VARFÖR TAR INGEN DEBATTEN MED SD


Första och sista debatten mellan Jimmie och Mona?

Jag är så jäkla trött på alla dessa journalister, politiska experter, ledarskribenter och inte minst en och annan etablerad politiker som häver ur sig det ena negativa omdömet efter det andra över oss Sverigedemokrater. Det är samma gamla floskler som de rapar upp gång efter gång. Idag kom en Sifo-undersökning som ger SD vågmästarroll och då skall visst alla dessa "förståsigpåare" uttala sig, den ene värre än den andra. Men när de häver ur sig detta skall de också vara väldigt väl medvetna att det är mig och andra partiföreträdare som de sätter dessa mycket fula och osanna epitet på. Bakom Sverigedemokraterna döljer sig andra än bara Jimmie Åkesson och partistyrelsen. Det finns tusentals medlemmar som känner sig mycket orättvist behandlade av dessa "förtalsmaskiner" som härjar i media. Och bakom dessa tusentals medlemmar döljer sig 10 000-tals väljare som röstat på SD i flera valrörelser och skaran blir bara större och större.


Gång på gång får vi höra från ledarskribenter att "man" skall ta debatten med SD. Jag undrar vilka de menar skall ta debatten? De etablerade politkerna? Alla vet hur det gick när Jimmie Åkesson fick debattera med Mona Sahlin, Erik Ullenhag och Per Schlingman. Jimmie Åkesson gjorde så bra ifrån sig att SD:s opinionssiffror steg rejält och det var inte det som etablissemanget tänkt sig. Därmed var det slut på dessa debatter för Jimmie Åkesson i media under bästa sändningstid.


Varför tar inte dessa ledarskribenter själv debatten med SD! De har ju fulla ledarsidor de kan använda för att granska Sverigedemokraternas partiprogram och berätta för alla sina läsare vilka hemska förslag som finns i SD:s partiprogram. Om jag vore ledarskribent skulle jag inte tveka en sekund utan skjuta direkt från höften. Men det finns ett problem, ett stort problem för dessa ledarskribenter. De har samma problem som de etablerade politikerna misslyckades med i sina debatter med Jimmie Åkesson. Nämligen att låter man svenska folket få läsa eller höra Sverigedemokraternas politiska förslag så kommer en alltför stor andel anse att dessa förslag är bra och inte så hemska som media vill påskina. Då duger det inte med floskler längre utan man måste hålla sig till fakta vid en riktig granskning. Detta är man mycket medveten om och därför håller man sig till floskler


Då får man inte avsedd effekt och det är just anledningen till att dessa ledarskribenter bara skriker att NÅGON skall ta debatten med Sverigedemokraterna utan att lyfta ett finger själva. Vem vill ha skulden till att Sverigedemokraterna ökar i opinionen?

SvD, Expressen


Kommentarer
Postat av: Johan

Thoralf, kan inte du ta och kommentera detta spektakel på din blogg?



http://www.kristianstadsbladet.se/article/20090822/KRISTIANSTAD/404887208/1338/&/Ingen-klasskamrat-pratar-svenska-med-Hampus

2009-08-24 @ 00:37:33
Postat av: Magne

Mmm, håller med. Det är ett skrämmande praktexempel på vad som sker i vårt samhälle just nu och PK-eliten är tyst som en svensk tiger..,

2009-08-24 @ 01:14:36
Postat av: Magne

Den debatten på bilden har jag sett typ femtio gånger och Jimmie utklassar Måna med samma finess som jag äter prinskorv med slotts..!



Gång på gång får Ekvall gå in och avbryta/rädda Måna när Jimmie håller på att köra över avskrädet. Vicken utklassning! Ekvall är patetisk som "demokratisk" programledare!



Aldrig mer en debatt med SD sa muslimen efter debacklet och jag förstår henne. Sämst var när Ohnly fick ljuga utan avbrutning att Jimmie springer mörkrets ärenden och att Sahlin vinner debatten. Nästan lika sämst att ha afa i publiken placerad precis bakom Jimmie.



Maken till karl har inte Sverige skådat sedan Gustav Vasa med dalakarlar till hjälp körde ut Kristian tyrannen den andre från Stockholm 1523. Samma år valdes han till Kung. Slå det Reinfeldt. Det är därför vi firar den bespottade "rasistiska" nationaldagen idag.

2009-08-24 @ 01:59:01
Postat av: olle

Kommentaren från Carl Melin den 13/8 i Aftonhoran



"SD:s väljare tillhör ofta grupper som inte reser så mycket och under sommaren finns det en risk att man får tag i fler människor som inte rör på sig"



Någon mer hjärndöd kommentar får man fan i mig leta efter.

2009-08-24 @ 03:18:09
Postat av: Snaphanen

Kære Thoralf - sandheden er jo desværre, at 95 af den svneske befolkning stmmer for at give landet væk: 25.ooo asylsøgere om året og 40-50.000 "anhörige". DET er problemet når alt kommer til alt.



(Gid det ikkevar sådan, men det er det.)

2009-08-24 @ 06:10:30
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Info

KALMAR HUVUDINSLAG I P1 IDAG



Tillåt mig att parentetiskt gå från ämnet och tipsa Thoralf och andra kalmarbor om att ett reportage från Kalmar utgjort ett av dagens viktigaste inslag i Sveriges radio. Reportaget gällde det enastående positiva mottagande, som den politiska journalisten Anna Odells s.k. videokonst rönt i Kalmar Kaba. Kalmarborna hade vallfärdat till huset i sådan mängd, att de fick sitta i långa köer i väntan på att få komma in. Jublande och suckande av hänförelse.



En konstintendent vid namn BENGT OLOF JOHANSSON fick stolt presentera sitt initiativ. Kalmarborna var DJUPT BERÖRDA och tyckte att Anna Odells låtsade självmordsförsök i Stockholm var en OTROLIGT MODIG handling. En fantastisk utställning, enligt Bengt Olof Johansson och tusentals och åter tusentals kalmarbor.



Konstens uppgift är, fick vi vidare veta, att SPRÄNGA ALLA GRÄNSER. Och varför inte? Varför inte bränna upp Kaba? Något som förmodligen skulle vara ännu mera utmanande och följaktligen ännu större KONST än Anna Odells politiska journalistik

2009-08-24 @ 06:56:25
Postat av: Nalle i Växjö

"Främlingsfientliga"



Det är etiketten som alla försöker sätta på SD, men hur många med invadrarbakgrund finns det . Någon som har en aning.



När det gäller etiketter.



Vad ska man sätta på partier som jobbade med Rashygien. Lobotomi. Tvångssterilisering.



Ett litet tips. Det var inte SD i alla fall, utan ett betydligt större parti



2009-08-24 @ 06:57:39
Postat av: Hulda

Främlingsfientlig, är någon verkligen det? Jag är nyfiken på främlingar!

Men däremot är jag INVADRARKRITISK.

Media och riksdagspartiernas företrädare är livrädda för SD!

2009-08-24 @ 07:13:52
Postat av: Fredrik

Politiker är skitibyx nu :-)

Så man går ut och säger: Ingen kommer gå samman med SD för då kanske folk inte röstar på dom!



Gå till valurnorna och lägg rösten på SD.

Det kommer bli en mycket intressant höst och 2010.



Måste säga att det är SORGLIGT att ingen vågar debattera med SD. Men man vet att vi har rätt för hur ska man förklara detta enorma misslyckande som invandrings politiken är !



Men visst ! Tycker man att det är rätt att kriminella kommer hit och vi ger bort skattepengarna till dem istället för att ge till : Skola,vård,polis,kriminalvård,brandkår och det svenska medborgarna.



Se bara här! Kan man annat än undra vad i helvete

man håller på med :



Läs länken och tala gärna om för er omgivning om vad fan som sker och hur man förvaltar våra pengar.

Postat av: BAW

I Göteborg pågår det fullt krig i flera stadsdelar, stenkastning på polis och räddningstjänst, bränder och sönderskurna bildäck.

I Göteborgs Posten handlar det bara om ungdomsgäng, inte ett ord om stenålderskulturer och en sossepolitiker vill ha en dialog med "ungdomarna".

Hur pk-korkad får man vara?

2009-08-24 @ 08:22:05
Postat av: Anonym

Ni kankse skulle komma med någon annat än att muslimer håller på att ta över världen.

2009-08-24 @ 08:40:26
Postat av: Anonym

Sen slog det mig att man får inte syna eller debattera om er,då är det "68-vänstern, eller Afa som pressar er. Ni behöver kliva ur era barnstövlar.



Thoralf må hända ha en och annan poäng i saker han tar upp. Det som skrämmer iväg många många många är alla de pantade och röriga kommentarena här. Gubben och gumman tex. Röriga inlägg, utan substans. Vissa som tar upp färgades iq.Om ni inte kan se vilken skada detta gör. Då är det läge att ta ett steg bakåt och tänka om lite

2009-08-24 @ 08:43:20
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

-Debattera får inte SD media.



-"Apa" fick fikon i Rosengård Ahmed o hans kriminella gäng.



-Barnmat är gott.



-68 vänstern är snart historia (2010 startar det).



-Pantade o röriga är Måna Salin o Kalle "bakom flötet Larsson.



-IQ test på alla Socialdemokrater/VÄNSTERPARTISTER

i riksdagen borde vara obligatorisk.

(Stalin mördade 20 miljoner av sina egna medborgare)



-Socialismen har snart skadat Sverige så till den milda grad ,att Kritina o Oskars ättlingar snart får sällskap från Sverige.



-132 steg bakåt kommer alla pk journalister. att få ta 2010 ,att sedan aldrig springa framåt i sina röda gummistövlar.



-Det är hög "STALINA faktor på det anonyma inlägget

byxis?

2009-08-24 @ 09:43:55
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Rad två fattas "av"



Rad åtta fattas "för"



Snyft

2009-08-24 @ 09:53:03
Postat av: Inge Sandén

Rädslan för SD sitter naturligtvis i bakhuvudet hos alla PK-iter.

För hur dom än gör så blit det fel.

Kör dom med floskler,påhitteord och sandlådemobbing ökar SD.

Tar dom en ärlig debatt med SD ökar SD ännu mer.

Försök med att helt låtsas att SD inte finns,har dom lärt sig att det går inte,nu när internät slagit igenom.

Mellan 1935 och 1940 vimlade det av nazister i sossepartiet.

Efter 1945 hade man inget sett eller förstått.

2009 vimlar det islamistkramare i sossepartiet.

2015 säger alla sossar,vi förstod ingenting vad islam var ute efter,vi lyssnade inte på Sverigedemokraterna.

2009-08-24 @ 10:06:42
Postat av: S-E Karlsson

Hoppas att det är fler än jag som ser risken med att det finns ca 700000 tusen muslimer i Sverige ! Bildar dom ett islamistiskt parti så har vi nog sett systembolaget och alla bryggerier för sista gången ! Själv är jag inte beroende men jag vill gärna kunna gå in på " Bolaget " exvis till större helger som jul ,påsk, pingst, midsommar,kräftorna och surströmmingen och eventuellt köpa ngt " gött "

att dricka ! Kom gärna med kommentarer om vad ni tycker här på denna blogg !

Mvh S-E Karlsson :

2009-08-24 @ 10:54:56
Postat av: AWSvensson

Denna morgon framträdde Rheinfeldt tillsammans med reporten Elisif Elvinsdotter, som vid ett tidigare tillfälle visade på SVT opartiskhet genom att ställa frågan" hur ska vi ta debatten med SD". Nu gällde det SD: s möjlighet att bli vågmästare vilket bemöttes med dessa intelligenta uttalanden. Sverigedemokraterna hade upptäckt ett stort problem i samhället vilket man gjorde politik av. Så gör man inte i synnerhet som detta problem är invandringen. Alla människors lika värde vilket tydligen innebär att alla i världen som anser att de lever på en alltför låg ekonomisk nivå har rätt att få tillgång till de svenska socialtjänsterna. Så är det givetvis inte men det är tydligen bara SD som vågar säga motsatsen. Vi och dom, ett tema som alltid återkommer så fort den skenbara debatten skall tas med SD. All politik går ut på vi och dom. För att vi ska kunna lägga ut 1,5 miljard på dessa fiktiva ensamkommande så måste andra stå tillbaka med försämringar eller uteblivna reformer.Nej hur de än vänder sig PK så är det bevisat att ändan ändå är bak.

2009-08-24 @ 11:01:00
Postat av: Anonym

S-E Karlsson 700000? Där har du fel. Det är kankse 300.00, varav 3000 av dom är praktiserande muslimer. Resten är ja ungefär lika kristna som kreti och pleti på stan.



2009-08-24 @ 11:14:45
Postat av: Roberth

Gå aldrig ut i ett krig du inte kan vinna! Det har de etablerade politikerna lärt sig efter Monas fiasko 06.

2009-08-24 @ 11:29:13
Postat av: Roberth

Antalet muslimer i Sverige ligger runt 500 000 inget annat!

2009-08-24 @ 11:30:38
Postat av: Anonym

300.000 menar jag självklart

2009-08-24 @ 11:30:51
Postat av: MiaH

Vad sant det är allt du skriver! Jag upplever precis samma sak! De gånger jag berättar för någon att jag är Sverigedemokrat så får man ju alltid höra: "Men de är ju rasister/nazister/främlingsfientliga/enfråge-parti osv". "Hur vet du det?" frågar jag då, "Det säger alla" "Har du tagit reda på fakta själv?" frågar jag. Det har de 99 gånger av 100 inte gjort och det gör mig verkligen mörkrädd, alla dessa människor som bara går runt och tror en massa saker utan att ta reda på hur det verkligen förehåller sig, skygglappar på så att vi slipper engagera oss...De röstar på samma partier som de alltid gjort av ren lathet och okunskap för att de vägrar se/inte orkar se att världen är annorlunda nu än den var för 20 år sedan. Där har vi vår uppgift framöver tror jag: att få folk att orka se, tänka och agera!

2009-08-24 @ 11:41:20
Postat av: AWSvensson

Att muslimerna skulle samsas i ett muslimskt parti anser jag som fullständigt uteslutet. Demokrati är ju inte det första man tänker på när muslimer kommer på tals. Det vi däremot får räkna med är rena krigshandlingar som ett uttryck för muslimernas sätt att hantera demokratin.

2009-08-24 @ 12:05:00
Postat av: s-e karlsson

Min siffra kanske var i överkant , fick den av en god vän som förmodligen fått den av en vän !

Ändock 300000 i ett parti det är väl fler än det är i SD ? Hur eller hur så gäller det nog att se upp ! Mvh S-E Karlsson .

2009-08-24 @ 12:29:57
Postat av: Nalle i Växjö

Hej AWSvensson.



Ett muslimskt parti är i högsta grad en realitet när det gäller att få bestämmanderätt i Svensk politik. Titta bara på England där nu Sharia domstolar dömmer parallellt med vanliga Engelska domstolar.



Mest snopen blir Mona Sahlin när dom politiker hon och hennes parti lärt upp startar eget "bolag" , och kommer i riksdagen



Det här är ett så laddat ämne att varje gång när det ämnet kommer upp på tidningsbloggar, försvinner dom, nästan snabbare än dom är inlagda i censurföretagens stora " soptunna"



Läs mera hur det gå till i England som en försmak till vad som kommer.

Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Politiskt korrekta journalister (68-vänster)samt,

Socialdemokraterna.



Tyvärr även Bibelfeldt. har hamnat i ett välförtjänt moment 22 läge,när det gäller debatten med SD



Många stridslystna besvikna Sverigedemokrater vill

ha en debatt utav H-vete innan valet.



Vad man lätt glömmer är, att det är 4% som gäller.

Riksdagen är alldeles rätt forum för debatt, samt information.



Detta vet partistyrelsen ,så vi tror att dom ligger "lågt" under valrörelsen, tar givetvis debatter ,om det ges möjlighet vilket är mindre troligt.



Skall vi verkligen ha en stor debatt innan valet 2010.?



SD är redan i riksdagen, växer precis som asylant snöbollen av sej självt.



Detta begriper inte alla PK-Nissar.



Valet 2014 kommer SD sannolikt ligga mellan 10-14%.



Italiensk press har börjar skriva om Sverige,vi tror ,att det bästa är att skriva mail till andra länders redaktioner, om hur situationen ser ut här.



Så får PK Bildt o Bibelfeldt lite att stå i, när dom reser runt, och tror att dom är något i Världen o Europa, två flugskitar är dom.



Svenskarna har levt under det socialistiska oket, samt skatte oket, därav länge.



Så det skall gå bra att ändra reglerna, för partibildning i Sverige så snart det går parlamentariskt.



En piss i Missisippi, mot vad socialisterna gjort mot det svenska folket.



En politisk o skattemässig tvångströja i 40 år.



Är man vågmästare så är man politiskt sett motsvarar säkert 4% minst 25% procent.



Du glömmer väl inte bort att använda nätet,många journalister i Europa o världen vill ha inside från

Sweden.



2009-08-24 @ 13:43:38
Postat av: AWSvensson

Man försökte för ett antal år sedan bilda ett invandrarparti.Man kom inte så långt som till att bestämma hur man skulle sitta vid bordet. Det är alldeles för stora skillnader och motsättningar bland muslimerna jmf Irak så att de ska kunna samsas under ett partiprogram ser jag som osannolikt. Osvuret är bäst.

2009-08-24 @ 14:36:38
Postat av: s-e karlsson

Det sas likadant om nasisterna i Tyskland på 30 talet ! Det var samma resonmang där att dom inte skulle ha ngn chans , hur det gick fick vi snabbt kvitto på ! Mvh S-E Karlsson .

2009-08-24 @ 15:45:39
Postat av: BAW

Antalet muslimer i SVERIGE är inte regeistrerat enligt Migrationsverket,ex.vis är inte alla imigranter. Men uppskattat antal av dessa torde enligt samma verk vara 450 000 till 500 000 och deras antal ökar i snabbare takt än övriga grupper pga invandring och ett betydligt högra nativitetstal än i övriga grupper.

2009-08-24 @ 16:31:49
Postat av: Nalle i Växjö

Verkar som om dom etablerade partierna riskerar extrem huvudvärk och inte för en bagatell som SD.

Det blir nog en spännande vinter och vår fram till valet



Vi får väl se hur PK media tar den smällen, eller så att det är på det sättet dom vill ha det

2009-08-24 @ 16:54:43
Postat av: Skeåning

Hur många gånger har man inte hört att nu ska debatten tas. Sedan händer ingenting. Det har blivit lite strödebatter här och där vilka SD alltid har gjort bra ifrån sig. Innan Debatten med Mona var det ju Leijonborg som skulle ta debatten och föll mot SD's Sten Andersson, vilket ju ledde till att Leijonborg ställde in en kommande längre debatt med densamme. Sedan fick han stryk av Pia Kjaersgard i Danmark. Synd att inte hela den debatten finns att se men här ett litet klipp. Otroligt egentligen att SVT sände inslaget där Pia säger sanningen om Sveriges yttrandefrihet! =)

http://www.youtube.com/watch?v=lEAOBEmmo0s

2009-08-24 @ 17:14:01
Postat av: Robert

http://www.newsmill.se/artikel/2009/08/23/dags-en-mer-uppriktig-debatt-om-bistandet



Här berättar Biständsministern att Sverige skänkt 100 miljarder kronor på nästan 3 år, man blir illamående att tänka på hur mycket som försvunnit sen palme började ge bort våra pengar.



2009-08-24 @ 17:48:32
Postat av: S-E Karlsson

100 miljarder kronor ! Inte att undra på att dom nekar oss pensionärer skattelindringen ! Och som krona på verket har dom först tagit en stor del av AMF för oss och nu ska man ta 6.4 procent av våra pensioner 2010-2011 och hur länge vi ska pungslås talar man inte om ! Det verkar stå öppet hur länge vi ska straffas ! Men invandringen och anhöriginvandringen fortsätter i samma takt som förut ! Annars har det sagts i media att invandringen har minskat kraftigt , men det är förmodligen bara valpropaganda ! S-E Karlsson .

2009-08-24 @ 18:13:16
Postat av: Bosse

Jag kan förstå Mona Sahlin och andra politiker, varför skall man delta i en debatt som man inte har möjlighet att vinna? Att ta till rasistkortet när argumenten tryter som sossarna alltid har gjort håller inte idag.

2009-08-24 @ 19:48:06
URL: http://yahoo
Postat av: Rune

S-E Karlsson skriver:

"Annars har det sagts i media att invandringen har minskat kraftigt"

---------

Detta har man sagt i många år. Under tiden som invandringen hela tiden har ökat från allt mer och mer exotiska länder.

2009-08-24 @ 19:59:46
Postat av: Mujo

For att ni ar troga!

2009-08-24 @ 21:51:25
Postat av: Dumle

Thoralf, detta måste du titta närmare på:

http://frianyheter.wordpress.com/2009/08/24/muslimer-rostar-rott/



Av västsveriges muslimer röstar 96% på socialistiska partier! Vad innebär detta för framtida regeringar och deras styre? Vad innebär det för demokratin? När, muslimerna blir en så stor grupp att de kan styra agendan i stort och smått kommer övriga människors röster att bli totalt betydelselösa. Valen är redan avgjorda av muslimerna och deras dhimmikompisar - för all framtid. Hur skall vi andra reagera då? Vända andra kinden till? Knappast!

2009-08-24 @ 21:52:07
Postat av: Nalle i Växjö

Och enligt uppgifter i den här länken behöver invandrare inte vara Svenska medborgare för att välja till kommunalval



Om den saken stämmer så är det bara att skaffa burka till frugan.



Undrar just om Reinfeldt fattar någonting av vad som händer, men han har naturligtvis sitt på det torra för resten av livet, så han bryr sig nog inte, föresten kanske det var meningen från början

Postat av: s-e karlsson

- " Mujo" fortsätt din utbildning på SFI annars

förstår vi inte vad du menar !

Mvh S-E Karlsson .

2009-08-25 @ 04:32:07
Postat av: Nalle i Växjö

En Svensk muslim.



Undrar vad feministerna säger om detta, och var är Gudrun S.

Vore intressant med en kommentar, undrar bara varför hon är så tyst

Postat av: Stora Småland

Abd Al Haqq Kielan före detta Leif Karlsson tycks mena på att om en kvinna är tre meter från spisen så är hon på rymmen ! Hans kvinnosyn är något som vi blåögda svenskar accepterar utan att reagera !

Stora Småland .

2009-08-25 @ 08:14:13
Postat av: Stefan A

De sju systrarna och fulmedia är livrädda och kämpar med näbbar och klor för att inte den havererade invandringspolitiken ska komma upp på agendan.

2009-08-25 @ 08:28:09
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Förlåt oss vi glömde gårdagens dhimmis i SVT.

Det får blir repotaget ,om den duktiga fotbollstjejen Kosova från Kosovoalbanien.



Hon är säkert värd sin vikt i guld på plan.

Men när får hennes 10-15 svenska medspelare

plats i SVT:s nyhetsändning.



Är detta riksnyheterknappast hjärntvätt är vad det är löpande.

2009-08-25 @ 12:13:20
Postat av: lee

Så har svenska muslimer ökat

1930 års religionsräkning 15 personer

1953 (uppskattad siffra) 500 personer

1966 (uppskattad siffra) 1 000 personer

1970 9 000 personer.

2000 (uppskattad siffra) mellan 250 000 och 300 000. Varav mellan 85 000 och 95 000 är praktiserande, dvs tillhör någon muslimsk församling.

2009 1.000.000 personer



Islamic Centers ordförande Bejzat Becirov har svårt att tro på uppgiften. – Om hela EU tillåter halal- och koscherslakt kan Sverige inte stå utanför, säger han. Och det går inte att nonchalera en miljon människors önskemål [Min fetstil, mitt tillägg: Menar Bejzat att det finns en miljon muslimer i Sverige?!



http://sydsvenskan.se/sverige/article443571/Religios-slakt-far-inget-EU-undantag.html

2009-08-25 @ 12:17:54
Postat av: oveg

Var är kd:s privatiseringsminister nu när han behövs. Jag tänker på biståndet. Överlåt det åt frivilliga krafter, låt de som vill skänka pengar göra det med egna pengar. Hundra tusen mille i sjön på tre år. Jag kan inte minnas att det i nån valrörelse förekommit konkreta siffror på vad vi via skatterna skänker till andra länder. Riksdagen behöver en opposition.

2009-08-25 @ 12:42:24
Postat av: Mister Burke

Varken Såssesörjan eller Moderatoredan tänker samarbete med SD, utan båda ska köra korsvis med varann! Vilket betyder att 100.000 tals svenskar inte får vara med när 7 klövern gör upp. Vilken demokrati är det de talar om?

I duktig idiots ögon är SD bara en bunt obildade gubbstruttar, som de ivrigt försöker höja IQ på genom import av muslimska åsnedrivare och analfabeter



Som jag ser det finns det egentligen bara SD att rösta på eftersom 7 klövern öppet säger att DE ska samarbeta, märkligt.



Snart eldar muhammed bilar i Ronna och de andra rövhålen i Stockholm, då blir det annat ljud i skällan hos idioterna i TV sofforna.

2009-08-25 @ 12:43:24
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Svenska skattepengar rinner ner i berikar fickor från alla jordens hörn,eller i förskingrares fickor.



Den "OFANTLIGA SEKTORNS" alla chefer o direktörer, många med partibok berikar sej.



Måna predikar att svenne skall jobba efter 65.



Komunerna skall spara bla på äldreomsorgen.



Det är många som skall "in" ,för grov trolösthet mot huvudman.



Ett stort fängelse allra längt norrut i Sverige,

är mycket lämpligt, då med gott om plats.



Detta är resultatet efter 40 år med Socialdemokraterna.



Samt 1.3 miljoner berikare 1.3 miljoner !!!!!!



Låt aldrig detta parti komma till makten i Sverige igen.

2009-08-25 @ 13:06:41
Postat av: Fredrik

Bara för att visa ur PK MEDIA lurar oss dagligen så har jag tagit en sak som ej är politisk eller nåt som hänför till Sverige utan en "världsnyhet"

Man tar alltså gammalt skit från youtube och gör till nya nyheter,läger till o lite skit



Länken är till orginalet som filmades 2004 !

Kolla denna först

2009-08-25 @ 20:17:10
URL: http://www.youtube.com/watch?v=NQy-FQtKoGo
Postat av: Fredrik

Sen kolla in hur expressen lagt upp detta och får det att framstå som om det vore nyheter från denna eller förra veckan. Videon är från 2004 och det är snart 2010 !? Vilket skämt ! Tänk då hur man manipulerar oss med all jävla skit !



Någon som sett videon från hamas månggifte av barn än i Svensk media ?? 450 ungar mellan 8-11 år giftes bort till män mellan 25-50!!



De är nyheter det ! Men kan man förvänta sig mer av en tidning som har reportrar som tillhör AFA !

2009-08-25 @ 20:25:17
URL: http://www.expressen.tv/nyheter/utrikes
Postat av: C.H.

Snart är Monas dagar räknade.Dock inte ekonomiskt tyvärr.Själv har jag bekymmer med min lägenhet.I min BRF så finns det tyvärr 6 st sociallägenheter.Naturligtvis har soc inhyst en massa somalier och araber.Så numera är det cirkus på gården.Styrelsen är bekymrad men kan ingenting göra.Soc har ju köpt lägenheterna.Skall man vara tvungen att flytta på äldre dar för att lägenheterna tappar i värde? Och vem skall man sälja åt? Det går inte ens att visa lägenheten utan att köparen ser elände.

2009-08-25 @ 21:40:10
Postat av: chakkie

En miljon muslimer i Sverige enligt Islamic Centers ordförande Bejzat Becirov. Det ligger nog rätt nära sanningen.



http://sydsvenskan.se/sverige/article443571/Religios-slakt-far-inget-EU-undantag.html

Postat av: Nalle i Växjö

Är det någon som hört eller sett Mona Sahlin ledare för Sveriges största parti?



Eller har hon "timeout" igen



Vore intressant att höra vad hon tycker om det som händer i Kungariket Sverige

Postat av: Kalle

Varför tar ingen debatten med Sd undrar eminente Thoralf i rubriken. Ja just det varför tar ingen debatten med SD??? Kan det bero på att SD av idag verkar vara ett ryggradslöst politiskt parti???



I Sd-kuriren som publiceras på nätet och som är Sveridemokraternas officiella partorgan så skrev vår partiledare Jimmie Åkesson ett partiledarinlägg. När skrev han det??? 090610 är det daterat. I början av juni. Är SD nedlagt efter det??? Har Jimmie tappat intresset för SD så här en månad kvar till kyrkovalet???



Vad tycker SD i alla andra politiska frågor??? Har SD några åsikter över huvudtaget??? Pågår det någon slags maktkamp inom partiet???

Det enda som händer är att ingenting händer!!!



Häromveckan lyckades SD bra i en SIFO mätning. Har SD-kuriren tagit upp det på sin löpsedel??? Inbilla er ingenting för där står det om en annan mätning gjord av ett annat mätinstitut som gjordes i början av augusti. Snacka om aktuallitet på SD officiella organ.



Våra systerpartier i våra grannländer har lyckeats mycket bättre än vi i SD. kan det bero på att de är mycket skickligare att föra fram sitt budskap??? Skriver så för att vara snäll och diplomatisk. Tolka det hur ni vill!!! Det brittiska BNP lyckades komma in i EU med två mandat. Hur många mandat fick SD. De var så dåliga så de inte kom in. Vad säger det om SD???



SD-kuriren skall visst ha fått en ny chefredaktör som heter Tommy Hannson från Södertälje. Helt knäppstyst om det. Kollar man redaktionsrutan på SD-kuriren så står fortfarande R Jomshof kvar som chefredaktör. Snacka om brinnande intresse och aktivitet för SD-kuriren. Redaktionsrutan borde ha ändrats eller med ett tillägg för den nya chefredaktören.



Det enda som är säkert med SD-kuriren är att ingenting händer. Det är en apati som alltmer börjar genomsyra hela SD. SD-kuriren eldar inte på sina medlemmar utan drar täcket trött över huvudet. På dörren hänger bergis en skylt "Stör inte"



Förstår mycket väl att ingen vill ta debatten med SD. Vad skall de debattera om??? SD tycks ju inte ha några åsikter om någonting nuförtiden.



Rösta på SD i kyrkovalet om ungefär en månad. Det är en allvarlig fingervisning som SD behöver.



2009-08-26 @ 11:46:09
Postat av: s-e karlsson

Hej, Kalle ! Sd här i Högsby tycker att det bara går framåt för Sd iallafall i Högsby kommun !

Vi får mer och mer sympatiyttringar från de mest oväntade håll ! Kan hålla med dej om att det är väldigt tyst från ledande håll , men vi får hoppas att dom ligger i startgroparna inför spurten !

Mvh S-E Karlsson .

2009-08-26 @ 12:47:09
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ett sätt att hjälpa Tommy på SD kuriren, är ju att tipsa honom om tokigheter, samt komma med nyktra förslag.



Kanske skriva bra insändare ,el bra kommentarer under ämnena han tar upp.



Det har redan börjat.



Ju mer material ni skickar, dessto lättare blir hans jobb, för en valframgång för SD 2010.



Kuriren är otroligt viktig.



Framför allt veckan innan valet då många söker info på nätet.



Därför är det viktigare att skriva där, än på Fria nyheter el Politiskt inkorrekt där är alla frälsta redan.



Kuriren har fått en bättre touch redan, och bättre blir det säkert ,Tommy är ju ganska ny än.



Betänk att han skall gå från noll till tio på ett år.



Vill du byta med honom?



Rasera o kritisera är lätt, men att bygga upp utveckla är svårt.



Glöm aldrig bort att det är läsarna som gör alla tidningar,allmänheten som gör polismyndigheten mestadels.



Hjälp Tommy han har ett tuft uppdrag ,kanske det tuffast innan valet på någon sajt.



Partiledningen vill nog glida in i riksdagen på en räkmacka,faktum är ju att till detta valet, behövs inga uppslitande debatter, kan ju ge backfire, vad har man uppnått då.



3% 4% 5% en av dessa siffror är otroligt viktig, en är bra, en är katastrof:

Vilken vill du helst ha?



Däremot var det klumpigt att inte satsa lite mera i Eu valet när man låg ganska nära.



Skicka Tommy löpande feedback på SD kuriren så blir han överlycklig.

2009-08-26 @ 13:49:18
Postat av: Inge Sandén

Undras vad Kalle gör själv?

Vad jag känner till jobbar alla häcken av sig för tllfället för att få ut valsedlarna till alla kyrkans valdistrikt.

När det är klart sitter vi och bladar in valsedlar i SD-kuriren,som sedan skall ut i så många brevlådor som möjligt.

Det är lätt att kritisera, men det mesta av din kritik stämmer inte.

2009-08-26 @ 15:30:57
Postat av: Stefan K

Det var en ganska märklig syn att se Svt:s programledare sitta i tv-soffan och diskutera hur man ska göra för att på bästa sätt motarbeta Sd i kommande valrörelse.

rymdfardkansdfavagmastarroll?sb%2Cp102831%2C3%2Cf%2C-1" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/1664062/gomorron_sverige/fuglesangsrymdfardkansdfavagmastarroll?sb,p102831,3,f,-1

Ca. 11.40 in i programmet.

Tänk om vi fick höra K-G Bergström och de övriga sitta och diskutera om hur man ska bemöta Lars Ohlys kommunister i valrörelsen 2010.

2009-08-26 @ 16:27:05
Postat av: Stefan K

An någon anledning fungerar inte direktlänken men gå in på Svt Play och titta på morgonsändningen från den 24 augusti.

2009-08-26 @ 16:31:27
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

KG Bergström sa också,givetvis utan någon reaktion

från program ledaren.



-Man måste ta tag i problemet,

med den misslyckade integrationen,som gör att SD

växer.



Kanske skall någon officiell, el icke officiell maila KG-Bergström, och fråga honom hur man tar tag i den misslyckade integrationen.



Vill han inte svara så är han icke trovärdig längre.



Svarar han blir han bannlyst från TV i fortsättningen.



Varför inte sätta på honom en moment 22 mössa.



Han har i direktsändning ,tagit ställning till att integrationen är misslyckad,bara det gör honom jävig som politisk reporter.



Sådana frisparkar ,skall inte ett par tusen SD:are

bakom tangentbordet missa.



Var är ni SDU?



Maila o fråga vad han menar med detta utalande.



Dessutom har väl KG Bergström en chef ,som också bör få mail,ang lämpligheten i Bergström utalande.



-Vad menar KG?

-Är KG opartisk ,som en politisk reporter skall vara.

-Håller KG med SD ?

-Om inte, vilket parti gynnar han med detta utalande?



"Man kan inte både ha kakan o äta den"



Det kan KG bergström få lära sej det.



Använd INTERNET

2009-08-26 @ 17:14:09
Postat av: Kalle

Jag förstår nu att komma med konstruktiv kritik av Sverigedemokraterna officiella partiorgan inte räcker i partiarbetet.



Jag förstår nu att många inte är intresserade av att SD kommer upp i samma valresultat som i våra grannländer. Mänga är liksom liknöjda bara SD kommer över fyra procent med en knapp hårsmån.



Jag förstår nu att jag har svurit i kyrkan som kritiserat SD-kuriren.



Jag förstår nu att det är lägre i tak i SD än vad jag i min enfald trodde.



Jag förstår nu att många av edra argument för SD-kuriren till större delen beror på att ni inte läst SD-kuriren med kritiska och konstruktiva ögon.Edra argument faller pladask till marken.



Jag förstår att ni inte vet vad en säljande löpsedel är. En kioskägare skulle skämmas ögon ur sig om han hade en så gammal löpsedel som SD-kuren har.



Jag förstår att skall man söka nyheter om SD så skall man gå till andra bloggar. Sd-kuriren skall amn undvika för den är ointressant och tråkig utan stuns.



Jag förstår att det inte går att finna färska SD-nyheter i SD-kuriren.



Jag förstår att sådana kontroversiella nyheter inte platsar i SD-kuriren.



Jag förståe nu att SD inte vill sticka ut hakan i politiska debatter.



Jag förstår nu att ingen vill föra debatt med SD. För SD vill inte föra en politisk debatt med någon inte ens i sitt eget officiella partiorgan, SD-kuriren...



2009-08-26 @ 17:20:27
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hej Kalle vi har flera gånger kritiserat SD:s

Internet satsning, här på bloggen tidigare.



Resultatet av det är ju att Kuriren fått en ny redaktör....



Det skulle varit gjort igår .



Vi samt flera skribenter har flera gånger tagit upp frågan ,så vad menar du.?



Du tar upp frågan precis när en ändring är gjord?



Nu har man gjort förändringen,vi har tidigare även skrivit , att Politiskt Inkorrekt ,samt Fria nyheter,skall köpas upp av SD,

samt fördubblas.



I inlägget ovan står det "Däremot var det klumpigt att inte satsa mera på Eu valet när man låg så nära"



Kan väl kallas kritik inte direkt någon smekning.



Skall man leda ett parti med 7%? i valet så får man producera bättre på nätet,än vad en förskoleklass hade gjort.



Gubben o Gumman har inget tak vi lite stryk,men det är det värt .



Den nya redaktören har fått mail idag,så nu blir det nog ordning på torpet hehe.



Gubben o Gumman vinkar till Kalle.

2009-08-26 @ 17:53:57
Postat av: S -E Karlsson

Har i kväll suttit och lyssnat och tittat på " Uppdrag granskning " ! Gång på gång kom det upp en remsa med beklagande om att textningen för döva och hörselskadade saknas ! Hörselskadad är jag själv men ännu värre är det för hustrun som är helt döv från födseln , så hon har ingen behållning om det saknas text ! Min fundering är nu , om det textas från svenska till ett invandrarspråk om det även då krånglar med textningen ? Nej , då funkar det nog bra för annars kan det ju komma in en anmälan till DO och det vill förstås inte SVT utsätta sej för ! Har ett flertal gånger mailat till SVT om detta med dåligt fungerande textning av deras program , har någon gång tilloch med fåt svar ,man skyller på teknik och kostnader ! Jag börjar mer och mer undra om inte vi svenskar diskrimineras i olika sammanhang ! Ok , ville bara skriva av mej !

God kväll ! S-E Karlsson .

2009-08-26 @ 20:59:02
Postat av: Skånepåg

Jag förstår att Kalle inte VILL förstå ett förbannat dugg. Hans avsikter är alltför genomskinliga och att han har en helt annan innebörd med sina kommentarer än att vara en ”uppriktig” kritiker av partiet.



Kalle är m.a.o. inte den som han utger sig för, utan vill genom sitt ideliga gnölande i kommentarerna försöka att åstadkomma så mycket misstro och skada som möjligt för Sd!

2009-08-26 @ 22:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0