BAROMETERN SPEKULERAR OCH CENSURERARDe enda gånger mina blogginlägg citeras på ”Sagt hos andra” i Barometern är när de ansvariga inbillar sig att det skall vara negativt för SD. Så även denna gång men jag vill upplysa Mats Andersson om att jag har ett alldeles utmärkt lyse på min cykel. Mats Andersson har tydligen inte förstått att jag bloggade om ett nedsläckt Kvarnholmen.

Idag har Barometern en artikel om de överklaganden som inkommit angående mediehuset. Att Anders Blank försöker göra det till en ren SD-överklagan är inte förvånande. Genom att använda den strategin försöker man påverka Länsstyrelsen i Kalmar län som om man bifaller överklagandena i så fall ”går ihop” med Sverigedemokraterna. Bra försök Anders Blank men jag hoppas att svenska myndigheter tittar strikt på de lagar som gäller och inte på vem som överklagat. Det kanske vore på tiden att Anders Blank läser på om Miljöbalken, Artskyddsförordningen och Kulturminneslagen så kanske han kan lära sig något nytt till nästa artikel.

Barometerns webbredaktör Peter Karlsson raderade idag kommentarer till denna artikel. Här nedan följer ett exempel på en kommentar som plockades bort. Jag undrar varför?

”Jag trodde att man ville hålla Kvarnholmen till handel, krogliv, turism och boende?! Denna glaslådan främjar varken handel, krogliv, turism ELLER boende! Den är inte attraktiv i någons ögon utom de som kommer sitta i den! Och för dem spelar det kanske ingen roll om man struntar i allt som har med Kvarnholmen att göra så länge man får en fin utsikt från sin kontorsplats?! Man pissar ju totalt på ALLA! Hur pass egoistisk får man bli?! Vad hände egentligen med att hålla Kvarnholmens bästa och dess historia främst?!!
Smäll gärna upp en glaslåda men gör det någonstans där det INTE pissar på allt som har med det ovan nämnda att göra!! Och hur kan man tycka att _skattebetalare_ ska betala en ny parkering om den nuvarande får belägras?!
Vafan har hänt med politikernas heder i Kalmar? Skiter man fullständigt i ALLT som har med Kvarnholmen att göra så länge man inte får möta sura miner från sina vänner på nästa golfrunda?! Kommande generationer då? Skiter ni i dem också?! Vad ÄR DET HÄR?!?!”

Denna kommentar godkändes alltså inte av Barometern. Då förstår säkert var och en att det är många kommentarer som censureras av Gunilla Sax och hennes stab på Gota Media.När jag idag satt i bilen lyssnade jag på Studio Ett och ett inslag om den grova misshandeln i Kortedala för ca två veckor sedan. In i det längsta undanhöll man lyssnarna att det var ett invandrargäng som är misstänkta. Lyssna på reportaget.


I Berga Centrum har vi som bekant samma typ av invandrargäng som terroriserar alla som inte faller dem i smaken. Idag fick jag ett samtal från en man (säkrast att han får vara anonym) som berättade hur detta gäng i Berga centrum terroriserat en gammal kvinna med rullator. Han hade då hjälpt kvinnan och undrat vad dessa höll på med. Dagen efter var han igenkänd och blev då ”omringad” och trakasserad av detta invandrargäng på ca 10 killar som med fotbollar bombarderade honom. Han fick höra att han var rasist. Kritisera en invandrarekille = rasist i deras ögon. Det värsta är att samhället och hela etablissemanget delar denna uppfattning. Nåde den som kritiserar en invandrare från ett så kallat utanförskapsområde. Jag undrar bara om dessa invandrarkillar inte har några föräldrar som kan lära dem vanligt folkvett eller är föräldrarna precis likadana?

Ingen vågar uppenbarligen göra något åt dessa ligister, skitstövlar, bråkstakar, huliganer och missanpassade individer. Det är dags att de får smaka på samma medicin. Det måsta vara slut på allt jävla fusk, fjäsk och dalt som Peps Persson sjunger i låten Grannen.
Passa på att lyssna YouTube-klippet har funnits sedan augusti men det lär inte dröja länge innan det tas bort.

Klicka på bilden för att lyssna.


Peps Persson, Åmåls bluesfest 2005. Foto Thoralf Alfsson

För den som har problem med att förstå skånska kommer ett smakprov ur texten.

”Min granne är rädd för araber:
-Dom e ju inte som vi!
-Och deras religion e makaber
Med hedersmord o heligt krig!
-En del kommer hit o beter sej”

”-Ja jag e trött på allt
Förbannat fusk o fjäsk o dalt!
På alla jävla banditer
Som kommer hit o förstör”

”O sen ska packet ha bidrag
Till hela sin jävla släkt
Osså slår dom ihjäl sina döttrar
För nån jävla pajasdräkt

Är man kommunist och heter Peps Persson så får man uppenbarligen skriva hur rasistiska texter som helst utan att media gör en stor sak av detta.
Låten har många år på nacken men texten har aldrig uppmärksammats av Åsa Lindeborg och hennes gelikar. Tänk om en Sverigedemokrat skulle sjunga med i texten och Kaliber wallraffade det. Vilken uppståndelse det skulle bli!


UPPDATERING!

Åke Möller informerar om en artikel i Västerviks Tidning där befolkningen i lilla Totebo uppenbarligen fått nog och vill ta saken i egna händer, med vapen om så behövs. Alla förstår säkert varför Migrationsverket var närvarande vid mötet. Var än Migrationsverket drar fram uppstår stora problem. Läs artikel i VT.


Kommentarer
Postat av: John

De "snällaste killarna i Kortedala", visade sig vara kapabla till att misshandla en man halvt till döds. Då undrar man ju vad de elakaste killarna i Kortedala kan tänkas vara kapabla till... Den här utvecklingen är allt annat än bra. Men de hade ju inte någon fritidsgård, så vi kanske ska ha överseende för det? Man blir bara trött på naiviteten.

2012-04-05 @ 01:25:56
Postat av: Magnus S

Snällaste killarna i Götet my ass. Det måste vara "gubben" som gett sig på gänget hävdar pk-media..?! Han försvarade sin hund för satans gubbar.Säg stop till vansinnet nu. Rösta rätt!

2012-04-05 @ 02:01:44
Postat av: Gubben o Gumman

Eftersom man ger sej på poliser bla här så finns inget annat att göra än avisa dessa med familjer, vilket inte kommer att ske, så berättar ju rektorn vad som kommer att hända,och han hette väl inte Jimmie Åkesson.

Att man sedan fortsätter insläppet är riktigt otäckt faktiskt,detta kan aldrig sluta fredligt finns i te en chans i helvete till det.

Dessutom skall inte skattepengar gå åt till att tala pucko tillrätta,enligt den princip som skall ske texi Kalmar,man får väl hoppas att batikhäxan är äldre än klienten.Samtidigt förstår man hur pk man måste vara för att göra poliskarriär,här ligger en del av dom egenskapade socialistiska problemen .Desa missanpassade individer har växt svenska myndigheter över huvudet i sitt stora antal tyvärr.Hade Sverige följt Finland hade du aldrig läst dessa rader

2012-04-05 @ 03:05:39
Postat av: M

PK-media blöder:Gotlands Media AB organiserar om, samordnar och varslar motsvarande 6,4 tjänster på redaktionerna.

http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7594243

2012-04-05 @ 04:49:34
Postat av: Pelle P

Reagerat på en sak Thoralf,på dom flesta bilder på dig som förekommer i offentlig media så ser du lite sur ut. Men bilden du har på din blogg ser du genomtrevlig ut på. Taktik av media eller?? Har själv träffat dig & pratat med dig på telefon & uppfattat dig som en av dom få politiker som man helhjärtat litar på & är en heltrevlig kille som tar sig tid att prata lite.Sedan hörde jag nu i natt (jobbat) av en jobbarkompis som är kommen från Iran att nästa val så överger han förmodligen Piratpartiet & röstar på SD. Det värmer i själen att höra,mer sånt .Och sen får du passa dig för att länka till Peps,han kan bli putt igen.

2012-04-05 @ 06:48:31
Postat av: G Upp

Peps, ja. Han hatar ju Sverigedemokrater. Vissa har det bra : Dom kan hata och få beröm för det.Radion : Igen, jag har snart lärt mig : Jag pallar helt enkelt inte. Dessa röster. Känslolösa. Mänsklighetslösa. Livlösa. Verklighetslösa. Intelligenslösa.Strunt samma med 61-åringens liv och hälsa. Det är inte det som är det viktigaste i det här sammanhanget (skrämmande nog). Det viktigaste är :

Varför teg media (i över 1 vecka, tror jag)?

Varför slutade media tiga?

2012-04-05 @ 07:35:12
Postat av: Stefan A

Och råkar man "ta tag" i någon av dessa ligister för lite uppfostran, då blir det säkert fart på etablissemanget, då blir det ett rasistdåd i media och ett längre fängelsestraff väntar då det dyker upp 10 blattevittnen som visserligen varit på ett helt annat håll men ändå "vet" vad som hände och naturligtvis blir trodda av rätten, mened finns tydligen bara i svenska språket, svenska myndigheter och politiker i sjuklövern har blivit svenskens värsta fiender, hoppas det visar sig 2014.....

2012-04-05 @ 07:40:34
Postat av: Hacke

Inte nog med att fulmedia genom sin självpåtagna propagandaroll kring allt som har med multikulti att göra mer eller mindre ger grönt ljus till dessa vidrigheter. I fallet i Kortedala tänkte man dessutom mörklägga totalt för att det i deras ögon var "fel" gärningsmän. Det tog tio dagar innan man överhuvudtaget tog upp det. Tack vare de fria sajterna på nätet tvingades man till reträtt.

Sedan blir samma pack förvånade att dom ligger lägst i rankingen hos svenska folket när det gäller förtroende!

2012-04-05 @ 08:45:02
Postat av: kalle

Idag raljerar Blanken över att det fortfarande finns i hans tycke för många okvalificerade industrijobb kvar i Kalmar. Frågan är bara vilka jobb som är okvalificerade? Min 10-åriga dotter kan skriva texter på både mac, pc och android...lika bra som Blanken, är hon då ett överkvalificerat underbarn eller är det så att Blanken är underkvalificerad? Han måste ju vara betydligt äldre med tanke på avsaknaden av hår och inte kommit längre i utvecklingen?På tal om hår så såg ju karln komisk ut innan men nu när man försöker kompensera håravfallet med en fjunig mustasch kan man ju inte annat än gapskratta!

2012-04-05 @ 08:50:09
Postat av: jägarn

Jag trodde först att det var ett skämt, men saken borde vara för allvarlig. Det visade sig vara Aftonbladets stjärnreporter som var i farten.

http://www.friatider.se/brist-pa-fritidsgardar-bakom-misshandeln

2012-04-05 @ 08:55:09
Postat av: S-E Karlsson

Nu ska ju flyktingarna på Lundegård Öland avhysas, varför inte passa på att ordna så Lisbeth Lennartsson och Per-Einar Tuvesson kan få plats på någon av bussarna det kan ju bli svårt för dom att vara ifrån sina älsklingar !

2012-04-05 @ 09:10:17
Postat av: Åke, Västervik

Med tanke på Berga centrum, så kanske tankarna går bland folk som här....Se länk! Om man läser artikeln noga så förstår man vad det är för typ av ligister, annars hade en viss myndighet inte behövt närvara!!

Postat av: Observer

Bortförklaringsmodellerna för det brutala överfallet i Kortedala tar sig alltmer bisarra former.Aftonbladet leder denna liga tätt följd av några andra tidningar och de i medierna vanliga proffstyckarna.Det man slås av i de framförda bortförklaringarna/förståelseteorierna av t.ex. Kortedaladramat är de kliniskt avskalade och frånvarande känslorna för brottoffern.Detta mönster går igen,gång på gång,antingen det gäller misshandel,rån eller våldtäkter utförda av vissa personer eller gäng.De som våldtar,rånar,skjuter eller misshandlar är de som tydligen alltid är offer för omständigheter.I botten ligger en värdegrundsförändring som är illavarslande.Denna förändring har sina supporters inte minst inom det flyktingindustriella komplexet ivrigt påhejade av diverse medier vilka numera tycks ingå i samma komplex.Fråm politiskt håll,SSU, framförs i tidningen BLT också uppfattningen att de som är inblandade i den grova och stora gruppvåldtäkten på flyktingboendet i Mariannelund i Småland inte ska utvisas efter avtjänat straff.Denna brottsplats beskrevs i Expressen häromdagen som en "lägenhet".Inte en stavelse om att boendet tillhör Migrationsverket.Så mörkas det i de mediala kretsarna när verkligheten tränger sig på.Vi kan också konstatera att det ovan nämnda komplexet troligen snart kommer med krav på ändringar i strafflagstiftningen.Ordet självrannsakan existerar inte i dessa kretsar.I Kortedala visar sig problematiken övertydligt.Brottet där är utfört av en ny generation ungdomar,i detta fall skolungdomar, födda och uppvuxna i vårt land.Den värdegrund som har ansetts självklar i vårt land och i de flesta samhällen världen över, har man misslyckats med att överföra denna generation.En förortsproblematik inte minst ,på många håll i landet idag.Men som sagt någon självrannsakan återfinns aldrig i debatten.Där flödar krokodiltårarna parade med bortförklaringarna där det alltid är någon annans fel att brott begås.Varför värdegrundsöverföringen så kapitalt misslyckats inom vissa befolkningsgrupper andas ingen i etablissemanget om.Ingen oro hät inte.Antagligen dröjer det inte länge innan händelser som kortedalamisshandeln eller gruppvåldtäkten i Mariannelund beskrivs som spännande interkulturella möten.2012-04-05 @ 09:26:42
Postat av: Info

SVERIGES RADIO: ND OCH SD KOMMER ATT STÄLLA TILL BRÅK I MORGONFår jag komplettera Thoralfs radiolyssnande med vad P1 Morgon kunde bjuda på idag: Nd har tagit initiativ till en antivåldsdemonstration i Göteborg på Långfredagen, något som föranlett ett nytt inslag i Sveriges radios P1.Till studion hade som representant för de gamla, svenska göteborgarna inbjudits Kristoffer Lundberg (Rättvisepartiet socialisterna), som fick beskärma sig över hur tillresta nazister och ligister skulle komma och utnyttja situationen för egen räkning och ställa ”vi mot dom”. Men han utlovade:”Vi demonstrerar på fredag för att stoppa nazisterna.”Reportern undrar, om det inte finns risk för bråk. Kristoffer Lundberg svarar (ordagrant):”Om det finns risk för våld så står nazisterna för den risken och självklart har folk rätten att försvara sig om dom blir attackerade.”Snart kan vi här på nätet se videoupptagningar av hur ”de högerextrema” i vanlig ordning attackerar fredliga motdemonstranter, kastar sten på polis och ambulanspersonal osv. Ska bli intressant.http://www.goteborgsfria.nu/artikel/927122012-04-05 @ 09:26:58
Postat av: Hulda

Info... Inte för att jag har något över för ND, men de som indirekt hotade med våld var galenpannorna i "rättvisepartiet" Socialisterna.Vänsterextremisterna kommer säkert att slå sönder både människor och egendom ÅTERIGEN...

2012-04-05 @ 10:07:06
Postat av: Catarina

Att debattinlägget raderades kan jag förstå.

Det innehåller svordom, påstående om urinering, versaler och utstrålar en ilska som inte är fullt kontrollerad.

Om debatten i kommentatorsfält kunde hållas sansad och återspegla ordval, ton och skrivspråk som i tryckta insändare skulle media inte behöva censurera. Tyvärr används dylika kommentarer emot SD och när Thoralf försvarar en kommentar som denna så kan det uppfattas som att en riksdagsledamot anser att det är en "god samtalston". Tyvärr tror jag det kommer slå tillbaka på dig.Glad Påsk annars.

Och tack för en utomordentligt bra blogg i övrigt.

2012-04-05 @ 10:19:52
Postat av: AWSvensson

Att anklaga någon för att cykla utan lyse för att man nästan stupar på en trottoarkant på en nedsläckt väg tyder på en slutledningsförmåga utan dess like. Att skriva i en tidning utan hjärna kan inte vara lätt.

På ledarsidan i Smålandsposten igår bekymrar sig skribenten över att folk inte ingriper som vid det brutala överfallet i Kortedala,detta skulle bero på feghet,att skribenten själv är undfallande och feg och inte våga skriva att det handlar om invandrargäng ser hon inte som ett problem.

Om en demonstration mot dödligt våld möts med en motdemonstration så undrar man vad de demonstrera mot. Är de för dödligt våld eller är det budbärarna som de demonstrera mot de som upplyser folket om verkligheten en konsekvens av en sinnessjuk asylhantering.

2012-04-05 @ 10:20:44
Postat av: Info

HULDA,förstår du dig inte ens på GROV ironi?

2012-04-05 @ 10:21:06
Postat av: Gute

Angående mordförsöket på pensionären i Kortedala!Det kan tyckas att svenskar är bland det fegaste som finns, som inte hjälper mannen när de hoppar på hans huvud som krossas.OM du skulle slå ner en av angriparna som inte är aktiv i misshandeln just då, kan du själv bli åtalad.Sådan är lagen och det gör att ingen ingriper, men det är givetvis fegheten som styr i första hand.Att media försökte mörka det känsliga brottet är en annan historia, men bekräftar dess dåliga rykte!

"Anledningen var att den sammanföll med rättegången i Ludvika och Mariannelund m.m m.m, elefanten börjar gå bärsärk."Ha en trevlig Påsk din kämpe!!

2012-04-05 @ 10:57:49
Postat av: Stefan A

hahaha...Rosengård har drabbats av projekttrötthet,ingen kan då klaga på att inte skattepengar slösats på denna lilla plätt...

Postat av: Funtaren

Info: Jag får inte ut något ur den artikeln eller utsändningen som skulle säga att SD och ND klumpas ihop. Vänligen ange källa till denna del i ditt inlägg.

2012-04-05 @ 11:31:49
Postat av: Magentan

@ Stefan A

hahaha ... tack för den länken! Helt underbar artikel som för ovanlighetens skull skildrar verkligheten.

2012-04-05 @ 12:22:44
Postat av: Magentan

Statsministern och "ensamkommande barn":

Vid "statsministerns frågestund" i riksdagen ställde Jimmie Åkesson frågan om varför Sveriges mottagande av s.k. "ensamkommande barn" skiljer sig så mycket från våra grannländers ifråga om mängden av "barn" som får stanna. Reinfeldt "svarade" med följande godhetssvammel:Citat: "Ensamkommande flyktingbarn, vilket väldigt ofta är barn i övre tonåren, kommer ju i hög utsträckning till Sverige, och framför allt när vi tittar så kommer de från Afghanistan, men det finns också andra länder. Det är en återspegling av en trasig värld. Det är en återspegling av brist på egna förutsättningar att kunna växa ut och möta skolgång och förutsättningar för att skapa ett bra liv. Dom söker sig till en bättre tillvaro, ofta bort från risk för våld tortyr, att ofrivilligt dras in i försvarsmakt och krig, som dom önskar stå utanför.

Lite oklart för mig vad Jimmie Åkesson menar att alternativet är.

Sen är det naturligtvis sant att det innebär en prövning att på kort tid ta emot väldigt många ungdomar. Jag träffade en av dom i Skåne bara för nån vecka sedan, 17 år, kom från Afghanistan, hade ett och ett halvt års utbildning. Det är en tuff väg för honom att komma in i Sverige. Det är en tuff väg att finna ett arbete till honom. Det tycker jag vi ska vara ärliga att säga. Men jag tror inte på alternativet, att stänga in människor i deras länder, att döma dom till en sämre framtid. Det tycker inte jag är det mänskliga och humana svaret."För mig är det lite oklart vad Reinfeldt menade över huvud taget.

Anser Reinfeldt att det är SVENSKARNAS ovillkorliga plikt att ta ansvar för var och av de människor i vår "trasiga värld" som "vill skapa ett bra liv"?

Det finns ca 3 MILJARDER fattiga eller extremt fattiga samt ca 860 miljoner vuxna analfabeter i världen. Är det lilla Sveriges plikt att ta emot allihop eller finns det någon som helst gräns för vår godhet? När anses denna gräns i så fall vara uppnådd? Och vad är Sveriges alternativ då?"Det innebär en prövning att på kort tid att ta emot väldigt många ungdomar" medger Reinfeldt. Men vad menar Reinfeldt med "KORT TID"? Hur många år är "KORT TID"? Världssituationen är INTE tidsbegränsad utan en "Never Ending Story" som jag skrivit här tidigare.Tydligen verkar Reinfeldt emellertid ha vissa insikter i svårigheterna att komma in på arbetsmarknaden i ett svenskt högteknologiskt samhälle för en "17-årig" utomeuropeisk yngling med en utbildning motsvarande ett litet 8-årigt svenskt barn. Trots det anser han att alltså vi ska fortsätta med vansinnet.Reinfeldt vill också åskådliggöra sin folklighet och berättar att han minsann t o m har hälsat på en av dessa "17-åriga" ynglingar. Tankarna går då osökt till en annan "17-årig" yngling (i stort sett alla ensamkommande är ju "17-åriga" ynglingar) som en annan regeringsrepresentant (Billström) har hälsat på vid ett tidigare tillfälle. Något år senare var denne yngling åtalad för våldtäkt, misshandel, rattfylleri och olovlig körning (se länk). Tydligen hoppas Reinfeldt dock på bättre framtidsutsikter för den "17-åring" som han skakade hand med.http://avpixlat.info/2012/03/21/dom-idag-mot-billstroms-valdtaktsanklagade-ensamkommande-gunstling/Jimmie Åkesson försöker i sin nästa replik leda tillbaka Reinfeldt från allt sitt godhetssvammel till att istället besvara frågan som han ställde om varför Sverige avviker så kraftigt från sina nordiska grannländer, vilka visar väsentligt lägre mottagarsiffror, varpå Reinfeldt fortsätter med ytterligare svepande nonsensprat.Det som Reinfeldt presterar efter Åkessons fråga är alltså inget svar, utan istället ett FÖRSVAR. I vanlig ordning går Reinfeldt in i försvarsställning och orerar i långa haranger, som visserligen innehåller en del meningar som ordmässigt verkar passa in i sammanhanget men egentligen inte är något annat än ett fåfängt försvar för regeringens vansinniga invandringspolitik.http://www.youtube.com/watch?v=iFuEriVuVnE&feature=youtu.be

(Från ca 11:40 till ca 16:00)

2012-04-05 @ 12:27:59
Postat av: jägarn

Så här inför påsken så skall vi njuta av vår önske film. http://www.youtube.com/watch?v=g5VjuPsT-84

2012-04-05 @ 12:28:01
Postat av: Hulda

Info..

Ursäkta, jag missade det som var grov ironi. Blev så %¤#*"#&... upprörd när jag hörde vänsterextremisten i radion.

2012-04-05 @ 12:34:24
Postat av: AWSvensson

Nej nu stänger vi butiken för påskfirande ,jag upprepar inte för mycket sill till snapsen, det kan inte nog betonas ,GoG.

2012-04-05 @ 12:39:05
Postat av: Patrik, Ängelholm

Intressant text av Peps, hade ingen aning om att han skrivit något sådant. Visserligen inte framställt som hans egen uppfattning, men det ändrar ju inte att han faktiskt tagit orden i sin mun, och kan ställas till svars och citeras för det.Och när jag ändå skriver, och eftersom jag aldrig tror jag sagt det tidigare...

Thoralf, du viker aldrig när det blåser och kör din spikraka linje, samtidigt som du har en lågmäld och förnuftig framtoning. Den kombinationen är sällsynt. Kämpa på med bloggen och med riksdagsarbetet Thoralf, du gör bådadera f-bannat bra.Din partikamrat

Patrik Ohlsson

Ordförande och politisk gruppledare i SD Ängelholm

2012-04-05 @ 13:09:57
URL: http://www.sverigedemokraterna.se
Postat av: Patrik, Ängelholm

... glömde det viktigaste.Glad Påsk!!!

2012-04-05 @ 13:10:44
Postat av: Thoralf A

Tack Patrick och alla andra.Glad Påsk!

2012-04-05 @ 13:21:48
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svenssson : Du vet mycket väl vad som händer när Gubben och Gumman med socialt unge ställer till i samband med alkohol,hur kul tror du det är att sitta fängslad på Korsika innan man blir räddad av Sommaren med Vanja som sitter där än,dessutom skall ingen familj behöva bli väckta av en oiofobisk nattmössepratar i påskhelgen,kallas för övrigt för på lyset murvel,nej påsken är en tid då man samlas runt granen och dansar små grodorna och snaskar på kräftor.

En trevlig tradition från den Blekinska myllan.

Hm något känns väldigt fel nu....

Glad pisk som man säger i Kortedala med hopp om tillfrisknade på IVA

2012-04-05 @ 13:56:16
Postat av: Gubben o Gumman

En dag när Gubben o Gumman puttrade förbi parkeringen vid Berga centrum i sin Ford stod en moped låst i cykelstället,nästa dag stod bara framdäcket kvar i en kedja?

2012-04-05 @ 14:10:05
Postat av: Essendon

O.T.

Förr var fienden från öst, kommunister fick man lära.

Nu sitter fienden som kommunister i toppen på media och hjärntvättar svenskar!

2012-04-05 @ 14:38:07
Postat av: Gubben o Gumman

Essedon : Uppdrag Granskning sist var väl det värsta 2012 än så länge.

Svenska kommunaltjänstemän stod på rad och bad om ursäkt för något dom inte gjort,det gjorde inte norrmänenen till reportens stora förtret.

2012-04-05 @ 14:50:22
Postat av: Patrik, Ängelholm

Gubben o Gumman,Samma sak slog mig i det programmet. Det går uppenbarligen en knivskarp gräns i mentalitet där vid Morokulien. Som svensk hade jag önskat att jag föredrog mentaliteten på den östra sidan, men tyvärr är det tvärtom.

2012-04-05 @ 15:38:42
Postat av: Gubben o Gumman

Patrik : Kommunaltjänstemannen (kvinna) som stod och sa "Tänk vad jag kunde åsamkat min kommun", var fullständigt vidrigt,hon mfl skulle utan att blinka ställa sej i kön för en "uppfriskande dusch"

Breivik köpte aldig "spiken" dvs fastigheten än mindre detonerad någon bomb i kommunen.

Vad fan står hon och ber om ursäkt för?Uppdrag Granskning senast var ett fullt övergrepp på Sveriges folk,snacka om att koka soppa på en spik för att skuldbelägga svenskarna för terrordåden i Sverige,normal kommunal korrespondans användes som "bevis" och rycktes upp i syltryggarnas plyte som stod och gjorde avbön men det gjorde inte norrmännen.Sveriges icke deltagande i andra världskriget samt kommunisternas media ockupation kan inte åskådliggöras på ett tydligare sätt vilka grisar.

2012-04-05 @ 16:25:43
Postat av: Gubben o Gumman

I Norge skall det givetvis vara AW Svensson

2012-04-05 @ 16:26:35
Postat av: Mats Carlsson

Det är inte helt korrekt att kalla Peps kommunist rakt avT.ex på det röda 70-talet tillhörde den individualistiske Peps inte den vänsterpolitiska musikrörelsen utan han trivdes bäst med att stanna kvar på det kommersiella skivbolaget Sonet.Dessutom är hans text här i första hand deskriptiv, han bara beskriver vad en granne i Emmaljunga-trakten tycker, det är inte detsamma som att hålla med fullt ut.Skillnaden i sverige är att om någon till höger, som inte är SD, skulle göra samma sak skulle denna kallas smygrasist eftersom vänstern här är väldigt normativ och inte tål att beskrivningen av verkligheten kraftigt skiljer sig från hur den BÖR var.

2012-04-05 @ 16:39:22
Postat av: Svensson

Att cykla utan lyse, kan tolkas som att man är på lyset :p

Missa inte detta inlägg. http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/04/05/spelar-ingen-roll-vilken-hudfarg-man-har-utfor-man-meningslost-vald-ar-man-en-brottsling/Glad Påsk :)

2012-04-05 @ 17:05:45
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Göran Andersson...Totebo, ...migrationsverket, ...polisen. Det är väl då för märkvärdigt. Där migrationsverket berett sig tillträde uppstår något som är sju resor värre än pesten. ...Polisen "detta är allvarligt", "detta är inte akseptabelt" ! brukar det heta. Varför envisas polisen med att hela tiden tala om något som vi redan vet ? De (polisen) är ju satta till och avlönade för att ta hand om buset. Kan inte se att det är till någon nytta med en polis som pratar skit...."Polisen var där (i Totebo) redan på onsdagen." Säkert blott nyhetens behag. Deras kontinuitet är dock lika pålitlig som en digivande harhonas. Det tycks ju å andra sidan heller inte vara så nödvändigt med polisnärvaro. Toteboborna tycks inte vara tappade bakom några vagnar. De verkar vara av gammalt gott virke som tror sig reda sig bra själva och ta vara på sig och sitt.

2012-04-05 @ 20:25:13
Postat av: Tony Ingman

Får passa på att önska alla här på bloggen Glad Påsk! Gäller ej vänstertroll!2012-04-05 @ 20:51:23
Postat av: leifer

Såg på nyheterna nu om undomsgänget, en socialdemokratisk representant talade bara om att det saknas frititdsgård, klassamhället etc. Nåt problematiserande och djuptare analys mer än så finns inte ex om kulturkrocken, eget ansvar, föräldrars ansvar etc. Mycket märklig diskussion i media.

2012-04-05 @ 22:20:16
Postat av: Hulda

Yittar på Debatt nu. Man pratar om civilcurage ang. misshandeln i Göteborg där en Svensk man blev grovt misshandlad av ett invandrargäng.

De som först borde ha civilcurage borde vara våra politiker som skulle stoppa importen av våldsamma invandrare.

Den hittils mest politiskt korrekta debatt hittills. Inte ett ord om gärningsmännens ursprung. Och nu öppnar den där Rättvisekommunisten munnen.......

2012-04-05 @ 22:29:02
Postat av: OT

Thoralf, om du vore en indier så vore du en guru, men nu är du svensk, en rejäl sådan och vi uppskattar och värderar högt ditt idoga arbete. Glad Påsk på dig och alla andra.För övrigt så håller jag helt med Leif Bloms ord om sjuklövern "Det blir mest tomma löften och en massa stora ord": http://www.youtube.com/watch?v=gQ49V7-pOj8

2012-04-05 @ 23:03:59
Postat av: OT

Apropå Kortedala."Multiculti, you've been livin' hell to me

You've prisoned me since nineteen seventy five

I've seen 'em come and take and I've seen them kill

And not long ago I started askin' whyMulticulti, I hate every inch of you.

You've cut me and have scarred me thru an' thru.

And I'll walk a wiser weaker man;

Mister sosse Congressman why can't you understand.Multiculti, what good do you think you do?

Do you think I'll be different when you're through?

You bent my heart and mind and you whart my soul,

And your stone walls turn my blood a little cold.Multiculti, may you rot and burn in hell.

May your walls fall and may I live to tell.

May all the world forget you ever stood.

And may all the world regret you did no good.Multiculti, I'll hate every inch of you." Johnny Cash - San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY

2012-04-05 @ 23:23:32
Postat av: Lotta

"Det är ingen rolig situation, men vi hoppas att det ska lösa sig snart. Vi har förhoppningar att den mest aktive av de två kommer att flytta från samhället. Han är enligt uppgift uppsagd från lägenheten han bor i." Innebär det att individen skall utvisas då för annars flyttar man ju bara problemet från en plats till en annan och det kallar jag inte att lösa problemet.

2012-04-06 @ 10:56:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0