POLITISKT VÅLD ÄR VARDAG I SVERIGE

Politiskt våld håller på att bli vardag i det land som styrs av en moderat statsminister som omger sig med en lång rad borgerliga statsråd. Dekadensen fortgår med allt snabbare takt med större delen av mediaeliten ombord och med Jan Helin som kapten och Thomas Mattson som styrman. Expos bearbetarbetare jobbar i maskinrummet då de helst undviker dagsljus. I regeringskansliet sitter statsministern och myser över utvecklingen. På något annat sätt kan inte statsministerns tystnad och tidigare kommentarer tolkas.

Per Gudmundsson tycker att det politiska våldet måste stoppas men det är han uppenbarligen väldigt ensam om. Åtminstone om vi skall bedöma intresset för frågan på landets ledarsidor. Att behöva ta Sverigedemokrater i försvar är inte tänkbart när man samtidigt förtalar oss i alla andra sammanhang.

Den senaste tiden har vi sett en rad experter passera revy i TV-sofforna som försökt analysera hur en sådan galning som Anders Breivik kan skapas. Svaret finns rakt framför näsan på dem! Det mediaklimat som till och med public service är med och skapar kan mycket väl få till följd att Anders Breivik får en efterföljare i Sverige. Jag hoppas innerligt att jag har fel.

Per Gudmundsson skriver idag på SvD ledarblogg om att det politiska våldet i Sverige måste stoppas. Artikeln är mycket bra, den sammanfattar läget på ett utmärkt sätt och ger samtidigt statsminister Fredrik Reinfeldt en rejäl men välförtjänt snytting. Men publiceras denna artikel enbart på nätet är det som ett slag i luften.

Är Per Gudmundsson bara hänvisad till SvD nätupplaga?

Är Per Gudmundsson trots en månads karantän/semester inte önskvärd i media efter hans kritiska granskning av islam/islamister?

Var hans avbön i SVT:s morgonsoffa inte tillräcklig. I samma program höjde han Expo och dess medarbetare till skyarna? Expo är utan tvekan en pådrivande faktor när det gäller de hot och våld som Sverigedemokraterna utsätts för.

Per Gudmundsson har mycket att bevisa efter sin avbön i SVT.PI har även tagit upp det politiska våldet i en artikel.

Kors i taket!

Sveriges Radios Ekot tar upp mordbrandsförsöket i 16:45 sändningen och Studio Ett har även just nu ett längre inslag.
Therese Borg och Björn Söder gör mycket bra ifrån sig i Studio Ett.
En som har en helt annan uppfattning är Jinge. Vill ni får hjärtklappning så gå in på hans inlägg "Mystisk brand hos Sverigedemokrat". Missa inte kommentarerna där Jinge tar AFA i försvar.

Kommentarer
Postat av: Birger-Zorro

AFA är ju vänsterns svar på Hitlers SS-trupper. Skillnaden var ju att SS inte hymlade och smög bakom masker. De var mycket ärligare än AFA-aporna i alla fall!Undrar bara hur länge Per Gudmundsson klarar sig från AFA. Men han är inte dålig.... Att ta Sd-politikerna i försvar på detta sättet är ju närmast otroligt i dagens Sverige. En som tydligen har förstått demokratins grundprinciper. Statsministern har ju definitivt INTE förstått hur demokrati fungerar!

2011-08-30 @ 17:40:45
Postat av: AWSvensson

Man hyllar arabvåren där inte rebellerna trots hot av alla otänkliga varianter inte viker sig,samtidigt uppmuntrar man våld mot landets rebeller ,dvs de som ifrågasätter och få utstå en odemokratisk hantering, dessutom ett riksdagsparti.Landet Sverige känns bortom all räddning.

2011-08-30 @ 17:47:21
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Går - än så länge - att kommentera inslaget i studio 1. Passa på och säg er mening. Politiskt våld hör sannerligen inte hemma i vårt Sverige och de som har förringat fakta ska få veta vad vi tycker om dethttp://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4670653#srcomments

2011-08-30 @ 18:00:15
Postat av: Skånepåg

Från Sd Pressroom.

SD vill ta samlat grepp mot våld och hot i politiken.

Postat av: Lotta

Letade och letade efter någon artikel om mordbranden igår. Hör och häpna en liten notis fanns i AB men naturligtvis endast i mobilversionen av blaskan. Den är det ju inte så många som läser. Helt makalöst.

Postat av: Anonym

@Lotta här finns några som har tagit upp det dock men sparsamt.

http://thereseborg.wordpress.com/2011/08/29/brinnande-ytterdorr-en-slump/#comments

2011-08-30 @ 18:41:05
Postat av: SM811

@Lotta

Här finns några som har tagit upp det dock men sparsamt.

http://thereseborg.wordpress.com/2011/08/29/brinnande-ytterdorr-en-slump/#comments

2011-08-30 @ 18:42:10
Postat av: alf

Ett kul inlägg från chatten med Gud Fader Thomas Mattson idag. Det står nog en hel del sanning i det inlägget.Mohammed :

Merrhaba, tak for att expressen tar inte in komentarer om oss stakars muslimer som redan har flyt maniskor som jagar oss. Vi vill leva frihet i sverige som försorjer vara familijer

tisdag 30 augusti, 2011 14:27Thomas Mattsson:

Mohammed, vi vill att folk ska hålla en god ton i dialogen på Expressen.se och därför gör vi den här förändringen.

tisdag 30 augusti, 2011 14:28

2011-08-30 @ 18:47:11
Postat av: Tjadden

Just nu handlar det om en svensk muslim på TV 2Redan inledningen är smaklöst, hart när vidrigt!

2011-08-30 @ 19:41:16
Postat av: Tjadden

Höjerma man Expo till skyarna som journalist är man i grunden vänsterextrem och Gudmundsson finns tydligen i den fållan trots allt.

2011-08-30 @ 20:02:51
Postat av: Tony Ingman

Expos stormtrupper AFA får agera fritt i demokraturen Sverige, som mer och mer påminner om

länder som vi tidigare tagit avstånd ifrån, där censur,våld mot oliktänkande varit vardagsmat.

Att ett högteknologiskt land som Sverige, som legat

i framkanten av människans utveckling,kan vända och söka sig tillbaka mot medeltida struktur er är

ofattbart, det tyder på att det är något större i görning,att det är större spelare än dom Svenska politikerna som håller i trådarna.

2011-08-30 @ 20:33:20
Postat av: Hulda

Läs gärna tokigheterna hos Jinge, men lägg inget krut på att kommentera. Allt som inte exakt passar in, raderas DIREKT.

Håller man inte med/skriver positivt om Tokvänstern, "Antirasisterna" och de Araber som kallas för Palestinier, så är det kört....

2011-08-30 @ 20:51:15
Postat av: Robin Shadowes

Avtäckning av tänkbart framtida monument föreställande nuvarande statsminister.http://vesslan.com/fredrik-den-fege-3/#KommentarerTouché!

2011-08-30 @ 20:52:46
Postat av: Åke Malmros

Kineser på G.

http://www.dn.se/ekonomi/kinesisk-miljardar-vill-kopa-del-av-island

2011-08-30 @ 21:27:09
Postat av: Gudrun

För Fredrik Reinfeldt gäller samma regler som för bin Laden - begravning till havs - ingen känd begravningsplats eller något minnesmonument som framtida dårar kan vallfärda till. Eftersom kontaminering av Östersjön inte kan komma ifråg, brännes liket så att enbart askan kommer belasta havet.

2011-08-30 @ 22:00:22
Postat av: LN

==============================================

citat:

...To which I respond: “Sweden, being the most politically correct country in Europe, is a bellwether.”...

==============================================

"...Mitt svar på detta blir: "Sverige som är det mest politiskt korrekta landet i Europa, är en 'skällgumse'."Då tillräckligt många idag inte vet vad en skällgumse är, kan vi gå till Nordisk Familjeboks Uggleutgåva från 1911 och på klingande pursvenska låta oss bli upplysta om att:"...Äfen sammanhållningen inom hjorden underlättas genom skällor, emedan de öfriga djuren vanligen följer den, som bär skällan (skäll-ko, skäll-gumse o.s.v.), såsom en ledare för hjorden. Bruket af skällor är äfven afsett att skrämma och hålla rofdjuren på afstånd."fortsatt citat:

"Omedelbart efter Breivik-massakern uppstod en överväldigande reaktion mot Sverigedemokraterna och många trodde att SD nu befann sig på konkursens rand. Men de senaste opinionsmätningarna har gett SD 6% av rösterna, vilket under rådande omständigheter är anmärkningsvärt - t.o.m. något högre än vid senaste valet.Så det verkar som om det har varit endast maktelitens oligarker uppe i regeringen tillsammans med gammalmedia, som riktade sin rovgirighet mot Sverigedemokraterna - men dessa "eliter" var ju redan uttalade fiender till SD-partiet; ingen förändring här således.Vanligt folk, pursvenskar och SD-sympatisörer, lät sig inte luras av rökridåerna som svepte fram och åter över Oslo."

- - - - - - - - - -

Vad var nu detta?!

Jo, detta var ett försök till TRAILER för den just nu mest spännande och fantasieggande analysen av Ander Behring Breivik-dramat.

Missa den inte!

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/breivik-portfolio-part-four-dot.html

2011-08-30 @ 22:28:13
Postat av: carl

det är ju konceptet för 7 klöverns regim!1:missbruka media för indoktrinering med statliga pressstödet som utpressning om de inte skriver som de blir tillsagda.2: och hota, misshandla, knivskär och mordförsök oliktänkande som inte lyder nya makter inom 7 klöverns kreatur.

2011-08-30 @ 22:47:50
Postat av: Hulda

Journalisterna fick nog lite glädjefnatt idag, när nyheten om skutningen utanför Mosken i Köpenhamn nådde dem. Många började säkert se rubriker om ett nytt attentat som det i Norge framför sig.

Ännu mera sk-t att ösa över SD.

Sedan framkom det att det var en intern uppgörelse bland de som brukar besöka Mosken och att gärningsmannen sökt vård i Malmö. Då bara allt föll....För oss som tänker LITE LÄNGRE är detta ett ytterligare tecken på hur fel det har gått i Skandinavien....

Pakistanier som skjuter på varandra utanför en Moske i Köpenhamn. Vem kunde tro att det kunde bli verklighet för bara 30 år sedan....??

2011-08-30 @ 22:54:07
Postat av: Magentan

I radions Studio-Ett-sändning om våldet mot SD, som Thoralf plockat in ovan, medverkade även en statsvetare från Örebro Universitet, Agneta Blom. Hon uttalade sig om att de mötesstörningar som förekom vid SD:s tillståndsgivna torgmöten inte nödvändigtvis var olagliga. Detta ifrågasätter jag verkligen.När oavbrutet vrålande i flera högtalare, blåsande i visselpipor och vuvuzelor och alla andra missljud under HELA mötestiden är så öronbedövande att lyssnarna INTE KAN UPPFATTA EN ENDA MENING från talarna på SD:s tillståndsgivna möten, då kan jag absolut inte förstå något annat än att detta med säkerhet måste överskrida gränsen till att vara olagligt. I annat fall bör denna lag förtydligas ordentligt å det snaraste.När det dessutom tillkommer stenkastning, äggkastning, kastande av glasflaskor och annat från den vrålande och på alla sätt missljudande mobben kan det ju knappast finnas någon som helst anledning till tveksamhet huruvida det är fråga om olagligt mötesstörande eller ej - varken för polisen eller statsvetare Agneta Blom.Statsvetare Blom kunde heller inte uttala sig om de tillmälen (t ex "råttor) som vissa journalister/programledare hade använt om SD:s representanter och medlemmar, inte heller om det väl kända och anmärkningsvärda uttalandet från vår statsminister dagarna före valet 2010. Dessa händelser finns dokumenterade på webben, så det går att höra deras egna ord där.Therese Blom och Björn Söder gjorde mycket bra ifrån säg och SD ska inte ge sig en millimeter i dessa frågor.

2011-08-30 @ 23:50:00
Postat av: Magentan

Det ska givetvis stå Borg istället för Blom i min sista mening ovan, och så ska det så klart vara ett "i" istället för ett "ä" på lämpligt ställe i samma mening.

Förlåt och Go'natt! :)

2011-08-30 @ 23:58:22
Postat av: Hulda

Magentan... Allt våld mot SD, både mot enskilda politiker och politiska möten måste tas upp i riksdagen, snarast!

Skandal är bara förnamnet på tokvänsterns fasoner.

2011-08-31 @ 00:02:20
Postat av: TjaddenMilitanta vänsteraktivister åtalasSVERIGE Ytterligare tretton aktivister från den militanta organisationen Aktion mot Deportation, varav fyra från Rättvisepartiets Socialisterna, åtalas för slagsmål med polisen och ohörsamhet i samband med utvisning av zigenare till Serbien.Av de tretton utvisningssabotörerna återfinns Stefan Berg, ordförande för Rättvisepartiet Socialisterna (RS) i Göteborg, som tillsammans med tre andra partikamrater står åtalade.Rättvisepartiets Socialisterna skyltar om händelsen på sin hemsida, där de öppet skryter om de brott man begått och anser att rättegångar och domar mot dem är uppgjorda. När 11 andra asylhaverister åtalades för samma brott för fyra månader sedan återfanns medlemmar från RS på de åtalades bänk.Enligt uppgifter till Nationell Idag rör det sig om våldsvänsterns proffsdemonstranter, som utrustade med plasttrumpeter, visselpipor och ruttna ägg brukar dyka upp och störa diverse torgmöten.IT Red. Umeå

2011-08-31 @ 00:17:36
Postat av: Sven Dacke

I går fick jag ett gott skratt, och det är inte för ofta i dessa tider.Det var i kommetarerna till artikeln i Svenska Dagbladet av Islamiseringspartiet ( S) Weiderud.Kommentaren var följande."krakel 8 timmar sedan

Jag tyckte det var märkligt, när jag gick förbi Sverigedemokraternas kontor hörde jag jubelrop och fyrverkerier; "Firar Sverigedemokraterna Eid?" tänkte jag. Sedan såg jag detta.( alltså artikeln om ny Muslimsk helgdag)Nu har både S,M,C bjudit på så många självmål att det är hög tid att börja informera "Pursvenskarna" vad som händer i landet, och mediasatsningen måste komma nu.Och till nästa val 2014 har vi troligen ett Muslimskt parti som vill ha röster, och dom är tillräckligt många för att komma in i Riksdagen. Utbildning hur det går till i Svensk politik har dom traditionella partierna bjudit på.Undrar om dom kommer att känna sig blåsta när Muslimerna röstar på "sitt" parti och inte på S,M, CTyvärr kan man inte bara skratta och säga att det är rätt åt do9m för det är något som drabbar oss, våra barn och barnbarn.Postat av: Sven Dacke

Polisen i Kalmar har kommit på en strålande lösning på problem i samhället.Dom har börjat med en Facebook sida.Så om ni undrar varför ni bara ser Poliser när det är fotbollsmatch, så är det kanske för att dom sitter med Facebook

Postat av: Sven Dacke

Och efter en mycket intensiv "vår" i Arabvärlden kommer nu en "höst" för kvinnorna.Är det någon som är förvånad? Inte jag i alla fall.Troligen kommer det en höst i Sverige med den poliska utvecklingen vi har, men var är Gudrun?

Postat av: AWSvensson

Har balkongknuffsäsongen inletts,i varje fall är polisen förtegen när det gäller omständigheter.

Postat av: vi gillar olika bara inte du gillar olika

Här kommer en obskyr ledare från Expopressen angående det politiska våldet.

http://www.expressen.se/ledare/1.2545356/politikens-huliganer

2011-08-31 @ 11:37:47
Postat av: AWSvensson

"SD har länge odlat bilden av sig själva som utsatta. Det har alltid hävdats att partiet inte behandlas som alla andra vare sig i medier eller av rättsväsende.

Våldsamma övergrepp riskerar att stärka bilden, och ge partiet delvis rätt. Hade det varit Moderata ungdomsförbundet eller Grön ungdom som fått sina möten attackerade hade reaktionerna genast varit starkare."

Hämtat från Expressen ,länk ovan, delvis rätt!!!!!!!!!,vad krävs i antal döda och lemlästade för att ska få rätt.

2011-08-31 @ 11:52:06
Postat av: Tjadden

ThoralfKent Ekeroth tänker ta upp det här i riksdagen att Sverige skänker pengar till Terroristländer enligt Per Gudmundsson och du är väl närvarande då hoppas jag, med ett välskrivet dokument med klara bevis för denna smutsiga hanteringen av regimen i vår.

2011-08-31 @ 12:23:42
Postat av: Kritisk

Det antyds ju att attentat mot SD-politiker är iscensatta av dem själva. Ett tidigare exempel var ju en yngling som fick en hakkorsristning i pannan och nu ifrågasätts även hur den som nu har drabbats av mordbrandsförsök kunde vara så kallblodig att hon tog en bild innan eldsläckningen påbörjades.Givtvis är påhoppen inte fejkade utan det är verkliga händelser som har utförts av meningsmotståndare.Jag utgår från att SD:s politiker är så disciplinerade att de begriper att sådana idiotiska tilltag som att simulera angrepp från meningsmotståndare enbart är kontraproduktivt och att de som begår sådana har förlorat all trovärdighet och utesluts därför ur partiet.

2011-08-31 @ 13:40:33
Postat av: sophia

Det är en skymf att beskylla SD för att åsamka sig skador själva när man har SD-politikern Izza Izza i åtanke! F.ö är det väl den våldsamma AFA- vänstern som står för våld i svensk politik.

2011-08-31 @ 15:15:55
Postat av: Anonym

Det fungerar inte i USA och lär inte funka här.

Att frivilligt importera afrikaner gör ingen skillnad.”Förebilden” USA – våldsam mångkulturDetta är vad vi har att förvänta:

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/31/forebilden-usa-valdsam-mangkultur/#disqus_threadLättkränkta afrikaner som inte begriper varför dom i sina egna ögon blir diskriminerade.Svaret är enkelt,har man en så dålig självkänsla och dålig självinsikt,så är det inte konstigt att man känner sig diskriminerad.Nämn ett land där afrikanerna har fått kulturen och ekonomin att blomstra,tyvärr det existerar inte.

Tvärtom se på Zimbabve och Sydafrika där man fått demokrati och utveckling servat på silverfat.

Vad händer?

Tyvärr så blir det som vanligt att man går ner i avloppet med det övriga Afrika.

Liberia har haft 200år på sig att blomstra,vad har hänt?

Tyvärr ingenting.

2011-08-31 @ 15:30:03
Postat av: S-E Karlsson

Har de senaste dagarna varit tvungen att besöka ett par olika bilverkstäder på grund av att ACen vägrar kyla , eftersom båda verkstädernas ägare vet att jag är SD:are så har det halkats in på politik,

båda dessa kommer ju i kontakt med många olika människor och det har då kommit fram att folk vill ha mer info om SD , så det är bara att se till att deras önskningar uppfylles !

2011-08-31 @ 15:39:52
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson ; När det inte är undertecknat så vet vi vem som skrivit på Expressens ledarsida.

Så mycket närmare en journalistisk "schizofrenpudel" går inte att komma,samtidigt förstår man att ideologin är stark i en sådan journalist.

Inte ens en hjäntransplantation skulle hjälpa i detta fall tyvärr är det så.Artikeln kan "sparas" i kockoarkivet vilken den görs också det vet journalisten som inte vågar underteckna det hela.

Rädda människor agerar så här, vad hjälper det

Det går inte att stoppa folkrörelsen SD av den enkla anledningen att den värnar om det egna landet.Expressen har ju visat vilka demokratiska spelregler man står för,stackars Tomas "Köttbullen" Mattson trängd mellan bröderna Donkey och sina Boljeviker på redaktionen måste införa censur på kommentarererna.Kred till Mattson som lyckdes hålla en liten meningslös kanal öppen,när krafterna som vill upplysa Sverige slog till från olika håll.Tomas Mattsson du lite stake kvar i Fridolfbyxorna sluta på denna tidning,dina landsmän har mycket lite förtroende kvar för dej.

Inget kul att bli "landsclown" son Hellin.

Blir man mera televinken än televinken själv då är det dags att överväga.Alice på Barometern tar upp det hela men som vanligt i den nisch hon hittat dvs konstatera fakta utan att gräva eller skjuta skarpt, så spelar det inte så stor roll,lite som Janne "straffsparken" Josefsson.

Bedriva ofarlig "avslöjande" journalistik.

2011-08-31 @ 16:16:29
Postat av: Svensson

Det våldsamma Sverige, vad gick fel, vad har Reinfeldt gjort för fel, hur kunde det bli så här ?

2011-08-31 @ 17:09:45
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Ex occidente lux

Uppenbarligen måste lagstiftingen ändras på flera punkter. Jag anser att anordnandet av sammankomster eller demonstrationer på allmän plats ska kräva obligatoriskt polistillstånd. Tillstånd till mer än en manisfestation på samma plats vid samma tidpunkt, ska av princip ej lämnas, med hänsyn till allmän ordning. Den som vill manifestera en avvikande uppfattning ska ej beredas tillfälle att göra detta genom att sabotera ett tillståndsgivet möte. Man har alla möjligheter att torgföra sina åsikter genom att anordna en egen manifestation, som då ej heller ska störas av motdemonstrationer och mötesstörning.Lagen måste naturligtvis formuleras med sunt förnuft. Flygbladsutdelning, tidningsförsäljning och liknande aktiviteter liksom uppställande av valstugor på samma plats ska naturligvis inte påverkas. Syftet ska inte vara att inskränka demokratin utan tvärtom garantera alla gruppers demokratiska rättigheter.Dessutom slipper polisen besvärliga avvägningar om när man ska ingripa eller inte. Om lagstiftningen är solklar beträffande att manifestationer utan tillstånd är olagliga och ska upplösas behöver inte polisen dras in i långa diskussioner huruvida de agerat rätt eller inte.Vad beträffar regelrätta attentat, oavsett om det är fråga om politiker eller andra personer: att hälla brännbar vätska genom brevinkastet till en bostad där personer vistas och tända på bör rubriceras som försök till mord. Straffet bör vara detsamma som för mord alltså livstids fängelse utan frigivning i förtid.Att hota, trakassera eller på annat sätt med otillbörliga medel söka påverka någon med syfte att inskränka vederbörandes möjlighet eller vilja att utnyttja sina demokratiska rättigheter, bör rubriceras som "Brott mot demokratisk rättighet" (eller annan formulering med samma innebörd).Många jurister läser denna blogg. Lämna gärna kommentarer till ovenstående resonemang på temat "de lege ferenda". (Om lagar som bör stiftas).För övrigt anser jag att Fredrik Reinfeldt är den sämste statsminister Sverige fått utstå under modern tid. Möjligen kan Olof Palme mäta sig med honom. Ola Ullsten ligger heller inte långt efter.

2011-08-31 @ 17:54:29
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>Ex occidente luxMånga bra förslag. Hade själv tänkt skriva i ämnet och därför tillägger jag bara -1: Våld, hot mm mot politisk företrädare skall jämställas med hot mot tjänsteman. Detta bör vara en prioriterad fråga för SD i riksdagen.2: (För)Störande av offentligt möte (med polistillstånd) måste betraktas som brottsligt i lagens mening.Avslutningsvis lite OT - Såg reprisen av Agenda och där intervjuas en läkare från Tripoli/Libyen.Han fick frågan - Hur kommer det gå nu för Libyen?

Svaret blev - Det kommer gå bra för vi har inga etniska eller religiösa motsättningar, vi är som en familj.Landet är så gott som 100% muslimskt och folket är så gott som 100% arabisk (minus en del gästarbetare).Min poäng - överallt i världen ses ett majoritetsamhälle som en förutsättning för ett utvecklande samhällsbygge. 7-klöverns Sverige dock undantaget....Hela "olika-debatten" är för övrigt totalt snedvriden. Det finns ingen klonad pursvensk i massupplaga - gruvarbetaren från Kiruna, läraren från Vimmerby, städaren från Karlstad osv osv är en källa för otrolig mångfald.Somliga är förtjusta i frimärken , andra älskar gamla träbåtar och vissa tycker belgiska mellankrigspoeter är det bästa som finns...Sverige innehåller redan en otrolig mångfald - en bra sådan dessutom för - den vilar till syvene och sist på gemensamma värderingar skapade under mer än 1000 år.2011-08-31 @ 19:20:03
Postat av: Ex occidente lux

@ Micael FoghagenVåra funderingar går ju åt samma håll. Vad beträffar hot/våld mot tjänsteman, är det numera så, att domstolarna ofta dömer ut lägre straff om våldet riktar sig mot en polis/ordningsvakt/väktare. Man anser att det ligger i dessas yrkesutövning, att vara beredd på att möta väldsbenägna personer och följaktligen utsättas för våld.Detta långt tidigare än när Reinfeldt kläckte ur sig sina korkade kommentarer.

2011-08-31 @ 20:14:05
Postat av: Ex occidente lux

Våldsbenägna personer ska det naturligtvis heta!

2011-08-31 @ 20:21:19
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

> Ex occidente luxDu verkar mer insatt än jag - tänk jag trodde att det utdömdes strängare straff om man angrep tex polis...Vad jag är inne på är att dessa yttringar inte bara angriper den enskilde polisen, politikern eller annan företrädare i det offentliga - det angriper rättstaten i sig. Således borde det bedömas strängare...Tackar för intressanta inlägg.

2011-08-31 @ 20:24:47
Postat av: Ex occidente lux

@ Micael FoghagenJag håller fullständigt med Dig i Ditt resonemang. Men tyvärr är realiteterna annorlunda. Naturligtvis borde personer vars yrkesutövning syftar till att skydda allmänheten mot brott, åtnjuta ett särskilt rättsskydd. Det har de även - i teorin. Men teorin följs inte av dagens politiskt korrekta domstolar. Man dömer idag lite som man själv tycker, efter att ha läst Aftonbladets ledarsida.Sveriges domstolar idag är ett veritabelt augiasstall, som behöver städas ur ordentligt. Dessutom behöver hela brottsbalken ses över från början till slut. Men med dagens mähä till justitieminister lär det inte bli mycket av detta.

2011-08-31 @ 20:50:11
Postat av: Robin Shadowes

Vanvettet i dårkistan Sverige tar aldrig slut utna bara rullar på. Läste på PI att nu funderar man på fullt allvar att ge invällarna barnbidrag retroaktivt. Snart orkar jag inte mer.

2011-08-31 @ 21:16:54
Postat av: Anonym

Utlandsfödda ungdomar en arbetslöshet på 40%,man varnar för upplopp liknande dom som förekommer med jämna mellanrum i Europa och nu senast Storbrittanien,jojo denna ytterst lönsamma invandring påstår man fortfarande att den behövs pga vår åldrande befolkning.

Alltså,detta rasistiska resonemang att invandrarna är pensions och välfärdsräddare håller inte måttet,hur gärna multikultiivrare och ekonomer vill det.

Detta var på aktuellt i kväll och skulle nästan behöva ha en egen avdelning.

2011-08-31 @ 21:25:55
Postat av: Gubben o Gumman

Ta det lungt Robin Swedbank har nu kommit på att det inte är så bra att 40% av pensionsräddarna är arbetslösa mot 20% av pursvenskarna.

Man tror att upploppen i England kan hända här.

Ja men det var väl ett steg i rätt rikting vi andrA NORMALBEGÅVADE,vet ju att så sker frågan är när?

En åtgärd är att jipopiesvenskar som "fuckat" skollan skall få 6000kr i månaden om dom går till skolan igen innan har man instegsjobb kvottering etc igång.

Att minska invandringen tycker inte Swedbank är bra mycket pensionsavgångar ja jo men vad blior bättre av att släppa in flera föridspensionärer socialfall?Rörelsen samverkar bra SVT68 hänger på och tar dit Ylva J och en av Clownfelts lakejer."Detta är Sveriges framntid" förlåt var då NÅGONSTANS Ylva?Arbetsgivarna är inte intresserad idag och kommer inte att vara det imorgon heller åt det kan Ylva göra nada shit."Problemet är att dessa ungdomars föräldrar inte kommit in på arbetsmarknaden"

Grattis det har 60% av Sveriges folk kommit på det är därför bla Thor-alf är i riksdagen.Vilken värld lever dessa oiokofober i alltså

Svenska samhället säger nej till fortsatt invandring och dessa skall fortsätta att ösa perngar över ointreserade slackers.

Igår berättade SVT68 att SFI bonusen floppat.

Ja men gud vad förvånnande.Som lök på laxen klipper SVT68 in en gök som säger att välfärdssnattarna betalar in mer än dom tar ut.

Aha är det därför det kostar 200-300 miljarder i Sverige varje år för att socialisterna schizofrena dröm om att Sverge skall bli multikulturellt.Så Robin VARFÖR ???????Rösta SD 2014

2011-08-31 @ 21:40:25
Postat av: Anonym

Ett viktigt dokument:På 25 år, från år 1970 till 1995, ökade antalet utrikes födda med ca

400 000 personer vilket var en ökning på nära 75 procent. Antalet utrikes

födda var den 1 januari 1997 ca 944 000 vilket är 11 procent av

befolkningen. Av de utrikes födda är ca 511 000 eller 54 procent

svenska medborgare. Under den senaste tioårsperioden har ökningen i

absoluta tal varit större än under någon tidigare period. Speciellt stor

var ökningen av personer födda i utomeuropeiska länder. Å r 1996 var

ca 335 000 personer födda i ett utomeuropeiskt land, vilket kan jämföras

med ca 25 000 personer år 1970. Sedan år 1980 har antalet personer

födda i något annat nordiskt land kontinuerligt minskat. De uppgick

år 1996 till drygt 290 000 personer. Ungefär lika många var födda

i ett annat europeiskt land det året.

Av de ca 944 000 personer som var utrikes födda vid årsskiftet

1996/97 har en stor andel, nära 40 procent, varit i Sverige i 20 år eller

mer, men ett tämligen stort antal, drygt 20 procent, har varit i Sverige

fem år eller mindre. De som kommer från de nordiska länderna utgör

40 procent av dem som invandrade till Sverige före år 1986 och varit

bosatta i landet tio år eller mer, medan nära 40 procent av dem som invandrade till Sverige år 1992 eller senare och varit bosatta i landet

fem år eller mindre kommer från utomeuropeiska länder (fig. 2).http://www.sweden.gov.se/content/1/c4/22/71/bbd15e5a.pdf

Postat av: Anonym

http://www.sweden.gov.se/content/1/c4/22/71/bbd15e5a.pdf

Postat av: Magentan

Angående Agenda-programmet (som Micael Foghagen skriver om) med läkaren från Tripoli som menade att det skulle gå bra för Libyen nu, .."för vi har inga etniska eller religiösa motsättningar, vi är som en familj."Den region i nordvästra Libyen där Khadaffi kommer ifrån heter Tripolitanien

Den region i östra Libyen där rebellerna finns heter Cyrenaika.

Det är alltså rebellerna i Cyrenaika som FN, Nato och EU (inkl Sverige) nu ger militär hjälp.Libyen är liksom Afghanistan ett klan-samhälle. Regionerna Tripolitanien och Cyrenaika är starkt avgränsade från varandra och klan-grupperna i dessa både regioner har stridit mot varandra om makten i området i TUSENTALS år. I motsats till vad Agendas läkare påstod finns alltså en stor och urgammal fiendskap mellan klan-grupperna i de två stridande regionerna.

2011-08-31 @ 22:27:53
Postat av: Gubben o Gumman

OT : I Korrespondenterna står Elin "Russia" och säger:

Svenskarna har mycket av sina pensionspengar placerade i Rysslandsfonder.

Sparka detta fenomen har man inte mera koll på läget så är det bara att gå hem Ryssland räknas som ett högriskområde skulle pensionsförvaltarna då satt storta summor där.

Eller var det en liten medveten lögn?

2011-08-31 @ 22:31:57
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Enligt SVT 68 springer det omkring små barn 12-15 och håller på med utpressning i Söderort.

Går det inte att pressa ut dessa och deras föräldrar ur riket?

2011-08-31 @ 22:36:45
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>MagentanHelt medveten om vad du skriver om klanerna mm. Tror att det blir ett helsike när alla dessa skall försöka enas i ett statsmannaskap.Min poäng var bara hans argument - att etnisk och religiös likformighet är bra för landet.

2011-08-31 @ 23:02:14
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

"för landet" skall vara "ett land"

2011-08-31 @ 23:09:44
Postat av: Magentan

@ Micael FoghagenJo, jag hänger med. Mitt inlägg var inte adresserat till dig utan mer som en extra upplysning för andra som läser här - det lär ju finnas många som gör det...

2011-09-01 @ 09:31:37
Postat av: vi gillar olika bara inte du gillar olika

Det börjar bra för Centern.Annie Lööfs bostadsrätt i Stockholm är en tvåa på 69 kvadratmeter – en lägenhet som många 28-åringar bara skulle kunna drömma om.Hon gifte sig i somras. Hennes man skrev sig i bostadsrätten i slutet av förra året.Men själv är Annie Lööf folkbokförd i Värnamo. Enligt folkbokföringen bor hon alltså inte i sin egen bostadsrätt tillsammans med sin man.Genom att göra på detta sätt har Annie Lööf fått stora delar(50 000kr/år) av sin avgift för bostadsrätten betalad av skattebetalarna.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/article13556876.ab

2011-09-01 @ 09:48:16
Postat av: AWSvensson

Det är patetiskt att se en somalier (se PI) påstå att vi betalar skatt och vi jobbar alla. Ja när dessa pratar om att betala skatt så handlar det om att de betalar moms när de handlar,när de pratar om arbete så är det SFI de menar. Är det för mycket begärt om man kräver en livslång försörjning att man kan legitimera sig. Genom att göra sig identitetslös så bygger man hela asylansökan på lögner. Med dessa lögner som stöd så kräver man att hennes,släktens grannar och vänners barn ska få den eftertraktade livslånga försörjningen. Jag är så trött på allt vad somalier heter så man tål inte se dem rassla omkring som ett herrefolk likt kolsäckar.

2011-09-01 @ 09:49:30
Postat av: Anonym

Den vänsterextrema journalistkåren jagar på.

Kamprads donation damage control.

http://www.svd.se/naringsliv/gavan-ingen-slump_6432498.svd

2011-09-01 @ 10:45:20
Postat av: Hulda

AW Svensson:..

Troligen anser de också att bara mannen jobbar är allt ok. Sedan är också frågan med vad och om SFI mm. räknas dit..

2011-09-01 @ 11:15:28
Postat av: S-E Karlsson

Jodå, nu hackar man på IKEAS Kamprad och hans stora donation , det tycks aldrig duga åt vänsternissarna !

2011-09-01 @ 11:55:05
Postat av: vi gillar olika bara inte du gillar olika

Då ha AFA varit och hälsat på hos Therese igen.

Eller är det hon själv som sprejat ner väggarna för att hålla fast i martyrskapet?

http://thereseborg.wordpress.com/2011/09/01/nattligt-besok-2/

2011-09-01 @ 12:01:59
Postat av: Skånepåg

@ vi gillar olika bara inte du gillar olikaDags att klassa AFA som en terroristorganisation, eftersom man mer och mer agerar som en sådan. Det är bara turen att flera av deras attentat, såväl nu som tidigare, inte resulterat i människoliv.

2011-09-01 @ 12:22:28
Postat av: Sven Dacke

Barometern rapporterade för några dagar sedan om att Polisen i Kalmar som nu fanns på FacebokÄr det något som kan betraktas som succe ???Tills i dag

44 besök varav en uttrycker gillande.Klicka in er på länken så dom i alla fall får några "pinnar" tillTycker nog att Polisen skall hålla si till normalt polisarbetePostat av: vi gillar olika bara inte du gillar olika

@Skånepåg

Helt riktigt,dom uppfyller alla kriterier för vad som kännetecknar en terrororganisation.

Det är dags att ta det politiska våldet på allvar innan vi får vårt första dödsfall.

2011-09-01 @ 14:12:00
Postat av: Svensson

När fotbollshulliganerna är i farten då nämns en massa åtgärder för att komma åt det, men när det begås politiska brott då hör man inga förslag alls.

2011-09-01 @ 14:48:45
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tjadden

Våldet i samhället bevisar att vi kämpar emot någonting som samtliga partier gör som då tycks legitimera våldet?Ponera att vi vänder på steken och kämpar för något istället som en tävlan om vem som har de bästa visionerna för ett framtida Sverige (som inget parti har för närvarande)Alltså vi talar om för väljarna om vi gemensamt verkar för en välfärd så behövs ex antal parametrar som måste justeras och så görs det en beskrivning som samtidigt är tillvägagångsättet för en välfärd för alla.Nu har man talat om möjligheten för en ljus framtid och nu först kan folk förstå vilken situation som gäller för nästan alla och vi kommer bort ifrån allt skäll och gnäll och förmodligen minskar våldet också.Låt AFA berätta hur de vill ha vårt land som de aldrig har gjort, men så här är det även med en lång rad av suspekta organisationer och inte minst dem som har en anknytning till något politiskt parti.Röda Korset vilket parti är vägledande för dem, det skulle vara roligt och veta.Det här är ett måste om vi någonsin ska komma bort ifrån den svenska dekadansen!

2011-09-01 @ 15:22:37
Postat av: Tony Ingman

Det sägs ofta att vi måste importera folk för att rädda pensionerna till den stora 40 tals generatonen. Men då skall man komma ihåg följande,

merparten av den stora 40 talsgeneration en har ju redan gått i pension,eftersom dom stora kullarna föddes före 1945, så vems pensioner är det man är så rädda om? Jo förmodligen alla överbetalda politikers och byråkraters och alla lågpresterades

men högt lönade. Men då framstår ju vansinnet ännu

tydligare när dom flesta som kommer in går direkt

in i bidragsberoende och ett stort antal kommer aldrig där ifrån, utan kommer för alltid att bli

bidragsberoende, och detta genererar väl knappast

medel till pensioner.

2011-09-01 @ 15:42:37
Postat av: AWSvensson

Arbetskraftsinvandring för att täcka de stora pensionsavgångarna är inget annat än en myt,en lögn för att ,för den stora massan, försvara en sinnessjuk asylhantering ,en hantering som befinner sig i fritt fall utan någon som helst kontroll. Hela Europa har överskott på arbetskraft,fanns ett behov så skulle man skicka ut signaler om detta,det finns inget behov av outbildade analfabeter ,i varje fall inte om de ska avlönas.

2011-09-01 @ 16:50:49
Postat av: Tjadden

AWSvenssonKänner du inte till att Reinfeldt har lovat FN att tömma fem flyktingläger i MEMA länder och det lär bli två miljoner människor som ska få komma till Sverige innan 2014, som en garanti på att Reinfedt ska få sitta kvar vid makten"Vad tror du han tänker på jo, att svenska folket jublar av lycka för importen av analfabeter, allt pekar på att göra Sverige till ett dårhus!

2011-09-01 @ 17:00:20
Postat av: AWSvensson

Jag har absolut inga höga tankar om Reinfeldt,nu senast sitter han och skryter med att Sverige är den största bidragsgivaren till landet Libyen som har tillgångar som skulle göra Borg avundsjuk. Skulle han försöka implantera 2 miljoner bidragstörstande MENA- folk i det här landet så är hans karriär och pension ett minne blott.

2011-09-01 @ 17:14:41
Postat av: Robin Shadowes

Dom där planerna som statsministern har att ta hit 2 miljoner MENAiter till 2014 måste stoppas till varje pris. Enligt dokumenten Planerna på Sveriges undergång så klarar vi inte ens 500000 på ett halvår. Lyckas han med detta så är vi rökta. Det kommer innebära att 2014 är Sveriges befolkning 12 miljoner, vara av 4 kommer bestå av utomeuropeiska invandrare. Var tredje invånare kommer då m a o att vara en nybyggare. Tänk efter vilken makt dom kommer ha!

2011-09-02 @ 11:35:44
Postat av: Cheap Jordan Shoes

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:40:56
URL: http://www.jordantoo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0