ÖSTRAN HAR FÅTT DET MESTA OM BAKFOTEN

Östrans hund "Uppnosat" upphovsrrättsskyddad.


Uppnosat i ny tappning.

Tidningen har börjat med en skvallerspalt på ledarsidan och häromdagen fick även jag plats där tillsammans med bland annat Göran Hägglund och Håkan Juholt.


Läs "Uppnosat" i Östran.


"Borta i över en vecka har sverigedemokraternas allt som oftast nedlagda röst i Kalmar kommunfullmäktige varit.

Han med ett namn som tycks kommet från en runsten - Thoralf Alfsson - har semestrat på mångkulturens Kreta. Måste varit skönt att slippa det ursvenska för en tid."Att en tidning kan ägna sig åt att skriva rena lögner är rent ut sagt bedrövligt men så är det ju också skrivet anonymt, då ingen på ledarredaktionen tydligen vågar skriva under "skiten"!
Möjligen kan det vara så att en röst på det borgerliga blocket i en votering i kf räknas som en nedlagd röst av Östran, vem vet.


Rolf Asmundsson och Peter Akinder med vänner på ledarsidan visar prov på socialdemokratisk retorik genom uppnosat, inför den kommande valrörelsen. I valrörelsen 2010 får de ju ingen draghjälp av Fanerdun, snarare blir det tvärtom.


Jag har nog endast vid ett enda tillfälle lagt ner min röst vid en votering men däremot har vi begärt votering minst 10-15 gånger under de 2 år vi suttit i kommunfullmäktige. Hur kan man med gott samvete skriva dessa lögner men det kanske är ett kännetecken för socialdemokrater och vänsterpartister i media.


Den som skriver "uppnosat" har tydligen inte så stora kunskaper om Sverige och Europa men det är ju som sagt var inte så förvånande om kunskapsnivån är begränsad. Texten hade varit mer korrekt enligt följande:


"- har semestrat på urgrekiska Kreta. Måste varit skönt att slippa det mångkulturella Sverige för en tid."

  

Men för att förstå det måste man nog vidga sina vyer utanför Östrans ledarredaktion och den politiska korrektheten.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Jag har inget emot andra kulturer, men för den skull vill jag inte att den skall tränga ut min egen.

2008-10-03 @ 17:21:49
Postat av: s-e karlsson

Bra sagt AWSvensson !Ha en skön helg !Mvh S-E Karlsson .

2008-10-03 @ 17:55:07
Postat av: Carl

quislingfolkets sista kvack är förtal och lögner. fler och fler Svenskar blir uppväckta med sanning och då inser de att Sverigedemokraterna är det parti som är framtiden. hur kan man stödja er Thoralf fler och fler märker att ni är framtidens politiker. och inget intelligent läsare går på tok skriverier från Quisling folket.

2008-10-03 @ 17:58:10
Postat av: vmm

Om en ledare inte är signerad tror jag det ska tolkas som att alla ledarskribenter står bakom den kollektivt. Så brukar i alla fall jag tänka.

2008-10-03 @ 18:35:54
Postat av: Info

VISST, BEDRÖVLIGTMan kan inte förstå, vad som pågår i etablissemangets hjärnor. Den enda återstående förklaringen är, att sjupartialliansens samtliga tillskyndare lider av en öppet manifesterad, HIV-liknande infektion. Ett dödligt virus. Med det latinska namnet: POLITICUS CORRECTUS.Jag vill bidra med ett litet exempel. Under mina vandringar i Stockholm idag, fiskade jag upp ett aktuellt exemplar av tidningen Metro. (Uttalas naturligtvis antingen på svenska, latin eller franska: Métro. Men i svenska journalistkretsar alltid MÄTTRÅ.)Nå, jag hittar i MÄTTRÅ på sidan 4 tre pixlade färgbilder på tre män med berikarkepsar. Det är uppenbart, att MÄTTRÅ är synnerligen angelägen om att skydda vederbörandes identitet. Så att ingen ska kunna känna igen dem och kanske göra dessa hedersmän något ont.Förklaringen till denna MÄTTRÅS beskyddarverksamhet finner vi i texten under bilderna:"KEPSLIGAN BAKOM RÅNVÅG I STOCKHOLM. Den går under namnet ´Kepsligan´ och har specialiserat sig på att råna äldre personer. Det handlar om en handfull yngre män mellan 20 och 30 år som iklädda keps kallhamrat gamla människor. Bara i Stockholm tros ligan ligga bakom ett femtiotal åldringsbrott.- Vi tror att de kommer från Östeuropa och att de rör sig över hela landet ---Trots att polisen har mycket bra bilder på ligan fångade av övervakningskameror har de inte lyckats gripa någon."Har polisen försökt? Ägnar sig numera mest åt att i spetsen för sin f.d. dagisfröken med den stora mössan åka omkring i dialogbilar med texten AINA (= snutjävel).2008-10-03 @ 19:03:09
Postat av: Carl

när TV3`s efterlyst visar bilder på personer som begått brott brukar de kunnas gripas. varför vill tidningar skydda brottslingar, är det för att brottsligheten skulle minska efter ett tag och det skulle inte bli så mycket att skriva om.

eller är det sjukdomen Politicus Correctus (info den var bra)som angripit förståndet på tidnings och tv-folket.

2008-10-03 @ 19:49:31
Postat av: salasso

Kan väl hålla med dig om mångkulturen i Sverige men inte är Kreta särskilt "urgrekiskt". Om jag inte minns fel så blev de goda kretensarna greker först 1918 efter en folkomröstning men att kalla en kretensare för "grek" lär vara en förolämpning av klass och kan utlösa släktfejder som många generationer kan njuta av.

2008-10-03 @ 20:39:25
Postat av: Anonym

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3449017.ab

Här om något har du en parasit. Vore väldigt intressant att se om du vågar ge dig på dessa människor som utnyttjar vår välfärd till max

2008-10-03 @ 21:49:26
Postat av: charlotta b

Reagerade också på "uppnosarens" fåniga kommentar om Thoralfs resa till det "multikulturella Kreta", men vem förvänter sig längre någon kunnighet av svenska journalister... Är det någonstans man håller på sin kultur och sin identitet så är det i Grekland, men man visar ändå en stor personlig gästfrihet mot andra.

Salasso. Visserligen berättar reseledarna både gärna och ofta om de stolta kreterna som "i första hand ser sig som kreter och först i andra hand som greker", men självklart är de greker genom språk och kultur sedan nästan 3500 år. Det Ottomanska rikets ockupation varade på Kreta ända fram till slutet av 1800-talet och ön blev en del av den grekiska staten 1913. Greker är man i själ och hjärta, även om den kretiska identiteten förstås är speciellt viktig.De underliga diskussionerna som förekommer här i Sverige om "vem som är svensk" skulle man bara förundrat ruska på huvudet åt. Självklart känner man igen en landsman, det gäller nog i de flesta länder i världen.

2008-10-03 @ 23:10:44
Postat av: Tore

"Urkretiskt" är kanske den rätta benämningen! Dessa

gallrades ganska hårt under WW2. De är ett "folkslag, som ogärna beblandas med utomstående.

Som jämnförelse kan man nog teckna Åland, som ock-

så värnar om sitt eget välstånd, även om många har

dragning till gamla "Svedala".

Kulturmässigt har Thoralf onekligen rätt om Kreta!

En gammal sådan, med mycket "fighteranda". Precis

som vi Sverigedemokrater har, men utan våld...

2008-10-03 @ 23:11:53
Postat av: ilmar

Vilken svinaktig ton de har i sina "skämt". När kommer gliringen där de kommenterar det festliga namnet på en kvinnlig kurd, Fatima ja lite som något som ristats in på en mossig stentavla i ett beduinläger kanske? PK-pressen blir alltmer skamlös!

2008-10-04 @ 00:02:44
Postat av: Nihilisten

Östran har 24 miljoner kr om året i statsbidrag. Tidningen skulle inte överleva en dag utan dessa pengar.Detta innebär att Östran mottager 65 753 kr om dagen i bidrag.Ska jag säga det en gång till:65 753 kr om dagen i subventioner.Något motsvarande pengaregn finns inte i hela Europa, och ändå går tidningen med förlust. Hur går det till?Dessutom, en av ledarskribenterna, Akinder, är avlönad från partistyrelsen, han är alltså en sorts politisk kommissarie,

2008-10-04 @ 06:31:35
Postat av: Nicklas Eriksson

AWSvensson går en dyster framtid till mötes. Sedan människan fick andra kommunikationsmedel än att gå till fots har kulturer trängts undan av andra.Betydligt större kulturer än den svenska har slukats upp av historien, och de hade i alla fall ståtliga ruiner som lämnades till eftervärlden: fenicier, romare, cumbrier och assyrier, alla var de stora kulturer som trängdes undan av en överlägsen. Trist framtid som sagt. Men du kan trösta dig med att det dels inte kommer att ske inom din livstid, dels med att skulle det inte ske så skulle du i alla fall inte känna igen den "svenska kulturen" om du fick se den tvåhundra år in i framtiden.

2008-10-04 @ 10:46:58
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Westerbotten

Nihilisten, finns det någon hemsida där man kan se hur mycket pengar enskilda tidningar får i bidrag?

2008-10-04 @ 13:25:40
URL: http://westerbotten.blogspot.com
Postat av: Carl

säg upp tidningsprenumerationen slösa inte tid på att läsa och bli upprörd över nollors redaktionsarbete. all dagsnyheter finns på SR p1 dagens eko och komplettera med www.frianyheter.nu

2008-10-04 @ 13:52:02
Postat av: BAW

Nicklas du fjunige, den enda kultur du känner till är göteborgs invandrargetton.

2008-10-05 @ 11:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0