ASYLRESOR ELLER SEMESTERRESOR


En RoyalFalcon kommer lastad med .....

Antalet asylsökande till Sverige ökar dramatiskt trots att inga nya konflikter uppstått i världen de senaste månaderna. Under årets första fyra månader har antalet asylsökande ökat med ca 50 procent mot en redan väldigt hög nivå under 2009. I siffror innebär det att 10 273 personer sökt asyl under årets första fyra månader. I mars var ökningen hela 107 procent och man undrar givetvis vad denna ökning beror på. Min egen uppfattning är att detta har två grundläggande orsaker, dels att våra grannländer stramar åt sina egna regler vilket innebär att de ”byråer” som ägnar sig åt rådgivning och flyktingsmuggling ändrar sina ”mål”. Det andra är den naiva flathet som råder inom Migrationsverket eller snarare riksdag och regeringens direktiv som styr behandlingen av asylansökningar. Papperslös och utan att kunna styrka sin identitet är bästa ”argumentet” för att få asyl i Sverige. Det visar inte minst Migrationsverkets egen statistik som visar att ca 97 procent av de asylsökande saknar ID-handlingar när de söker asyl. I min värld skulle dessa 97 procent avvisas omedelbart från Sverige. Ingen kan flyga till Sverige utan ID-handlingar men ändå saknar de detta vid ankomsten till Sverige.

Frågan är givetvis om inte flygbolagen är medansvariga till denna asylturism?

För en tid sedan fick jag en tidning (Reflex nr2) som delats ut vid turismmässan i Göteborg. Anledning till att jag fick tidningen var en artikel i tidningen som en besökare på turismmässan tyckte att jag skulle läsa. Artikeln handlar om flygbolaget Royal Falcon Airlines. Detta Jordanska flygbolag startade under april en ny flyglinje mellan Stockholm och Amman i Jordanien, med mycket goda anslutningar till Mosul och Najaf i Irak. Med andra ord ännu ett förtäckt Irak-flyg

Yanal Al-Kurdi, Commercial manager för Royal Falcon Airlines säger i artikeln följande.

Vi öppnar den skandinaviska marknaden för att vi ser potentialen här. Inte nog med den stora etniska trafiken till och från Irak, vi räknar även med en ökad privat resemarknad till Jordanien. Förutom detta har vi ju även de muslimska pilgrimsresorna till Mekka.”

Hur stor är denna marknad för resor till Irak? Det finns redan idag flera flyglinjer till Irak men uppenbarligen är marknaden så stor att Royal Falcon Airlines ser en potential för ännu ett flygbolag.

Betänk att det är människor som fått uppehållstillstånd i Sverige på grund av den situation som råder i Irak som nu i strid ström åker skytteltrafik mellan Sverige och Irak och det i stor utsträckning på svenska skattebetalares bekostnad.

Detta är dessutom ännu en ny rutt för de resebyråer som administrerar asylströmmen till Sverige. Det är givetvis ingen slump att Royal Falcon Airlines valde Stockholm som destination före våra grannländers huvudstäder t.ex. Köpenhamn. Svensk flyktingpolitik och frånvaron av ett invandringskritiskt parti i riksdagen utgjorde med stor säkerhet en faktor i valet av Stockholm som destinationsort.

Frågan är hur många asylsökande som Royal Falcon kommer att flyga in till Sverige under 2010?


Kommentarer
Postat av: Allemand

Självklart, alla torterade och förföljda skall inte behöva byta fler flyg än nödvändigt, då kanske de inte orkar ända till gränsen.

2010-05-20 @ 20:45:10
Postat av: Nalle i Växjö

Naturligtvis kollar Migrationsverket, SÄPO,Försäkringskassan samt andra myndigheter alla passagerarlistor på samtliga in och utgående flyg.Eller?????

2010-05-20 @ 20:46:16
Postat av: nesse

Semesterresor till Irak lär väl va en strålande framtidsbranch, då man enligt nuvarande regler kan "semestra" i hemlandet upp till ett halvår utan att mista bidragen. Så fort PUT är ordnat så tar många en liten tripp hem till det Irak som man har "flytt" ifrån. Snacka om sjuk politik som tillåter detta !! Detta måste bli ett av de första saker som Sd sätter stopp för vid ett eventuellt inträde i riksdagen. Danskarna har redan infört mycket tuffare regler.

2010-05-20 @ 22:39:50
Postat av: P

Finns otaliga exempel på invandrare som fixar PUT, bidrag och sedan semestrar hemma igen, ka-tjing! En av dom bättre nyligen var ju Egyptiern som solade på stranden hemma i Egypten medan han hade cash:at ut över 7 miljoner från Försäkringskassan på bara några år.I princip ingen av dom som kommer till Sverige är flyktingar, de riktiga flyktingarna som skulle behöva hjälp/asyl kan inte ta sig hit och borde egentligen uppsökas och hjälpas på plats. Istället får vi hela världens bovar, banditer och skojare. Jag antar också att i princip samtliga kvinnor i Mellanöstern och Afrika egentligen skulle behöva asyl i Sverige, så bara att vi importerar dom ca 1000 miljoner kvinnorna.Die Dumme Schweden ;(

2010-05-20 @ 23:12:30
Postat av: jasmina

hej allt bra med dig? =)

2010-05-20 @ 23:15:12
URL: http://jasminab.blogg.se/
Postat av: Madde

Hejhej, jag har en liten öltävling som går ut på att rösta fram den godaste sommarölen! Men om du inte gillar öl så kan du gärna tipsa som en annan god dryck:) Men av öl så får du bara välja av dom som jag lagt upp:) Senare kommer jag att lägga upp vinnarölen:) Hoppas du vill vara med och hjälpa till. Tack på förhand:)Sommarölen måste ju krönas!

2010-05-20 @ 23:17:13
URL: http://madeleinebjornlund.blogg.se/
Postat av: lassekolja

Semesterflyg till Irak är dessvärre inget nytt. För ett år sedan pågick det parallellt med "asyl"sökande från Irak. Jag nästan skäms över att ha så naiva politiker i vår Riksdag. Frågan är ju först och främst om någon journalist VILL gräva i asylträsket. Sedan skall någon VÅGA ta i tu med frågan. Det måste vara någon, som ändå skall gå i pension. Den ende som inte riskerar att få sparken är nog Janne Josefsson. Han erkände ju, i alla fall för mig överraskande i SR:s P1 härförleden att han och hans kolleger hade fört allmänheten bakom ljuset i migrations- och integrationsfrågorna. Jag börjar förstå att vi förmodligen kommer att gå igenom ytterligare en valrörelse utan några mer djupgående debatter om mångkulturen. Det gör mig väldigt frustrerad eftersom det gör Sverige till en fejkad demokrati, som gör mångkulturen till ett ekonomiskt svart hål.Väljarna skall absolut inte veta vad dom kan rösta på.

Hela det förbannade PK-patrasket, som hindrar alla debatter vill jag kalla DEMOKRATINS DÖDGRÄVARE! Särskilt illa är det när SR & Svt deltar i manipulationen och sabotaget av vår demokrati.

Förhoppningsvis ändrar vi på detta i september!

2010-05-20 @ 23:45:07
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Fredrik

Sanslöst!!! Mångkultur my ass!

Såg ni han igår på nyheterna som kommit hit 4 gr.

senaste så flög man hem honom med en privatplan för 166 tusen med personal. Nu var han här igen.

Nada problemas? han skulle fortsätta så sa han.

4ans reporter lallade med i PK manualen.

Sanslöst säger jag bara! Kom till SVERIGE och bete dig precis som du vill,kräv pengar av den sociala välfärden, inget personligt ansvar har du,

låt vanliga svensson betala för dig och sen tar du familjen på semester när du fått de du vill ha`:

medborgarskap och rakt in i bidragsfacket!RÖSTA SD !

2010-05-21 @ 05:49:06
Postat av: Nalle i Växjö

Hur kommer man med ett flyg till Sverige utan giltiga dokument.Vid dom resor jag gör kommer man ingenstans utan pass.

Om någon kommer ombord med dokument, var tar dom vägen sedan, dom kan väl knappast öppna dörren och dumpa dokumenten.Och på flygplatsen vistas man i avgränsad zon fram till ankomstkontroll.Är det någon som jobbar i "turistbranchen" och kan förklara

2010-05-21 @ 06:48:07
Postat av: LN

Jamen, börjar ni nu äntligen inse att ni är dragna vid näsan?Sent - alldelse för sent, emellertid, har ni vaknat och försöker gnugga skönhetssömnen ur ögonen. Det är fullbordat, står det i bibeln - här säger vi det är kört.

Sverige finns strax ej mera. Nu är det Nya Sverige - Suedia Nova - som gäller.Ingen högskattebetalande befolkning på detta klot har blivit - och blir, så komplett lurade, så totalt svindlade av sin mångfaldiga (>500 000), välavlönade, styrande sk elit, som vi personer med svensk bakgrund. Och värre skall det bli när landsmodern Måna till hösten, tillsammans med det kommunistiska och gröna byket hon skall ha som besättning, övertar rodret på plimsollaren Suedia Nova.Då kommer den sjöovärdiga skutan att bordas av än fler bidragsträngtande pirater, både somaliska och andra. Så länge som det finns litet klirr i skeppskassan, kommer de kära främlingarna och tillika kulturberikarna att simma till. Leve nångfalden!Och du, Svenne Banan, du vet väl att skatteverket och fogden kan klä av dig inpå bara skelettet. "Vi har ju råd", som damerna i den kyrkliga syjuntan brukar påstå medan prästjävelen (KG Hammar et consortes) inställsamt smilar instämmande.

Det är saligt att giva!"Vi tror inte på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar. Vi accepterar inte att den rika världen sätter upp höga murar mot dem som tvingats fly. Sverige är ett land där våra egna invånare tidigare har tvingats fly [SIC] för att söka lycka och förutsättningar för ett värdigt liv på annat håll. Det är därför inte rimligt att Sverige idag förvägrar andra människor den möjligheten. Rätten att söka asyl är en mänsklig rättighet." (från http://www.mp.se/)DU - Svenne Banan, du förutsättes pröjsa! Ännu blöder du inte ur någon kroppsöppning!

- - -

Det citerade "gröna" credot avslöjar att miljömuppar generellt är dummare än sina egna fytter!

2010-05-21 @ 06:53:42
URL: http://tinyurl.com/moderniseraSVERIGE
Postat av: I´m not very memorable

of topicVad djävligt! Varje gång jag klickar på denna sida ger jag en klick/notering till Aftonbladet.

Kolla Thoralfgfx.aftonbladet-cdn.se

2010-05-21 @ 07:08:25
URL: http://gfx.aftonbladet-cdn.se
Postat av: Ingvar Bajlan

och därmed indirekt ger Aftonbladet bättre ekonomi.Media får genom klick på länkar till deras web-sidor mer betalt för sin reklam.

2010-05-21 @ 07:35:08
Postat av: Il Padre

En månads Sverigebidrag räcker till många personer i hemländerna! Vi är grundlurade av smilfinkar, desstom en del farliga, vilket inkluderar svenska politiker som aldrig missar ett tillfälle att kalla sig "folkvalda"!

2010-05-21 @ 08:04:45
Postat av: Karin

Nu går inte ens barnen på Lisberg säkra.

Vansinnet måste stoppas!

http://gt.expressen.se/nyheter/1.1995092/tonarsgang-ranar-unga-pa-liseberg

2010-05-21 @ 08:21:48
Postat av: Roberth

Det är dags att stänga gränsen! Detta visar att folk inte bryr sig om svenska lagar dessutom har han skaffat barn ut med allihopa!

2010-05-21 @ 09:42:46
Postat av: AWSvensson

Självklart har alla som flyger godkända resedokument. Men när man landat dröjer man sig kvar i ankomsthallen ,lämnar över sina dokument till medhjälpare, för att sedan dyka upp dokumentlös och begära asyl.

Med lätthet skulle man kunna förhindra detta om viljan fanns. Kräv foton av alla resedokument vid incheckningen, följ upp med fotokontroll när man stiger av planet, sedan är det inga problem med att se varifrån de kommer. Som sagt om viljan finns.

2010-05-21 @ 11:01:26
Postat av: Rättvis

Kommunisterna har mördat mer än 100 miljoner människor och förslavat långt mer än en miljard. Likväl väcker det inte minsta uppseende att socialdemokraterna samarbetar med vänsterpartiet. Det är precis som om PK betraktar kommunismens offer som värdelösa.Men när det gäller SD så är det annorlunda. Ingen inom PK får samarbeta med. Senast var det en folkpartist i Blekinge som antydde en sådan möjlighet.Genast var partiledare Björklund framme och talade folkpartisten tillrätta.Dystert för demokratin, tänker väl de flesta.Men lugn, lugn. Det kommer även en verklighet efter valet, när PK ska slicka sina sår. Då kommer partier att stå i kö för att samarbeta med SD.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=3713651

2010-05-21 @ 11:02:55
Postat av: LN

Karin konstaterar att "Nu går inte ens barnen på Lisberg säkra"

http://gt.expressen.se/nyheter/1.1995092/tonarsgang-ranar-unga-pa-lisebergFråga är om någon med svensk bakgrund överhuvudtaget går säker numera.

Fråga är också om någon med svensk bakgrund förtjänar att gå säker?

Som man bäddar får man ligga. Acceptera multikulturalismen - gapa - svälj - se glad ut. Det kan bara bli värre. Rösta på Måna, så går det åt helvete snabbare.Kan man finna köpare till en daglig tidning som gt.expressen.se, vars rubriker presenteras nedan, så visar detta att tidningsläsarna/köparna är dummare än sina fötter. Sådana idioter skall själfallet utnyttjas och blodsugas. Av redaktörer och utgivare, av politiker och av skattefogdar samt av den hitresta, snart 2 milj stora skaran av glada och nöjda, ivrigt arbetssökande nysvenskar.

Yvonne (Ruwaida), Andreas (Malm), Lena Amalia (Sundström) och alla deras kolumnistkolleger i den svenska skitpressen, inga fler nämnda men ej heller någon glömd, hälsar med glädjestrålande ögon alla kulturberikare VÄLKOMNA.Välkomna skall ni vara också till Expressen, GT och Kvällsposten.MEST LÄST I DAG

1. Slutet på mc-festen (07:02)

---> 2. Tonårsgäng rånar unga på Liseberg (07:09) 3. Saab-vd i rallykrasch (15:56)

4. Göteborg vill stoppa mc-v... (11:21)

5. Polisens vapen - en mon... (09:42)Fler nyheter

6. Anna Anka: "Jag känner en... (09:13)

7. Courtney Love: "Jag hade... (09:45)

8. Nicole Kidman vill vara n... (08:56)

9. Nu gifter sig Magnus Häre... (10:19)

10. Extremvädret slår mot Sverige (10:06)

11. Skulle begravas - men var redan begravd (08:57)

12. Reinfeldt tar avstånd från Björklunds utspel (09:58)Hitta billigaste charterresan från Royal Falcon Airlines

Stoppa godiståget

Rånargäng sprider skräck på Liseberg

Polisen raderade mc- grupp på fem minuter

Love: "Jag hade sex med Kate Moss."

Så får Kidman äktenskapet att funka.

Nyrenoverat franskt badrum med en kristallkrona i taket

Hur högt är ditt vagina-IQ? Koll på vulvan, orgasmer och g-punkten?

Död varg hittad vid Vänern hade radiosändare på sig

Förskolläraren dömd till böter för ett sexuellt ofredande av dagisbarn i Göteborg

Terrormisstänkte mannen begärd häktad för stämpling i dag

Två rånare i kostym slog till mot lyxbutik

Beväpnade med yxa och pistol slog kostymrånarna till mot klockaffären i Skövde

Man i 30-årsåldern erkänner våldtäkt av en minderårig flicka

DEBATT: Rut-positiva partier kan attrahera osäkra väljare.

Läs allt om Göteborgsvarvet. TÄVLING

Ni vann tävlingen om Göteborgshjulet.

Här är vinnaren av balkongtävlingen.Nyhetsredaktör just nu: Gustav Svensson

Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson

© AB Kvällstidningen Expressen, 08-738 30 00

2010-05-21 @ 12:37:44
Postat av: s29

Ett litet tips till folk som köper Aftonbladet. Det är billigare att köpa skithuspapper på rulle.

2010-05-21 @ 13:10:35
Postat av: Nalle i Växjö

Rasism i skolan.Skolan är en plats som inte känns trygg längre. Undrar varför det är så?Undrar just hur man kan få den lokala tidningen Barometern att beskriva lite mera vad som uppfattas som rasism.

Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Läser i Ölandsbladet att eleverna på Ölands friskola anordnar "operation dagsverke" i samarbete med företag på Öland. Tanken är att insamlade pengar detta år skall gå till unga flickor i södra Sudan, hjälpa dom mot tvångsgifte och öka deras utbilningsnivå.Personligen tycker jag det är mer än lovvärt - tanken att hjälpa i närområdet är så otroligt mer effektiv än vad svensk "nästan-alla-får-stanna-i Sverige-politik"Ungdomarna har vid tidigare tillfällen fått ihop 32 000 resp 38 000kr. I länder som Sudan är det en förmögenhet, i Sverige räcker det till 2-3 veckor för att inhysa ett (dessutom ofta överårigt) skäggbarn.Våra kritiker häver allt som oftast ur sig att vi saknar empati och har en skev människosyn.

Jag undrar vilka som egentligen borde klä skott för sådana tillmälen....

2010-05-21 @ 13:45:07
Postat av: Ronken

Hoppas att de lyckas verkställa också.http://www.barometern.se/nyheter/hultsfred/21-aring-domd-for-barnvaldtakt(1934471).gm

2010-05-21 @ 13:53:03
Postat av: Måns

Så är det bekräftat för femtielfte gången: Svenska folkets politiska värderingar är Sverigedemokratiska, eller näst intill.Bakgrunden är den att det görs politiska test i tidningarna. Sen utvärderas dessa och vederbörande får en diagnos, oftast serigedemokrat.Men PK förnekar sig inte. Allt som är bra för SD ska motarbetas eller beljugas, anser PK. Därför dementerar nu PK sina egna test.Så här kommenterar Aftonbladet ett test avseende politiks hemvist:”såna här test ska man ta med en nypa salt och man behöver inte hetsa upp sig över att utslaget visar att sympatierna ligger hos Sverigedemokraterna. Det är ett litet parti och majoriteten av svenskarna sympatiserar inte med dem, säger hon.

Anledningen till att en stor del av de som gör testet blir sverigedemokrater beror snarare på att partiet medvetet har lagt sig nära de etablerade partierna i flera frågor, och sticker ut i ett fåtal. ”Vore det inte bättre att tala med Mona och tipsa henne om att det är dags att lägga om den politiska kursen?

2010-05-21 @ 14:24:26
Postat av: Gubben o Gumman

Rättelse av Barometerns artikel om barnvåldtäkten.

Parasiten skall betala 110000kr i skadestånd till

flickan via Svennebanans skattepengar.Pensionsräddaren kommer även att kosta 1995kr i ca 700 dagar i den Svenska semesteranläggningen som kallas kriminalvården även här pröjsar Svenne notanTotalt minus saldo Svenne: 1.5 miljon samt då 110000kr i skadestånd för den orala undersökningen."Säg hej(nej) till publiken o ("Royal Airlines")Ps I Finland hade han inte kommit in över gränsen.D.s I Finland man skattepengar till vård skola

och omsorg så pensionärena slipper skita i byxan på

hemmet pga personalbrist till följd tom skattkista.

2010-05-21 @ 16:00:29
Postat av: Cavatus

"såna här test ska man ta med en nypa salt och man behöver inte hetsa upp sig över att utslaget visar att sympatierna ligger hos Sverigedemokraterna. Det är ett litet parti och majoriteten av svenskarna sympatiserar inte med dem, säger hon."Detta som Aftonbladet skriver är rent önsketänkande. De VILL att de ska vara så, alltså skriver de och SKAPAR en verklighet av att det är så. Om SD fick delta i debatter och i media, skulle de bli lika stora som sossarna var i slutet av 60-talet.Hur det multikulturella samhället lobbades igenom huvudsakligen av David Schwartz framgår av vitboken.se kapitel 10 c. Läs och begrunda hur lätt det var att dupera de svenska politikerna, hur en person fick bedriva denna propagandakampanj utan större motsägelser. Man blir mörkrädd.

Postat av: Dunderminnet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7164199.ab"Het debatt mot årets första valbarometer – många blir vägledda till FEL parti"

2010-05-21 @ 17:22:58
Postat av: Robin Shadowes

LN, verkar som om Svenska MAD har återuppstått, inte som månadstidning utan nu utkommer den dagligen. Avgrenat sig har den också gjort. Dessutom är ju Björklund rätt lik Alfred E Neuman så när som på Thore Skogman-gluggen. Men det ställer jag upp och fixar om jag råkar möta honom.

2010-05-21 @ 17:58:50
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Trisse

Man skall väl inte hålla flygbolaget ansvarig för sådant.Dom vill ju tjäna pengar och vinstmaximera.

Det är deras uppdrag.Men hela företeelsen vittnar om det hyckleri och den dubbelmoral som finns i hela frågeställningen.Motioner bör efter valet läggas i riksdagen av SD om provisoriska PUT (Permanent uppehållstillstånd) med prövotid.Finns det inget skyddsbehov så skall detta återkallas.Dessa- dvs det sk " skydsbehoven"- kan ju knappast existera då ett flygbolag kan tjäna pengar på att turista hem "nysvenskar".Då i det fallet vilka kommit i åtnjutandet av PUTHur mycket klarar lilla Sverige av egentligen ?

2010-05-21 @ 18:55:01
Postat av: Putte

Jag läste på text-tv att ärkesvinen V och MP lobbar för att ca 16000 illegala snyltare ska tillåtas stanna i Sverige! En ny sinnessjuk "amnesti". När ska de förvirrade Quislingarna i dessa partier ge sig?

2010-05-21 @ 19:13:52
Postat av: Allemand

Putte, förmodligen när de kommer till makten och skall börja betala allt de lovat.

2010-05-21 @ 19:26:02
Postat av: Tomas

Såg nyss på rapport att det i Södertälje snart inte finns någon Svensk där. Det talade språket är Arabiska och det enda som behövs, då det bara snart bor endast Araber där. Ser jag en Arab på stan, så kan jag inte låta bli att säga högt "Åk hem för fan" Detta tänker jag forsätta med, trots risken för en snyting.

2010-05-21 @ 19:53:21
Postat av: Gubben o Gumman

"Rättelse 2 av Barometern"

En man vaknad av att två tjuvar stod i sovrummet dessa flydde när larmet gick.

Polisen söker vittne.Hur skulle det vara med ett signalemnt Jonathan

Holgersson så kanske allmänheten kan hjälpa till.Eller är det som vi misstänker ang gärningsmännen?

Ta ur oss våra förrutfattade meningar in med signalement på "Brytar Olle o "Kofots Börje"Tills det är gjort spelar vi på Mustafa o Odjek.För det är väl inte så att Kalmar närmar sej sitt första rånmord a la "vinstlotterna".Se nu till "Lillmurvel" att reda ut begreppen i din PK värld.Du och dom andra valboskapsteknikerna har ju

"missat" "Snurrankan" utförd av Kalmars enda cykel Taliban.Vi hade ju bla en kille som nästan slog ihjäl förra veckan för en plånbok samt mobil ,skallskador trevlig värre.Dags att släppa lasern Kling o KlangFör övrigt: Efter dubbelt glasögonbyte ,kan vi konstatera att Johan Persson drive ,för att göra

Kalmar till "lilla mellanöstern", börjar ge frukt

på byn ,gott om "semesterfirare" snälla Kalmarbor rösta bort denna dåre i höst se på Malmö Södertälje

där sossar med dubbelsidig damp styrt i åratal..Vill du tex ha OBS ,MAXI,CITYGROSS nedbrända för eller senare i Global Intifadas namn,när det gått runt i päronet på några Mena killar.

Ingen fan vet vad cykel Talibanen kan hitta på.Anfallen kan säkert startas av en "snurranka."Börjar med en "snurranka" slutar med ett nedbränt varuhus el flera"(Obs ett gammalt Svenskt ordspråk omarbetat till

det nya Sverige)Ps .Pensionärena skiter i byxorna på Oxhagshemmet pga av personalbrist,samtidigt som berikarna strosar run i vårsolen i Kalmar tack Johan, Basse Dyvik mfl, vilka hjältar ni är.Ds.Basse och Folkpartiet har nog en bit kvar till sin parboende garanti sällan har så vidbränt

valfläsk serverats Kalmarborna ,vet hut stolpskott.

2010-05-21 @ 20:07:34
Postat av: Nesse

Nu är tydligen stollarna i Mp och Vp i full sving med en ny omgång amnestier. Minns hur det var förra gången, " upressning" mot sossarna och då föll GP till föga med 20000 PUT. Muppsen pch kommunist-tokarna kommer inte att dra sig en sekund för att köra samma utpressning mot den svaga Mona Sahlin. De som röstar på S lägger alltså en röst på detta stolleri. Folk måste upplysas om galenskapen så kommer röd-grön-röran köra rätt in i väggen.

2010-05-21 @ 20:10:19
Postat av: Tore (prelude, preact, presound)

2008 kostade SFI oss 1.550.000.000 kronor. Dessutom

konstaterades att endast ca 50 % kunde tala #någorlunda# svenska, av dessa. Hurra för detta mångkulturella samhället. Visst har vi 180 olika språk att konversera med? eller hur...

2010-05-21 @ 21:35:06
Postat av: nesse

Den som har lite insikt om Sfi vet att "någorlunda" i detta sammanhang kan översättas med "ytterst bristfälliga kunskaper".

2010-05-21 @ 21:46:01
Postat av: Trisse

Svar till sign "Tore"Medhåll.Hur långe till kan detta vansinne få fortsätta?-Det är dags för "den vanlige löntagarens revolt" mot det som pågår.Undertecknad är mycket besviken på Migrationsminister Tobas Billström.Karl´n utgör en "rejäl börda i ryggsäcken" för statsministern och hans parti och driver i så måtto också in massor med väljare i famnen på SD.

2010-05-21 @ 22:18:11
Postat av: Gubben o Gumman

Enligt Politiskt Inkorrekta nyheter har en svan mist livet i England ,via en pensionsräddare med egen restaurant ,vi kan kalla honom "curryjocke".

Denne man är förd till tings.

Man jobbar för fängelse enligt en gammal lag där.Här får man konstatera att Kalmar med sin "snurranka" uppnåt en mycket hög internationell status i fågeljakt i pyjamas.Här är det oklart med gripande då pressen mörkar

Det gäller att skydda ankans anhöriga el något sånt

Ett stalltips är väl som vi skrivit tidigare:Utredning nedlagd pga brist på spaningsuppslag.Ungefär som när AFA brände ner en politisk mostånadres garage utredning nedlagd ända tills

AFA skickade en brandvarnare till målsägaren.

Då kunde sossepolisen inte blunda längre.

Den Svenska rättstaten fira gigantiska triumfer.Ang ankan i Kalmar gäller ju faktiskt att man inte griper fel cykeltaliban då Kalmar kryllar av honom.

Att han cyklar runt i Oxhagen behöver ju inte betyda att han bor där.Heja Ali Baba, eller som vi säger internationellt

numera fuck off stolle.Tänk om Lars Wilks får detta då kanske han i ren ilska konstruerar en rondelanka/svan.Eller varför inte en rondelalban, med tanke på

attentatet mot honom ,det sitter ju två Balkanclowner modell Konsumbananer hos fabjo polisen ,dessa raket forskare tände tydligen eld på sej själva.Alla är vi Konsumbananer i början.

2010-05-21 @ 23:08:03
Postat av: alf olsson

TomasVåra ärade gäster förstår nog inte vad du menar med: "Åk hem för fan", det verkar inte som dom hajar klyket i Södertälje.

Försök istället med "Barra raowa", (fritt översatt från arabiskan).

2010-05-21 @ 23:14:07
Postat av: Robin Shadowes

Jag skiter ärligt talat i om mussarna lär sig svenska eller inte. Har ändå inte tänkt konversera med dem. Ju mindre jag ser av dem desto bättre.

2010-05-21 @ 23:45:29
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Trisse

Svar till sign "Thomas"Dom utlännigar som finns i landet är en följdverkan av den lagstiftning som f. n gäller på området.Dessa har således rätt att

bli väl behandlade av oss oavsett vad vi anser om den s.k flykting och immigrationspolitikenDet är lagen som måste ändras.Där har SD-riksdagsgrupp en stor mission att fylla efter valet.Det vill säga ett totalstopp och ett förslag till repatrieringsprogram.Landet kommer att krascha ekonomiskt annars.

2010-05-22 @ 12:12:25
Postat av: Anonym

@Trisse"Dom utlännigar som finns i landet är en följdverkan av den lagstiftning som f. n gäller på området."Där har du faktiskt fel. Det begås ständigt brott mot utlänningslagen när sådana som helt saknar asylskäl ändå får stanna. Tyvärr är det även så att riksdagsmän, som själva har varit med att stifta lagarna, uppmanar utlänningar att bryta mot dom.

2010-05-22 @ 13:59:15
Postat av: carl10

hur kan asylsökande turista i de länder de nyligen flytt i från?

såg en annons i pk-skit tidningen Metro om turistresor till libanon! 8000 "Svenskar" krävde ju att Svenska staten skulle fixa resor därifrån.flyhome.se onlinebokning barn under 2 år åker gratis!

de flyger med primera air

2010-05-24 @ 23:33:01
Postat av: Moder Svea

Intressant det Micael Foghagen skrev om elevers dagsverken i ölands friskola. Insamlade pengar räcker till mer hjälp i deras hemland. Sådana här kommentarer borde lyftas fram till allmänheten.

2010-06-09 @ 22:18:23
Postat av: Jan

Thoralf frågar sig hur många asylflyktingar som kommer att flygas in. Hur många som kommer att flygas ut är lättare att svara på. 76-78 % av alla asylansökningar avslås, så det är bara att sätta igång att räkna Thoralf. Om du klarar av det, utbildningsnivån på Sverigedemokrater brukar är ju inte uppseendeväckande hög.

2012-04-12 @ 12:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0