FRÄMLINGSFIENTLIGA HÖGEREXTREMISTISKA

Dessa ord är omdömen som svensk media och politiskt korrekta journalister alltid använder när man pratar eller skriver om Sverigedemokraterna, Dansk Folkeparti, Sannfinländarna eller som den senaste veckan Front national och Marine Le Pen. Alltså svensk media, i våra nordiska grannländer använder man sällan dessa omdömen om demokratiskt invalda partier i parlamenten.

I dagens DI skriver en Marie Sundberg om valskrällen i Frankrike. Anledningen till att Marine Le Pen fick nästan 20 procent av rösterna är enligt Marie Sundberg att fransmännen är dumma och okunniga, speciellt när det gäller ekonomi. Därför har man lyssnat på Marine Le Pens förenklade budskap. Bra, då vet vi att fransmännen inte har förstånd att rösta rätt i ett demokratiskt val enligt denna skribent.

Det är bara för sorgligt att läsa alla dessa artiklar där man endast använder sig av alla dessa floskler utan att försöka titta in och se verkligheten. Till att börja med borde dessa journalister ställa sig frågan varför dessa ”främlingsfientliga” och ”högerextremistiska” partier går fram i alla länder i Europa. Jag vet svaret!


HAR TV4 STOPPAT INTERVJUN MED ROLAND JAHN?


Kommer intervjun att visas av TV4?              Foto Thoralf Alfsson

Fortfarande har inte TV4 sänt intervjun av Roland Jahn som jag bevittnade i torsdags. Jag befarar nu att svaren i intervjun inte betraktas som politiskt korrekta och lämpliga i dagens politiska läge i Sverige. Uppgifter om stasisvenskarna skall uppenbarligen inte få utrymme i svensk media.

Jag mailade Ann Tiberg idag men hon kunde inte ge besked om intervjun skull sändas. Det tyder på att den av någon anledning stoppats av redaktionen på TV4.

UPPDATERING

En sak som förvånar mig är att inte islamisten Mohammad Merahs i franska Toulouse, som mördade sju personer omnämns i förklaringarna till Marine Le Pens framgångar i det franska valet. Men det kan väl vara kontraproduktivt gissar jag. Således är det bättre att glömma denne islamist och massmördare och fokusera på en värre massmördare i Norge. Det är mer politiskt korrekt.


Kommentarer
Postat av: Jonas Nordh

Thoralf, finns det ingen annan möjlighet att få veta vad han har att säga, finns det ingen som är insatt i ämnet som kan fråga Roland Jahl direkt vad han har att säga?En tanke..MVH

2012-04-25 @ 00:54:58
Postat av: Repell

TV 4 som vigt sitt liv att förhärliga invandrare kriminella eller inte alla är de lika mycket värde.

Lägg märks på tv reklamen i TV 4 de har specialiserat sig på att alltid ska det finnas minst en utlänning i varenda reklamprogram, alltså TV 4 ska lära oss att älska invandrarna tycks det, men där får de tji, jag tänker aldrig acceptera muslimer i det svenska folkhemmet de förstör den svenska idyllen som vi måste få tillbaka!!

2012-04-25 @ 02:38:43
Postat av: Fredrik

Ninja feminister?Ska vi se om dom har civilkurage nog att åka till 1a bästa moske och kräva att kvinnorna ska sitta med männen eller att dom ska få göra precis allt de den svenska kvinnan får...upp till bevis!Kräv samma badtider,kräv att invandrar kvinnan ska jobba och bidra till skatten lika mycket som ni osv osv..kom igen nu!Men vi alla vet att detta kommer inte att hända!

utan vi kastar lite tygstjärnor på annat istället.

på svenska saker som med all rätt kanske inte är 100 % varje gång.. men sätter man de i jämnförelse med de andra så känns våra saker något triviala!Sverige har kommit långt med icke hela vägen!

Men innan vi når toppen så ska vi nog se till att Sveriges nya invånare hänger på och får lära sig lite hur ett modernt samhälle funkar..dom ska respektera vår livsstil. Dom måste lämna sin förlegade kultur utanför Sveriges gränser.Har ni nåt ni kan kasta lite tygstjärnor på men räkna med ett mer verkligt motstånd från dessa härligt kulturella män från den så exotiska arabvärlden.Ta fighten nu Ninjas för alla kvinnor som utsätts för deras groteska hedersvåld! Senast idagarna så mördar en 16 åring sin syster..Lycka till Ninja feminister!Postat av: Ludvig

En tröst i detta är ju att TV4 inte har speciellt bra program. Men fegt är det om det inte kommer att sändas.

2012-04-25 @ 07:08:50
Postat av: Hulda

Ja, står man inte stilla, med vördsamt sänkt huvud när man möter en invandrare klassas man säkert snart som högerextrem....

STASI-listan är troligen glödhet. Något/några riktigt heta namn finns med all säkerhet där. Därav dessa ständiga hinder för publicering...

2012-04-25 @ 07:11:20
Postat av: InfoKVARNHOLMEN, MILJÖPARTIET OCH DE FRÄMLINGSFIENTLIGAMiljöpartiets engagemang för att bevara (den kulturskapade) biotopen för luddvårlöken på Kvarnholmen har tydligen varit måttligt.Eller obefintligt?En annan ”miljöfråga” av större dignitet behandlades idag i Sveriges radio, nämligen den pågående förintelsen av världens mangroveträsk till förmån för odling av trendiga s.k. jätteräkor.Samtidigt var den sluddrande turbotruten Åsa Romson inkallad som gäst i P1 Morgons nyhetssändning. Vad hade hon att säga om saken? Svar: Ingenting.Säkerligen har hon inte en aning om vare sig vad luddvårlök eller mangroveträsk är. Nej, hennes naturbidrag denna morgon bestod i att på nytt kräva fri och gränslös sjukvård för alla i Sverige befintliga s.k. papperslösa (illegala) invandrare. Se vidare hennes artikel i Sv.D., där hon också passar på att beskylla Sd för att sakna humanism, öppenhet och demokrati:http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/uppgorelsen-maste-tas-pa-allvar_7106261.svdSjuka personer från t.ex. Indien eller Bolivia, till exempel några hundratusental per år, kan inte utan vidare resa till Sverige och ta in på närmsta sjukhus och få fri vård och fritt uppehälle (+ dagpennning osv.). Om de däremot vid gränsen kastar alla sina papper och uppger sig vara statslösa asylanter så – simsalabim – är Miljöpartiet berett att förvandla Sverige till ett gränslöst gratissjukhus för hela världen.Världens första, genomförda autogenocid är Miljöpartiets främsta mål. Natur och biologi och dylikt populistiskt och främlingsfientligt och högerextremistiskt tjafs lägger bara hinder i vägen.CENTERPARTIET – DET ENDA ”GRÖNA” PARTIET?Kanske är Centerpartiet, gamla Bondeförbundet, Sveriges numera enda naturengagerade parti? Svar ger Hanna Wagenius, ordf. för Centerns ungdomsförbund, i en Brännpunkt-artikel i Sv.D. idag:”Vi har en dröm om fri invandring. En dröm om att människor ska kunna röra sig och verka fritt över gränserna utan att behöva söka visum, fylla i blanketter eller i värsta fall med våld bli avvisad. Den drömmen är i dagsläget långt borta, men det finns mycket som kan göras redan nu för en humanare och liberalare migrationspolitik.”2012-04-25 @ 07:47:38
Postat av: Kurtan

Appropå STASI metoder:Är det någon annan som får obehagliga "vibrationer" vad gäller LO's lansering av de runt 150 000 stycken medlemmar som kommer att utbildas för att tala om för medlemmarna hur övriga skall tänka om t.ex invandring ?!Dessa "informatörer" kommer naturligtvis att medelst kamoflerade hot om att rapportera dem som "sätter sig på tvären" dvs vägrar att låta sig tystas att försöka manipulera fritt tänkande och demokratin....Undrar om denna idé kommer från någon stasi-agent som fortfarande tydligen är aktiva i DDR-Sverige...

MVH2012-04-25 @ 07:55:04
Postat av: Stefan A

Har läst Åkessons och Almqvists debattartikel i DN, står en hel del där men det viktigaste för SVT var att påstå att SD "beskriver sig som en del av den samlade opposionen" vilket inte är sant, det står "Det innebär att den samlade oppositionen nu har gemensamma besparingar att visa upp,"samt"finns en parlamentarisk majoritet", ingår naturligtvis i strategin att övriga i opposionen ska tvingas ta "avstånd" från SD, frågan är varför den statliga televisionen deltar i detta försåtliga krypskytte.

2012-04-25 @ 08:07:42
Postat av: Sven Dacke

Drömmen om Sverige, landet där pengar växer på träden

Postat av: Sven Dacke

Sverige där pengarna inte räcker till alla utan måste prioriteras

Postat av: Sven Dacke

Han tog sig från Somalia direkt till Sverige 2010. Nu hoppas han att hustrun Nafisa samt barnen, två flickor 12 och 10 år gamla samt sexårige sonen, ska komma efter hit.

Tillsammans med dem i Nairobi finns hans brors två tonårsbarn, vars båda föräldrar dött.

- Även de ingår i min ansökan om anhöriginvandring.

Postat av: Observer

Retoriken i svenska medier är i många avseenden en lightversion av det gamla DDR-systemets propagandabombardemang som de dåvarande östtyskarna utsattes för.Republikens medborgare skulle ha de systemriktiga uppfattningarna.LO:s nya "informatörer" fanns också i östtysk variant på i princip varje arbetsplats i DDR, naturligtvis med rapportskyldighet.Om detta kan de f.d. medborgarna i gamla DDR berätta hur mycket som helst om man besöker t.ex. Rostock,Stralsund eller Schwerin, tyska städer som ligger ganska nära Sverige.Den tystnadens konformism som utvecklades i gamla DDR har tyvärr liknande paralleller i vårt land idag.Vår historielöshet gör att ingen heller reagerar mot processen.Det man inte känner till har som bekant heller aldrig existerat.Detta utnyttjar nu en del krafter i landet på ett alltmer utstuderat sätt.

2012-04-25 @ 08:30:33
Postat av: Mattias

TV4 m.fl. etablerade medier arbetar ju med fördumning och inte korrekt nyhetsrapportering.

Intervjun med Roland Jahn och Stasi-frågan har ju verkligen nyhetsvärde och gäller dessutom en viktig fråga som det politiska och mediala etablissemanget dock helst vill sopa under mattan.Därför finns väl ingen anledning för TV4 att sända intervjun?

2012-04-25 @ 08:38:25
Postat av: Fredrik

Politiker,media och vänsterflummet är direkt ansvariga för denna kvinna/flickas död!Läs och se vad denna kvinna skriver.

CIVILKURAGE!!

Hur många som lever under en religion och kultur som är så bakåtsträvande att shimpanserna på zoo skulle ignorera den som genomrutten frukt!Det är en skam att Sverige idag visar tolerans mot denna kultur och religion som förtrycker,trakasserar och mördar människor som vill leva,utvecklas och har sett hur vi i den civiliserade världen lever.Hoppas ansvariga politiker och media en dag kommer få stå till svars för sitt föringande av denna kultur och religion som man fyller Sverige med utan ens har frågat deras medborgare om vad dom vill. Men troligtvis så kommer medborgaren komma till er och ställa er till svars för ert odemokratiska och totalitära styre över Sveriges framtid.En ung kvinna som endast ville leva i frihet!

Göra det hon har en mänskligt rättighet att göra stoppas pga av att vi gett heders kulturen och religionen frihet att ta ut sin dom på oliktänkande i SVERIGE 2012! fyyyfan!Postat av: Da Capo

ATT TRO PÅ MOHAMMAD ÄR SOM ATT TRO PÅ TOMTENMed till visshet gränsande sannolikhet kan vi påstå att Mo aldrig har funnits. Mo är med andra ord den bluff vi alltid har trott att Mo är.Inga påtagliga och samtida bevis finns för att Mohammad har existerat."Den tidigaste biografi om Mohammad, på vilken alla efterföljande biografier är baserade, skrevs inte förrän ett århundrade efter Mos föregivna död, vid en tid då få eller inga uppteckningar existerade, när alla potentiella ögonvittnen för länge sedan var döda, dessutom finns ej heller den ursprungliga biografin kvar, allt vi har är en mycket senare kopia, vars författare dessutom uppriktigt bekänner att han utelämnade alla pinsamma avsnitt och detaljer."Läs en detaljerad recension av Spencers senaste bok:"Har Mohammad någomsin existerat?"http://pjmedia.com/zombie/2012/04/2

3/book-review-did-muhammad-exist-by-robert-spencer/

2012-04-25 @ 09:17:11
Postat av: AWSvensson

Da Capo ,nu gör du mig ledsen, tomten finns visst det har GoG sagt ,så de så.

Ni som såg Malmöpolisen i går förväntade sig kanske att SD:s ungdomar som hade tillstånd att demonstrera skulle visas i dålig dager. Nu lyckades man inte med det eftersom demonstration fortlöpte på ett värdigt sätt trots provokationer från allehanda vänsterdrägg. Stackars den gamla naiva damen vars engagemang möttes med en kaskad av tomflaskor, hon får symbolisera den naiva delen av befolkningen som tro att är vi bara snälla och nynnar lite lagom på we shall over come så blir dessa gossar också snälla,avslutar med att citera polisen apedjävlar är vad det handlar om.

2012-04-25 @ 10:25:54
Postat av: Lärare

Håller med sign. Repell!TV4 för rena rama "muliti-kulti" propaganda så fort de får tillfälle.

Stämmer med, att i alla inslag ska helst en invandrare el flera vara med, tydligt när de visar reportage från den svenska skolan.

Många lärare reagerar mot detta, det pratas inom "kåren". Ja, även andra har reagerat. Har TV4 betalt av t ex regeringen, Billström m fl. svenskhatare?Men lugn svenska folk, man hör nu allt oftare bl a av ungdomen, hur Sverige nedmonteras allt mer i takt med den ökade massinvandringen. Hoppet står nu till våra svenska ungdomar som vaknat rejält och inser att deras framtid står på spel.Orden rasism och främlingsfientlighet, har tappat all relevans p g a att det används i tid och otid.

M a o inget att bry sig om!SD kommer att öka sakta men säkert!

2012-04-25 @ 10:28:28
Postat av: J B Doe

"Fransmän är dummare än andra människor" Den som säger så borde vara ett solklart fall för DO.

2012-04-25 @ 10:33:00
Postat av: Gubben o Gumman

Repell: Du har helt rätt angående reklamen.Knäckfrågan är vem som ger order till reklamfirmorna om att det alltid skall vara med invandrare i all reklam i stort sett.

Om befolkningen har 15 % med utlänsk bakgrund varför skall reklaminslagen innehålla 50 % multikulti, där har ni hjärntvätten gott folk .När det gäller TV3 behöver man väl inte leta efter representanten till Sveriges inofficiella politbyrå

10000 kr frågan är vem är det på TV4 ?När kommer bloggen Multikultireklamen i svensk TV

Inslag, reklamfirmor skall vara med, du glömmer väl inte bort att använda Internet.

2012-04-25 @ 10:42:30
Postat av: AWSvensson

Gert Fylking är i blåsväder,att jämföra serber med Breivik går inte för sig, då kan de ju hamna i samma bås som Sverigedemokrater ,vilket föranlett Serbiens ambassad att protestera.

2012-04-25 @ 10:43:15
Postat av: Gösta

Sverigedemokraterna är sprunget ur gamla NSF, och det är som att tvätta en hund och kalla honom för ren. Visst, han är ren i 5 minuter, men sen kommer han lik förbannat att smutsa ner sig igen. Samma sak med sd, och det har dom redan gjort. Ni står med Le Pen som är uttalad nazist, och ni kallar inte er själva för det. Man säger att man döms efter det sällskapet man omger sig med. Där ser vi på er. 'Nuff said...

2012-04-25 @ 10:48:05
URL: http://www.bästacasinosidan.se
Postat av: AWSvensson

Nej du Gösta en hund kan inte bli en ren lika lite som att en somalier kan bli svensk.

2012-04-25 @ 10:53:11
Postat av: AWSvensson

NU du Gösta så gäller det att du trycker ihop dig i vedbon för här krävs bostäder i ett rasande tempo.

Postat av: Turdo

Och lika lite kan Gösta bli demokrat.

2012-04-25 @ 10:59:04
Postat av: Gubben o Gumman

Gösta : Vänstertugget om ursprung är helt suveränt Vänsterpartiet vill tex inte ta ansvar för vad dom schizofrena ryssar ställt till med sedan 1907.

Det skall däremot SD göra det i ett annat sammanhang , ren pundarlogik inget annat

Ordlekande plattfötter inom vänstern är för tröttsamma.

När du flyttat in i vedboden ,kan du anmäla dej som volontär arbetsledare inom skogsbruket för nu ommer snart 30000 skogshuggare dom behöver dej Gösta dont let them down

2012-04-25 @ 11:53:23
Postat av: Gubben o Gumman

"ryssarna " "kommer " skall det vara AW Svensson ifall du får problem med ljudningen....

2012-04-25 @ 11:55:50
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Käckt namn på skrivande reporter på DN

Vilken nationalitet var det på Anna Linds mördare någon som vet det ?

2012-04-25 @ 12:10:27
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Läs om Palmes hemliga avtal med Saudiarabien i 25 år,här har ni som vi tidigare flaggat för orsaken till invasionen av islamvänliga homospiens i bla Sverige.

Nu får vi se hur långt Expressen mfl gräver innan det blir PK-stopp, som alla ser så finns ingen rimlig logik i svensk invandring.

Clownfeldt är sanolikt upphängd i hängelstropparna av dessa avtal med dessa pyjamaskillar

2012-04-25 @ 12:43:50
Postat av: Gubben o Gumman

Killen som legymerna bla satte en yxa i huvudet på har nu hittats med en kula i huvudet stendöd.

Polisen ser inget samband mellan händelserna, men ring då till Synsam stolpskott.

2012-04-25 @ 12:58:43
Postat av: Anonym

Ett antal somalier kommer att komma till sverige nu i sommar. Av oss i sverige kommer dom få körkort gratis , (som vi som betalar skatt betalar)

och sedan ett fint såkallad ''modulhus'' med ute pool och såvidare..

ÄR DETTA RÄTT ELLER FEL?

- TYCK TILL!!!!!www.kiiowa.blogg.seblogglovin byte? :)

2012-04-25 @ 13:18:47
Postat av: Hulda

2012-04-25 @ 13:31:53
Postat av: Hulda

Gösta/Achmed/Stalin..

Gör du plats i ditt hem för minst 5 "ensamkommande" i minst 2 år. Sedan kan du börja gnälla....

Hur mycket än en Muslim kallar sig för Svensk, blir han aldrig det.

2012-04-25 @ 13:35:26
Postat av: Olli Rein

Finns det ingen möjlighet att skicka någon som talar och förstår det tyska språket mycket väl från SD. Det finns mig veterligt en sådan man i Skåne, som har bott länge i Tyskland och betraktar det som sitt andra hemland. Han finns bland dom som kommenterar på Petterssons och hans inställning till Stasiakterna är glasklar (förrädarna ska ställas till ansvar för sitt landsförräderi). Jag tror att han skulle kunna få ur denne Roland Jahn det som denne känner till om de svenska spionerna. Han är inte journalist och är därför inte bunden till tysthetslöften dessa har antagit, mest för att skydda sig själva och sina kollegor. Om just den mentaliteten kan ni läsa vad Sven Delblanc har att säga i en politisk dikt om Nomenklaturan. Den hittar ni på den här länken.

http://petterssons.bloggsida.se/politik/nomenklaturan

2012-04-25 @ 14:11:38
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Svensson

Svenskarna är dumma som gick på Reinfeldts prat om arbetarpartie, nu får Svenskarna mindre i plånböckerna, och invandrarna utnyttjas som billig arbetskraft.

2012-04-25 @ 14:20:19
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lars Å Månsson

Betr.ollirein´s inlägg...

Har för avsikt att åka ner till Berlin senare i år.Har också funderat över att sätta mig i förbindelse med Gauck-behörden,för att söka finna ut om det är möjligt,att jag som enkel svensk kan få möjlighet att titta in i deras arkiv.

Om svaret blir ja,kommer jag att för er alla presentera det som jag event.finner ut...

Redan nu har jag starka misstankar om,att en mycket HÖG uppsatt svensk (som tyvärr dog knall och fall) kan finnas nämnd.Detta efter att redan på 90-talet samtalat med en väl insatt,hög f.d. STASI-medarbetare,om just denne "svenskens" roll i DDR..Men det finns många andra intressanta kort,som tål att synas !!2012-04-25 @ 14:28:34
URL: http://Gammelgubben.net
Postat av: Lars Å Månsson

Vart blev mitt svar/inlägg PÅ Ollie Rein`s fråga av ??

Försvann illa kvickt !!

2012-04-25 @ 14:43:10
URL: http://Gammelgubben.net
Postat av: Lassekolja

Thoralf@! Även jag har, i samband med det franska valet observerat svensk media´s "slarviga" språkbruk.

Att ständigt höra att man är "främlingsfientlig rasist och ännu värre, börjar bli ganska tröttsamt, när det egentligen handlar om omtanke och omsorg (tidigare:kärlek!) till det egna landet eller varför inte kalla det VANLIGT SUNT BONDFÖRNUFT!?

Postat av: Olli Rein

Det gör inget Lars, men jag hoppas att du inte tror att jag gick bakom ryggen på dig. Jag hade givetvis tänkt fråga dig när jag hade fått svar av Thoralf och om det hade varit positivt. Om jag hade varit frisk nog för att följa med, så hade jag kanske frågat om vi två hade kunnat göra detta. Min tyska är tyvärr inte vad den en gång var. Varför ditt svar till mig försvann, har jag givetvis ingen aning om. Jag befinner mig ju inte på hemmaplan, men hos andra vänligt sinnade medborgare i Sverige, Småland, Kalmar.

2012-04-25 @ 16:04:08
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: AWSvensson

Många högskoleutbildningar i Sverige har dålig kvalitet. Drygt var femte utbildning underkänns i en ny granskning. Sämst resultat fick kurserna inom journalistik och nationalekonomi

Säger en del ,ja rätt mycket faktiskt.

2012-04-25 @ 17:04:43
Postat av: Fredrik

Satt precis och tittade på Kunskaps kanalen pga av att de skulle handla om Malmö. Rabbin som talade sa bara rakt ut att man måste försöka tala om sanningen om vad som händer i Malmö och inte lägga locket på. Han säger att han utsätts för hot och trakasserier hundratals gr om året..Här kommer det!

95% av gångerna så är de människor från mellanöstern!!! 95 % av gångerna!Detta är då svt som visar upp!? hoppsan då lär de vara ännu värre igentligen!När jag då går in och kollar på AVPIXLAT som då enligt PK MEDIA,EXPO,POLITIKER som rasistisk och läser den länk jag bifogat så blir jag mörkrädd men samtidigt så märks en röd tråd för nu när man avslöjat att Olof Palme hjälpt de största antisemiterna i världen och våra övriga politiker har bara följt i dessa spår i årtionden.Ljuger AVPIXLAT? Jag tror inte det utan man skulle förlora all kredd man byggt upp utan man visar upp den bistra verkligheten som så många vill dölja genom att skrika ut att folk är rasister.Ta en funderare!

Postat av: Farbror Grå

Jag har fått uppfattningen att redaktionsledningen att kanalen TV 4 är tendensiös,och väldigt partisk och synnerligen osaklig.Det är förvånande och upprörande att ägarna av TV 4 tolererar att "krytokommunister" har kanalen som sin "politiska lekstuga ".Ägarna är kinneviksgruppen tror jag.

2012-04-25 @ 19:44:31
Postat av: s29

Som svar till Gösta; Sprunget ur NSF,kanske det. So What? Sohshiro Honda startade i ett cykelsjul,Sossarna sålde 90% av järnmalmen som tyska nazisterna använde till att bomba sönder Europa med.När hörde du t.e.x talas om att Sverigedemokrater kastade sten på polisen.Jag tycker du skall införa mera fisk i kosten.

2012-04-25 @ 21:10:49
Postat av: S-E Karlsson

Staten har på två år snott 7,3 % av våra pensioner i år fick vi av ren och skär nåder "tillbaka" 3,5 % ,vaddå då först ska vi väl ha tillbaka hela det beloppet som snotts för oss sedan kan man komma med 3,5 % i ökning och snacket om att pensionärerna har fått skattesänkning är rent och skärt nonsens ,har inkomstdeklarationen framför mej och där kan jag läsa att min kommunala inkomstskatt är 32,33 % !

Det är väl inte konstigt att skatten sjunker när inkomsten sjunker men det är den enda skattelindring jag sett till ! Jättebra att SD har som förslag i sin budget att skatten ska sänkas för oss pensionärer ! Natti,natti.

2012-04-25 @ 21:45:11
Postat av: Robin Shadowes

Nej du, Gösta, du har fel. Det är SvP som är sprunget ur NSF, inte SD. Gör om, gör rätt!

2012-04-25 @ 23:15:21
Postat av: Hulda

OT.!

Björn Söder ska vara med i SVT,s Debatt ikväll för att debattera ensamkomande "barn". Undrar hur många han får mot sig....

Men samtidigt behöver man nog 4-5 debattörer för att matcha honom....

Ska bli intressant.

2012-04-26 @ 09:44:25
Postat av: S-E Karlsson

Hörde i dag på smålandsnytt en kvinna som var ansvarig för integrationen i Lessebo kommun , hon tyckte det var bra att somalierna fick ta hit sina " anhöriga" för då skulle det bli lättare för de somalier som redan fanns i kommunen , men hon sa inget om att det blir tyngre för oss skattebetalare !

2012-04-26 @ 10:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0