BAROMETERN PÅ HAL IS OCH NY NAMNINSAMLING

Barometern med Gunilla Sax i spetsen verkar vara väldigt oroliga att deras nya mediahus skall möta motstånd bland Kalmars innevånare. När Barometern vill bygga sitt mediahus i en av de få gröna lungorna som finns kvar på Kvarnholmen kommer i varje fall jag och Sverigedemokraterna säga NEJ till dessa planer och även driva opinion mot det.


I dagens Barometern skriver Gunilla Sax på ledarsidan (finns tyvärr ej på nätet) att man bara skall utnyttja en liten del av markreservationen, man kan nästan tro att mediahuset skall bli så litet att det knappast kommer märkas.


"Huset kommer att ta cirka en tiondel av ytan. Resten blir parkmiljö som vi vill hjälpa till att försköna och göra tillgänglig för alla."

Gunilla Sax.



Om inte Gunilla Sax vet det så är detta redan en parkmiljö som är tillgänglig för alla! Det är med andra ord ett märkligt uttalande från Gunilla Sax. Ett uttalande i den här stilen gör att man verkligen börjar fundera på vad Barometern egentligen tänkt sig.

Har Kalmar kommun tänkt sig att sälja dessa 10 000m2 parkområde till Barometern även om mediahuset endast skall ta upp en byggnadsyta om 1 000m2, enligt artikeln på ledarsidan. 


Jag har nu startat en namninsamling för att försöka förmå Barometern att placera sitt mediahus på något annat markområde än en av de få gröna lungorna som finns kvar på Kvarnholmen.




Skriv på genom att gå in på följande länk. Där kan du också skicka en länk till vänner och bekanta som kan vara intresserade av att skriva på namninsamlingen.



I slutet av artikeln byter Gunilla Sax ämne och skriver följande.


"För övrigt oroas jag av ingreppen mot yttrandefriheten i Iran."


"För att tysta kritiken har smstrafiken stängts av och internetsajter blockeras. Ledare som hindrar sitt folk från att yttra sig är kanske inte heller främmande för lite fiffel med valresultatet."



Man skall inte kasta sten när man sitter i glashus, det är ett ordspråk som Gunilla Sax skall fundera både en och två gånger innan hon kritiserar andra från att förhindra yttrandefriheten.

Om jag vore i Gunilla Sax kläder skulle jag nog oroa mig mer över hur svensk media behandlar t.ex. oss Sverigedemokrater och inte minst hur journalister och redaktörer på Barometern förhindrar mig och andra partiföreträdare att framföra våra åsikter genom insändare och bloggar på nätet. Så sent som för några dagar sedan blockerades min blogglänk av Barometer.se.


Gunilla Sax kunde börja med att prata med insändarredaktören Maria Sjöström som i stort sett stoppar allt som stödjer Sverigedemokraterna på insändarsidan.

Ett litet slående exempel på hur Maria Sjöström jobbar är det som kallas "Sagt hos andra" som startades i mars på insändarsidan. Här plockar Maria Sjöström korta citat från bland annat lokala politiska bloggar. Vid en genomgång sedan starten så har hon plockat från följande bloggar.




Det är ju ganska svårt och tro att det rör sig om en borgerlig tidning när man ser en socialdemokrat och till och med vänsterpartist (kommunist) som mest citerade av den borgerliga tidningen Barometern.
Man kan ju undra vad Maria Sjöström har för favoriter inom politiken. Uppenbarligen läser hon vänsterpartisten Birgitta Axelsson Edströms blogg mycket flitigt.
Givetvis har Maria Sjöström inte någon gång hämtat citat från min blogg och det lär knappast hända heller.


Kvaliteten på dessa citat exemplifieras av detta från Birgitta Axelsson Edström som säkert många läsare tyckte var väldigt upplysande och intressant.


Man kan ju verkligen undra över på vilka grunder Maria Sjöström plockat ut detta citat.


Kommentarer
Postat av: Micael Foghagen

Bra Thoralf!



Bra att du säger ifrån! Jag har redan skrivit under...



Här skall det minsann inte få byggas ännu ett" skrytkontorskomplex" på de öppna/gröna ytorna vi har ont om i stadsmiljön!



Varför måste ett "CensurMecka" nödvändigtvis ligga mitt i stadskärnan?



Svar - HYBRIS!



Nej mitt råd till Gunilla Saxs& Co är att tänk ett steg längre - Bygg på mark som är billigare för er. Förändra er policy. Gör en bra tidning helt enkelt och beskriv verkligheten som den är och låt alla åskiter florera.



Då kan ni tjäna pengar även i Tjotahejti - var så säkra!



2009-06-18 @ 00:37:11
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vi har idag skrivit ett inlägg , på en del saker Pehr Dahl skrivt på ledarsidan.Han skriver bla.



Gör vi journalister vårt jobb?Vi har frågat honom om han verkligen vill veta det.Menar han jobbet att censurera bort inlägg på ledar ,samt insändarsidan så fullgör man ju sitt jobb,om det är det redaktör Dahl avser.Med tanke på vår insyn med egna inlägg bortagna ,så är det nog med sanningen överenstämmande

tyvärr.



Han skriver i ett inlägg lösryckt då ur texten.



Citat:Sverigedemokrater verkar tro att alla invandrare nog kommer hit för bidragen.

Vi har upplyst redaktör Dahl om premieinbetalningen,

till svenska socialförsäkringssystemet rimligen skall gå till sjukvård samt skola pensioner till premieinbetalarna.



Hur skulle det se ut om en ihopsparad pensionsförsäkring i Sverige ,på måfå betalas ut till en norrman el en Somalier.

Eller ersättningen för en kvadad bil i Svrige går till en Indier.



Pehr dahl omskriver en Indier, som hobbar i Sverige skattar i ett skatteparadis, på ett sätt som vi uppfattar attt det är postivt?Kallas det inte skattefusk?När det gäller premieinbetalningen till socialförsäkringarna så resonerar våra nordiska grannar, om vem som skall få åtnjuta egna inbetalda premier.



Hur mycket premier har det 80 och 82 åriga paret som Tobias Billströms stab skickat hit till Sverige med en hög krämpor betalt in se FRIA NYHETER.

Ang rekryteringen, av kvot flyktingar i Syrien säger en Syrisk tjänsteman alla villl ha läkare UTOM , SVERIGE, man tar åldringar sjuka handikappade.



Vilket mänskligt är snällt men nationalekonomiskt med denna omfattning katastrofalt för Sverige.



På den vingen(gamla sjuka värdkrävande) har Pehr Dahl ett inlägg om att svensk sjukvård vilar på annhörigvård.



Moralisk politisk stöld av skattepengar/inb. premier, är vad det är inget annat.



Således inget som SD är ensam om att tycka .Nu vet Pehr Dahl om det, o mycket annat.Använd nätet inläggen hamnar ju hos sanningsvrängaren iallalfall,samt sätter sej i päronet där.

Dahl är inne o snurrar om Somalierna som strider på AL Qvidas sida i Somalia .



Dahl jämför det med att vi i Sverige stödjer våra gamla tex på ett ålderdomshem i Emmaboda Sitter det terroristämplade åldringar där?.



Somalierna(svenskarna)strider på en terrorist stämplad organisations sida i en religiös kamp .Precis som dom Islamister ,som kom in via Syrien till Irak för att mörda Amerikanska soldater.Det är sanningen.Liknelsen med ålderdoms hemmet i Emmaboda har hög mambo jambo faktor.En politisk nedtysta skandal är vad det är.



Åldringar i Emmaboda?



Pehr Dahl har hittils inte tagit in inlägget.



Regimen i Iran är livrädd för Internet.Gunilla Sax kan ju förklara, varför kontroversiella artiklar med möjlighet att kommentera regelmässigt hamnar i papperstidningen.Det är ingen skillnad principiellt sett.



Samma teknik REGIMEN I IRAN SYSSLAR MED,föga demokratiskt.Det handlar om att stoppa politisk oppinion på nätet i båda fallen inget annat.



Det är snart inbördeskrig i Iran med påföld, att det kommer ett par hundratusen nya pensionsräddare för tredje gången till Sverige.



Eller att Usa tvingas gå in med samma resultat för Sveriges del.Pyjamaskillarna håller ju på att snickra ihop en atombomb.



Får BAROMTERN bygga sitt TIDNINGSHUS Kalmar sista centrala grönområden ,så får det nog anses som,JP o sossarnas tack för hjälpen, för avsaknad av kritisk granskning i allafall i Svågerköping.Det är vår teori i allafall.Vilket isåfall är avskyvärt ur demokrati synpunkt.



Den granskning ,som förekommer stannar lagom till den har någon påverkan så att säga.



Att placera en vänsterjournalist på insändarsidan

är ju smart.Hennes citat, som lyfts fram här på bloggen är klockrent.Bla från fru rödstrumpas blogg som för övrigt debattmässigt är stendöd.



Vi hoppas att ni inte missar DN ang presstödet som EU skall dra in .LÄS DET!!!!



En så vänster inriktad politiskt korrekt press som missar vad våra grannar har för policy i bla invandrarfrågan gräver ju sin egen grav.



Den dagen våra grannländer o Europa börjar granska denna delvis helt öppna censurering.



Så faller det ihop.



GUNILLA SAX(S) PK JOURNAISTER BÖR VIDGA SINA VYER LITE.



ÄVEN BAROMTERNS STYRELSE BÖR TA SEJ EN FUNDERARE I DEMOKRATIFRÅGAN MED TANKE PÅ DEN KOMMANDE POLITISKA UTVECKLINGE I EUROPA .SAMT PRESSTÖDETS UTVECKLING I SVERIGE I SAMBAND MED EU BESLUT.FÖR ATT INTE TILLHÖRA GÅRDAGENS TINDNIG.VÄNDNINGEN KOMMER ATT GÅ SNABBT NÄSTA ÅR.



2009-06-18 @ 04:29:49
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I Gubben o Gumman "journalistiska" grävande:



(Lägsta utbildnings kravet enligt JOURNALISTHÖGSKOLANS

HEMSIDA är ju i en del fall inte hög)

Ifall någon vänstersnubbe inte har läshuvud.



Redaktör Anna Dahlgen på Expressen borgelig tidning?

Skriver att hon gärna sett Birgitta Olsson(FP)? som ny minister istället för Tobias Kratz FP.



På politikerbloggens kommentarer näms Birgitta Olsson, som feministiskt vänster politiker klädd i Folkpartiskrud.Ingen rök utan eld?



Tittar man tex på den poltiska sammansättningen på seminariet på SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA DEN 8 April.2005



-Gudrun Schyman

-Nalin Pegul

-Birgitta Olsson

-Birgitta Wistrand

-Ebba Witt-Bratström (ordförande)



Så verkar inte Birgitta Olsson vara betongmoderat .

Att sedan Anna Dahgren på Expressen vill ha Olsson är ju inte så konstigt.Anna Dahlgren är ju ett utmärkt exempel på en vänster journalist som sitter på en borgelig tidning.



Som för övrigt berikats med Lotta Grönning från Aftonbladet.



Kommunisterna klär sej i feministskruden(Fi,tex)) .När dom infiltrerar Borgeliga tidningar Borgeliga partier!!!!Helt sanslöst.



Så illa är läget i Sverige.



Det spelar således inte någon roll vilket parti el tidning man tar plats i.Frågan är om det är möjligt i något annat land här på jorden?



Det här är diktatur på hög nivå (En demokratiskt)

Socialist/kommuniststyrd diktatur , med massimport av valboskap, som ett led att hålla sej kvar.



Ifall ett sk tillnyktrande ,av trygghetsknarkande medborgare upplåsta med 57 % i skattetryck akulle ske . Lagom nöjda villa, Volvo ,vovve etc ingående då i plan B.



I Rysslan körde man med Vodka istället.

Funkade inte i Sverige med systembolaget och dess stora skatteintäkter.



Arkitekten av plan B förstod inte, att det är början till slutet på plan A .

Att då i första hand besätta alla viktiga mediafunktioner med kommunister i olika förklädnader.



Det blev helt enkelt för många valboskapare, samt problem därav.Vi är där nu i Sverige, Norden, Europa.



Sverige då med en kvarnsten av kommunister ,som motverkar demokrati i press o tv.



Sverige är således ur ett invandrar/kommunistiskt perspektiv unikt på ett fruktansvärt sätt i Hela Europa.



2009-06-18 @ 05:57:29
Postat av: Fredrik

Detta är ett skrytbygge och inget annat.

Men jag såg igår på smålands nyheterna att

Fanerdun står tomt så nya frächa lokaler finns

att tillgå.Skattebetalarna lär ju får stå för notan efter Socialdemokraternas mega flopp.

Men sälj till Barometern och Östran så kan dom slå

sina kommunistpåsar ihop.Sen kan dom ju använda Ljusstaden till personalbostäder. Tänk vilken härlig liten värld dom skulle kunna få.



Bedrövligt att man har fått tillstånd att bygga där. Märkligt att man inte inser hur detta kommer förändra Citys bild till det sämre.Men sossar vid rodret så är man ju bara intresserad av att förstöra bilden av kalmar genom olika prodjekt.



Titta på smedby ! Kommunens sopptunna!

Kolla hus och lägenhetspriser på Hemnet.se.



Ta bilen och kör in i löten och när du kört ett varv så var ärlig och fråga dig själv om du skulle vilja bo där!?



Men att inte Barometern och östran tar sitt ansvar och placerar sina tidningar ute i smedby och att man kvoterar in invandrare som knappt kan tala svenska eller skriva språket för att börja jobba inom journalistkåren?? Att man inte i SVT eller TV4 kvoterar in ett gäng i nyhetsmorgon för lite debatt och morgonbön med en moske i bakgrunden !?



Hycklare är vad ni är när !

Så tar nu ert ansvar som tidning och som människor och lägg media huset i Smedby och anställ 50% invandrare för att dom är invandrare och inte för att dom har kompetensen. Gör man redan på vissa arbetsplatser och vill socialdemokraterna göra inom en snar framtid landet över om dom kommer till makten.



Som en sa: Fan ska man jobba för när man får allt i landet Sverige.



Rösta SD

2009-06-18 @ 06:48:08
Postat av: Nalle i Växjö

Något har tydligen hänt på Barometern senare tid, kanske censurkrav "uppifrån" eller hårdare gallring av "censurbolaget" men av en händelse hittade jag detta bra inlägg som gjordes för över ett år sedan i Barometern av vår kända Thoralf.

Skriven för över ett år sedan men lika aktuellt.



Dags för Haverikommission Sverige när det gäller Invandringen

Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Idagens Baromter (Även nätupplagan).Har tidningen rubriken "Höga protester mot strippklubb". Där ber vi dej räkna antalet protesterande, samt åldern på dessa på bilden.Såvida det inte stod 4000 personer som fotografen missade bredvid.



Rubriken är väl inte direkt sanningsenlig.Syftar endast till att få bort DRAGANS STRIPPLUBB via journalistens makt.Det är vår bedömning.



Vill befolkningen ,tex få bort våldsverkare el våldtäcktsmän, som i Vännäs då heter det mob.Vi tycker detta är en tidningsmob mot Dragan av Baromtern.



Om klubben kan man ju tycka ditten el datten, men Baromterns insatt om man titta på bild o rubrik samt syfte, är bedrövlig återger inte sanningen med bilden då som utgångspunkt.



Man ikläder sej Martin Luthers skrud mot en företagare, som defakto följer svensk lag.



När kan vi få se bilder o rubriker på nysvenskar som inte följer svensk lag.



Idioten med pistolen berusad/förbannad ,vid en studentfest härromdagen vore väl bra om Kalmars innevånare fick se.



2009-06-18 @ 07:03:04
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Mera Baromtern:I dagens pappers tidning ,finns ett repotage, om förskolan i Norrliden (Kalmars Rosengård).



Där vi får veta att barnen lär sej att dansa smågrodorna, samt att minnsan en kvinna i personalen har en man ,som dansar små grodorna hemma i Grekland på midsommar.



Vilket då skall understryka små grodornas betydelse, för integreringen i det svenska samhället av journalisten.



Kanske blir integreringen inte lika lätt när man skall gå till badhuset el ha sexualundervisning.



Med detta ,samt det uppenbarligen PK - vinklade, här omskrivna repotaget, av Ia Sellerberg om Nya Smedby.

Som för övrigt skrivs när folk är vansininga framatchade, av kollegor till Sellerberg i rubrikform samt bildform.



Vilken synkronisering.



Inslaget finns omskrivet,av ThorAlf här på bloggen.



Ej att förglömma heller är Baromterns reportage på nätet, ang positiva tongångar, om villaförsäljningen.



I det försäljningsmässigt stendöda området LJUSTADEN ,som gränsar till Norrliden.



Så börjar man undra, om någon beställt dessa reportage.



För det hänger väl inte ihop med det Nya mediahuset.



"Kliar du min rygg kliar jag din"



Eller att det snart är valår. Samt att JP behöver lite positiva artiklar, om områden med hög invadrarandel i sin befolkning .



Där inte många vill bo ,inte om man skall tro på Baromterns egen undersökning på nätet.

Om hur många Kalmarbor, som kan tänka sej att bo i LJUSSTADEN.



Undersökningen är ju för övrigt begåvad ,att lägga in när resultatet är givet.



Undersökningen återspeglar vad folk tycker .

Ang: områdena Ljusstaden , Smedby, Norrliden.



Knappt 70% vill inte bo där.



Samtliga tre artiklar , är enligt oss inte förenliga med verkligheten(exklusive små grodorna då).Utan är direkt skrivna för att lyfta områdena ,frågan är bara varför.



Vad tror du?



Vi hoppas inte det är som vi tror.I så fall har vi många artiklar ,att se fram emot angående dessa områden fram till valet 2010.



Det kan ju vara så enkelt att Baromterns journalistiska sammansättning överenstämmer med det politiska läget på många redaktioner i Sverige.



Fotnot 1: Kalmar kommun har Socialdemokratisk majoritet.



Fotnot 2: JP har ett längre namn.

2009-06-18 @ 08:07:13
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Baromterns senaste artikel om DRAGANS STRIPPKLUBB .



Den är upplagd 22.50 igårkväll Idag ca 07.30 börjar folk äntligen skriva lite negativa artiklar om klubben.



Dessa inlägg är uppdaterade redan 08.00, ibland går det undan.

Framför allt när "rätt" åsikter kommer in, tidigare har folk skojat till det.



Både lokalt o på Rikspressnivå:Se Expressen



2009-06-18 @ 08:25:35
Postat av: LN

Bara en liten smula vid sidan om dagens ämne!

- - - - -

Krönika i JyllandsPosten: Sverigedemokraterna på vej



"Slutsatsen av de resonemang ALF RONNBY (docent, Göteborgs Universitet) drar kan man väl säga är att Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt och högerpopulistiskt parti som ska bekämpas därför att de protesterar mot en utveckling som leder till urartad kriminalitet och ett segregerat samhälle som i framtiden kan leda till samhällsupplösning."



läs det hela här:

(finns i svensk översättning också!)



http://exilen.eu/showthread.php?tid=5362

2009-06-18 @ 09:04:57
Postat av: Anonym

En nog så viktig nyhet i kampen mot muslimernas:Bedövningskrav vid slakt kvarstår

Stockholm. All slakt av djur i Sverige måste även i fortsättningen ske med bedövning.

EU-parlamentets krav på undantag för religiös slakt kommer inte att antas av EU:s jordbruksministrar.

– Vi får behålla de högre nivåer på reglerna som vi har i dag. Jag känner mig mycket tillfreds med det förslag som nu ligger på bordet efter mycket idogt arbete från min och mina medarbetares sida, sade jordbruksminister Eskil Erlandsson efter EU-nämndens sammanträde.

EU-parlamentet hade tidigare ändrat EU-kommissionens ursprungliga förslag om krav på bedövning vid slakt. Enligt EU-parlamentets förslag skulle ett generellt undantag göras i hela EU för religiös slakt. Det hade inneburit att Sverige blivit tvunget att ta bort de krav på bedövning som gäller i dag.

Men inför jordbruksministrarnas möte i Luxemburg i nästa vecka har EU-länderna kommit överens om att inte gå på den linjen.

– Det här innebär ett rakt avståndstagande skulle jag vilja säga från EU-parlamentets ställningstagande och det är jag nöjd med att vi fått, sade Eskil Erlandsson.

Beslutet från jordbruksministrarna blir i form av en förordning, vilket innebär att det omedelbart blir svensk lag. Beslutet innebär vidare att varje kommersiellt slakteri ska inrätta en så kallad djurombudsman, som har till uppgift att kontrollera att slakten sker på rätt sätt.

2009-06-18 @ 12:07:29
Postat av: P. Jansson

Ang. djurplågeri av föregående insändare. Jag har noterat att COOP i Kalmar stödjer detta djurplågeri. Man har flera kyldiskar fullpropppade med Halal-kött.

Jag uppmanar därför alla att bojkotta COOP tills detta otyg upphör.

2009-06-18 @ 12:41:59
Postat av: s-e karlsson

Hej, hej ! Även Domus Oskarshamn har en liten kylbox med Halalslaktat ! Var en sväng till "stan"

på förmiddan och var då in på Domus och handlade och fick då se detta !

mvh S-E Karlsson .

2009-06-18 @ 14:18:22
Postat av: dan åke

detta projekt är ju till för att fixa fina kontorsjobb år pk-kompisarna.

de kommer ju aldrig vilja ha integration, de lever ju på att invandrare och svennar skall kuvas.



! se nedanstående youtubeklipp, ohoo känner du igen dig. Att man bör ha med nån av “RÄTT” hudfärg för att klara sig. Det är ju helt sant, fast omvänd “rasism” råder i Politiskt Korrekta Sverige.



# tips nr 1:Jag bor i invandrartät område och då får man hotfulla blickar på sig. men om man slår följe med nån av sina invandrargrannar och samtidigt säger några artiga ord undertiden man är på väg mot samma portuppgång. DÅ,då märker man skillnad, alla man går förbi coolar ner och ser nu helt ofarliga ut.



# tips nr 2: bli lite tummis med den som är hövding då kan du gå fri när de rebeliska ungdomarna skall blockera din väg bara för du är “Svenne”.



#tips nr 3: när sosse och alliansens kommunalråd eller fackpampar eller pk-styrda handläggare på kommunen skall bestämma över dig, se till att du har “beskydd” av invandrare då törs de inte säga nej. Som de automatiskt gör mot en vanlig obetydlig “Svenne”. Efter invandrarnas “påtryckning” fick vi nu helt plötsligt tvätta i tvättstugan PÅ SÖNDAGAR efter 30 års kamp!

# tips nr 4: möter ni poliser se till att snabbt säga några artiga ord med närmsta invandrare ANNARS kommer polisen att bråka med dig som är “Svenne” och underkänner din cykelbelysning även på ljusa dan och du får böter.



http://www.youtube.com/watch?v=uj0mtxXEGE8&feature=PlayList&p=43CCC6FA37E83BF2&index=0&playnext=1



DET ÄR SVÅRT ATT VARA INVANDRARE I SVERIGE MEN

DET ÄR ETT STORT HANDIKAPP ATT VARA SVENSK I SVERIGE, tro mig.

2009-06-18 @ 14:27:56
Postat av: Kalle

>LN

Hittade inte den svenska versionen. Kan du länka till den svenska versionen!!??



Det är ju skrivet av en svensk av namnet att döma på ett svenskt universitet. Detta är en svensk sajt.



Ids inte plöja igenom den danska texten när den finns på svenska. En mycket intressant text av det jag läste.



Den svenska länken, please :-) !



2009-06-18 @ 14:44:47
Postat av: Lee

"För övrigt oroas jag av ingreppen mot yttrandefriheten i Iran."

Nu börjar vänstern oja sig över IRAN!Var det inte under Hizbollahs flaggor man demonstrera mot den enda Demokratin i mellanöstern?

2009-06-18 @ 15:27:20
Postat av: Laila

http://vimeo.com/5100806

2009-06-18 @ 15:27:42
Postat av: Kulturkamp

Jag har skrivit under namninsamlingen. Jag tycker det är en stor skam att man planerar ett sånt medialt skrytbygge i centrala Kalmar. Denna stad med dess underbara natur och omgivning där jag själv för 15 år sedan hade möjligheten att få studera, ta studenten (Stagneliusskolan och Tullbroskolan) och lära känna omgivningen.

2009-06-18 @ 16:50:23
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Natan

Det är ju konstigt att inte våra multikramande journalister vill lägga sin dagliga gärning i någon berikad förort, då de beskriver multikultisamhället nästan paradisiska termer. De är som det övriga etablissemanget, vill va så långt borta från verkligheten som möjligt med skygglappar och förtränga sanningen. Egentligen är de bara läpparnas bekännelse, det är den vanlige svennen som får ta skiten ska känna berikningen inpå skinnet! Finns bara ett namn på sånt: HYCKLARE !!

2009-06-18 @ 19:34:59
Postat av: LN

> Kalle



Skrolla ned 60% i tråden till inlägg 7, så finner du (kanske!)översättningen!

- - - -

Måste allting serveras på silverbricka?

Har initiativkraft och företagsamhet rudimenterats bort hos det svenska folk?

Gitter det svenska folk att leva kvar?

Förtjänar det svenska folk att överleva?

Varför inte låta makteliten hållas med sitt utbyte av det svenska folk,

som nämnda folk själv bekostar!

Sitt ned i TV-soffan och fortsätt bli tvångsmatad med skit!

Pedofilprofeten Mohammed i allahs himmel småler förväntansfullt.

- Siegesbewusst - skulle man säga på tyska!

Efter dig och dina gelikar, KALIFATET!

Allahu Akbar! (= "Allah är den störste" - börja träna redan nu!)

2009-06-19 @ 07:48:58
Postat av: Pelle

Sicken tomte du är!

2009-06-19 @ 20:45:13
Postat av: mika laurino

!!

2010-03-08 @ 19:28:38
Postat av: mika laurino

Hmmm

2010-03-10 @ 13:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0