlorade till förmån för stjärtslickare och okunniga medhållare vilket har inneburit en utveckling av Sverige≠ demokraterna i distriktet Västmanland-Dalarna där tystnad, rädsla och ointresse har blivit ett signum."

Missnöjda SD kritiker i ett brev som Baas refererar till i sin artikel. Vilket han är i sin fulla rätt att göra. Visst det är avslöjande för SD. SD kan ju komma med ett faktasvar på brevet istället för att skjuta på budbäraren. Mycket intressant att få veta hur tongångarna går inom SD ute i landet!!!Intresserade kan läsa vad Baas skrev i sin artikel på länken!

Postat av: Svensson

Allt under 25 % är för lite för SD. Folket vaknar så sakta upp ur det kollapsade mångkulturella samhället :)

2012-04-03 @ 15:11:43
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lassekolja

Thoralf, instämmer med Dig betr. KD men jag hoppas inte att Du instämmer med dem, som vill ha tillbaka Maud Olofsson. Hon är (enl. min mening) den i särklass sämsta minister som Sverige någonsin haft. Jag syftar på Barsebäck, kärnkraft i allmänhet och att hon inte styrde upp elmarknaden så att konkurrensen åter skulle fungera. I mina ögon diskvalificerade hon sig med besked, då hon rådde bekymrade elkunder att tilläggsisolera och byta fönster. Då blev hon definitivt "körd"!

Betr. skämsfaktorn tror jag Du har helt rätt och jag tror det är värre än så, nämligen att den(skämsfaktorn) är grunden till att SD inte växer snabbare även om det hade varit val idag. Våra motståndare tror på våra motståndares demonisering på fullt allvar. Den bromsen är SD´s största problem!!!

Postat av: Thoralf A

KalleDu har ingen bakgrund till det du skriver, endast uppgifter från Expressen. Om jag vore i dina kläder skulle jag vara försiktig med att dra några slutsatser.Jag är övertygad om att de personer inom partiet som har full insikt i vad som hänt också sköter det på ett korrekt sätt. I vissa fall är uteslutning enda alternativet när man inte följer stadgar och regler eller våra svenska lagar. Tyvärr kommer det in en och annan som kanske inte hör hemma inom vårt parti.2012-04-03 @ 15:35:01
Postat av: Thoralf A

LassekoljaNej, jag vill inte ha tillbaka Maud Olofsson. Jag menar bara att det är illa ställt inom Centerpartiet när man vill ha tillbaka Maud Olofsson.

2012-04-03 @ 15:36:18
Postat av: Lassekolja

Anders07:12:53@, du för det märkligaste resonemang, som jag någonsin skådat i politiska sammanhang! Har jag förstått Dig rätt att om man inte tror att SD får >50% bör man inte rösta på SD utan på M eller S??? TÄNK OM Anders, om inte för annat så för Sveriges bästa!!!

Postat av: Lassekolja

Anders07:12:53@, du för det märkligaste resonemang, som jag någonsin skådat i politiska sammanhang! Har jag förstått Dig rätt att om man inte tror att SD får >50% bör man inte rösta på SD utan på M eller S??? TÄNK OM Anders, om inte för annat så för Sveriges bästa!!!

Postat av: Lassekolja

Anders07:12:53@, du för det märkligaste resonemang, som jag någonsin skådat i politiska sammanhang! Har jag förstått Dig rätt att om man inte tror att SD får >50% bör man inte rösta på SD utan på M eller S??? TÄNK OM Anders, om inte för annat så för Sveriges bästa!!!

Postat av: Kalle

>ThoralfHör ingenting från SD i denna fråga. Var vänlig och informera mig och alla andra som är intresserade av missnöjesbrevet i en demokratisk och -medlemsanda som Expressen skriver om. Det måste ju finnas nägon anledning till att besvikna SD:are skriver det.Vi i SD vill ha information från SD och inte från Expressen. Det kunde vi fått om SD-kuriren.net fortfarande fanns eller en central SD sajt som informerar om vad som rör sig ute i landet. Som SD vill jag inte stå handfallen inför info från andra landsdelar när det inte finns något ställe/sajt att informera oss väljare som tar upp dessa frågor.Men det finns ju fortfarande ingen information från SD om missnöjesbrevet!!! Är det inte dags att lägga korten på bordet och förklara hur ni tänker inom SD. Är det dags för ännu mer utslutningar??? Hur många blir kvar till valet 2014??

2012-04-03 @ 15:56:50
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Gå till sidan 309-310 i Björn Ranelids nya bok " Tyst i klassen ". Borde alla politiker läsa.

2012-04-03 @ 16:49:06
Postat av: Nalli

Jag funderade lite på Reinfeldt kom inte hans förfäder från Afrika? är det dessa från Somalia han vill hämta hem till Sverige något med återförening med familjen.2012-04-03 @ 16:52:14
Postat av: Lassekolja

Kalle, vår nye partiledare? Kalle verkar vara exakt den Bror Duktig, som vi så väl behöver, eller....? Tror inte det!!!

Postat av: Kalle

>Lassekoja

Först var det Baas på expressen ni angrep. Nu verkar det vara jag som också utsätts för angrep. Är bara en undrande budbärare.Måste vara en äckligt smutsig byk SD-brevet från de besvikna SD:arna som SD försöker dölja med allehanda angrepp.Upp med korten på bordet och snacka ur skägget om detta brev till årsmötet.Det är SD:s framtid det gäller och inget annat.

2012-04-03 @ 18:42:43
Postat av: Rune

Håller i viss del med "Kalle". Det är för tyst från SD. SD-Kurirens nätupplaga är nedlagd sedan valet och har inte återkommit.

SD-bloggare har dragit ner sitt bloggande till ett minimum. Eller försvunnit. Detta i ett läge då det borde ha ökat när det finns mer att rapportera och diskutera.

Det är, som jag ser det, endast Thoralf och Robsten som oförtrutet levererar nya inlägg så gott som dagligen.

Jag får också ett intryck av att det pågår någon slags inre strid som gör att ingen vågar ha för mycket åsikter och sticka ut för mycket.

SDs riksdagsarbete är mycket värdefullt men det innebär inte att SD kan stänga in sig i detta hus.

Om SD inte kan upprätthålla kontakten med allmänheten nu när den bör utökas så kommer partiet att stanna på nuvarande nivå eller i värsta fall att tyna bort.

Det minsta som bör göras är att omedelbart köra igång SD-Kuriren på nätet igen med dagliga uppdateringar med lättsmält läsning från Riksdagen och vad som pågår ute i landet och debatt.

2012-04-03 @ 19:04:56
Postat av: Svensson

Lite reklam, i ett bra syfte.

Du är väl med oss, om inte läs det här inlägget http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/04/03/sverigedemokraterna/

2012-04-03 @ 19:35:41
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Kalle på Spången

# KalleDina inlägg minner i mångt och mycket om en klassisk rättshaverist. Frenesin i dina inlägg gränsar emellanåt till obehag.Problemet är att SD inte styr över medierna. Medierna väljer naturligtvis hur mycket plats de vill ge SD och i vilka frågor. Medierna är ju dessutom i allmänhet inte SD:s bästa vänner heller. Rom byggdes emellertid inte på en dag, ibland får man acceptera att saker tar en del tid.

2012-04-03 @ 19:36:09
Postat av: Tony Ingman

Nu när vi är inne på missnöje, så är jag missnöjd

med att det blivit helt tyst om Stasi arkiven.

Har Sd kompromissat bort denna viktiga fråga?

Har tidigare ställt denna fråga till Kent Ekeroth,

doch utan att få svar.Jag hoppas innerligt att SD

inte har släppt den här saken. Landsförrädare ska aldrig skyddas, inte ens om man får något annat i utbyte!

2012-04-03 @ 20:01:50
Postat av: Kalle

Fortfarande ingenting om hur SD-ledningen kommer att agera eller har agerat med anledning av brevet som lyftes fram av media. Annars hade vi SD-nedlemmar och sympatisörer varit helt ovetande om vad som händer inom SD.Tänk att det måste vara media som rapporterar om SD händelser. Snacka om mörkning för övriga medlemmar. Tack media!!!

2012-04-03 @ 20:05:22
Postat av: Funtaren

Kalle: SD vittrar inte sönder inifrån. Det är just för att undvika detta, som diverse vildbasare skall ut. Vi pratar inte om kompetenta människor. Vi pratar om allt från sabotörer till solospelare som inte klarar av att samarbeta mot ett gemensamt mål.Jag vill inte se samma sak hända med SD som hände med Ny Demokrati. Tänk - om ND hade överlevt hade vi kanske inte haft 15 % invandrare i landet och rollen som en fristad för islamistiska terrorister.

2012-04-03 @ 20:12:42
Postat av: Thoralf A

KalleDu tycks inte förstå att vissa personer driver sin egen agenda och saboterar samtidigt väldigt mycket inom partiet.Jag tänker inte redogöra för dig vad jag känner till om men jag är 100 procent att de som handhar detta gör det med partiets bästa för ögonon.Vi har många kompetenta inom partiet men vi får också in bråkstakar som inte klarar av att jobba i en grupp. Kom ihåg att det är medlemmarna som väljer sina styrelser och företrädare. Det kanske inte passar alla och en del skickar då brev/mail som läcker till media.Antingen litar du på detta besked från mig. Eller så får du fortsätta med ditt misstroende någon annanstans, inte på min blogg.

2012-04-03 @ 20:32:58
Postat av: Niklas

Jag sitter med i en stor kommun med ett mandat i fullmäktige. Snittåldern är drygt 65, med vilken jag sänker till kanske 40.Kan lova er att inget annat parti har samma enagemang som SD och dess representater att få ut budskapet. Vi skriver insändare till lokal media som inte publicerar, stängs ute ifrån skolor och andra arrangemang. Men vi låter inte oss nedslås, kämpar på och försöker komma ut på alternativa sätt.Pensionärerna skulle kunna dela ut flygblad varenda dag i veckan, vad gör ni själva? Visst förstår jag er frustration, men det är väldigt svårt och vi gör allt som står i vår makt.Mvh,

Niklas SD medlem2012-04-03 @ 23:07:15
Postat av: Tobbe

Vad det gäller somalieimporten... När vi nu inte kan förhindra den, låt oss se vad den trots allt kan bidra med. En riktig flodvåg kanske är vad som krävs för att få ett antal självgoda, präktiga svenskar att vakna? Tyvärr är det ju så att svensken i allmänhet skiter fullständigt i problemen så länge de själva kommer undan.En barndomsvän till mig har letat hus i och kring Växjö under en tid. Alvesta var dock inget alternativ då det var "för mycket invandrare och stökig skola" där. Ändå röstar killen på M och har försökt få mig att "ta mitt förnuft tillfånga" rörande mina SD-sympatier. Men varför ska Alvestaborna behöva acceptera en verklighet som dess förespråkare själv inte vill ha? Nu har han och sambon hittat en fin villa i Växjö, och även om jag innerligt önskar att de får ett riktigt bra liv där så inser jag att Växjö knappast kan ligga speciellt långt efter Alvesta i "utvecklingen". Tyvärr tror jag att min vän bara är en av enormt många svenskar som inte tänker längre än näsan räcker. 700 somalier (till att börja med)kanske kan ruska om lite?

2012-04-03 @ 23:59:15
Postat av: Lassekolja

Dom fyra närmast föregående inläggen ger mig åter lite hopp.

Jag börjar dessvärre också tro att enda möjligheten till ett svenskt uppvaknande är kommande "massinsläpp" av analfabetiska somalier. Frågan blir ju hur i hela friden vi kan bli av med att försörja dom resten av livet. Det känns som om vi går mot en säker undergång och att enda möjligheten är ett SD med egen majoritet och det kan nog dröja.

Stackars barn och barnbarn! Dom kommer att undra hur vi kunde göra dom detta! Må då dagens landsförrädare dömas mycket hårt!?!?!

Postat av: Funtaren

Man brukar ju säga att innan en missbrukare kan bli kvitt missbruket måste han/hon slå i botten - och göra det hårt.Tyvärr verkar det som att det är sant även för den svenska valmanskåren.

2012-04-04 @ 20:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0