Mona Sahlin ny partiledare (s) ?

En bild säger mer än tusen ord!

70599-2”Jag tror det är det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och såna töntiga saker.”
Mona Sahlin, 2002

"I en debatt för några år sedan om sexuell livsstil, sa Mona Sahlin att hon kan tänka sig samlevnadsformer med flera partner. Det vill säga bigami och månggifte. Samma åsikt har flera ungdomsförbunds ledare. Om Mona Sahlin fortfarande menar allvar på den punkten innbär det att hon riskerar bli den partiledare - och i värsta fall den statsminister eller bigaminister - som definitivt krossar kärnfamiljen."

Hans-Göran Björk, Världen i dag.

 "I vissa delar av landet har många socialdemokrater strömmat över till Sverigedemokraterna. Kommer Mona Sahlin som partiledare att förmå stoppa flykten av sossar till Sverigedemokraterna - eller finns det nu risk att alla fördämningar brister?"

Göran Skytte, Svenska Dagbladet

"På kvällen for jag förbi den invandrardel av Rosengård där arbetslösheten kanske är 80 procent och sedan förbi ett område där Sverigedemokraterna är starka. Jag tänkte: bägge problemen har ju i själva verket alstrats ur den försvagade välfärds- och jämlikhetspolitik som Sahlin varit med på under sitt långa politikerliv."

GÖRAN GREIDER, Syd Svenskan 

Kommentarer
Postat av: BeÅ

Hejsan !

Jag ser att du sällan fått seriösa kommentarer.
Trots att många i lunchrum och mellan "skål och vägg" uttrycker samma tankegångar som du.
Den politik som Sverigedemokraterna för (enligt media) sammanfaller ej helt med min, men som i mycket annat så stämmer väl det gamla ordspråket även i detta fall: "Även en blind höna kan finna ett korn".
Alla måste få säga sin mening även om den ej överensstämmer med den som etablerade maktens.

2007-02-14 @ 17:28:13
Postat av: sullä

Ärligt talat så tycker jag att värder sätter oss somalier . jag har levt här i Sverige sedan barndomen och nu funderar på att börja universiteten örebro. och att läsa dessa inlägg e nog inte uppmuntrande . inte konstigt att många invandrare är segrerade från samhället när svenska folket värdesätter deras kunskap efter deras utseende. Det skulle vara som att jag skulle döma alla "infödda" svenskar efter alkolister. vilket är inte går riktigt ihop.Om du och jag stället oss varsin sida så kommer vi aldrig att lyckas skapa ett samhälle som består av "individer som förenas av ett nätverk av sociala relationer med viss varaktighet och kontinuitet över tid."

2009-05-01 @ 23:07:17
Postat av: rösta SD 2010 !

Mona Sahlin är en liten Slampa som är i klimaktariet. hon borde straff knullas av iraqier hela dagarna fast det passar nog den kärringen . hon tycker ju babbarna är så bra. jag vill se mona flytta till en förort & springa runt själv på natten lite . det skulle till & med göra henne till patriot.

2009-08-03 @ 05:39:56
URL: http://patriot.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0