GEERT "MOZART" WILDERS TILL UK IDAG

Idag besöker Geert Wilders England och det skall bli väldigt intressant att se hur detta besök avlöper. Inte minst hur svensk media väljer att informera sina läsare och tittare om detta besök. Senaste gången Geert Wilders skulle besöka England blev han stoppad på flygplatsen och fick vända hem till Holland.

Denna händelse fick knappt någon uppmärksamhet i svensk media.


Kommentarer
Postat av: joffe

Tänk om Geert Wilders kunde välkomnas till Sverige och tala? Vi är ju ett demokratiskt land som tillåter oss alla att uttrycka vad vi tycker och tänker.Det är skrivet i våra lagar att vi har tryckfrihet och free speech!



MEN! Käre svenske medborgare! Glöm våra lagar! De gäller inte alls. Inte i den nuvarande PK-världen.

Vilken tidningsredaktör eller vilket politiskt parti skulle lyssna på Geert Wilders i Sverige? Vem välkomnar någon som säger sanningar om vår framtid?



Lycka till i Holland Geert där ni gör stora framgångar och blir och är ett STORT parti. Ni ser vad som händer med ert kära hemland vilket man tyvärr inte ser i Sverige!



SD är vår enda chans att överleva som nation och dom får inte ens medverka i debatter!



SNACKA OM FRIHET!

2010-03-05 @ 13:43:35
Postat av: Utlandssvensk

MÅSTE SES!

Wilders debatterar med partiledaren för Holländska sossarna:



http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/03/wilders-wins-tv-debate.html#readfurther



Engelsk text!



Han sopade banan med alla andra partiledare. Webomröstning om vem som var bäst debattör:



Uitslag beste debater:

Geert Wilders (PVV) 32%

Wouter Bos (PvdA) 24%

Alexander Pechtold (D66) 14%

Agnes Kant (SP) 13%

Mark Rutte (VVD) 09%

Pieter van Geel (CDA) 05%



2010-03-05 @ 13:56:33
Postat av: LN

Litet vid sidan om läsning.

- - - - -

Konsten att ge bort ett land - utan att medborgarna märker det.



(Utdrag ur Sara Lidmans bok ”Kropp och Skäl”)

"Regionerna kommer att få mer att säga till om - samtidigt som nationalstaten minskar i betydelse. Det framställdes som ett löfte inför Sveriges inträde i EU. Vi skulle äntligen befrias från våra knätofsar och inskränkta synsätt. Vi skulle bli mer internationella, ja rent globaliserade. Men sedan vi väl kommit in har allmänheten ogillat huvudstadens ständiga hänvisningar till Bryssel - vad vi inte får göra för Bryssel - och vad vi måste enligt direktiv från Bryssel. Många klagar så att EU-förespråkarna tvingats ut med ständiga variationer på temat: fråga inte vad EU kan göra för dig - fråga vad du kan göra för EU!



Våra nordligaste landshövdingar har tagit fasta på just detta: att erbjuda EU något stort - och samtidigt visa hur en region kan hävda sig gentemot den förlegade nationalstaten. Hövdingarna Rosengren och Andersson skriver att den norraste tredjedelen av Sveriges yta skulle erbjudas EU till "internationella militärövningar i fredens tjänst... framför allt för flygstridskrafter i det jämförelsevis fria luftrummet häruppe...". Brevet citeras på undanskymd nyhetsplats i DN (20/7/1998), som en sådan där provinsiell egenhet utan större intresse för en rikstidning. Inga kommentarer på någon ledarsida. Ingen förvåning. Brevet smygs in som ett av de "förmodanden" man kunde läsa under EU-kampanjen - att Bryssel tänkte sig "erbjuda" arbetstillfällen åt nordsvenskar genom att Europas samlade atomsopor och annat giftigt avfall kunde grävas ned i övre Norrlands vidder och generera bevakningsuppdrag i sekler framöver. Men det här med en hel tredjedels nation som idel militärbas... vem i Bryssel skulle våga föreslå något så hårresande?



Och så kommer landshövdingarna Rosengren och Andersson helt oombedda (?) med en sådan inbjudan. Hör här: "Ett internationellt utbildnings- och övningskommando i norra Sverige: skulle vara en svensk profilering för ökad internationell förståelse och samverkan där Sverige och Norrland kan ha en roll att aktivt och på eget initiativ medverka i förtroendeskapande verksamheter... " Tanken är att "etablera ett permanent område i norra Sverige för internationella övningar för framför allt flygstridskrafter. "Försvarets internationella kommando, Swedint, är tänkt att vara huvudman för verksamheten…" heter det.



Men borde inte en så viktig tanke debatteras i massmedia och i de politiska partierna innan den sänds som ett manifest till landets försvarsminister för vidare befordran till EU?



Är nationalstatens betydelse så förringad att en sådan här fråga inte ens behöver avhandlas i riksdagen? Det är svårt att värja sig för misstanken att initiativet kommit från militära strateger i NATO/PFF innan det pre­senteras som ett regionalt initiativ genom landshövdingarna i Norrbotten och Västerbotten.



Allmänheten borde upplysas om förslagets framväxt, den exakta ordalydelsen, om skriften är att betrakta som ett privat brev eller offentlig handling utarbetad av ansvariga ämbetsmän. Det gäller faktiskt något större än tillståndsbeviljande för bärplockning. Några dagar efter landshövdingarnas propos kom en annan, besläktad nyhet. Den sändes i radio en gång - och passerade lika obemärkt: ett förslag om samordning av de europeiska stormakternas försvarsindustrier, England, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien. Och de inbjuder lilla Sverige att vara med!

Enda problemet uppgavs vara att en stor del av Frankrikes vapentillverkning går i statlig regi - något som strider mot EUs regler. Men detta antogs vara ett överkomligt problem. Att en del svensk vapenproduktion också är statsägd nämndes inte som något hinder för svenskt deltagande. Däremot framhölls glädjen för Bofors och för alla de svenskar som kommer att beredas sysselsättning i tillverkandet av denna förnödenhet: Vapen.



Som alla kommersiella företag har ju vapenindustrin ”vinsten som verksamhetens övergripande mål”. Alltså måste denna enorma EU-koncern under uppbyggnad välkomna - ­eller underblåsa - alla de meningsskiljaktigheter världen över som kan övergå i väpnat våld - för att säkra efterfrågan på nya slaktredskap.



Sverige har aldrig varit rikare. Men detta land "har icke råd" att ge alla sina arbetsföra invånare försörjning genom hederligt arbete. Industriledare och politiker talar med en mun om nödvändigheten att lära sig leva med en tioprocentig arbetslöshet. De ungdomar som våndas över att ingå i de tioprocenten får nu tre alternativ till sysselsättning - och fullgott människovärde: ­

1. att tjänstgöra på EUs militärfält i norr

2. att arbeta i en expanderande försvarsindustri

3. att deltaga i fredsfrämjande uppdrag genom att ta värvning i Nato eller en EU-armé under uppbyggnad.

Medan Warszawa-pakten existerade hette det att Nato var nödvändigt. Nu sedan östblocket fallit i bitar och inte hotar väst borde Nato ha avvecklat sig. Men det fortsätter att expandera. Mot vilket hot? Hos vem är det Sverige ska skapa förtroende genom en gigantisk militärbas i norr och genom vidgad produktion av vapen?"

(Sara Lidmans bok ”Kropp och Skäl” utkom 2002, Sara Lidman dog 2004)

==============================================

Swedish Weapons Exports on the Rise

Sweden sold weapons to the value of 13.5 billion kronor ($1.9 billion) in 2009, up 7 percent on the previous year, according to new figures released by the Swedish Agency for Non-Proliferation and Export Controls (Inspektionen för strategiska produkter - ISP). http://www.thelocal.se/25326/20100303/

- - -

Flygande holländare till Vidsel - Luleå - Lokalt - Norrbottens-Kuriren - Nederländernas flygvapen vill genomföra bombfällningar i Vidsel. ...

- - -

Kuriren avslöjar att det amerikanska flygvapnet, US Air Force, vill öva flygbombning på robotbasen i Vidsel. Kampanjen är tänkt att pågå ett par ...

Nyheter - Norrbottens-Kuriren27 feb 2010 ...

http://www.kuriren.nu/nyheter/senastenytt/artikel.aspx?articleid=5278102

- - - - -

"Kan svensken gnälla över nånting så gör han det.....", som Svenne Banan brukar säga.

2010-03-05 @ 14:38:51
Postat av: Anonym

Thoralf,



Den här artikel, från den stora och mycket seriösa Engelska tidningen Telegraph, får du inte missa!



Ett smakprov:



Geert Wilders "has exposed the Dutch political class as a bunch of pathetic quislings who tiptoe around the delicate sensibilities of their immigrant communities while jettisoning one of the most sacred principles on which Western civilisation is based"



I dag Holland, i morgon Sverige!



http://blogs.telegraph.co.uk/news/tobyyoung/100028507/geert-wilders-victory-in-hollands-regional-elections-is-a-victory-for-free-speech/

2010-03-05 @ 15:58:06
Postat av: LN

Geert Wilders tal idag, fredagen den 5 mars 2010,

i the House of Lords, London.



http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/03/geert-wilders-speech-in-house-of-lords.html

2010-03-05 @ 19:50:26
Postat av: Blank

Ekommenderar starkt hans film "Fitna". Denna borde textas till svenska och visas i tv. fast det lär väl inte hända förrän helvetet fryser till is. Rekommenderar ännu mer "Obsession - Radical Islams war against the west" ännu mer!!! har båda filmerna fast utan svensk text. Någon som har dom med svensk text? Eller någon som kan texta dom?

2010-03-05 @ 20:06:23
Postat av: Utlandssvensk

Blank,



Häe kommer en svensk text för fitna. Men någon måste klippa ihop den med filmen.....



http://chromatism.net/cvf/fitnatranslations.htm#swedish

2010-03-05 @ 21:05:22
Postat av: LN

Från Gates of Vienna. Fredag, 05-03-10.

Baron Bodissey skriver: "En läsare från Winnipeg i den kanadensiska provinsen Manitoba har sänt oss följande e-post under ämnesrubriken "Geert Wilders Frihet". Han ville att vi skulle vidarebefordra budskapet till Mr Wilders, men jag har ingen direkt kanal till någon i PVV, så jag erbjöd mig att publicera det här i stället. Jag vet att folk i PVV läser den här bloggen, så var vänlig att skicka meddelandet vidare upp i kedjan till "chefen"!

- - - - -

Hallå där! Jag är en kanadensare som noga har läst om rättegången mot Geert Wilders. Jag fick just reda på att han vunnit i något slags val, och jag är övertygad om att den här mannen är en INTERNATIONELL HJÄLTE. Jag önskar bara att jag skulle få träffa denne man, som står upp för verklig frihet och inte för missbruket av friheten. Jag skulle vilja besöka Europa, och jag stöder Israel! Utan reservation!

Fitna är den bästa dokumentär om islamofascismen som jag någonsin sett. Skulle någon vilja låta Mr Wilders få veta, att han har supportrar över hela världen och jag anser att de muslimer som gjorde en video (en mycket sjuk sådan), som visade hur Mr Wilders fick halsen avskuren, borde kastas i fängelse för uppvigling till hat och mord!



Jag tänker inte låta det som händer i Storbritannien och i Sverige hända också här, jag är starkt emot islam och sharialagarna. De försöker sig på samma sak här i Kanada, men förhoppningsvis kommer det inte att tillåtas.

Islam befinner sig i krig med världen och de är några förbaskade judehatare och de är lika efterblivna som åsnan de kom ridande på och om de inte vill ha någon frihet, så ska de aldrig tillåtas att resa in i ett icke-muslimt land.



Det pågår ett krig om friheten och de rätta människorna är logiska och fast beslutna att tala sanning. Om jag har förstått det rätt, så tycks Mr Wilders ha idel framgång och jag hoppas att han i sinom tid blir vald till premiärminister och anger normen för resten av de svaga och politiskt korrekta i Europa, och medverkar till att föra Europa tillbaka till vad det en gång var och inte till vad det är. Jag vill inte att mina barn skall lever under svaga ledare, som står på näsan då de blir nedskrikna av en ilsken folkmassamassa av islamofacistiska huliganer! INTE I CANADA!



Jag vill se Europa som det var en gång, med distinkta kulturskillnader och inte översvämmat av muslim-mobbar. Gud välsigne folk som röstar och stödjer Mr Wilders.

Han är verkligen en WORLD CLASS HERO!!

2010-03-05 @ 21:32:44
Postat av: Mats (Malmo)

Betr Geert Wilders, så finns i dagens Sydsvenskan

(lördag 6 mars) följande synpunkter publicerade, följ länken:

http://sydsvenskan.se/opinion/signerat/pertedin/article635513/Wilders-smaklosa-provokationer.html



Betr förbud mot Koranen - så är det riktigt att Wilders sagt detta - men det hänger ihop med att Hitlers Mein Kampf är förbjuden i Holland.

2010-03-06 @ 10:15:14
Postat av: LN

de Volkskrannt, Van onze verslaggeefster Sara Berkeljon op 08 augustus '07, 02:47, bijgewerkt 27 januari '09, 16:10



AMSTERDAM - Geert Wilders wil de Koran verbieden. Dat schrijft de fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid vandaag in een ingezonden brief in de Volkskrant. De politicus vergelijkt het islamitische heilige boek met Mein Kampf van Adolf Hitler. Dat boek mag in Nederland sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog niet meer worden verkocht. Wilders over de Koran: ‘Verbied dat ellendige boek zoals ook Mein Kampf verboden is!’



Vogelaar: uitspraak Wilders ‘schadelijk' http://www.volkskrant.nl/binnenland/article451457.ece/Vogelaar_noemt_uitspraak_Wilders_schadelijk



Aangifte tegen Wilders wegens aanzetten tot haat http://www.volkskrant.nl/binnenland/article451398.ece/Aangifte_tegen_Wilders_wegens_aanzetten_tot_haat



De vergelijking met het nationaal-socialistische geschrift gaat overigens niet helemaal op, licht Wilders telefonisch toe. Zo mag Mein Kampf op universiteiten worden behandeld, is het bezit ervan niet strafbaar en is het boek in diverse bibliotheken te lezen. De Koran als studieobject wil Wilders nog wel toestaan, maar daar blijft het bij: ‘Een verbod is een verbod. Dus moet niet alleen verkoop, maar ook gebruik in moskeeën en bezit in huiselijke kring worden bestraft. Als dat in de huidige wetgeving niet kan, moet er een nieuwe verbodsbepaling komen.’ De politicus wil op die manier een signaal afgeven aan radicale moslims die de Koran zouden gebruiken om geweld te legitimeren. Als voorbeeld haalt hij ‘de overvallers’ van Ehsan Jami aan. Zij sloegen de voorzitter van het Comité voor afvallige moslims zaterdag in elkaar – vermoedelijk vanwege zijn controversiële uitspraken over de islam. Volgens Wilders vonden de daders in de Koran een excuus Jami te molesteren. ‘Genoeg is genoeg’, schrijft de fractievoorzitter. Nadat hij tijdens de verkiezingscampagne de toename van het aantal moslims in Nederland een ‘tsunami’ noemde, en na zijn pleidooien voor een stop op de bouw van moskeeën en voor een algeheel boerkaverbod, richt de politicus zijn pijlen nu op de Koran: een ‘fascistisch boek’, aldus Wilders. Hij zal voor zijn voorstel geen Kamermeerderheid krijgen, beseft de PVV-voorman. ‘Helaas worden onze voorstellen wel vaker met 141 tegen 9 stemmen verworpen. Maar als ik me daardoor zou laten leiden, kan ik er beter meteen mee stoppen. Dit boek zet aan tot haat en moord, en past daarom niet in onze rechtsorde. Als moslims willen participeren, moeten ze afstand nemen van deze Koran. Ik zie in dat dit veel gevraagd is, maar we moeten stoppen met het doen van concessies.’

- - - - -

Geert Wilders, Fraktionschef und Gründer der Partij voor de Vrijheid (PVV), schrieb der Zeitung 'de Volkskrant' in einem Brief, der gestern Aufsehen erregte:

"Der Kern des Problems ist der faschistische Islam, die kranke Ideologie von Allah und Mohammed, wie sie in dem islamistischen 'Mein Kampf' niedergelegt ist. Mein Kampf solle verboten bleiben, und wenn das so sei, dann eben auch der Koran. Die Meinungsfreiheit ende dort, wo zu Gewalt aufgerufen werde. Im Koran stehe, dass anderen die Köpfe abgehackt werden sollten. Mohammed war in seiner Zeit in Messina ein aggressiver Warlord, ein gefährlicher Verrückter und ein Massenmörder. [...] Ich habe genug vom Koran in den Niederlanden: Verbietet das faschistische Buch. Es gäbe, so Wilders, "Suren im Überfluss, welche die Muslime zu Tod und Verderben aufrufen und anstiften". Der holländische Politiker hatte den Brief an die Zeitung geschrieben, nachdem Ehsan Jami, der Gründer eines Verbandes für moslemische Apostaten, nach gewaltsamen Übergriffen zweier Marokkaner und eines Somalis am Samstag unter Polizeischutz gestellt werden musste. Die Anwältin Els Lucas versuchte daraufhin Wilders Äußerungen zu verbieten, indem sie den Abgeordneten anzeigte."



"Das von Wilders erregte Aufsehen war der Anlass, dass *Kultusminister Ronald Plasterk von der Partij van de Arbeid (PvdA) in einem Interview mit der Zeitschrift 'Hollands Diep' anregte, dass man, um nicht in Argumentationsnöte zu geraten, ja auch Adolf Hitlers Schrift "Mein Kampf" wieder zum Verkauf freigeben könnte*: Den Koran zu verbieten, das geht vielen Menschen zu weit [...]

Wilders hat recht, dass es befremdlich ist, dass 'Mein Kampf' verboten ist. Lasst es öffentlich erhältlich sein." GroenLinks (GL) und die liberale Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) erklärten daraufhin ihre Zustimmung zu dem Vorschlag.

TELEPOLIS, Peter Mühlbauer 09.08.2007, http://www.heise.de/tp/r4/artikel/26/26203/1.html

----------------------------------------------------

On vi nu skall ta det direkt ur hästen mun - så sa Wilders primärt:



Problemets kärna är det fascistiska Islam, denna Allahs och Mohammeds sjuka ideologi, så som den är nedtecknad i den islamistiska Mein Kampf.



Hitlers Mein Kampf bör förbliva förbjuden, och om det nu skall förhålla sålunda, så bör även Koranen vara förbjuden.



En hel värld kan inte - vill inte - läsa innantill.



Det är faktiskt ett villkor förknippat med Wilders förslag om förbud!



Om - så! -- Kallas logisk implikation.



Om Hitler skall vara förbjuden - skall rimligen också Mohammed vara förbjuden.



Detta är fan inte det samma, som att på stört kräva att Koranen skall förbjudas!



Eller hur, alla ni glada textuttolkare?

2010-03-06 @ 16:53:11
Postat av: Blank

Utlandssvensk!

Tackar så mycket! :)

2010-03-10 @ 13:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0