PENSIONÄRER RÖSTAR FEL!

Grattis Sverige!


Kommentarer
Postat av: peerpede

Ha ha det spånet borde skickas på en demokratikurs när han har klarat SFI...

2010-07-22 @ 00:50:57
Postat av: Cavatus

Jag hörde faktiskt denna inringare till Ring P1 lajv! Jag trodde inte mina öron. Och Täppas sitter bara och hummar. Hade det varit en svensk hade han som vanligt lagt sig i, avbrutit och slagit på stora trumman eller helt sonika avbrutit samtalet, vilket sker ibland när ämnena blir för politiskt "känsliga". Täppas är därför ett praktexempel på den svenska undfallenheten.När då verklighetens folk börjar reagera (till skillnad från overklighetens folk som ägnar sig åt medlöperi) får de epitetet xenofob eller någon liknande sjukdomsdiagnos.Det är just nu den situation som vi befinner oss i. En senare inringare påtalade just detta att Täppas visade en sådan undfallenhet. Jag minns inte hur Täppas reagerade, men jag tror han blev förlägen. Tagen med brallorna nere, så att säga.Flygbladskampanjen växer så det knakar. Fler människor vill engagera sig när det gäller att producera allt bättre flygblad. Jag hoppas på alla som vill dela ut dem. Har skrivit en blänkare om hur viktigt det är att stämma i bäcken i stället för i ån här:http://aktualia.wordpress.com/2010/07/21/flygblad-och-opinionsbildning/

Postat av: Lotta

Vänd på det hela. Tror någon att Täppas hade suttit och hummat om någon etnisk svensk ringt in och sagt att endast etniska svenskar skulle få lov att rösta eftersom övriga röstberättigade röstar fel för att de är koko i huvudet?

2010-07-22 @ 06:24:07
Postat av: halford

Men araben säger ju rent ut vad journalisterna tycker"pensionärer skall inte få rösta för de röstar på fel parti".

Heder åt de som ids lyssna på ring p1 dagligen jag slutade för länge sen bland annat på grund av Täppas.

2010-07-22 @ 08:30:38
Postat av: Fredrik

Är mångkultur detta!

Tror vi innför ett IQ test på migrationsverket.

För då skulle invandringen halka ner till 3 pers om året ungefär.

2010-07-22 @ 08:48:03
Postat av: F. Ramtid

Om nu inte SD skulle få det antal röster som nästan alla här hoppas på, då är det illa för gamla Svedala.

Våra storstäder kommer att bli omöjliga att bo i för Svenskarna. Vi flyttar och bereder plats för ännu fler utav dem vi inte vill ha. Det kommer att byggas många nya Moskéer med höga minareter och en fjant i toppen som står och galer som en klämd gris. Då varje mussefamilj producerar jävligt många ungar, så kommer det att gå väldigt fort att fylla tomrummet efter Svenskarna. Skollagar kommer att urholkas och koranen kommer att vara den ledande läroboken i skolorna. De Svenskar som av någon anledning inte kan flytta, kommer att tryckas ner och till slut tvingas fly som en flykting i sitt eget land.

”Du gamla du fria”

Glöm det! Sverige kommer att bli ett land med ett hat ingen någonsin kunnat drömma om.

Vapen blir som mobiltelefonen, en liten ”nalle” i fickan och kommer troligen att användas lika flitigt.

Vem skapar ett sådant scenario? Inte är det jag som skrev eller du som läser. För de som orsakar detta kommer aldrig att läsa något sådant som detta och erkänna hur fel de haft.2010-07-22 @ 09:31:48
Postat av: lee

Jag tycker att allah som röstar på fel parti inte ska få rösta .Välkommen till en Diktatur ..Är det dessa människor som Mona Muslim och FRAdrid Svinfäldt tycker ska rädda våra pensioner?

2010-07-22 @ 09:37:13
Postat av: Allemand

F. Ramtid,Du kan vara helt lugn, med sådana valarbetare som han som ringde in så garanterar jag > 8 procent.

2010-07-22 @ 09:38:32
Postat av: Stefan K

Stollen kan ha rätt i en sak.

Svenska pensionärer har röstat fel under många år.Kanske de nu kommer till insikt om den politik som bedrivs och som missgynnar den gruppen mer än någon annan.

Bara de vågar lämna sitt traditionella röstande kan SD gå en ljus framtid till mötes.

2010-07-22 @ 10:28:22
Postat av: WMB

Vi kan räkna med att någon vecka före valet kommer våra tidningar, radio och TV att fyllas med tidernas största och saftigaste skandalreportage om SD.Så har vi något som heter valfusk också. Hur många valsedlar med namnet "Sverigedemokraterna" på tror ni kommer att försvinna från vallokaler och vid rösträkningar?Från april i år finns i "Fria Nyheter" en insändare som på ett utmärkt sätt speglar hur lågt vårt land har sjunkit i det korrupta träsket numera. Här följer några citat därifrån:"... Valupptakten kommer sannolikt att bli den absolut smutsigaste och vidrigaste i landets historia. Man kommer inom etablissemanget aldrig att ge upp sina platser utan strid; tror ni verkligen att man frivilligt bara skulle lämna exempelvis en chefredaktörspost, politisk position eller generaldirektörspost så där utan vidare? Nej, nej, nej… aldrig i livet! Man kommer att slåss till sista andetaget, med de mest förolämpande vapen, då alldeles för mycket står på spel. Pengar, status, social position, makt, en plats i solen… Om sådant förhandlar man bara inte!"

" ... Det politiska etablissemanget förfogar över alla samhällets samlade resurser. Bara det att 24 timmar om dygnet – genom den massmediala megafonen – ha möjligheten att trumpeta ut den ena politiska lögnen efter den andra, ger ett absolut oöverträffat övertag..."Precis som denna insändare också skriver är det"fullständigt omöjligt att greppa om hela denna gigantiska apparat, som hela tiden jobbar emot oss som genomskådat bedrägeriet och bluffen ..."Hela insändaren finns på:

http://frianyheter.wordpress.com/2010/04/02/insandare-hoppet-tycks-vara-ute/#more-34119

2010-07-22 @ 11:04:42
Postat av: Stefan K

Expressen har idag presenterat ytterligare en i raden av pinsamma ledare, där SD hängs ut som något man hittar på marken efter hundar.Denna Johannes beskrivning av SD kan vara en beskrivning av vilket parti som helst.

Nämn gärna namnet på något parti som inte försöker vara alla till lag under en valrörelse. Jag kan det inte.

...förutom SD:s negativa inställning till islamister förstås.

Postat av: krister

tack kulturberikare bättre valarbetare än ni finns inte fast tror inte dom förstår det självasd2010

2010-07-22 @ 11:09:21
Postat av: leifer

Traditionellt har man väl beskyllt pensionärer att rösta på socialdemokraterna, att det pågått lobby-verksamhet direkt på ålderdomshem etc med lättpåverkade äldre. Annars tycker jag inte det är givet här att detta är emot SD eller att Täppas borde ha så mycket åsikter, han är ju moderator i programmet och ska vara så neutral som möjligt. Att ta bort pensionärers rösträtt har nog fler haft synpunkter om. Och detta med senilitet etc ligger det ju en del i men det blir ju omöjligt att dra en gräns. Man skulle också då kunna påvisa att nya invandrare är för dåliga i svenska etc för att rösta, inte minst då äldre invandrare som inte deltar i samhället, aldrig tar del av svenska nyheter, svensk politik etc....

Demokrati fungerar bara om folk engagerar sig i Sverige. Socialdemokraterna har pratat om att dom förlorar mest på soffliggare, och givet är det då många invandrare med menar, fast det skulle man aldrig säga. För invandrare i hyresrätt röstar nästan uteslutande på socialdemokraterna. Och att då ta bort pensionärers röster där skulle ju förstås slå hårt mot (S), inte SD.

2010-07-22 @ 11:11:51
Postat av: MånsEtt litet parti som vänsterpartiet har inget inflytande säger Expo (?) under signaturen Realisten. Därför är det ingen idé att rösta på SD fortsätter han.Men Sovjet har pumpat in oerhörda pengar i vänsterpartiet. Har då Sovjet bränt sina pengar?

Ja det vill Realisten påstå. Men har inte vänsterpartiet genom sitt inflytande sett till att försvaret nästan lagts ned? Har inte vänsterpartiet fått Sverige att ge omfattande stöd till kommunistiska terrorister som t ex Mugabe.

De pengar som Sovjet har pumpat in i vänsterpartiet har alltså ränterat sig många gånger om i form av stöd till terrorister.Vidare : Går inte Sahlin till val med Ohly, och blir inte Ohly minister om alliansen förlorar?I själva verket är det så att (s) mest av allt fikar efter makten. Det är därför som till och med Sveriges säkerhet har offrats.När SD blir tungan på vågen kommer politikerna att stå i kö för att vara Jimmie till lags.

2010-07-22 @ 11:16:18
Postat av: Gubben o Gumman

Cavatus : Ang din "blänkare" som berör propaganda

el hjärntvätt,så sänder värstingen i klassen TV4

en serie som heter kryddor från Rosengård.

Mat lagas i moskeens kök givetvis en ung rödgök som

reporter,han är så uppe i det hela så man undrar när han går av...Huckletanten från Balkan lagar bröd,detta är kontrasten till brinnanbbde bilar skjutningar osv.Ren och skär hjärntvätt inför valet,det är mycket farliga beräknande personer på samtliga våra TV kanaler,här ör ingen pardon ges så småningom,dessa

vet exakt vad dom håller på med riktiga akskaft.

2010-07-22 @ 11:19:34
Postat av: Tora

Stollen ska med vördnad tacka varenda svensk pensionär han möter för det är tack vare pensionärernas idoga arbeten från tidig tonårstid som Sveriges välfärd vuxit fram. Den välfärd stollen nu får ta del av eftersom våra barn och barnbarn inom PKetablissemanget väljer att värna stollarna i stället för att ta hand om sina egna gamla.Rösta som jag rösta SD sen kan stollarna fortsätta att beklaga sig hos Teppas.

2010-07-22 @ 11:33:02
Postat av: Korkade Sverigedemokrater

Anledningen till varför ni inte ska rösta på rasisterna och nazzekramarna i SD :)En bunt gamla gubbar och kärringar som inte har något att tillföra. Sen blir ni blåsta alla av "DE FYRAS GÄNG" ni är ju bara för goa idioter haha.http://1.ooskar.com/http://img594.imageshack.us/img594/8163/sdfasad.jpghttp://img695.imageshack.us/img695/2284/sdnazi.jpg

2010-07-22 @ 11:41:58
URL: http://1.ooskar.com/
Postat av: KOLLA INTE

på ovanstående fjants länkar. Lika fulla med virus som den personen själv och vår regering.

2010-07-22 @ 12:05:03
Postat av: VARNING

VARNING

Om ni klickar på idiotlänkarna ovan så använd ctrl alt delete och aktivitetshanteraren för att avbryta.

2010-07-22 @ 12:42:17
Postat av: Burt

@Korkade SverigedemokraterSom vanligt. SD-motståndarnas enda "argument" är förolämpningar och sabotage. Er oförmåga att föra en saklig och sansad debatt visar vilken pinsamt låg intellektuell nivå ni ligger på. Vilka som är idioter i sammanhanget framstår som självklart för alla med mer än tre hjärnceller igång.Det ska bli en sann njutning att se era panikslagna ansiktsuttryck och höra era patetiska kommentarer den 20 september när SD fått någonstans mellan 8-10%.

2010-07-22 @ 12:53:05
Postat av: Birgitta

Snälla förklara för oss alla vad Blåsippan AB är för påhitt, blåsa SD medlemmarna på pengar ? Korten på bordet tack.Vi såg hur det gick i Kävlinge och flera överväger att lämna partiet om inte partitoppen redovisar vad detta är för något.

2010-07-22 @ 13:09:31
URL: http://spiikharry.wordpress.com/
Postat av: LN

http://korta.nu/DagenKaramell

2010-07-22 @ 13:11:39
URL: http://korta.nu/DagenKaramell
Postat av: Allemand

VARNING IGEN, Birgitta är inte Birgitta

SPIIKHARRY är inte den som hette spikharry utan denne är synonym med ett antal virusinfekterade homosexfilmer. Använd ctrl alt delete och aktivitetshanteraren om ni måste titta.

2010-07-22 @ 13:28:22
Postat av: VARNING VARNING

Han finns på de flesta sajter under olika synonymer med med samma budskap. Här kallar han sig Birgitta på mopsen kallar han sig Lasse. Igår använde han snuskord som namn.

2010-07-22 @ 13:30:51
Postat av: Skånepåg

Signaturen Birgitta är en av de många pseudonymer som används av mannen bakom den osmakliga bloggen som anges i kommentaren. Spikharry gick bort i våras och denna sjuka individ har genom att lägga till ett extra "i" i namnet "kapat" detta välkända och respekterade bloggnamn. M.a.o. en synnerligen "ful fisk".Beträffande aktiebolaget Blåsippan, som tydligen är ett av hans senaste halmstrå att smutskasta Sd, finns inget anmärkningsvärt att förklara eller förtydligas och jag återger vad jag skrev tidigare här på bloggen:"Blåsippan AB är ett bolag som startades 2009-01-30 (d.v.s. för cirka 11/2 år sedan) och är inte något som är startat i dagarna som någon Olle (d.v.s. Birgitta" egentligen vill påskina. Ägare är Sverigedemokraterna (således inga enskilda medlemmar i partiet) och Vd för bolaget är Per-Åke Björklund.Verksamheten består i att bolaget skall bedriva framtagning och försäljning av trycksaker, filmer och reklamartiklar. D.v.s. sådant materiel som behövs i den pågående valrörelsen.Alla försök till smutskastning genom de direkta lögner som signaturen Olle (Birgitta) försökt sig på, faller därmed platt till marken och visar på en total inkompetens beträffande de lagar och regler som gäller för ett Aktiebolag!”

2010-07-22 @ 13:32:15
Postat av: Anonym

Att Svenska pensionärer röstat fel i så många år

har detta stolpskott helt rätt i. Dom skulle gett

fan i att rösta på det skenheliga sossepartiet,

som dom har röstat på av ren slentrian, därför att

så gjorde deras föräldrar och farföräldrar.

Sossarnas proppagandaapparat har visserligen varit

välsmord, men man behöver inte vara någon Einstein

för att begropa att dom kört med dolda kort.

För detta landet skulle kunna ligga hästlängder

före alla andra länder i Europa tack vare att vi

unslapp kriget. När hela Europa låg för fäfot, gick

maskineriet för fullt i detta landet. Idag är vi

upphunna och omsprungna av dom flesta länder i Europa. Detta började när sossarna började göra

Sverige till världens Samvete genom att strö pengar

över kreti och pleti. Finns det någon landyta i

Världen där det inte strötts svenska biståndspengar

vansinnet har sen fortsatt med den sanslösa invan-

ringen, för om ett land tar emot ett visst antal

så skall ju naturligtvis Sverige ta emot tio gånger

så mycket. Att detta kommer att sluta med en krasch

är inte svårt att förstå.Så därför Svenska pensionärer sluta inte rösta,

utan rösta rätt, rösta SD!

2010-07-22 @ 13:56:47
Postat av: Tony Ingman

Tony Ingman skrev åvanstående

2010-07-22 @ 14:01:54
Postat av: Lasee

@ Allemand och SkånepågVem som helst här fattar att ni tillhör de som sitter och betar av tidnigar och bloggar hela dagarna (och kommenterar). Ta iställe och redogör för varför Blåsippan AB finns med partitoppen som ansvariga och det är inga 11 år sedan detta startades och alla fattar varför man bildar ett AB så kort inpå ett val. Går det åt helvete snor partitoppen alla pengar svårare än så är det inte ,Eller ?http://www.ratsit.se/5567770499-Blasippan_ABFlera nu som hoppar av SD pga. detta och Kävlingeskandalen."de fyras gäng

Ändrade stadgar och fusk med fakturor gav kompisgänget all makt i Sverigedemokraterna"http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4459120.abFram med korten på bordet SD ni förlorar medlemmar för var dag som går och det är trist att det finns fifflare och oärliga inom partiet.Hoppas verkligen fulbloggaren Spikharry fick en satans död, vilken jävla pajas , men som sagt gud straffar vissa direkt. Brinn i helvetet SpikHarry2010-07-22 @ 14:11:02
Postat av: Skånepåg

@ ThoralfVar vänlig gör någonting lämpligt. Den fule fisken "Lasse" har nu totalt spårat ur, passerat all anständighet och skriver: "Hoppas verkligen fulbloggaren Spikharry fick en satans död, vilken jävla pajas , men som sagt gud straffar vissa direkt. Brinn i helvetet SpikHarry."Sorry men påståendet att: "Vem som helst här fattar att ni tillhör de som sitter och betar av tidnigar och bloggar hela dagarna (och kommenterar)."

Detta är fullkomligt felaktigt. Jag är visserligen 65+ men tar då och då ett vik. inom ett medicinskt område. I pauserna för att rensa tankarna händer det då och då att jag kollar någon blogg, vilket räcker mer än väl eftersom jag inte har lust att skratta sönder mina käkmuskler åt dig och dina världsfrånvarande likasinnade!Hittintills av vad jag har läst av det som du har skrivet, så är din diagnos ganska klar. Eftersom mitt standardarvode är 900:- (första besöket) så tänker jag inte bjuda på vad det rör sig om. Som ett gott råd kan du ändå börja med den enklaste formen av självterapi. Börja med att ställa dig framför spegeln och försök att räkna ut om du har alla "hästar i hagen"!

2010-07-22 @ 14:35:18
Postat av: P

Denne type innringere tilhører kategori - takk til deg og farvel.Alle innvandrer har fått med seg at rasistkortet sitter løst i Sverige. Styresmaktene og PK media her har gitt grundig innføring i hvordan utnytte rasistbegrepet. Sier en koko innringer ordet rasist og er fra et MENA - land legger programlederen seg flat.SD får over 10 prosent tror jeg. Budskapet sprer seg som "ild i tørt gress".Den korkade "Korkade Sverigedemokrater" er ikke verdt noe større oppmerksomhet.

2010-07-22 @ 14:36:54
Postat av: Roberth

Det är ett troll som ringer in! INgen kan vara så här urbota korkad eller?

2010-07-22 @ 15:38:35
Postat av: Mogge

Önskar att det fanns fler av Thoralf. M.v.h Mogge,Norrköing

2010-07-22 @ 17:57:35
Postat av: FreeBird

Roberth skriver: "Det är ett troll som ringer in! INgen kan vara så här urbota korkad eller?"Jodo, det finns ännu mera korkade typer, som till ex. sign Lasse ovan. :-)2010-07-22 @ 17:59:32
Postat av: Thoralf A

Nu har jag raderat "trollets" kommentarer!Jag hoppas att mina läsare har lärt sig att inte använda hans länkar.Personligen vill jag inte blockerar såna här "stolpskott" utan det är intressant att se hur dessa vänstervridna eller tokstollar agerar och vilka begränsade individer det handlar om som försöker att sabotera för oss Sverigedemokrater.Han inbillar sig säkert att han är "duktig" men istället är jag övertygad om att han istället får helt motsatt effekt och att dey gynnar oss Sveriedemokrater.

2010-07-22 @ 18:05:36
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Skånepåg

@ ThoralfKommentaren 2010-07-22 @ 14:11:02 med det vedervärdiga om SpikHarry bör inte den i anständighetens namn också avlägsnas? "Hoppas verkligen fulbloggaren Spikharry fick en satans död, vilken jävla pajas , men som sagt gud straffar vissa direkt. Brinn i helvetet SpikHarry."

2010-07-22 @ 18:22:13
Postat av: Allemand

Thoralf,

Tag bort den vedervärdiga kommentaren om Spik-Harry.

2010-07-22 @ 18:55:02
Postat av: leifer

Thoralf, är imponerad att du kan hålla stilen trots alla fula påhopp, bra jobb! Det är den bästa taktiken. Låt dom som kastar skit, få stå för det själva. Det säger mycket om dom som människor, ingenting om den dom kastar skiten på. Deras trovärdighet som vänster och goda skjuts dessutom i sank. Det är uppenbart när det kommer till politisk ideologi så klarar inte vänstern att sköta sig. De som inte håller med, ska då krossas till varje pris, och med vilka metoder som helst. Demokrati och yttrandefrihet försvinner snabbat ner på prioriteringslistan. Och precis detta har vi ju sett i forna öst, på kuba, i nordkorea etc. Där är hjärntvätten ett stående inslag. De som inte tycker rätt, ska programmeras om. Det är rena 1984 George Orwell. Genom stadstelevisionen ska "rätta" åsikterna pumpas ut, s.k. public service. Ve den som inte tycker lika.

2010-07-22 @ 19:08:18
Postat av: Cavatus

Läs om medias hjärntvättsmetoder här:http://tinyurl.com/36wwh7h

Postat av: leifer

Cavatus , ja men det gäller ju även många andra politiska områden som t.ex. sexköplagen, abort etc. Bara en åsikt är ok.

2010-07-22 @ 21:06:43
Postat av: Stefan K

Intressant att Sverigedemokrater och deras väljare alltid benämns med epitet som "outbildade" och "ointelligenta".

Jag har surfat runt bland bloggar i två år och kan enkelt konstatera att de mest patetiska, ointelligenta och mest innehållslösa inläggen skrivs av de på yttersta vänsterkanten.

Symptomatiskt även för vänsterns politik.

2010-07-22 @ 21:50:51
Postat av: Hans Nilsson

Det är inte enbart de äldre som har röstat FEL detta har även jag gjort men sent skall syndaren vakna så till valet 2006 röstade jag enl mig själv

rätt SD fick min röst och kommer även så att få den

19/9 2010.

2010-07-22 @ 22:08:46
Postat av: Leif

Stefan K det är klart att vi är obildade, vi har ju aldrig gått på Bommersvik eller Dumuddens folkhögskola.

2010-07-22 @ 22:16:31
Postat av: Less

Svar till: Lasee

du har fått svar på det mesta och jag brukar inte lägga energi på sådana som dig men jag måste inflika att SD får fler och fler medlemmar varje dag, tvärtemot vad du påstår...

2010-07-22 @ 22:17:36
Postat av: mogge

Hur går det med valsedlar, Absolut viktigast att alla får utskickat.

2010-07-22 @ 22:27:03
Postat av: Nortexius

Thoralf, jag rekommenderar de här videoklippen för att kompensera!http://www.youtube.com/watch?v=qAi6R55W6l4http://www.youtube.com/watch?v=paMKJTb_jIshttp://www.youtube.com/watch?v=iqWDyDqH8Aw

2010-07-22 @ 23:43:03
Postat av: Ingenjören

Ja, det är många år tills jag går i pension men jag lovar att jag ska rösta rätt i Riksdagen i höst.

Hade sådana som du, Thoralf, varit valbara i min hemkommun, hade SD även fått min röst där.

2010-07-22 @ 23:46:30
Postat av: Cavatus

Ja, Leifer, Sverige lider av ett konsensustvång. Det kan bara finnas en åsikt i taget. Det är som en tvångströja, en våt filt över hela samhället.Någon skrev någonstans att rivningshysterin i början på 60-talet kanske kan liknas vid dagens migrationspolitik. De som sa emot betraktades som bakåtsträvare och tystades ned och nu i backspegeln kan vi se att de som fick härja fritt hade fel. Fina gamla kvarter revs och upp kom Domus-bunkrarna. För att inte tala om miljonprogramförorterna.

Postat av: leifer

Cavatus, konsensus är nog delvis en del av den svenska kulturen, alla ska tycka lika. Om nu vänsterkanten predikar mångkultur, varför accepterar dom inte andra åsikter då i massa frågor?Jo miljonprogrammets hyresrätter, speciellt de områden med höghus, har sabbat så mycket av miljön i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är verkligen tragiskt. Synd att man inte passat på att riva husen nu, 40-50 år efter som byggdes. Tittar man ur ett miljöperspektiv så är dom omoderna också, för dåligt isolerade etc. Istället pratas det om att renovera dom.

2010-07-23 @ 00:15:13
Postat av: Ortwin LobbesInvandringspolitiskt programAntaget vid riksårsmötet den 19 maj 2007.

Endast svenska medborgare skall ha rösträtt i allmänna val.

2010-07-23 @ 12:52:23
Postat av: Ortwin Lobbes

Angående den kraftiga responsen på en enfaltig människas uttalande i Sveriges Radio.

Hur går det då med oss, invandrare från närområdet,(i mitt fall Berlin)som kom på sextiotalet och som av en eller annan anledning aldrig sökte svenskt medborgarskapet ?

SD vill alltså frånta oss rösträtten i och till allmänna val.

Jag tycker det är lite väl magstark och inkonsekvent att ha målet att frånta rösträtten ifrån mig, som har levt i Sverige i 45 år, arbetat varenda vardag och betalt skatter och avgifter som vilken svensk som helst.Ortwin Lobbes

2010-07-23 @ 13:21:06
Postat av: Kalle

>Ortwin Lobbes"som kom på sextiotalet och som av en eller annan anledning aldrig sökte svenskt medborgarskapet ?" skrev du.Du sökte aldrig svenskt medborgarskap för det fanns andra tyngre skäl till att inte göra det.För några år sedan stiftades det att man fick ha dubbla medborgarskap i Sverige.Har du inte ens då sökt ett svenskt medborgarskap får du nog tyvärr skylla dig själv.Håller fullkomligt med SverigeDemokraterna om att man skall ha svenskt medborgarskap för att få rösta i Sverige.2010-07-23 @ 14:18:01
Postat av: Anonym

2010-07-23 @ 14:18:40
Postat av: Sven

Ortwin

Det är väl rimligt att du har rösträtt där du är medborgare, om du hade önskat inflytande hade du rimligen kunna få svenskt medborgarskap för länge sen. Dubbla medborgarskap borde inte heller vara tillåtet.

2010-07-23 @ 14:51:11
Postat av: MartinA

Hahaha, kul inslag! Med fiender som dessa är det knappt man behöver allierade :D

2010-07-23 @ 17:15:53
Postat av: Ludvig

Det var det mest korkade jag hört på länge.

2010-07-27 @ 17:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0