FAKTA UTAN REFERENS FRÅN SVERIGES RADIO


Irakier firar fotbollsseger på Sergelstorg i Stockholm 2007.

IRAKIERNA BLIR BARA FLER OCH FLER I SVERIGE OAVSETT VAD SVERIGES RADIO PÅSTÅR.

Idag dribblar Sveriges Radio runt med invandringssiffrorna från Irak i ett desperat försök att få svensken att tro att irakierna söker sig ifrån Sverige.

Toppnyheten är att 4 GÅNGER så många Irakier kan lämna Sverige i år mot 2007.


Under 2007 utvandrade 191 personer från Sverige till Irak och hittills i år har närmare 300 personer utvandrat till Irak.

VILKEN NYHET!


Jag har kollat fakta med Migrationsverket.

Det Sveriges Radio givetvis glömmer bort är att under de fyra första månaderna under 2008 har 3 210 irakier sökt asyl i Sverige (11 gånger fler än de som lämnat) och hur många anhöriginvandrare som kommit uppger inte Migrationsverket.


Under 2007 sökte 18 559 irakier asyl i Sverige och enligt Migrationsverket fick ca 97 procent av dessa permanenta uppehållstillstånd. Till detta skall också läggas att 5 292 irakier fick uppehållstillstånd som anhöriginvandrare under samma år.


Till detta skall också läggas det som enligt polisen blir alltmer vanligt och det är att de som kommer från Irak inte söker asyl längre. Med andra ord kontaktar de inte några myndigheter i Sverige, utan de blir så kallade "papperslösa flyktingar" eller illegala invandrare omgående som därmed får gratis sjukvård av Kalmar Läns landsting.


Varför söker de inte asyl? Vill de inte bli tvingade att gå SFI och lära sig svenska? Utan  de klarar sig tydligen så bra ändå i Södertälje, Rosengård och andra områden. Det kanske är därför de bor 15 personer i en två. Hur många av dessa 15 personer har våra myndigheter registrerade?


JISSES VILKEN CIRKUS.


Kommentarer
Postat av: Henrik

Polisen har ju också på senare tid varit väldigt slöa med att utvisa de som skall utvisas. Dessutom har det varit problem med att utvisa folk eftersom deras hemländer bara tagit emot de som återvänder frivilligt. Nu finns förvisso avtal med Irak.http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=741443

2008-05-31 @ 20:52:28
Postat av: Fint Väder

Jag har sagt det tidigare idag: Utan de utomeuropeiska invandrarna skulle sossarna ha förlorat flera val och för den relativt klent meriterade toppen inom partiet skulle en långsiktig valförlust ( en valförlust flera val i rad ) en en ekonomisk katastrof.. Man gör allt för att klamra sig kvar vid makten, en orkeslös borgerlighet bara tittar på, och landets välfärd struntar man i.(S), (V) och (mp) har länge jobbat stenhårt med att importera väljare via en påhittad flyktinginvandring. Det kommer de att fortsätta med.Och som sagt, en orkeslös borgerlighet kommer bara att titta på..

2008-05-31 @ 21:23:59
Postat av: Rättvis

Rapporteringen om flyktingpolitikens konsekvenser är lika lögnaktig som alltid.

Man kan likväl skönja statsmedias desperation över sd:s växande popularitet. Statsmedia vet nämligen innerligt väl att allt fler blir kritiska till den förda invandringspolitiken och att allt fler struntar i medias lögnaktiga rapportering och bildar sig en egen, oftast korrekt bild av flyktingpolitikens konsekvenser.Givetvis är sanning någonting som SVT och SR omfattar med den djupaste misstro. Det är nog därför som den lögnaktiga rapporteringen just nu fått rent av groteskt löjliga konsekvenser

2008-05-31 @ 22:12:03
Postat av: Systemfel

"– Visst är Schweiz ett demokratiskt land, men nu har demokratin gått för långt. Detta är ett rasistiskt förslag som ger Schweiz oförtjänt dåligt rykte, säger Demir Sönmez vid turkisk-schweiziska vänskapsföreningen i Genève."Hur kan demokratin gå för långt och hur kan en svensk journalist skriva sådan här smörja.

Postat av: Marthin

Statsministern sade vid konferensen med, bland flera nämna Condoleezza Rice, mycket riktigt att omkring 1% av alla Sveriges medborgare haver ursprung i Irak.1% är även den total man finner från förr bland Sveriges medborgare med annat ursprung, men då inräknat samtliga varierande bakgrundsländer. Detta är vad journalister berättar om som "Sverige har alltid varit ett (mass)invandringsland". Att hänvisa så bakåt i tiden är således fullständigt fel, men att göra så nu är däremot helt korrekt. Det är även nu man ser det sociala kapitalet sjunka på ett vis som egentligen enbart ses i krigshärjade länder, med nya typer av brottslighet osv.

2008-06-01 @ 00:42:38
URL: http://www.marthinsblogg.se
Postat av: Befria Media

offtopic, men Jag vill utmana alla till MAT RACET.Hitta pinsamma uttalanden gjorda av politiker dar de hanvisar till "omvaxlande MAT" som motiv for att de vill ha massinvandring.Det blir underhalland och avslojande. Jag har redan bidragit med ett avslojande.Skicka in bidrag till MAT RACET!

http://svenskmedia.blogspot.com/2008/05/jag-utmanar-alla-till-mat-racet.html

Postat av: Putte

Fint Väder det stämer säkert det du skriver om (S), (V) och (mp), men det är ju trots allt under de borgerliga regeringarna som alla tiders massinvandringsrekord har slagits. Både under nuvarande och den med Friggebo som invandringsminister.

2008-06-01 @ 09:42:15
Postat av: Systemfel

Putte:

Du har rätt och den som har bäddat för denna massinvandring är Bengt Westerberg (Fp). Jag mår illa när jag hör och ser karlfan.

2008-06-01 @ 10:08:13
Postat av: Fint Väder

Putte och SystemfelDen borgerliga regeringen är helt orkeslös och många av dess ledamöter har en mognad som kan jämföras med barns. Ja dessvärre är regeringen som en hop barn. Bara barn skulle kunna lägga ned försvaret, med den granne och den historia vi har. Bara barn skulle kunna låta en sådan person som Bengt Westerberg ingå i en regering. Denne politiske charlatan skor sig nu på folks välgörenhet. Som chef för röda korset ser han till att en stor del av folks givmildhet hamnar i hans egen ficka genom en hög lön. Undrar bara hur mycket av medlemsavgifterna som går till hans lön och förmåner.

Via sin befattning kan han sedan kanalisera en stor del av folks givmildhet till den hop som inte vill rätta sig efter rikets beslut om utvisning och som felaktigt kallas för gömda flyktingar.Ja, Ni har rätt det finns all anledning att varna för borgerligheten. Själv brukar jag säga att det är ett politiskt ställningstagande att stanna hemma på valdagen. Det blir ju som en protest mot hela det politiska svindleriet.Gud-ske-lov är dock denna form av protest inte längre aktuell eftersom vi nu har SD.

2008-06-01 @ 11:46:49
Postat av: Systemfel

Skulle inte förvåna mig om det kommer en gala i tv för de sk "papperslösa"Ung liberalerna har den här Frida Johansson Metso som förspråkar fri invandring, alla har rätt att bosätta sig var de vill.Moderata Ungdomsförbundet har " Jag älskar SWE " en kampanj där de vill dela Sverige med hela världen.

2008-06-01 @ 12:20:57
Postat av: Fint Väder

Systemfel, dessvärre har du rätt. Statsmedia skulle mycket väl kunna användas till en “gala för papperslösa” dvs för de som olagligt uppehåller sig i landet. Innebörden är att statstelevisionen understöder brottsligverksamhet riktad mot riket. Dvs statstelevisionen understöder uppror mot statsmakten.Tala om kvalificerat hönshus.

2008-06-01 @ 12:50:53
Postat av: Systemfel

på tal om "papperslösa" DN har en snyftartikel nu om en papperslös.Googlar man på författaren så har den mottagit Röda Korsets stora journalistpris för 2008.Obs att det finns 5 webadresser för "papperslösa" i artikeln, de "papperslösa" är en stat i staten nu

Postat av: Systemfel

Borgerligheten vill använda massinvandringen för att den politiska och ekonomiska makteliten ska kunna bibehålla sina priviligeer. De här människorna bor i sina "vita" områden som inte påverkas av massinvandringen. Med en stor underklass i samhället kan de hålla nere löner, minska fackets makt. En välutbildad invandrare söker sig inte till Sverige med ett skattetryck på 60%, de som kommer hit är de som är outbildade, flertalet som kommer är analfalbeter eller nästintill.Den "röd-grona röran" ser massinvandringen som valboskap.2008-06-01 @ 13:21:27
Postat av: Systemfel

tänk när 5-öringen trillar ner för vänsterjournalister att de springer storkapitalets ärenden.

2008-06-01 @ 13:23:26
Postat av: Sessan

Hur kan han jobba för ett kommunalägt bolag. Detta är med största sannolikhet en ren lögn, för hur skall man från ett kommunalt bolag kunna betala in skatt för en icke existerande person? Om det ligger någon sanning i detta, så är det troligast att han jobbar hos ett registrerat bolag som har en massa svart arbetskraft anställda.Hela artikeln är så hårt vinklad i flera avseenden att det är bedrövligt att läsa:

- Det mest iögonenfallande är att han indirekt vill hävda att alla "papperslösa" personer genom sin arbetsinsats är en enorm tillgång för samhället.

- Att det håller på att skapas ett andra parallellsamhälle (vi har redan det muslimska) bekymrar inte journalisten.

- Att uppehålla sig illegalt i landet är helt OK och svenska lagar är inget att bry sig om.

- Artikeln är formulerad enligt principen att "tycka synd om", och att alla som vill skall ha rätt att bo i Sverige.

- I artikel talas visst om 10 överklagande för att få uppehållstillstånd. Efter max 1 överklagande skall det vara sluttjafsat!Jag hävdar att ”papperslösa” består av kriminella, svartarbetare och de som inte fått uppehållstillstånd. Det finns ingen som helst rim och reson att dessa skall ha några som helst rättigheter, utan utvisas på direkten när man får tag på dessa. De som hjälper dessa att vistas i landet skall dessutom åtalas för skyddande av brottsling.

2008-06-01 @ 13:38:13
Postat av: Tore

Rätt och riktigt, "sessan"! (No more comments)

2008-06-01 @ 16:29:21
Postat av: Tore

Rätt och riktigt, "Sessan"! (No more comments)

2008-06-01 @ 16:31:48
Postat av: s-e karlsson

Angående Bengt Westerberg , hur många är det inte i Sverige som jobbar gratis på det som Röda Korset kallar "Kupan"bara till hans feta årslön !Kvällshälsning S-E Karlsson

2008-06-01 @ 20:58:42
Postat av: hasse

Och varför är det en massa iraqier i Sverige?Sionistpartiet sd stödjer helhjärtat sionistjudarnas invasion och destruktion av Iraq, och sedan gnäller sionistidioterna i sd över att massa iraqier flyr till Sverige.Minst 90 procent av alla araber i sverige kan du tacka sionistjudarna för. Sionistjudarna har startat varenda krig i mellanöstern, med några få undantag.http://judicial-inc.biz/2008-07-08 @ 21:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0