FARAGE INSPIRERAR WAHLROOS ?

En sak är jag helt övertygad om och det är att Björn Wahlroos som i sin ungdom var ungkommunist uppenbarligen lyssnat en hel del till Nigel Farage i EU-parlamentet. Efter att jag läst en artikel i Dagens Industri där Björn Wahlroos jämför EU:s styrelseskick med Kina.

”Båda regeras av 24 män och kvinnor som ingen vet hur de har blivit valda. Båda har också en president som ingen kommer ihåg namnet på.”

Visst känner man igen detta från följande YouTube-klipp med Nigel Farage.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Han är en av de få som vågar säga vad han tycker.

Talare av folket..mer av denna sorten inom politik och media så hade man haft ett annat Sverige och ett Europa som stod på folkets sida.Respekterade deras vilja att behålla sina länders suveränitet.Såg idag att EU vill förbjuda smaktillsättning i snus.. man vill nu gå runt saker och förbjuda ändå.Detta förbannade EU...Sen rapporterar resten av världen vad dåren i Norge sagt under rättegången igår.Hans största inspirations källa är och var:

jihad Rörelserna och Al Qaida.Nåt i svensk media tror ni?

2012-04-19 @ 07:32:18
Postat av: Sven Dacke

På SVT i går kväll.Teliasonera i hemligt samarbete med diktaturer.Men hur är det här hemma i Sverige är det ingen som undrar.

Förmodligen får vi vänta i minst 20 år innan sanningen kommer fram, men den kommer

Postat av: Fredrik

I ena änden så hjälper vi diktaturer med vapen och övervakning. Sen ska kriminellt pack i Sverige få kunna misshandla,sälja droger och vara en pina för vanliga resenärer på en tågstation pga av att integritet väger tyngre? Är det vi håller på med?2012-04-19 @ 08:34:28
Postat av: Tittilitut

Till minne av en oförglömlig man, nu när EXPO i samarbete med LO igångsatt sin indoktrineringskampanj av landets hygglige Lundströmmar, dessa typiska svennar som 'aldrig har hörts ha en åsikt om nånting'.citat:Hej Expo, här är jag hållandes föredrag om häxor. Platsen är Runstens kyrka på mellersta Öland. Jag vet att denna kyrkliga miljö förvärrar mitt av Expo redan utsatta och exponerade läge, men det är den enda bilden jag har för tillfället. Jag har mejlat denna bild till Expo så att Expo, när de tar itu med mig för min islamofobi, inte ger sig på fel person, som till exempel den hygglige Lundström på hörnet, som jag aldrig hört ha en åsikt om nånting.

Jag har denna morgon också sänt min exakta adress med GPS-position till Expo så att man inte, när man då tar itu med mig, krossar fönstren i fel fastighet eller tuttar på nåt som ej tillhör mig.

Mitt gamla uthus står öppet, där kan man gärna gå in och tutta på så får

jag ut försäkringen - bara säg till innan det sker så att jag får undan bilen;

oftast sitter nycklarna i så är ni bussiga och ber hantlangarna köra undan den om det blir sent på natten. Jag sover hårt och kan vara svår att väcka.

Kurt Lundgren2012-04-19 @ 08:35:24
Postat av: Solidus

Vi behöver en Nigel Farage som Sverigedemokrat.

2012-04-19 @ 09:05:55
Postat av: PMS

OT:

Då tackar jag för mig och lämnar härmed Sverigedemokraterna som medlem,tusenlapparna som var avsatta för att stötta valfonden 2014 tar jag nu med mig till mitt nya parti,soffliggarpartiet!

Dessa allokerade slantar investerar jag i något som jag aldrig behöver bli besviken på,pilsner,chips och fläskasvålar.SD-ledningen borde investera i lite ryggrad och stolthet,det duger inte att låta människor som ärekränker en som person ideligen komma undan med det,då kan ni lika gärna byta partinamn till dörmattepartiet och sälla er till 7-klövern.

Ni unga i SD-toppen borde ta lärdom av Thoralf Alfsson,han vet helt klart var skåpet ska stå.

Vaya con dios

2012-04-19 @ 10:05:54
Postat av: AWSvensson

PMS , ja vi kan alla ha våra dåliga dagar, men det gäller att välja sina strider , det finns många Sverigedemokrater som fått utså en ärekränkning men nu gäller det att mobilisera för fulla segel till valet 2014, ett bra valresultat då blir en riktig käftsmäll för dessa nyttiga idioter som satsat på den politiskt korrekta vägen.

2012-04-19 @ 10:14:32
Postat av: Tittilitut

Enigheten är total

"Dörrmattepartiet", sa Bill.

"Urinera på dom", sa Bull.

"Slappsvansar och gele´ryggar -

ja nog har ni rätt, pojkar", sa Måns.

--------

inslaget är språkriktighetstestat.

2012-04-19 @ 10:22:41
Postat av: AWSvensson

Dessa gotlänningar, eller vad tror GoG.

Postat av: Tittilitut

Idag blir det en länk till en oförarglig bild

med djup symbolik.

Åsnan Sverige har fått överlast.

Sådant händer (i) en IDIOKRATI!

Eller vad anser GoG?http://bildplats.se/image/view/3373

2012-04-19 @ 10:39:40
Postat av: Thoralf Alfsson

PSMSkulle vara intressant att veta varför du hellre blir soffliggare.

2012-04-19 @ 11:00:43
Postat av: S-E Karlsson

Någon ringde till mej från ngn organisation som heter Hand i Hand Uppsala och ville ha ett bidrag till Bolivias barn , ok sa jag, jag hjälper gärna människor i deras egna länder , bättre än att alla ska invadera Sverige !

2012-04-19 @ 11:12:30
Postat av: Magentan

BREIVIKS MOTIV FÖR VANSINNESDÅDENBreivik ville provocera fram en så omfattande häxjakt på demokratiska nationalister och konservativa (t ex SD), så att dessa skulle tvingas överge tron på demokrati och istället bli militanta, som han själv.Det skriver Fria Tider i ett intressant inlägg idag.Fria Tider refererar till Breiviks tal under gårdagens rättegång. Jag hittar inte Breiviks originaltal på nätet, men om Fria Tider har rätt, så kan man ju lugnt påstå att han lyckades med första delen av sitt motiv. Den media-häxjakt mot SD som har pågått sedan veckorna före valet 2010 har nu intensifierats ytterligare.MEN Breiviks vansinnesdåd, Expos, Aftonbladets, Expressens, SVT/SR:s och övriga medias fula häxjakter med förtal och demonisering av Sverigedemokraterna kommer ALDRIG att leda till någon radikalisering av SD. Sverigedemokraterna kommer alltid att vara det fredliga och demokratiska parti som det nu är.

Postat av: AWSvensson

Vet dessa som skriker rasism och hotar med lagen om hets mot folkgrupp att denna lag har sin bakgrund i diktaturländers ,av FN sanktionerade ,rätt att kväsa oliktänkande. Läs vidare på Snaphanen.

Postat av: Magentan

Det finns mer att läsa i Snaphanen!

Julia Caesar skrev i sin Söndagskrönika den 30 juni 2011, alltså en vecka efter massmorden på Utöya, följande ord (som jag hittade i Fria Tider, där hon citerats av signaturen "Affeson"):"Marionetterna gör jobbet""Anders Behring Breivik kan känna sig nöjd. Den 32-årige norske massmördaren har lyckats med sin plan. Isolerad i häktet behöver han som en demonregissör bara sitta passiv medan marionetterna gör resten av jobbet åt honom, precis som han har förutsett.

Om han inte vore avskuren från all mediekonsumtion skulle han antagligen njuta ohämmat av det som nu pågår i media när journalister och diverse andra ”experter” lika lydigt som förutsägbart axlar sina roller och bidrar till ökad polarisering och splittring. I Sverige med frontalfigurer som Lisa Bjurwald, Annika Hamrud, Daniel Poohl och Alexander Bengtsson från vänstertidningen Expo, Anna-Lena Lodenius och Lena Sundström, som verkar se sig själva upphöjda till objektiva ”experter på främlingsfientlighet” och anlitas som sådana av media, trots att det är uppenbart att de har en egen politisk agenda. Drevet går. Häxjakten är i full gång. Hyckleriet når nya höjder. Det sunda förnuftet lyser med sin frånvaro ..."http://snaphanen.dk/2011/07/30/s%C3%B8ndagskronik-ansvar-och-skuld/

2012-04-19 @ 11:59:48
Postat av: Tittilitut

Magentan skrev trosvisst och utan tvekan helt riktigt: "Sverigedemokraterna kommer alltid att vara det fredliga och demokratiska parti som det nu är."Balkaniseringen i Nya Sverige kommer att fortsätta -

"fredligt och oblodigt". Den svenska urbefolkningen - de hyggliga Lundströmmarna, som fått sin nationalkänsla kastrerad, oftast redan på dagis, fortsätter att låta sig charmas av sossar och miljöfascister. Skogarna fylls av somalier med motorsåg. IDIOKRATIN fortsätter att etablera sig. Endast ett ekonomiskt totalhaveri - av typ

'åsnan som gick till väders', eller ett regelrätt krig i Europa som efterhand kanske stäcker sig ända hit till Nya Sverige, eller en av Iran startad aggression med råoljekollaps som följd, skulle kanske kunna initiera en början av en början

till ett slut på den kvasimarxistiska utvecklingen och den fortskridande islamiseringen här i idiokratin Nya Sverige.

ABB tänkte på det stora hela helt riktigt, men agerade oförlåtligt omänskligt och taktiskt vansinnigt. Hans beklagansvärda offer var alldeles för perifera och otillräckligt symboliska.

2012-04-19 @ 12:18:27
Postat av: Magentan

@ PMS

Pilsner, chips och fläskasvålar går väl an, men sofflock ... NÄ, du får allt masa dig upp 2014 och lägga din röst på det rätta partiet.

2012-04-19 @ 12:36:21
Postat av: Gubben o Gumman

SE Karlsson : Rätt namn vore väl "Från din plånbok till vår"

2012-04-19 @ 12:47:21
Postat av: S-E Karlsson

Jo då G&G du har rätt men ibland har man ju en snäll dag ! Mvh .

2012-04-19 @ 12:55:31
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vi får väl hoppas att MP på ön ser till att ett förbud mot Dricku omgående införs, man kan ju inte ha det så att Roma-Stina, Visby-Kent samt Buttle-Per tar båten, och invandrar till fastlandet för att dödsknacka äldre fastlänningar.

Lägga ned Gotlandslinjen kan vara ett annat alternativ också,den frågan kunde väl V ta tag i eftersom man värnar om alla människor.

Rent allmänt är vi djupt imponerade av det grundliga signalement som polisen ger i sitt jobb för att göra Sverige tryggt och fånga mördare.

2012-04-19 @ 12:56:17
Postat av: PMS

Rösten 2014 kommer jag att lägga på SD,men fram tills dess så blir det sofflocket.Jag syftar på "batmans" senaste påhopp på JÅ och att inte JÅ eller SD visar någon som helst respons,man bara sväljer övergreppen,och det kan jag inte förlika mig med.

Jag vill kunna vara stolt över både vårt parti och en stark partiledare,då det behövs styrka vid framtida överläggningar,när det blir ny regeringsbildning 2014.

Dom 15-20% som SD får 2014 bör förvaltas på bästa sätt,därav min provokativa reaktion.

Vänligast

2012-04-19 @ 13:10:32
Postat av: Solidus

Bäste PMS, om man skulle dra till sofflocket så fort någon annan inte gör som du behagar så är jag den förste som beklagar.Ingen har sagt att det skall vara lätt att vara i opposition med 7 partier trots att Sd inbjudit alla till samtal.Jag har ryggraden kvar och röstar på Sd om de sköter sig lika bra som nu.Jag vill se Thoralf som vår nye Nigel Farage i talarstolen.2012-04-19 @ 13:11:23
Postat av: Kalle

Thoralf skrev så här i ett tdgare inlägg om Kurdo Baksi längre ned på denna blogg.""I och med denna text angriper inte Kurdo Baksi bara Jimmie Åkesson utan även hans familj, släkt, vänner, lärare, skolmiljöer o.s.v. Min uppmaning till Jimmie Åkesson är att göra en anmälan om förtal omgående och den skall gälla både Kurdo Baksi och SVT med VD Eva Hamilton i spetsen."" skrev Thoralf (SD)Vad har hänt efter Kurdo Baksis angrepp på SD och speciellt vår partiledare Jimmie Åkesson. Har Jimmie gjort någon polisanmälan om förtal av honom själv eller Sverigedemokraterna. Tiger och tackar Jimme Åkesson!!?? Vänder Jimmie den andra kinden till...!!! När skall SD sätta ned foten och säga att nu får det tametusan vara nog och göra något radikalt. Jag väntar fortfarande på att SD skall vakna.Det går bara inte att klaga på att den stora allmänheten inte vaknar när vi i SD själva inte vaknar och gör något åt saken som exempelvis en polisanmälan om förtal...

2012-04-19 @ 13:32:12
Postat av: Skånepåg

O.T.Uppehållstillstånd efter skäl 1980-2007.

Cirka 9 % anses ha flyktingskäl. Anhöriginvandringen uppgår till cirka 50%. Man kan undra hur det ser ut nu 5 år senare med den alltmer "tycka synd om" mentaliteten för utdelning av PUT. Men ett par hundra tusen "flyktingar" är nog ingen dålig gissning.

Postat av: G Upp

Att lämna SD eller inte lämna SD?

Flera kommentarer på denna sida gav uttryck för tanken att lämna SD om JÅ inte anmäler K Baksi.

Och det är väl nu flera månader sedan inlägget om Stasi, vilket väckte starka reaktioner, som gav uttryck för en hunger efter mer om detta ämne, och oro för att SD skulle foga sig och tystna.

Inte ett ord om Stasi sedan dess?

2012-04-19 @ 14:19:39
Postat av: Kurtan

Beträffande diskussionen om ev. anmälan om förtal:Kanske Jimmie tänker som så att han "Batman" gör bara bort sig själv, och att han inte äv värd att spendera en sekund på ?!Å andra sidan skulle en krafig markering kanske förhindra liknande påhopp i framtiden ?!Ä "tredje" sidan kanske detta och andra idiotiska påhopp, som kommer att komma i framtiden, gör sin nytta genom att klart och tydligt visa för den breda allmänheten vilka dårar de är och behövs för att fler och fler skall kunna vakna till liv, eller ?!

MVH2012-04-19 @ 14:40:11
Postat av: Svensson

Bra att någon ryter till lite om EU:s brister. Visste ni att hans son är ett pokerproffs.

Försök sprida det här inlägget, ju fler vi är, ju starkare blir vi. http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/04/19/sverigedemokraterna-2/

2012-04-19 @ 15:32:36
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Thoralf Alfsson

TittilitutDin kommentar om ABB får du skriva på någan annan plats. Den hör inte hemma på min blogg.Jag föredrar att du avhåller dig från fler kommentarer då du inte tillför något av värde.

2012-04-19 @ 15:45:35
Postat av: Rune

Kurtan skrev:

"Flera kommentarer på denna sida gav uttryck för tanken att lämna SD om JÅ inte anmäler K Baksi."

----------------------------

Att anmäla Baksi är ju som att skjuta mygg med kanoner.

Baksis skriverier är ju så vettlösa att de talar för sig själv. Eller med andra ord, hans utsagor slår tillbaks på honom själv.

Ingen kommer ju hädanefter ta honom på allvar när han har skjutit sig själv i foten.

2012-04-19 @ 18:08:56
Postat av: Kurtan

@Rune,Det var "G Upp" som du refererade till inte mig (Kurtan). Bara för ordningens skull.Håller med dig om att "Batman"'s vettlösa uttalanden slår tillbaka på honom själv i alla fall vad gäller normalt funtade individer.Dessa rent ut sagt hel-idiotiska uttalanden kan endast gravt PK-handikappade och AFA-typer värdera... samt möjligen hans släkt...

MVH2012-04-19 @ 19:12:52
Postat av: Gubben o Gumman

Tittilitut : Gubben o Gumman tror att du just fick rött kort ?

2012-04-19 @ 19:17:56
Postat av: Gute

Svar till AWSvensson 2012-04-19 @ 10:31:17(prata svenska med brytning)??Vet hut på dig....um du kumma ti aur öen, ska ja häve di i sjoen!

2012-04-19 @ 19:30:34
Postat av: TTittilitut

Thoralf! Jag uppfyller din önskan. Det är nog riktigt att mina banala reaktioner på olika utslag av den funktionella idiotien och dumheten i Nya Sverige saknar värde. Dessa kommer ju likväl att fortsätta(s). Du liksom andra kloka och insiktsfulla personer vet också redan nu, att Nya Sverige kommer att bli det första landet som går under, inte av krig eller naturkatastrofer, utan av ren och pur dumhet. Det "asylantindustriella komplexet" kommer att drivas vidare tills sekinerna har tagit slut och en balkanisering av det som var Sverige blir det bittra slutresultatet. Det kommer inte att ha varit billigt att få ha varit god! Adieu Thoralf och SD - du gör vad du kan - det gör inte SD.

2012-04-19 @ 19:43:03
Postat av: Gubben o Gumman

Gute : Det är inget straff han är van att ramla i sjön

Svensson kallas för U-137 hemma i "byn"

2012-04-19 @ 20:24:35
Postat av: Gute

Gubben o Gumman : Lite humor behövs det verkligen i dessa tiders mediala och politiska härdsmältor, alla bör bidra efter förmåga!

2012-04-19 @ 20:55:53
Postat av: cheap oakley sunglasses sale

cheap oakley sunglasses for china http://www.icheapoakleysunglasses.org

cheap oakley sunglasses sale http://www.icheapoakleysunglasses.org

cheap oakley sunglasses onlin http://www.icheapoakleysunglasses.org

cheap oakley sunglasses usa http://www.icheapoakleysunglasses.org

oakley sunglasses cheap usa http://www.icheapoakleysunglasses.org

2012-05-09 @ 11:35:52
URL: http://www.icheapoakleysunglasses.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0