LÄNSRÄTTEN AVSLÅR MIN ÖVERKLAGAN

Jag har själv inte sett domen från Länsrätten i Kalmar Län men enligt en journalist från Barometern som ringt mig i eftermiddag så har min överklagan avslagits. I och för sig hade jag inte förväntat mig något annat.


Jag anser att Länsrätten ägnat sig åt ett politiskt ställningstagande och beslut. Det handlar om att inte ge sverigedemokraterna några ekonomiska möjligheter att stärka sin kassakista inför de kommande valrörelserna. Ingen kommer någonsin att erkänna detta men det är min övertygelse att det är huvudorsaken till Länsrättens beslut.


Läs artikel i Barometern.


SCB kom idag med sin väljarundersökning och tyvärr har sd inte gått fram något utan behåller sina siffror sedan i november 2007.


DET SOM ÄR ANMÄRKNINGSVÄRT ÄR ATT SD ÄR INTE ETT SVARSALTERNATIV! Utan den tillfrågade måste avböja att rösta på något av riksdagspartierna och sedan avge vad SCB kallar en "spontanröst" på något av övriga partier för att sd skall få en röst. Detta förfarande av SCB leder givetvis till ett lägre resultat för sd.

Några siffror är ändå intressanta från denna undersökning.


 cfpmkdmp svövriga 
Svensk bakgrund6,17,224,93,66,343,85,32,8%
Utländsk bakgrund1,65,317,93,26,557,46,71,6%
          
Förstagångsväljare 18-21 år2,87,720,31,412,639,978,4%
          
Arbetare (LO-förbund)4,33,612,22,7463,56,13,5%


SD har med stor sannolikhet ett stort stöd bland förstagångsväljare. Sedan kan man nog konstatera att är det någon grupp vi skall satsa hårt på att värva är det arbetare som tillhör LO-förbunden.


En annan sak är det stora stödet om s har hos personer med utländsk bakgrund. Så vi kan förvänta fortsatt flirtande med dessa grupper från socialdemokraterna och detta skall vi utnyttja för att kunna sno väljare från socialdemokraterna!


Kommentarer
Postat av: Systemfel

Jag kan lungt konstatera att stödet för Sd bland mina kollegor är över 50%. Jag pratar för " arbetare" med en årsinkomst ca 400 000kr.

Pensionärer borde vara en målgrupp för Sd, de har nget att förlora på att rösta " svenskt", Måna & co går ej deras ärenden.

2008-06-12 @ 00:56:59
URL: http://systemfel.wordpress.com
Postat av: Magne

"Grejen" är den att vi måste lyckas övertyga alla dessa som håller med SD men ändå röstar på Måna Quisling/Muslim pga andra mindre betydande orsaker som klasskillnad mm. Den fighten tar vi sen när denna beriknande invasion är bekämpad.

2008-06-12 @ 01:09:04
Postat av: Roberth Ström

Hej kan du maila mig? Jag har lite frågor och du verkar insatt i ämnet.

2008-06-12 @ 08:54:26
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Truckdriver

Utanför trådens ämne.I natt har Kalmar på nytt berikats av den spännande mångkulturen. Citat från Barometern."Två bilbränder i samma stadsdel, med bara tio minuters mellanrum. Räddningstjänsten misstänker att bränderna var anlagda.Räddningstjänsten ryckte på torsdagsmorgonen ut för att släcka en bilbrand. Det var vid halv femtiden som personal på Oxhagshemmet larmade efter att ha sett en brinnande bil på en parkering på Sankt Kristoffers väg. När räddningstjänsten kom till platsen fick de larm om ytterligare en bilbrand, på Dahléngatan, bara några kvarter därifrån. I och med att bilbränderna inträffade under så kort tid och geografiskt nära varandra misstänker räddningstjänsten att de kan ha varit anlagda. Även polisen drar samma slutsats."

2008-06-12 @ 09:04:25
Postat av: Info

SVERIGEDEMOKRATER OSVENSKAApropå den just redovisade, med vinklade och tillrättalagda frågor genomförda väljarundersökningen: känner ni till den här sidan, INTEGRATIONSBLADET – FÖR ETT MÅNGKULTURELLT SVERIGEhttp://www.integrationsbladet.nu/Redan på öppningssidan i den stående spalten till höger får vi veta:”Invandrare får hjulen att snurra i Storbritannien. Invandrare är mer pålitliga och mer ihärdiga arbetstagare än brittiskfödda.””Zlatan är svensk, det är Sverigedemokraterna som ska förbli en osvensk rörelse, förklarade Mona Sahlin i sitt installationstal i Stockholm 18 mars, 2007.”

2008-06-12 @ 09:14:17
Postat av: Nisse Hult

Skulle tro att många inte vågar säga att de sympatiserar med Sverigedemokraterna när de blir uppringda av något opinionsinstitut.

Många upplever det nog tyvärr fortfarande som skambelagt att skylta med att man inte har en politiskt korrekt åsikt när det gäller invandringen.

Gissar på att SD skulle få 6-10 procent av rösterna i ett riksdagsval idag.

2008-06-12 @ 09:26:42
Postat av: Roberth Ström

Integrationsbladet ljuger som en häst travar

2008-06-12 @ 10:34:02
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Rättvis

Om några dagar sommarstänger riksdagen. Innan dess var det dags för en avslutande partiledardebatt.Fredrik Reinfeldt inledde med att gratulera det svenska landslaget för dess 2-0-seger mot Grekland i EM-slutspelet. En hygglig början, men sedan gick det sämre. Han återkom som i tidigare debatter till gamla och numer välkända fraser istället för att lyfta den SVENSKA politiken. Inte ett ord om den impopulära invandringspolitiken, inte ett ord om dess konsekvenser, till exempel skyhöga skatter och en välfärd som blir mer och mer på dekis . Inte ett ord om utplundringen av våra gamla.

En tom påse var vad han hade att redovisa för sina uppdragsgivare, väljarna.

Varför? Invandringspolitikens kostnader talar sitt tydliga språk. Det är därför och i rädsla för SD:s växande popularitet som Reinfeldt och Sahlin tiger om politiken.

2008-06-12 @ 11:04:17
Postat av: AWSvensson

Integrationsbladet ett försök att peppa dessa pk-iter när tron på det mångkulturella vacklar. Jag kan inte tänka mig att några andra berörs av detta svammelsurium av dyrkan för det mångkulturella.

2008-06-12 @ 14:11:57
Postat av: Rättvis

Ölandsbladet skriker högt av skadeglädje: Länsrätten gör processen kort med Sverigedemokraterna

Och fortsätter ; Utan större diskussion avslås Alfssons krav på partistöd från Borgholms kommun.Det synes alltså vara en mycket kortfattad länsrätt som fattar sitt avgörande. Länsrättens domskäl:

”Endast ett parti som tagit plats i kommunfullmäktige kan anses ha rätt till partistöd”.En fråga i samband med detta: Jag tror jag har läst att SD fått rätt i kammarrätten i ett liknande fall. Sådana saker lägger man självfallet inte på minnet, men det kan ha varit i Uppland. Är det någon som har närmare information kring detta ?Dessutom har en domstol att beakta grundlagens bestämmelser om likhet inför lagen. Och hur var det när miljöpartiet och kristdemokraterna i sin respektive barndom satt utan ledamöter för valda platser i kommunalfullmäktige. Nog fick de sina bidrag. Jag kan inte tänka mig annat. Särskilt miljöpartiet med sitt väldiga stöd på SVT och bland rödingar i övriga media.

2008-06-12 @ 14:26:34
Postat av: Truckdriver

En annan som skriker högt av glädje är Baromterns ledarskribent Lotte Zenkert. I dagens Barometern skriver hon nämligen."Om det vore val i dag hade Sverigedemokraterna inte kommit in i Riksdagen. Partiet skulle få någonstans mellan 2,3-3,2 procent av våra röster. Gränsen för partistöd går vid 2,5 procent."Hon avslutar sedan ledaren med slutklämmen "Så i det här läget får väl en tröst vara att främlingsfientlighet inte ger så många procent."Om henne tycker jag definitivt inte!

2008-06-12 @ 16:46:27
Postat av: Kalle

SD borde satsa än mer på målgruppen, PENSIONÄRER, som utgör 20-25 procent av befolkningen.

Börja med att äterställa pensionerna till sitt rätta värde. Underlaget av de inbetalade och försakade lönen till pansionerna "stals" av Göran Persson och sossarna.

Han lovade dyrt och heligt att de skulla återställas när det gick bättre för sverige, Nu har det gått bättre för sverige i många år. Pensionerna har inte återställts.

Sverige Demokraterna bör återställa pensionerna. Då har SD många och viktiga pensionärsröster som i en liten ask.I våra grannländer har SD:s systerpartier mycket fler röster än i sverige. Hur kan det komma sig? de har ju dessutom mindre invandring än sverige som har öppna dörrar.2008-06-12 @ 16:56:00
Postat av: Rättvis

Truckdriver:

Den 17 september 2006, valdagen, förklarade tv-reportrar vilda av glädje att SD bara fått 1,9 %. Nu blev det ju 2,94 %, en relativ skillnad om 54,7 %.

Den lägre siffran baserads på valundersökningar. Innan väljarna gick in fick de frågan om vilket parti de skulle rösta på. Men svensken är försiktig, rädd om sin hälsa, sitt jobb och sin egendom och vill framför allt inte stöta sig med myndigheter och etablissemang, så bortfallet blev formidabelt.Så låt etablissemanget och dess lakejer skrika av glädje. Verkligheten kommer att ge dess representanter en ordentlig örfil vid valet 2209 ( till EU) och 2010. För SD kommer in i riksdagen. Frågan är bara hur många mandat det blir.

2008-06-12 @ 17:16:41
Postat av: marwie

Frågan är om SD någonsin kommer behandlas som riksdagsparierna behandlas idag. Det är tveksamt.

2008-06-12 @ 17:33:47
URL: http://http://marwie88.blogspot.com/
Postat av: Truckdriver

> RättvisDå jag läser denna ledare av Barometerns Lotte Zenkert så blir mina farhågor besannade. Hon kan absolut inte ha "alla hästarna i hagen", som en henne närstående person brukar att uttrycka sig!http://www.barometern.se/ledare/kraven-bor-manniskan-satta-sjalv(682449).gm

2008-06-12 @ 17:38:32
Postat av: s-e karlsson

Håller helt med dej "Kalle" i det du skrev om pensionärerna ! Sen undrar jag varför ska de homosexuella stötas bort från Sd ? Alla röster på Sd borde vara guld värda ! En " riktig" homosexuell är född med sin "börda " och kan omöjligt göra något åt det hur gärna han eller hon vill det ! Sd ska ju vara ett demokratiskt parti

det gäller att leva upp till det också!!Mvh S-E Karlsson

2008-06-12 @ 18:15:41
Postat av: Rättvis

Tur för Barometern att folk som regel ALDRIG läser ledare. En ledare är ju blott och bart en redovisning för en persons åsikter; dessutom ofta pompös och högtravande

Men som Du säger, Lotte Zenkerts åsikter är osorterade och påminner mest om rent fylledille

Att tvinga människor till kunskap är fel väg, skriver hon, och fortsätter längre ned:Det bästa sättet att skapa ett samhälle där alla får plats är att vara lyhörd för människors behovDet är ju inget annat än rent struntprat. Analysen lyser med sin frånvaro och man känner sig mållös inför så mycket enfald.

Hon får det att låta som om det regnar manna från himlen och att det därför vore orättfärdigt att inte låta alla ta del av härligheten

2008-06-12 @ 18:23:59
Postat av: Tobias Lindgren

SCB har inga svarsalternativ. Se mer här:http://www.sns.se/zino.aspx?articleID=1450

2008.pdf" rel="nofollow">http://www.sns.se/document/partibarometrar2008.pdf (s. 5-6)

2008-06-12 @ 18:40:06
Postat av: Rättvis

Tack Tobias Lindgren för klargörande länkMycket intressant läsning. Vad som är särskilt intressant är att alla institut gör en vägning med hänsyn till t ex hur man röstade i föregående val.Synnerligen intressant i sammanhanget är om eller hur det faktum att SD inte finns med bland frågealternativen vägs in. Svaret på den frågan är något av jokern i sammanhanget. Jag misstänker STARKT att SCB:s låga siffror för SD bland annat beror på att ringa eller ingen hänsyn tagits till detta.

2008-06-12 @ 19:31:08
Postat av: Anonym

test

2008-06-13 @ 11:08:35
Postat av: Truckdriver

Off topic.På insändarsidan har Barometern i dag i sin pappersupplaga släppt igenom ett anonymnt personangrepp på någon som heter Bjarne Ritzén.Han brukar var flitig att kommentera på Barometerns nätupplaga om både det ena och det andra. Oavsett vad man anser om hans åsikter, så trodde jag inte att Barometern kunde sänka sig så lågt genom att publicera denna insändare. Nu klafsar Barometern omkring i träskmarkerna både på ledarsidan, debattsidan och insändarsidan!

2008-06-13 @ 13:39:13
Postat av: Roberth Ström

Barometern verkar behöva en utrensning! är det så att personalen pryat på DN eller?

2008-06-13 @ 14:03:09
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Läste i Expressen att vi har en vänsterpartistisk strippa i riksdagen. Skönt att det finns någon med ett hederligt arbete i riksdagen.

2008-06-13 @ 14:29:40
Postat av: Truckdriver

V hade ju en fullmäktigeledamot i Göteborgstrakten (tror jag att det var), som för några år sedan gjorde porrfilmer och där han bl.a. roade sig med att stoppa in en slangurka på ett visst kvinnligt ställe.Minns inte vad som hände. Om han fick Vänsterpartiets stora hedersmedalj eller om han blev utesluten!

2008-06-13 @ 15:03:42
Postat av: Rättvis

Vänsterpartiet förnekar sig inte. Här är det en gammal knarkare som sitter som riksdagsman. Vad är det med det då, säger kanske mången läsare, man kan väl bättra sig. Jovisst, men den här före detta pundaren vill legalisera knarket. Ja, det är vad hon själv säger i ExpressenDet finns skäl att nämna att vänsterpartiet varit finansierat och detaljstyrt av den sovjetiska underrättelsetjänsten sedan 1918. Partiledare, efter partiledare och delegation efter delegation har åkt till Moskva för att erhålla sina order eller en ordentlig utskällning. Flera partiledare , dock inga svenska, har kallats till Moskva för att avrättas.Flera svenska partiledare har fått sina avsked i Moskva däribland Nils Flyg. Nils Flyg var först SSU-ordförande därefter partiledare för vänsterpartiet. Men som sagt, han blev kallad till Moskva och sparkad under förödmjukande former.

Nu blev han trotte och en tid ledare för Västeuropas största kommunistparti. Men när Olof Aschberg, Robert Aschbergs farfar, drog in sin finansiering av flygs parti blev Flyg nationalsocialist och hans parti spionerade för Tyskland mot Sverige.Flera av Flygs närmaste medarbetare fick långa fängelsestraff efter kriget.Men varför propagerar då kommunisterna för knark? Talar ryktena sant om att vietnamdemonstrationerna finansierades genom att knark tillhandahölls från östeuropeiska ambassader ? Eller gav den ryska underrättelsetjänsten order om att svenskarnas motståndskraft skulle sänkas genom att en stor del av befolkningen gjordes till knarkare?Det är även klarlagt att sovjet infiltrerat tidningsredaktioner.

2008-06-13 @ 15:12:23
URL: http://www.expressen.se/nyheter/1.673527
Postat av: Truckdriver

Skall kolla om farsgubben har en Irish whiskey (inte skotsk whisky). Tack och skål Irland!PRESSEMEDDELELSE

Pia Kjærsgaard: Tak til irerne!

Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard siger efter det irske folks nej til Lissabon-traktaten:

- Vi skylder irerne stor tak for deres modige nej til Lissabon-traktaten. Kun det irske folk er blevet spurgt ved en folkeafstemning, og så er det stort, at de trods et umådeligt hårdt pres har sagt pænt nej tak til mere EU.

- Dansk Folkeparti har hele tiden sagt, at det var et overgreb på EU-borgerne, at man ikke sendte traktaten til folkeafstemning i de enkelte lande. Også danskerne blev snydt for en afstemning. I stedet har regeringen i en uhellig alliance med alle de andre EU-glade ja-partier i Folketinget forsøgt at luske en afstemning om afskaffelse af forbeholdene igennem. De planer lægger Anders Fogh Rasmussen nok på køl nu, og det kan da også bare passe andet.

- Afskaffelsen af blandt andet retsforbeholdet vil skabe tvivl nu og i al fremtid om den faste, danske udlændingepolitik. Og afskaffelse af forbehold er endegyldigt, der er ingen vej tilbage. Ikke mindst derfor er jeg uendelig glad for resultatet i Irland.

- Jeg håber, denne dag bliver en huskekage til EU-systemet og alle de EU-glade regeringer i Europa. En folkerøst, der minder dem om, at de skal sætte tempoet ned og lade være med at forsøge at presse alt muligt ned over hovedet på befolkningerne, siger Pia Kjærsgaard.

2008-06-13 @ 15:18:40
Postat av: s-e karlssonStort heder och tack till det irländska folket , dom har förstånd att vara rädda om sitt fädernesland ! Mvh S-E Karlsson .

2008-06-13 @ 17:34:42
Postat av: Micael F

Tänkte vara "Djävulens Advokat" i mitt inlägg.Irland röstar nej till Lissabonfördraget och unisont jublas det här i bloggen. Inget ont i det, men jag ställer mig tveksam till kunskapen om dess innehåll.

Fördraget är på närmre 300 sidor och ärligt talat har jag själv inte satt mig in i det till fullo - förvisso kan jag vara dum eller lat. Eller båda delarna....Vi har sedan länge valt att ha en representativ demokrati i Sverige - vilket betyder att vi får de politiker vi förtjänar. Vi tillsätter dom och vi avsätter dom med våra valsedlar. Men så länge de sitter vid makten tar de beslut i våra ställen därför vi har gett dom mandat att göra det.EU-frågor är sannerligen inte lätt...2008-06-13 @ 23:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0